Τα λες πολύ ωραία.Dante Alighieri έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:14Ξερεις κατι; Ειναι αρκετα διασκεδαστικο εν τελει να βλεπεις να ψελιζουν οτιδηποτε σε μια προσπαθεια να κανουν ορατη την παρουσια τους και να δημιουργουν ενταση για απιβεβαιωνουν μια υποτιοεμενη ισχυ που ελπιζουν να εχουν. Ταυτοχρονως ειναι θλιβερο και δραματικο. Γιατι με τον ιιο τροπο βλεπω να επιχειρηματολογουν και για κοινωνικα και ψυχολογικα θεματα. παντου μια προσπαθεια να δειξουν οτι ειναι ακαμπτοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφανοι. Κενοι. Δεν με ικανοποιει η συγκριση μαζι τους γιατι δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου ουτε ειχα την καλυτερη τυχη. Αλλα ειναι που περνουν τα χρονια και οι νοημοσυνες κολανε σαν αυτοκινητο στη λασπη. Πουθενα φως. Το διασκεδαζουμε ομως για να μην τρελαθουμε.
Το έριξαν στην μετριοπάθεια οι Ζαίοι τώρα που θα πέσουν οι φάπες.Dante Alighieri έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:14Ξερεις κατι; Ειναι αρκετα διασκεδαστικο εν τελει να βλεπεις να ψελιζουν οτιδηποτε σε μια προσπαθεια να κανουν ορατη την παρουσια τους και να δημιουργουν ενταση για απιβεβαιωνουν μια υποτιοεμενη ισχυ που ελπιζουν να εχουν. Ταυτοχρονως ειναι θλιβερο και δραματικο. Γιατι με τον ιιο τροπο βλεπω να επιχειρηματολογουν και για κοινωνικα και ψυχολογικα θεματα. παντου μια προσπαθεια να δειξουν οτι ειναι ακαμπτοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφανοι. Κενοι. Δεν με ικανοποιει η συγκριση μαζι τους γιατι δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου ουτε ειχα την καλυτερη τυχη. Αλλα ειναι που περνουν τα χρονια και οι νοημοσυνες κολανε σαν αυτοκινητο στη λασπη. Πουθενα φως. Το διασκεδαζουμε ομως για να μην τρελαθουμε.
Ειλικρινα δεν εχω να πω κατι. Νιωθω τοσο λιγος, τοσο ελειπης μπροστα στη μεγαλοπρεπεια των επιχειρηματων σου και του υπεθυνου και ουσιαστικου λογου σου που θα ξεφτιλιστω εν ριπη οφθαλμου. Με ταπωσες που λεμε στην καθομιλουμενη και ντρεπομαι να σε αντιμετωπισω.Μηχανικός έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:32Το έριξαν στην μετριοπάθεια οι Ζαίοι τώρα που θα πέσουν οι φάπες.Dante Alighieri έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:14Ξερεις κατι; Ειναι αρκετα διασκεδαστικο εν τελει να βλεπεις να ψελιζουν οτιδηποτε σε μια προσπαθεια να κανουν ορατη την παρουσια τους και να δημιουργουν ενταση για απιβεβαιωνουν μια υποτιοεμενη ισχυ που ελπιζουν να εχουν. Ταυτοχρονως ειναι θλιβερο και δραματικο. Γιατι με τον ιιο τροπο βλεπω να επιχειρηματολογουν και για κοινωνικα και ψυχολογικα θεματα. παντου μια προσπαθεια να δειξουν οτι ειναι ακαμπτοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφανοι. Κενοι. Δεν με ικανοποιει η συγκριση μαζι τους γιατι δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου ουτε ειχα την καλυτερη τυχη. Αλλα ειναι που περνουν τα χρονια και οι νοημοσυνες κολανε σαν αυτοκινητο στη λασπη. Πουθενα φως. Το διασκεδαζουμε ομως για να μην τρελαθουμε.
Για τους νεκρούς από τα μαγκάλια, τα παιδιά που λιποθυμούσαν στο σχολείο και τις χιλιάδες αυτοκτονίες στα χρόνια των Σαμαροβενιζέλων έχεις να πεις κάτι;
Είσαι νεα/ος εδω μεσα, για αυτο μιλας ευγενικά. Αυτοί εχουν χρόνια, οπόταν αν δεν διανθίσουν το επιχείρημα τους με βια, αίμα, σπέρμα, τότε νομίζουν πως κάτι λείπει. Ο στολισμός αυτός λαμβάνει τελετουργικά χαρακτηριστικά για τα ΝουΔουλικα, που πολλές φορές ξεχνουν το επιχείρημα. Δεν ξέρω αν το κάνουν για τακτικίστικους λόγους. Αν ξεκινησουν την επιχειρηματολογία, στο τέλος θα σκοντάψουν. Για αυτό ξεκινα να μαθαίνεις: φάπες, ζαίοι, μηδενεξήντα, λίγες-οι-μερες-σας κτλ.
μίστερ μαξ έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:55Είσαι νεα/ος εδω μεσα, για αυτο μιλας ευγενικά. Αυτοί εχουν χρόνια, οπόταν αν δεν διανθίσουν το επιχείρημα τους με βια, αίμα, σπέρμα, τότε νομίζουν πως κάτι λείπει. Ο στολισμός αυτός λαμβάνει τελετουργικά χαρακτηριστικά για τα ΝουΔουλικα, που πολλές φορές ξεχνουν το επιχείρημα. Δεν ξέρω αν το κάνουν για τακτικίστικους λόγους. Αν ξεκινησουν την επιχειρηματολογία, στο τέλος θα σκοντάψουν. Για αυτό ξεκινα να μαθαίνεις: φάπες, ζαίοι, μηδενεξήντα, λίγες-οι-μερες-σας κτλ.
Για τους νεκρους στο ματι φταινε οι δεκαετιες ΝΔΣΟΚ που τα αφησαν ολα αυθαίρετα. Ντροπή σε οσους χρησιμοποιουν νεκρους για να κερδισουν πολιτικους ποντους. Τετοιοι ειστε ομως.Μηχανικός έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:56Να το ξαναπώ.
Δεν πρέπει να λυπηθούν τα καθάρματα τους Ζαίους:
Αυτούς που έστησαν την νοβάρτις.
Αυτούς που έλεγαν ή εμείς ή αυτοί.
Αυτούς που έλεγαν ότι πρέπει να τους τελειώσουμε.
Αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία κόντρα στο 75% των Ελλήνων.
Αυτούς που κατέστρεψαν την οικονομία όταν πήγαινε να ορθοποδήσει.
Αυτούς που ευθύνονται για τους νεκρούς στο Μάτι.
...
Μεγαλη αλητεια. Επρεπε να παρεις κι εσυ κατι απο την εισπραξη.Μηχανικός έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:56Να το ξαναπώ.
...
Τι να μοιραστώ, την στήριξη των Γερμανών και των Αμερικάνων στο καθεστώς Τσίπρα-Πολάκη-Παππά;Dante Alighieri έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 23:04Μεγαλη αλητεια. Επρεπε να παρεις κι εσυ κατι απο την εισπραξη.Μηχανικός έγραψε: ↑11 Ιουν 2019, 22:56Να το ξαναπώ.
...