Νήμα για όσους δεν βλέπουν Τσέρνομπιλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Νήμα για όσους δεν βλέπουν Τσέρνομπιλ
Τώρα που το θυμήθηκα, υπάρχει και μια ταινία του '12, σχετικα με το Τσέρνομπιλ. Χαντακωμένη απο το ιμδβ, βέβαια.
https://www.imdb.com/title/tt1991245/
https://www.imdb.com/title/tt1991245/
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ είδα μισό το πρώτο σόδειο και δεν ξανασχολήθηκαvantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2019, 18:03Ουτε εγώ εχω δει GoT. Ή μαλλον εχω δει, τα πρωτα 2 επεισόδια του 1ου κύκλου, κι έκτοτε το παράτησα εντελώς, δεν με τράβηξε ποτέ. Σκεφτόμουν να ανοιξω αντιστοιχο νημα αντιGoT, αλλα ειχα την εντύπωση οτι θα ήμουν μόνος μου. Αλλα τωρα βλεπω κι άλλους στην παρέα, και χαίρομαι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κατέβασα και διάβασα - μαζοχιστικά - όλα τα βιβλία της σειράς. Οι πιο χαμένες ώρες της ζωής μου.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2019, 18:03Ουτε εγώ εχω δει GoT. Ή μαλλον εχω δει, τα πρωτα 2 επεισόδια του 1ου κύκλου, κι έκτοτε το παράτησα εντελώς, δεν με τράβηξε ποτέ. Σκεφτόμουν να ανοιξω αντιστοιχο νημα αντιGoT, αλλα ειχα την εντύπωση οτι θα ήμουν μόνος μου. Αλλα τωρα βλεπω κι άλλους στην παρέα, και χαίρομαι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ήξερα ότι είχε βγει αλλά έκανα τα στραβά μάτια, παρά την επιμονή του γιου μου.
Τελικά την άρχισα και ναι, είναι τόσο καλή όσο φοβόμουν.
Τελικά την άρχισα και ναι, είναι τόσο καλή όσο φοβόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
σακασμένος πλέον κι ο νέρο 
νο τν τα τελευταία 25 χρόνια και τί είναι σειρές;
τεσπα, τα πρωτοσέλιδα του ρίζου και οι βοσκές της κνεεε αναφέρονται καθόλου στο ντοκυμανταίρ;

νο τν τα τελευταία 25 χρόνια και τί είναι σειρές;
τεσπα, τα πρωτοσέλιδα του ρίζου και οι βοσκές της κνεεε αναφέρονται καθόλου στο ντοκυμανταίρ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Είμαι καθαρή από Τσερνομπίλ και Game of Thrones.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αξέχαστο θα μου μείνει το καλοκαίρι του 1986, από τη σκοπιά του ευτυχισμένου καταναλωτή.
Λόγω της μυστικοπάθειας των ανατολικών και γενικότερα των τότε συνθηκών στον τομέα της πληροφόρησης στην Ελλάδα το μάθαμε μετά την πρωτομαγιά. Δηλαδή 4-5 ημέρες μετά το συμβάν.
Και αντίθετα με την ραδιενέργεια που, ως γνωστόν, «βαίνει μειουμένη εκθετικώς μετά του χρόνου» η υστερία που μας έπιασε άρχισε να αυξάνει εκθετικά.
Έβλεπες στις λαϊκές λαχταριστές ντομάτες ευωδιαστές φράουλες, κεράσια σαν καρπούζια (υπερβολή) σχεδόν τζάμπα και κανείς δεν αγόραζε. Αν και γενικά είμαι καταναλωτής φρούτων και λαχανικών κάτω του μέσου, εκείνο το καλοκαίρι του έδωσα και κατάλαβε.
Η γυναίκα ενός φίλου μου έφερνε στη ταβέρνα ένα τάπερ με σαλάτα από ντομάτες χωρίς ραδιενέργεια, δεν ξέρω που τις έβρισκε.
Ο ίδιος, περισσότερο ψαγμένος, είχε ανακαλύψει σε ένα σουπερμάρκετ μια ντάνα χαρτί υγείας με παραστατικά αγοράς Απριλίου και αγόρασε τη μισή για να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τη βρει από πίσω του, με ραδιενεργό χαρτί.
Ό,τι μπαγιάτικο υπήρχε μοσχοπουλήθηκε και αργότερα με εμπιστευτικές πληροφορίες μάθαινες που υπάρχει κάτι προ Τσερνομπιλ,
Τα αίτια της καταστροφής ήταν συσσωρευμένα ανθρώπινα λάθη.
Κάτω από το σοβιετικό καθεστώς μπορούσε να συντηρείται στοιχειωδώς αυτός ο πυρηνικός δεινόσαυρος.
Είχε όμως αρχίσει η περεστρόικα και συνεπακόλουθα ο ωχαδερφισμός και η λούφα.
Όπως τα δικά μας: Πάω σπίτι αν συμβεί κάτι πάρε με τηλέφωνο.
Και η αντιμετώπιση περίπου όπως το δικό μας Μάτι.
Χαρακτηρίστηκε σαν ένα μικρό ατύχημά που οι Αμερικάνοι το προπαγάνδισαν σαν μεγάλη καταστροφή.
Ο Ριζοσπάστης έγραφε: Τρώτε άφοβα μαρούλια.
Ήταν βέβαια μια τεράστια τοπική καταστροφή αλλά για την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να έχει την παραμικρή επίπτωση. Εν τούτοις ως τρομολάγνοι και παντοφοβικοί που είμαστε δεχτήκαμε κάθε μπούρδα που διέδιδε το ράδιο αρβύλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθώ για τη σειρά.
Πιστεύω ότι θα περιέχει γλυκανάλατες αισθηματικές ιστορίες στιλ Τιτανικού διανθισμένες με επιστημονικές ανακρίβειες.
Λόγω της μυστικοπάθειας των ανατολικών και γενικότερα των τότε συνθηκών στον τομέα της πληροφόρησης στην Ελλάδα το μάθαμε μετά την πρωτομαγιά. Δηλαδή 4-5 ημέρες μετά το συμβάν.
Και αντίθετα με την ραδιενέργεια που, ως γνωστόν, «βαίνει μειουμένη εκθετικώς μετά του χρόνου» η υστερία που μας έπιασε άρχισε να αυξάνει εκθετικά.
Έβλεπες στις λαϊκές λαχταριστές ντομάτες ευωδιαστές φράουλες, κεράσια σαν καρπούζια (υπερβολή) σχεδόν τζάμπα και κανείς δεν αγόραζε. Αν και γενικά είμαι καταναλωτής φρούτων και λαχανικών κάτω του μέσου, εκείνο το καλοκαίρι του έδωσα και κατάλαβε.
Η γυναίκα ενός φίλου μου έφερνε στη ταβέρνα ένα τάπερ με σαλάτα από ντομάτες χωρίς ραδιενέργεια, δεν ξέρω που τις έβρισκε.
Ο ίδιος, περισσότερο ψαγμένος, είχε ανακαλύψει σε ένα σουπερμάρκετ μια ντάνα χαρτί υγείας με παραστατικά αγοράς Απριλίου και αγόρασε τη μισή για να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τη βρει από πίσω του, με ραδιενεργό χαρτί.
Ό,τι μπαγιάτικο υπήρχε μοσχοπουλήθηκε και αργότερα με εμπιστευτικές πληροφορίες μάθαινες που υπάρχει κάτι προ Τσερνομπιλ,
Τα αίτια της καταστροφής ήταν συσσωρευμένα ανθρώπινα λάθη.
Κάτω από το σοβιετικό καθεστώς μπορούσε να συντηρείται στοιχειωδώς αυτός ο πυρηνικός δεινόσαυρος.
Είχε όμως αρχίσει η περεστρόικα και συνεπακόλουθα ο ωχαδερφισμός και η λούφα.
Όπως τα δικά μας: Πάω σπίτι αν συμβεί κάτι πάρε με τηλέφωνο.
Και η αντιμετώπιση περίπου όπως το δικό μας Μάτι.
Χαρακτηρίστηκε σαν ένα μικρό ατύχημά που οι Αμερικάνοι το προπαγάνδισαν σαν μεγάλη καταστροφή.
Ο Ριζοσπάστης έγραφε: Τρώτε άφοβα μαρούλια.
Ήταν βέβαια μια τεράστια τοπική καταστροφή αλλά για την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να έχει την παραμικρή επίπτωση. Εν τούτοις ως τρομολάγνοι και παντοφοβικοί που είμαστε δεχτήκαμε κάθε μπούρδα που διέδιδε το ράδιο αρβύλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθώ για τη σειρά.
Πιστεύω ότι θα περιέχει γλυκανάλατες αισθηματικές ιστορίες στιλ Τιτανικού διανθισμένες με επιστημονικές ανακρίβειες.
Να το δείτε , μην εισθε μαλακες :p
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Οχι μονο δεν ειναι ασφαλης προορισμος,αλλα ειναι εγκληματικο αυτο που κανουν οι αρχες εκει,να επιτρεπουν να πηγαινουν ηλιθιοι ψωναρες.
Αν κανετε μια ερευνα να δειτε ποσα χρονια κανουν να φυγουν τα ραδιενεργα στοιχεια και ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε, 30 περιπου,δενχρειαζεστε τιποτε αλλο.
Επισης δεν ειναι τωρινο φαινομενο,μετα απο την προβολη της σειρας να πηγαινουν εκει.Ηδη γινονταν αυτο αρκετα χρονια τωρα,το εχει δειξει και σε ντοκιμαντερ.
Βεβαια δεν χρειαζεται να πας εκει για να φας ραδιενεργεια.Μια χαρα τρωμε τα αλευρα απο τη ουκρανια και λευκορωσια,τα οποια ερχονται πολυ πιο φτηνα,μετα το τσερνομπιλ.Μαλιστα ουκρανια/λευκορωσια,απο τις χωρες που παραγυν το περισσοτερο αλευρι.
Ο φουρνος της γειρονιας δεν νομιζω να πληρωνει το αλευρι μυλων αγιου γεωργιου,υπαρχει το ουκρανικο που ειναι πολυ πιο φτηνο.
Οσον αφορα την σειρα,σαφως την ειδα,πολυ καλη.
Και μονο οτι αναπαριστα ενα αληθινο γεγονος τετοιας σημασιας και μαλιστα με πολυ καλο τροπο,ειναι αρκετο για να εκθρονισει το GOT.
Απο κει και περα,δεν καταννοω γιατι να μην δει καποιος αυτη τη σειρα.Καταννοω να μην θελει να δει το GOT,αλλα για αυτην δεν το καταννοω.Ειναι ενα αληθινο γεγονος,τραγικο , δεδομενο οτι λουζομαστε ακομα τις συνεπειες.Ειναι Ιστορια.Προφανως καποιοι αντιδρουν,απλα για να αντιδρουν .Να ξεχωριζουν.Κομπλεξ.
Αν κανετε μια ερευνα να δειτε ποσα χρονια κανουν να φυγουν τα ραδιενεργα στοιχεια και ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε, 30 περιπου,δενχρειαζεστε τιποτε αλλο.
Επισης δεν ειναι τωρινο φαινομενο,μετα απο την προβολη της σειρας να πηγαινουν εκει.Ηδη γινονταν αυτο αρκετα χρονια τωρα,το εχει δειξει και σε ντοκιμαντερ.
Βεβαια δεν χρειαζεται να πας εκει για να φας ραδιενεργεια.Μια χαρα τρωμε τα αλευρα απο τη ουκρανια και λευκορωσια,τα οποια ερχονται πολυ πιο φτηνα,μετα το τσερνομπιλ.Μαλιστα ουκρανια/λευκορωσια,απο τις χωρες που παραγυν το περισσοτερο αλευρι.
Ο φουρνος της γειρονιας δεν νομιζω να πληρωνει το αλευρι μυλων αγιου γεωργιου,υπαρχει το ουκρανικο που ειναι πολυ πιο φτηνο.
Και μονο οτι αναπαριστα ενα αληθινο γεγονος τετοιας σημασιας και μαλιστα με πολυ καλο τροπο,ειναι αρκετο για να εκθρονισει το GOT.
http://www.enikos.gr/international/6537 ... thrones-viΑυτή είναι η σειρά που έριξε από την κορυφή το "Game of Thrones"
Στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, με τις βαθμολογίες από κοινό και κριτικούς, δεν βρίσκονται πλέον, ούτε το Game of Thrones, ούτε το Breaking Bad, ούτε το “Band of Brothers”. Το… θρόνο του IMDB, καταλαμβάνει πλέον νέα σειρά. Είναι η σειρά “Chernobyl”, που εξιστορεί, με βάση τα αληθινά γεγονότα, όσα συνέβησαν στις 26 Απριλίου του 1986.
Απο κει και περα,δεν καταννοω γιατι να μην δει καποιος αυτη τη σειρα.Καταννοω να μην θελει να δει το GOT,αλλα για αυτην δεν το καταννοω.Ειναι ενα αληθινο γεγονος,τραγικο , δεδομενο οτι λουζομαστε ακομα τις συνεπειες.Ειναι Ιστορια.Προφανως καποιοι αντιδρουν,απλα για να αντιδρουν .Να ξεχωριζουν.Κομπλεξ.
Αν βαλω μετρητη γκαιγκερ στο ψωμι θα χτυπησει, αυτο λες;Εσθήρ έγραψε: ↑09 Ιουν 2019, 07:48Οχι μονο δεν ειναι ασφαλης προορισμος,αλλα ειναι εγκληματικο αυτο που κανουν οι αρχες εκει,να επιτρεπουν να πηγαινουν ηλιθιοι ψωναρες.
Και μονο οτι αναπαριστα ενα αληθινο γεγονος τετοιας σημασιας και μαλιστα με πολυ καλο τροπο,ειναι αρκετο για να εκθρονισει το GOT.http://www.enikos.gr/international/6537 ... thrones-viΑυτή είναι η σειρά που έριξε από την κορυφή το "Game of Thrones"
Στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, με τις βαθμολογίες από κοινό και κριτικούς, δεν βρίσκονται πλέον, ούτε το Game of Thrones, ούτε το Breaking Bad, ούτε το “Band of Brothers”. Το… θρόνο του IMDB, καταλαμβάνει πλέον νέα σειρά. Είναι η σειρά “Chernobyl”, που εξιστορεί, με βάση τα αληθινά γεγονότα, όσα συνέβησαν στις 26 Απριλίου του 1986.
Θυμαμαι εκεινες τις μερες τρεξαμε ολοι στο σουπερ μαρκετ για ψωνια. Αγορασαμε εβαπορε γαλα Κρινος. Γενικα δεν ξερω με τι κριτηρια εγιναν τα ψωνια. Ο πατερας μου πηρε ενα λουκανικο που αποθηκευτηκε μαζι με αλλα τρφιμα σε ενα ψηλο ντουλαπι. Πιστευω δε θα μας εβγαζαν μηνα. Η μανα μοα αφηνε τα κερασια να μουλιασουν με σαπουνι στο νεροχυτη.
Δειτε κι αυτο.
λέω να το ξεκινήσω
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν την έχω δει αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλω τη νύχτα.

Πρέπει να κάνουμε κάτι εξίσου χιπστεροσούπερ αντιδραστικό, με τους άθεους που τρώνε κρέας σε ταβέρνες την Μ. Παρασκευή.
Τι προτείνετε, τύποι;
Τι προτείνετε, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
21 Απρ 2024, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το αμερικανικό Τσερνομπίλ με τους χιλιάδες νεκρούς
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιούλ 2024, 15:14 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
03 Δεκ 2024, 18:19
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
από georgebi » 18 Φεβ 2025, 14:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 680 Απαντήσεις
- 17723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
06 Μάιος 2025, 19:42
-