Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 08 Ιουν 2019, 11:37

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Ιουν 2019, 09:03
Ο φεμινισμός αφορά ως κίνημα την θέση της γυναίκας στην εργασία στην κοινωνία στα ίσα νομικά δικαιώματα
Δεν έχει καμία σχέση με την ερωτική διαπροσωπική σχέση μεταξύ αντρών η γυναικών εντός η εκτός γάμου
Εκεί οι σχέσεις διαμορφώνονται σε τελείως ιδιαίτερο προσωπικό επίπεδο
:a038:
Σύμφωνα με τις φεμινίστριες όχι.
Την κάνω. Όταν γυρίσω θα βρω άρθρα για το πόσο οφείλουν οι άνδρες να κάνουν σεξ στις γυναίκες τους όταν έχουν περίοδο.
Δεν πιστεύω να σιχαίνεστε μισογύνικα σκουλήκια.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Ιουν 2019, 11:48

Γραφικός έγραψε:
08 Ιουν 2019, 11:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Ιουν 2019, 09:03
Ο φεμινισμός αφορά ως κίνημα την θέση της γυναίκας στην εργασία στην κοινωνία στα ίσα νομικά δικαιώματα
Δεν έχει καμία σχέση με την ερωτική διαπροσωπική σχέση μεταξύ αντρών η γυναικών εντός η εκτός γάμου
Εκεί οι σχέσεις διαμορφώνονται σε τελείως ιδιαίτερο προσωπικό επίπεδο
:a038:
Σύμφωνα με τις φεμινίστριες όχι.
Την κάνω. Όταν γυρίσω θα βρω άρθρα για το πόσο οφείλουν οι άνδρες να κάνουν σεξ στις γυναίκες τους όταν έχουν περίοδο.
Δεν πιστεύω να σιχαίνεστε μισογύνικα σκουλήκια.
Το ποσο και πως οφείλω να κάνω σεξ με την γυναίκα μου αφορά αποκλειστικά εμενα και εκείνη
Όχι τις φεμινίστριες ούτε τους αντρικουε συλλόγους φίλων πατριαρχικής κοινωνίας ..

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Ιουν 2019, 13:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Ιουν 2019, 08:58
foscilis έγραψε:
08 Ιουν 2019, 00:53
Αυτή πάντως πράγματι έχει σαν κεντρική ιδέα της οι άντρες να παραιτηθούν από μόνοι τους από κάθε ανταγωνισμό με γυναίκες ώστε να έρθει η ισότητα.

Ειναι λες και έχει βαλθεί να ξεφτιλισει τελείως το φεμινιστικό κίνημα.
Λύσε μου μια απορία :D
Γιατί να νιώθω ανταγωνισμό εναντίον της γυναίκας μου , και κατά πόσο η γυναίκα μου εκφράζει η εκπροσωπεί τις υπόλοιπες γυναίκες η κατά πόσο εγώ στην έγγαμη σχέση μου μαζί της έκφραζω η εκπροσωπώ το υπόλοιπο αντρικό φύλο ;
το άρθρο δεν αναφέρεται στις διαπροσωπικές σχέσεις (αν και ο φιλελέφτ φεμινισμός τις περιλαμβάνει σε τεράστιο βαθμό, απλώς δεν είναι το θέμα του άρθρου).

Αναφέρεται σε κοινωνικές καταστάσεις. Σου λέει για παράδειγμα η σοφή καθηγήτρια "αν πιστεύετε στην ισότητα οι άντρες πολιτικοί, παραιτηθείτε από τις θέσεις σας και τις υποψηφιότητες για να βγουν γυναίκες".

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Ιουν 2019, 14:23

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση , σε μια πολιτικη λόγου χάρη θέση, τι σημασία έχει το εάν την κατέχει άντρας η γυναίκα όταν εφαρμόζεται η ίδια ακριβώς πολιτική ;
Έχει λόγου χάρη καμία σημασία το εάν σε μια απολυτη μοναρχία η δικτατορία ο απόλυτος μονάρχης η δικτάτορας είναι άντρας η γυναίκα;

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Ιουν 2019, 14:28

Κρίνοντας από την υπηρεσία μου στο πολεμικό ναυτικό όταν ήμουν εν ενεργεία , μια γυναίκα προϊστάμενος μπορεί να είναι πιο αυταρχική και καταπιεστική στις γυναίκες υφιστάμενους της από ότι ένας άντρας .

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 08 Ιουν 2019, 14:28

Είναι ψυχασθενείς λεμε

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Ιουν 2019, 14:28

foscilis έγραψε:
08 Ιουν 2019, 00:53
Αυτή πάντως πράγματι έχει σαν κεντρική ιδέα της οι άντρες να παραιτηθούν από μόνοι τους από κάθε ανταγωνισμό με γυναίκες ώστε να έρθει η ισότητα.

Ειναι λες και έχει βαλθεί να ξεφτιλισει τελείως το φεμινιστικό κίνημα.
Αυτό είναι το δεύτερο καμπανάκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Ιουν 2019, 17:23

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Ιουν 2019, 14:23
Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση , σε μια πολιτικη λόγου χάρη θέση, τι σημασία έχει το εάν την κατέχει άντρας η γυναίκα όταν εφαρμόζεται η ίδια ακριβώς πολιτική ;
Έχει λόγου χάρη καμία σημασία το εάν σε μια απολυτη μοναρχία η δικτατορία ο απόλυτος μονάρχης η δικτάτορας είναι άντρας η γυναίκα;
Για τα identity politics έχει.

Γραφικός

Σάπιες πτυχές του #metoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιούλ 2019, 14:41

Στο προηγούμενο πχόρουμ είχα εκφράσει προβληματισμούς για τις αρνητικές συνέπειες του κινήματος #meetoo και για το πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι το να αγνοούμε το τεκμήριο της αθωότητας σε περιπτώσεις κατηγορίας βιασμών. Ως αφορμή είχα χρησιμοποιήσει τις κατηγορίες εναντίον του Andy Signore, ιδρυτικό στέλεχος του καναλιού screen junkies που, βάση κάποιων αναπόδεικτων κατηγοριών απολύθηκε από την δουλειά του, διώχτηκε από το κανάλι που ο ίδιος είχε ιδρύσει και διαπομπεύτηκε από όλους τους πρώην φίλους του. Προχθές ανέβασε ένα βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητά του κι ο ίδιος τα αφηγείται λεπτομερειακά.

Συνήθως τις εσωτερικές τρέλες τις Αμερικής τις βλέπω απαθώς, σαν κάτι που με αφορά μόνο λίγο περισσότερο από ένα fantasy αφήγημα, αλλά αυτή η μαλακία ήρθε πολύ γρήγορα να χτυπήσει και την πόρτα της Μυτιλήνης.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... oititrias/

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/11 ... io-aigaioy

αυτό που είχε γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ότι μία φοιτήτρια κατηγόρησε έναν σεκιουριτά των φοιτητικών εστιών στην Μυτιλήνη για βιασμό. Πήγε σε ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε σημάδια βιασμού και το δικαστήριο τον αθώωσε. Ο σεκιουριτάς απομακρύνθηκε από το πανεπιστήμιο κι η εταιρία, αντί να τον απολύσει (αφού δεν είχε και κανένα λόγο) τον έστειλε να κάνει την ίδια δουλειά στο νοσοκομείο. Η μη απόλυσή του έγινε αφορμή για διάφορες δράσεις, πορείες και καταλήψεις.

https://athens.indymedia.org/post/1575422/

Θυμάμαι κατά την διάρκεια μίας πορείας ήμουν σε ένα μαγαζί κι έπινα το ποτάκι μου, όταν μία φεμινίστρια που συμμετείχε στην πορεία ήρθε κι είπε σε εμένα και την παρέα μου "εσείς γιατί δεν συμμετέχετε στην πορεία κατά του βιαστή;" Αυτό το είπε για αθωωμένο άνθρωπο, λες κι είχε διαβάσει την δικογραφία.
Δεν θα ασχοληθώ με την πάρα πολύ προβληματική εξουσία που θέλουν (οι αναρχικοί και λοιποί "αριστεροί", που υποτίθεται ότι κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων) να δώσουν στον εργοδότη, να κάνει την δουλειά του δικαστή χωρίς να οφείλει να κάνει καμία έρευνα και χωρίς να έχει νομικές γνώσεις (τελικά ασχολήθηκα), αλλά με τον τρόπο που θέλουν να κονονικοποιήσουν ως στοιχείο προόδου τον όχλο με τους πυρσούς. Οι στόχοι μίας πορείας πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατοί από τους συμμετέχοντες σε αυτή ως μονάδες. Αυτός είναι κι ο λόγος που μαζεύεται πλήθος. Όταν ο στόχος είναι ένας μεμονωμένος εργαζόμενος, έχουμε πια καταστάσεις που μας γυρίζουν στον μεσαίωνα.

Εικόνα

Επειδή δεν θέλω να γράφω σεντόνια που δεν ψήνεται να διαβάσει κανείς
SpoilerShow
Κι επειδή ξαφνικά βαρέθηκα
θα εμβαθύνω εν καιρώ, αλλά μέχρι τότε θα με ενδιέφερε να διαβάσω και τις δικές σας τοποθετήσεις.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 24 Ιούλ 2019, 14:49

"Η Υστατη στιγμη" αφιερωμενο στις σκληρες φεμινιστριες by Παυλος Σιδηροπουλος θα σεβεστε γατακια. :003::003:

talaipwros

Re: Σάπιες πτυχές του #metoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 24 Ιούλ 2019, 14:56

Γραφικός έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 14:41
Στο προηγούμενο πχόρουμ είχα εκφράσει προβληματισμούς για τις αρνητικές συνέπειες του κινήματος #meetoo και για το πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι το να αγνοούμε το τεκμήριο της αθωότητας σε περιπτώσεις κατηγορίας βιασμών. Ως αφορμή είχα χρησιμοποιήσει τις κατηγορίες εναντίον του Andy Signore, ιδρυτικό στέλεχος του καναλιού screen junkies που, βάση κάποιων αναπόδεικτων κατηγοριών απολύθηκε από την δουλειά του, διώχτηκε από το κανάλι που ο ίδιος είχε ιδρύσει και διαπομπεύτηκε από όλους τους πρώην φίλους του. Προχθές ανέβασε ένα βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητά του κι ο ίδιος τα αφηγείται λεπτομερειακά.

Συνήθως τις εσωτερικές τρέλες τις Αμερικής τις βλέπω απαθώς, σαν κάτι που με αφορά μόνο λίγο περισσότερο από ένα fantasy αφήγημα, αλλά αυτή η μαλακία ήρθε πολύ γρήγορα να χτυπήσει και την πόρτα της Μυτιλήνης.

αυτό που είχε γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ότι μία φοιτήτρια κατηγόρησε έναν σεκιουριτά των φοιτητικών εστιών στην Μυτιλήνη για βιασμό. Πήγε σε ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε σημάδια βιασμού και το δικαστήριο τον αθώωσε. Ο σεκιουριτάς απομακρύνθηκε από το πανεπιστήμιο κι η εταιρία, αντί να τον απολύσει (αφού δεν είχε και κανένα λόγο) τον έστειλε να κάνει την ίδια δουλειά στο νοσοκομείο. Η μη απόλυσή του έγινε αφορμή για διάφορες δράσεις, πορείες και καταλήψεις.

Θυμάμαι κατά την διάρκεια μίας πορείας ήμουν σε ένα μαγαζί κι έπινα το ποτάκι μου, όταν μία φεμινίστρια που συμμετείχε στην πορεία ήρθε κι είπε σε εμένα και την παρέα μου "εσείς γιατί δεν συμμετέχετε στην πορεία κατά του βιαστή;" Αυτό το είπε για αθωωμένο άνθρωπο, λες κι είχε διαβάσει την δικογραφία.
Δεν θα ασχοληθώ με την πάρα πολύ προβληματική εξουσία που θέλουν (οι αναρχικοί και λοιποί "αριστεροί", που υποτίθεται ότι κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων) να δώσουν στον εργοδότη, να κάνει την δουλειά του δικαστή χωρίς να οφείλει να κάνει καμία έρευνα και χωρίς να έχει νομικές γνώσεις (τελικά ασχολήθηκα), αλλά με τον τρόπο που θέλουν να κονονικοποιήσουν ως στοιχείο προόδου τον όχλο με τους πυρσούς. Οι στόχοι μίας πορείας πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατοί από τους συμμετέχοντες σε αυτή ως μονάδες. Αυτός είναι κι ο λόγος που μαζεύεται πλήθος. Όταν ο στόχος είναι ένας μεμονωμένος εργαζόμενος, έχουμε πια καταστάσεις που μας γυρίζουν στον μεσαίωνα.

Εικόνα

SpoilerShow
θα εμβαθύνω εν καιρώ, αλλά μέχρι τότε θα με ενδιέφερε να διαβάσω και τις δικές σας τοποθετήσεις.
Αυτη ειναι η Αριστερά αγαπητέ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Ιούλ 2019, 14:58

talaipwros έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 14:56
Γραφικός έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 14:41

Εικόνα

SpoilerShow
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιούλ 2019, 15:02

talaipwros έγραψε:
Anonymous @ Τα άκυρα

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 25 Ιούλ 2019, 13:26

talaipwros έγραψε:
Αγις έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 14:58
Όχι ότι η λέξη "αριστερά" χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις σημαίνει κάτι, αλλά το να θέλεις να αυξήσεις την εξουσία του αφεντικού πάνω στον εργαζόμενο, να του δώσεις την δυνατότητα να καταργεί δικαστικές αποφάσεις και να επιβάλλει εργασιακή ανασφάλεια ως ποινή για μία κατηγορία για την οποία αθωώθηκε, μου κάνει λίγο λιγότερο αριστερό από Τζήμερο.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 25 Ιούλ 2019, 13:48

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Ιουν 2019, 14:28
Κρίνοντας από την υπηρεσία μου στο πολεμικό ναυτικό όταν ήμουν εν ενεργεία , μια γυναίκα προϊστάμενος μπορεί να είναι πιο αυταρχική και καταπιεστική στις γυναίκες υφιστάμενους της από ότι ένας άντρας .
Διευκρινηση: Μια αγαμητη γυναικα προισταμενος.
Γεκινως αγαμητη ή κακογαμημενη γυναικα, ειναι Δημοσιος κινδυνος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών