Αιώνια Μακεδονία η τουριστική καμπάνια των Σκοπίων
Αιώνια Μακεδονία η τουριστική καμπάνια των Σκοπίων
Ευτυχως που η συμφωνια των Πρεσπων εσωσε το ονομα της Μακεδονίας (κατά δήλωση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ): https://www.protothema.gr/politics/arti ... skopianon/ Τα Σκόπια πάντως πέρα βρέχει ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν το Μακεδονία σκέτο.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Re: Αιώνια Μακεδονία η τουριστική καμπάνια των Σκοπίων
Τα Σκόπια ειναι η πρωτεύσουσα της Βορειας Μακεδονιας. Σωστη η διαφήμηση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όποιος πει πως δεν το περίμενε είναι ζαίος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αποκλείεται, δεν σε πιστεύω. Εγώ άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Πρωθυπουργό να λέει, ότι από αύριο (την επόμενη της συμφωνίας δηλαδή), στο google η λέξη Μακεδονία θα σημαίνει μόνο το ελληνικό τμήμα κι ότι για να βρει κανείς τους γείτονες θα πρέπει να γράψει και "Βόρεια" μπροστά. Και ότι από το internet θα εξαφανιστεί η παραχάραξη της ιστορίας. Και ότι ο Αγιο-Βασίλης υπάρχει. Και ότι οι ρινόκεροι δεν χέζουν στη ζούγκλα.
Και άλλα πολλά τέτοια. Λες να μην τον πιστέψω δηλαδή;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω τον Αλ6.shrike έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 21:23Αποκλείεται, δεν σε πιστεύω. Εγώ άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Πρωθυπουργό να λέει, ότι από αύριο (την επόμενη της συμφωνίας δηλαδή), στο google η λέξη Μακεδονία θα σημαίνει μόνο το ελληνικό τμήμα κι ότι για να βρει κανείς τους γείτονες θα πρέπει να γράψει και "Βόρεια" μπροστά. Και ότι από το internet θα εξαφανιστεί η παραχάραξη της ιστορίας. Και ότι ο Αγιο-Βασίλης υπάρχει. Και ότι οι ρινόκεροι δεν χέζουν στη ζούγκλα.
Σχεδόν παντου, σε εφημερίδες εξωτερικού, σε κυβερνητικά σάιτ χωρών, σε αθλητικές διοργανώσεις, eurovision κλπ υπάρχει το Βόρεια Μακεδονία. Το timeless-macedonia είναι παλιό τουριστικό σλόγκαν, θα το αλλάξουν και αυτό.shrike έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 21:23Αποκλείεται, δεν σε πιστεύω. Εγώ άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Πρωθυπουργό να λέει, ότι από αύριο (την επόμενη της συμφωνίας δηλαδή), στο google η λέξη Μακεδονία θα σημαίνει μόνο το ελληνικό τμήμα κι ότι για να βρει κανείς τους γείτονες θα πρέπει να γράψει και "Βόρεια" μπροστά. Και ότι από το internet θα εξαφανιστεί η παραχάραξη της ιστορίας. Και ότι ο Αγιο-Βασίλης υπάρχει. Και ότι οι ρινόκεροι δεν χέζουν στη ζούγκλα.
- shrike
Βάζεις και κάλτσες στο τζάκι κάθε Πρωτοχρονιά;SuperRogue έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 21:28Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω τον Αλ6.shrike έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 21:23Αποκλείεται, δεν σε πιστεύω. Εγώ άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Πρωθυπουργό να λέει, ότι από αύριο (την επόμενη της συμφωνίας δηλαδή), στο google η λέξη Μακεδονία θα σημαίνει μόνο το ελληνικό τμήμα κι ότι για να βρει κανείς τους γείτονες θα πρέπει να γράψει και "Βόρεια" μπροστά. Και ότι από το internet θα εξαφανιστεί η παραχάραξη της ιστορίας. Και ότι ο Αγιο-Βασίλης υπάρχει. Και ότι οι ρινόκεροι δεν χέζουν στη ζούγκλα.

- shrike
Ε, δεν μας είπες "άχτουνγκ, άχτουνγκ" από πριν. Μόνο να μας τη λες εκ των υστέρων ξέρεις.
Οι Ζαίοι το ευχαριστιούνται στην πραγματικότητα, ότι λένε για δικαιολογίες είναι για να μην χάσουν άλλους ψήφους.
- NewModelArmy
Πηξτε εθνικιστουληδες.
Αντι να ασχοληστε με το τι κανουν οι σκοπιανοι δεν ασχοληστε με την οικονομικη κατασταση της Μακεδονιας.Η τοσο δεν σας νοιαζει ποια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μέσα στους Ζαίους είναι και οι ΕΑΜοβούλγαροι και οι άνθρωποι του προξενείου, που τα έχουν δώσει όλα στο διαδίκτυο.
-
24 μέρες μέχρι τις εκλογές σύντροφε, να δούμε ποιος θα πήξει στις 7 του Ιούνη

- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Πάλι κοτσανες γράφεις? Ο Μητσοτάκης έχει ΑΝΑΦΑΝΔΌΝ ταχθεί δημοσίως υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 02:0124 μέρες μέχρι τις εκλογές σύντροφε, να δούμε ποιος θα πήξει στις 7 του Ιούνη

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
03 Φεβ 2025, 00:29
-
- 35 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
08 Μαρ 2025, 13:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πλανήτης με αιώνια άνοιξη
από Ourania-Rania » 16 Φεβ 2024, 15:00 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
19 Σεπ 2024, 05:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας άνθρωπος να καταδιώκεται καθημερινά και αιώνια για ένα λάθος του;
από Ourania-Rania » 21 Μαρ 2024, 10:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Μαρ 2024, 10:29
-