Άσε τι κάνω. Απ' όσο ξέρω όχι. Θέλω να μου πείτε από πού το βγάλατε αυτό απ' το κείμενο μου. Καταλάβατε τι γράφω ή κολλάτε στις λέξεις που είναι για πλάκα; Άμα είναι να το κάνουμε σαν την Εσωτερική Πολιτική παντού, γάμα το.
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Καλά, εντάξει το δέχομαι αφού το λες

Δεν είσαι καλά εσύ τελευταία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λοιπόν εσένα όσο περνάει ο καιρός σε συμπαθώ όλο και περισσότερο.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζετε ενοχικά την κτητικότητα.
Για μένα είναι το υπ' αριθμόν ένα στοιχείο του έρωτα.
Το θέμα είναι η διαχείριση της.
Για μένα είναι το υπ' αριθμόν ένα στοιχείο του έρωτα.
Το θέμα είναι η διαχείριση της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Έτσι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού είμαι γλυκουλι μουτσουνέτο μωρέ, πως να μη με συμπαθήσεις; Ε πως;
Δε ξέρω παλικάρι μου. Μήπως σε πίκρανε καμιά να πάμε να τη βρούμε την κάρχια να της πούμε δυο λογακια;.μη τυχόν και μου αγχώνεσαι για τις εκλογές; Μη τυχόν και μπαίνεις φαντάρος και αγχώνεσαι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι κι είμαι σίγουρος για την ευρύτατη νίκη μας στις εκλογές.
Μήπως δίνεις εξετάσεις; Μήπως σου κάνει θόρυβο το αυτοκίνητο να σου πούμε τι έχει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω τελειώσει με τις εξετάσεις, ετοιμάζομαι για στρατό το φθινόπωρο μην μου το θυμίζεις....
Ε τότε πρέπει να περάσεις ένα γαμάτο καλοκαίρι πριν μπεις.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είσαι, έτσι δείχνεις, και το πας καλά!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν το είπε γλωσσολογικάNandros έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:56Μην κάνεις πως δεν γνωρίζεις ότι το αντίστοιχο του πούστη είναι λεσβία.don't speak έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:50Ούτε και η λέξη πούστης για το θηλυκό.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:04
θέλω να περάσεις όλο το ΣΚ αναλογιζόμενη γιατί δεν υπάρχει η λέξη πουτάνα για το αρσενικό
.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πας καλά;;;bolek έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:50blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:14Ο Ναπολεων, σε μηνυμα στην Ιωσηφινα "Επιστρεφω σ ενα μηνα. Μην πλυθεις"bolek έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:42εμενα μου αρεσουν ολες οι γυναικες αρκει να ειναι πλυμενες.
το σχολιαζω αυτο γιατι πολλες το 1/4 του μηνα μενουν απλυτες και βρωμανε σαν βρεγμενο κοπροσκυλο ειδικα τωρα το καλοκαιρι
ενω πολλες ακομα με την δικαιολογια να μην τους χαλασει το χτενισμα μενουν και αυτες απλυτες και βρωμανε και ζεχνουν
μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο θυλεων που μενει απλυτο λογο πολιτικων πεποιθησεων.
βεβαια υπαρχουν και οι τσιγγανες, μονο αυτες δικαιολογω γιατι οι ανθρωποι που δεν εχουν μονιμη κατοικια δεν μπορουν να πλενονται οσο συχνα θελουνναι αλλα αυτος ηταν ναπολεων και αυτη ιωσηφινα.
δεν υπαρχει πιο μεγαλη μποχα ειδικα τωρα το καλοκαιρι απο ενα μουνι σε σταση σκυλακι να περιμενει να το γαμησεις.
ασε που καμμια τους δεν το καταλαβαινει οτι βρωμαει.
αν οι ελλεηνιδες ειχαν εντρυφρησει στην σοφη ελληνικη γλωσσα θα το ξεραν ολες τους οτι το μουνι θελει καθημερινο μπανιο με νερο και σαπουνι και οχι γατοπλυσιμο με μωρομαντηλα και τετοια που πασαλειβουν την βρωμα και στα μπουτια τους.
πολλες παραπονιουνται οτι οι αντρες δεν γλυφουν τοσο συχνα οσο αυτες περνουν πιπες.
ομως εγω που ειμαι μπολεκ μπορω να το γραψω το μουνι βρωμαει στις περισσοτερες για αυτο κανεις δεν θελει να το γλυψει εκτος απο τους σκυλους αλλα και αυτοι θα πρεπει να ειναι αδεσποτοι κοπροι για να το κανουν.
οι υπολοιποι αρκουνται να μυρισουν και μετα απομακρυνονται με ευγενεια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan