"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 11 Ιουν 2019, 21:33

Το πατάω ρε αλλά δεν ανοίγει. Θέλει δεξί κλικ;

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 11 Ιουν 2019, 21:40

Να σας βοηθησω εγω αφου δεν ξερετε και περιμενετε εναγωνιως τον Γιαννη Γιαννοπουλο να σας καλυψει με τυχαρπαστους πινακες που τουλαχιστον αυτος ειναι ικανος να ψαχνει και να βρισκει.

Λετε:

Για το ΑΕΠ που χασαμε ως χωρα (17-18 δισ.) συγκρινοντας το αναπτυξιακο αποτελεσμα της περιοδου 2015-2017 με την προβλεψη του ΔΝΤ το 2014 για μεση ετησια αναπτυξη 3,3% το εν λογω διαστημα :102:
Το ιδιο το ΔΝΤ παραδεχτηκε οτι οι προβλεψεις του ηταν υπεραισιοδοξες
Για 40 δις καταθεσεις που χαθηκαν απο το τραπεζικο συστημα οταν τα 24 δις εφυγαν μεταξυ Νοεμβριου 2014 και Φεβρουαριου 2015. Απο 164,3 δις. μειωθηκαν σε 140,5 δισ μεσα σε μια αβεβαιοτητα που τροφοδοτησε η κινδυνολογια των πολιτικων που υποστηριζετε. Συνυπολογιστε εδω και τα 80 δις καταθεσεων που δθεφυγαν στο εξωτερικο το διαστημα 2010-2013
Προσθεσατε και το ποσο του δανειου των 86 δις του τριτου Μνημονιου, το οποιο μαλιστα οπως υπολογιστηκε απο την Ευρωπαικη επιτροπη αφορουσε τις χρηματοδοτικες αναγκες της περιοδου 2015-2018 για την εξυπηρέτηση του χρεους που δημιουργησαν ξερετε ποιοι. Χρησομοποιηθηκαν δε μονο τα 66 δις απο αυτα και υπολοιπα πηγαν στο "μαξιλάρι ασφαλειας" που διαθετει το κρατος.
Μιλατε για την κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών κατά 5 δις οταν οι εκτιμησεις του ΔΝΤ τον Ιουνιο του 2014 ανεβαζαν την αναγκη κεφαλαιακης ενισχυσης των τραπεζων στα 6-9 δις κι οταν οι προηγουμενες κυβερνησεις εδωσαν ενισχυση 20 δις

Μικρος ειχα δουλεψει κι εγω σε μπακαλικο και καποια απογευματα στο καφενειο της γειτονιας. Εμαθα κι εγω κατι λοιπον απο τον τροπο που σκεφτεστε αγαπημενοι μου :D
Hec est vipera versa in viscera genitricis

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 11 Ιουν 2019, 21:42

talaipwros έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:27
perseus έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:24
Για τα 340 δις της νδ θα δικαστει κανενας?
Πηγή;
Τι ακριβως πηγη ζητατε; Να υποθεσω σαν αυτην που παραθεσατε εσεις; :D Αφηστε το κυριε μου, δεν το εχετε που λεμε στην καθομιλουμενη.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Ιουν 2019, 21:47

Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 20:59
μίστερ μαξ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 20:44
Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 20:35
Για ποιο λογο να γινει ειδικο δικαστηριο;
Τους ταϊσανε το παραμύθι οτι ο Τσιπρας φταιει για 200 δις και αρα θα τον δικάσουνε σε ειδικο δικαστήριο. Τα ζα εντυπωσιαστήκανε και τωρα θελουν ειδικο δικαστήριο. Τοσο τους κόβει.

Μα που ηταν αυτα τα 200 που λειπουν τωρα; Οι πινακες εκει ειναι. Το χρεος ηταν αλλο και ειναι τωρα 200 δις πιο πολυ;
Ας παραθεσουν ενα πινακα να δουμε περι τινος προκειται. Αλλιως ειμαστε ακομα στο επιπεδο

...
Κοιτα, βγηκε ενας τύπος ο οποιος ηταν σε συγκρουση με τον Βαρουφ, ο οποίος ηταν καργα δεξιος (πχ του έφταιξε ο ελ. κατωτατος μισθος που ητανε πολύ ψηλός δήθεν, επί κρισης) και ειπε οτι κοστισε 200 δις η διαπραγματευση. Οποταν αν δεν τον πιστευεις εισαι flat earther για τα ΝουΔουλικα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Ιουν 2019, 21:47

Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:42
talaipwros έγραψε:
perseus έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:24
Για τα 340 δις της νδ θα δικαστει κανενας?
Πηγή;
Τι ακριβως πηγη ζητατε; Να υποθεσω σαν αυτην που παραθεσατε εσεις; :D Αφηστε το κυριε μου, δεν το εχετε που λεμε στην καθομιλουμενη.
Η πηγή που παρέθεσα είναι ότι πιο έγκυρο υπάρχει.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Ιουν 2019, 21:48

μίστερ μαξ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:47
Dante Alighieri έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 20:44

Τους ταϊσανε το παραμύθι οτι ο Τσιπρας φταιει για 200 δις και αρα θα τον δικάσουνε σε ειδικο δικαστήριο. Τα ζα εντυπωσιαστήκανε και τωρα θελουν ειδικο δικαστήριο. Τοσο τους κόβει.

Μα που ηταν αυτα τα 200 που λειπουν τωρα; Οι πινακες εκει ειναι. Το χρεος ηταν αλλο και ειναι τωρα 200 δις πιο πολυ;
Ας παραθεσουν ενα πινακα να δουμε περι τινος προκειται. Αλλιως ειμαστε ακομα στο επιπεδο

...
Κοιτα, βγηκε ενας τύπος ο οποιος ηταν σε συγκρουση με τον Βαρουφ, ο οποίος ηταν καργα δεξιος (πχ του έφταιξε ο ελ. κατωτατος μισθος που ητανε πολύ ψηλός δήθεν, επί κρισης) και ειπε οτι κοστισε 200 δις η διαπραγματευση. Οποταν αν δεν τον πιστευεις εισαι flat earther για τα ΝουΔουλικα.
Αν σκεφτείς ότι Βουλευτής του Συριζα παραδέχεται 86 ΔΙΣ, ίσως τα 200 να είναι και μετριοπαθής εκτίμηση

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Ιουν 2019, 21:50

talaipwros έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:48
μίστερ μαξ έγραψε:
Dante Alighieri έγραψε:

...
Αν σκεφτείς ότι Βουλευτής του Συριζα παραδέχεται 86 ΔΙΣ, ίσως τα 200 να είναι και μετριοπαθής εκτίμηση
Αρα αυτα που λες ειναι αερολογίες, η μονη εκτιμηση στην οποία βασίζεσαι, ειναι μια εκτιμηση ενος δεξιου αυστριακου πολιτικου.

Δεν ξερω αν καταλαβες παντως, η πηγή σου, απλως παραθέτει την εκτίμηση του πολιτικού, δεν λέει οτι εκανε καποιος δημοσιογραφος ερευνα κτλ κτλ. Απλά παραθέτει μια γνώμη. Αντε γεια λοιπον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 11 Ιουν 2019, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Ιουν 2019, 21:51

Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:40
Να σας βοηθησω εγω αφου δεν ξερετε και περιμενετε εναγωνιως τον Γιαννη Γιαννοπουλο να σας καλυψει με τυχαρπαστους πινακες που τουλαχιστον αυτος ειναι ικανος να ψαχνει και να βρισκει.

Λετε:

Για το ΑΕΠ που χασαμε ως χωρα (17-18 δισ.) συγκρινοντας το αναπτυξιακο αποτελεσμα της περιοδου 2015-2017 με την προβλεψη του ΔΝΤ το 2014 για μεση ετησια αναπτυξη 3,3% το εν λογω διαστημα :102:
Για 40 δις καταθεσεις που χαθηκαν απο το τραπεζικο συστημα οταν τα 24 δις εφυγαν μεταξυ Νοεμβριου 2014 και Φεβρουαριου 2015. Απο 164,3 δις. μειωθηκαν σε 140,5 δισ μεσα σε μια αβεβαιοτητα που τροφοδοτησε η κινδυνολογια των πολιτικων που υποστηριζετε. Συνυπολογιστε εδω και τα 80 δις καταθεσεων που δθεφυγαν στο εξωτερικο το διαστημα 2010-2013
Προσθεσατε και το ποσο του δανειου των 86 δις του τριτου Μνημονιου, το οποιο μαλιστα οπως υπολογιστηκε απο την Ευρωπαικη επιτροπη αφορουσε τις χρηματοδοτικες αναγκες της περιοδου 2015-2018 για την εξυπηρέτηση του χρεους που δημιουργησαν ξερετε ποιοι. Χρησομοποιηθηκαν δε μονο τα 66 δις απο αυτα και υπολοιπα πηγαν στο "μαξιλάρι ασφαλειας" που διαθετει το κρατος.
Μιλατε για την κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών κατά 5 δις οταν οι εκτιμησεις του ΔΝΤ τον Ιουνιο του 2014 ανεβαζαν την αναγκη κεφαλαιακης ενισχυσης των τραπεζων στα 6-9 δις κι οταν οι προηγουμενες κυβερνησεις εδωσαν ενισχυση 20 δις

Μικρος ειχα δουλεψει κι εγω σε μπακαλικο και καποια απογευματα στο καφενειο της γειτονιας. Εμαθα κι εγω κατι λοιπον απο τον τροπο που σκεφτεστε αγαπημενοι μου :D
προσπαθεις να βγάλεις ακρη με τις ανοησιες των ΝουΔουλικών; Ειπε μια παπαρια ενας αυστριακος, τους βολεύει, την αναπαράγουν συνεχώς. Αν δεν πιστευεις εισαι flat earther. :lol:

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 11 Ιουν 2019, 21:52

talaipwros έγραψε:
Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:42
talaipwros έγραψε:

Πηγή;
Η πηγή που παρέθεσα είναι ότι πιο έγκυρο υπάρχει.
Μα δεν παρεθεσες κατι. Ειρωνικα το ειπα για να δειξω ακριβως αυτο. οτι καποιοι αναμασουν καραμελες χωρις να γνωριζουν καν τι περιεχουν μεσα. :D

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 11 Ιουν 2019, 21:55

talaipwros έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:48
μίστερ μαξ έγραψε:
Dante Alighieri έγραψε:

...
Μεχρι να το πει ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ που το στηριζατε; :D
μίστερ μαξ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:51
Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:40

Λετε:

προσπαθεις να βγάλεις ακρη με τις ανοησιες των ΝουΔουλικών; Ειπε μια παπαρια ενας αυστριακος, τους βολεύει, την αναπαράγουν συνεχώς. Αν δεν πιστευεις εισαι flat earther. :lol:
Το ξερω. Δεν προσπαθω να βγαλω ακρη. προσπαθω να τους βοηθησω. Βοηθα λιγο κι εσυ καλε μου :D

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Ιουν 2019, 21:58

Μα προφανώς δικαιούται να απολογηθεί για την ζημιά των 200ΔΙΣ ο Βαρουφακης

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Ιουν 2019, 22:07

Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:55
Το ξερω. Δεν προσπαθω να βγαλω ακρη. προσπαθω να τους βοηθησω. Βοηθα λιγο κι εσυ καλε μου :D
Προσπάθησα στο παρελθον, ομως ειναι φανατικοι και δεν αφηνουν τα λογικα επιχειρήματα και τα γεγονοτα να αλλοιώσουν το γαλάζιο τους συννεφάκι.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Ιουν 2019, 22:08

talaipwros έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:58
Μα προφανώς δικαιούται να απολογηθεί για την ζημιά των 200ΔΙΣ ο Βαρουφακης
Αυτο ελειπε να απολογείται για κάθε σας πορδή. Πρέπει πρωτα να αποδείξετε κατι, και μετα καποιος απολογείται. Εχετε φέρει αέρα κουπανιστό. (αυτο δλδ που υπαρχει μεσα στο κρανίο σας)

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 11 Ιουν 2019, 22:14

μίστερ μαξ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 22:07
Dante Alighieri έγραψε:
11 Ιουν 2019, 21:55
Προσπάθησα στο παρελθον, ομως ειναι φανατικοι και δεν αφηνουν τα λογικα επιχειρήματα και τα γεγονοτα να αλλοιώσουν το γαλάζιο τους συννεφάκι.
Ξερεις κατι; Ειναι αρκετα διασκεδαστικο εν τελει να βλεπεις να ψελιζουν οτιδηποτε σε μια προσπαθεια να κανουν ορατη την παρουσια τους και να δημιουργουν ενταση για απιβεβαιωνουν μια υποτιοεμενη ισχυ που ελπιζουν να εχουν. Ταυτοχρονως ειναι θλιβερο και δραματικο. Γιατι με τον ιιο τροπο βλεπω να επιχειρηματολογουν και για κοινωνικα και ψυχολογικα θεματα. παντου μια προσπαθεια να δειξουν οτι ειναι ακαμπτοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφανοι. Κενοι. Δεν με ικανοποιει η συγκριση μαζι τους γιατι δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου ουτε ειχα την καλυτερη τυχη. Αλλα ειναι που περνουν τα χρονια και οι νοημοσυνες κολανε σαν αυτοκινητο στη λασπη. Πουθενα φως. Το διασκεδαζουμε ομως για να μην τρελαθουμε. :D

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών