Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Ιουν 2019, 09:37

Στύγιος έγραψε:
12 Ιουν 2019, 00:49
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
11 Ιουν 2019, 22:18
Εικόνα
Α ρε Γκούλαγκ που θες για να στρώσεις χαρακτήρα...
γκουλαγκ 23 ωρων την εβδομαδα, 9 μηνων το χρονο, νομιζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 12 Ιουν 2019, 10:45

Εγώ αυτό που έχω σαν παράπονο από τη γριά είναι ότι τους βάζει να μαθαίνουν παπαγάλια τα θρησκευτικά και την ιστορία ενώ οι οδηγίες για την Τρίτη τάξη είναι απλά ανάγνωση και συζήτηση την ώρα της παραδοσης.

Κατά τα άλλα έχω ακούσει πολύ άσχημες ιστορίες από μαλάκες γονείς και παιδιά και ιδιαίτερα με θύματα νεότερους δασκαλους, think about it η μανούλα του φβ που ξέρει καλυτερα από τον ΠΟΥ και τους γιατρούς τι αξίζει το βλαστάρι της ως προς τα εμβόλια, υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να φέρεται πιο νορμάλ απέναντι σε ένα δασκαλακο;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 12 Ιουν 2019, 10:53

Nero έγραψε:
11 Ιουν 2019, 12:29
#ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ τι λέει θα την προχωρήσουμε η θα κιοτέψετε κι εσείς?

Τώρα τελευταία ακούω όλο και περισσότερα horror stories από εκπαιδευτικούς στα δεύτερα -ηντα ή κοντά που βρίσκονται στα σχολεία απο τα 80ς και τα χουν παίξει εντελώς με την σύνταξη στα 67 και την πληρώνουν οι μαθητές...

Δάσκαλος στη Ρόδο κατηγορείται για παράνομη κατακράτηση μαθητή. Κατέθεσαν μήνυση εναντίον του οι γονείς.
Για παράνομη κατακράτηση κατηγορείται δάσκαλος που συνελήφθη προχθές στη Ρόδο, καθώς κλείδωσε μέσα στην τάξη 9χρονο μαθητή και έφυγε!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 7 Ιουνίου σε δημοτικό σχολείο της πόλης της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στη «Ροδιακή» οι γονείς, οι οποίοι έχουν ακόμα ένα παιδί στην ίδια ηλικία και φοιτά στο ίδιο σχολείο αλλά σε διαφορετικό τμήμα, όλα ξεκίνησαν με το χτύπημα του κουδουνιού. Ήταν η ώρα που θα σχόλαγαν τα παιδιά και τότε ο δάσκαλος φέρεται να είπε στα παιδιά «θα μετρήσω έως το τρία και όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσω μέσα».

Και έτσι έκανε. Ο 9χρονος μαθητής ο οποίος δεν είχε προλάβει να κλείσει την τσάντα του, δεν πρόλαβε φυσικά και να βγει έξω από την αίθουσα. Ο δάσκαλος – σύμφωνα με την καταγγελία- κλείδωσε κανονικά την πόρτα της αίθουσας και παρέδωσε τα κλειδιά στη διεύθυνση του σχολείου, ενώ το παιδί βρισκόταν μέσα σε αυτήν.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι το παιδί τους έμεινε για περίπου 20 λεπτά μέσα στην τάξη, φωνάζοντας για να του ανοίξουν, ενώ αποπειράθηκε να βγει και από το παράθυρο όμως αυτή βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και - ευτυχώς- φοβήθηκε να κάνει την κίνηση.

Τελικά, η δασκάλα των Γερμανικών άκουσε το 9χρονο παιδί που φώναζε και κίνησε τις διαδικασίες ώστε να του ανοίξουν και να το βγάλουν έξω. Σε κατάσταση σοκ το μικρό αγόρι περιέγραψε τι είχε συμβεί στους γονείς του, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου, τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ κατέθεσαν και μήνυση – δια του δικηγόρου τους κατά του δασκάλου.

Ο δάσκαλος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθεί περαιτέρω προανάκριση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, ο δάσκαλος απομακρύνεται από το σχολείο, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου άμεσα έδωσε εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δάσκαλος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ειδικότερα στην κατάθεσή του στην αστυνομία ισχυρίζεται ότι πράγματι κλείδωσε την τάξη, όμως δεν είχε αντιληφθεί ότι μέσα σε αυτή βρισκόταν το παιδί. Ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα για ελάχιστα λεπτά και πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους γονείς για να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί και να τους ζητήσει συγγνώμη.

Πληροφορίες: rodiaki.gr

https://www.athensvoice.gr/greece/55321 ... -kai-efyge
Τουλάχιστον 50% πιθανότητα ότι το παιδί καθυστερούσε επίτηδες να βγει και ήταν η εκατοστή φορά που το έκανε μαζί με 1002 άλλες μαλακίες, με πλήρη στήριξη των γονιών απέναντι στα επανειλημμένα παράπονα του δασκάλου ο οποίος φρίκαρε αφού δεν προβλέπονται πειθαρχικές ποινές για παιδιά του δημοτικού (ή τους γονείς τους) και ταυτόχρονα οτιδήποτε μη προβλεπόμενο (συμπεριλαμβανομένης της ανυπακοής των παιδιών) είναι αποκλειστικά δικιά του ευθύνη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Ιουν 2019, 11:51

foscilis έγραψε:
12 Ιουν 2019, 10:45
Εγώ αυτό που έχω σαν παράπονο από τη γριά είναι ότι τους βάζει να μαθαίνουν παπαγάλια τα θρησκευτικά και την ιστορία ενώ οι οδηγίες για την Τρίτη τάξη είναι απλά ανάγνωση και συζήτηση την ώρα της παραδοσης.

Κατά τα άλλα έχω ακούσει πολύ άσχημες ιστορίες από μαλάκες γονείς και παιδιά και ιδιαίτερα με θύματα νεότερους δασκαλους, think about it η μανούλα του φβ που ξέρει καλυτερα από τον ΠΟΥ και τους γιατρούς τι αξίζει το βλαστάρι της ως προς τα εμβόλια, υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να φέρεται πιο νορμάλ απέναντι σε ένα δασκαλακο;
σκεψου καλυτερα. η μανουλα του φβ, τι δουλεια λες να κανει; πονταρω τα λεφτα μου στο γενικοτερο δημοσιο, με μια καλη αποδοση τα βαζω και στο "δασκαλα"

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 12 Ιουν 2019, 11:52

Εσθήρ έγραψε:
12 Ιουν 2019, 06:59

Βαριεμαι ασυστολα να διαβασω ολες τις παπαριες σου.
Θα σταθωμονο εδω
τοσο γελοιος εισαι.Εχουν δεν εχουν τελειωσει ολα τα ενδοσχολικα,εκετασεις κλπ,ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΟΛΑΝΕ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΕΜΕ.ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,.Πανε σχολειο,διορθωνουν γραπτα,βγαζουν αποτεελσματα,κανονιζουν για την θερινη υπηρεσια,διοργανωνουν τις εκθεσεις τους,σε καλλιτεχνικα,τεχνολογια αλλα και αλλα μαθηματα κλπ.
Ησουν ιδιωταντζας,οχι σε δημοσιο,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ

κΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕς.Δεν σε ειπα παπαρα,ειπα οτι ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,μαθε πια ελληνικα.
Και κατα δευτερον,τα ηθελες και τα επαθες,.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙ ΠΟΤΕΣ Ε ΕΣΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΗΚΑ,ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥ@Α ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ΣΥΝΕΧΩΣ,ΟΠΟΤΕ λουφαξε.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΟΛΩΝ.ΜΑ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ.
Απλα ειμαι αλλεργικη ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Στην επομενη προσβολη εφαγες αναφορα.
Είσαι λειτουργικά αναλφάβητη με 5 ορθογραφικά και συντακτικά λάθη (με κόκκινο) σε ένα κείμενο 15 γραμμών, οπότε δεν έχει πολύ νόημα ο διάλογος περί εκπαιδευσης μαζί σου, μιας και μάλλον απείχες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Είναι σαν να συζητάω με το σκύλο (που δεν έχω) για πυρηνική φυσική.

Τώρα το να με λες "ιδιωτάντζα" (wtf, είναι καν λέξη αυτό :smt005: ) σαν να είναι υποτιμητικό, δεν το κατάλαβα.

Στα υπόλοιπα, σε αφήνω στη χλεύη του πχόρουμ

sys3x έγραψε:
12 Ιουν 2019, 09:22
Ευχαριστώ μέιτ, αλλά νομίζω ότι τη βρήκα έτσι ήδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 12 Ιουν 2019, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 12 Ιουν 2019, 11:53

Ασέβαστος έγραψε:
12 Ιουν 2019, 11:51
foscilis έγραψε:

σκεψου καλυτερα. η μανουλα του φβ, τι δουλεια λες να κανει; πονταρω τα λεφτα μου στο γενικοτερο δημοσιο, με μια καλη αποδοση τα βαζω και στο "δασκαλα"
Μόνο το 0.4% των γυναικών είναι δασκάλες και οι περισσότερες από αυτές είναι σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία απο τη μέση μανούλα του φβ.

Δεν πρέπει να έχεις γίνει και πολύ πλούσιος από στοιχήματα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Ιουν 2019, 11:54

foscilis έγραψε:
12 Ιουν 2019, 10:53

Τουλάχιστον 50% πιθανότητα ότι το παιδί καθυστερούσε επίτηδες να βγει και ήταν η εκατοστή φορά που το έκανε μαζί με 1002 άλλες μαλακίες, με πλήρη στήριξη των γονιών απέναντι στα επανειλημμένα παράπονα του δασκάλου ο οποίος φρίκαρε αφού δεν προβλέπονται πειθαρχικές ποινές για παιδιά του δημοτικού (ή τους γονείς τους) και ταυτόχρονα οτιδήποτε μη προβλεπόμενο (συμπεριλαμβανομένης της ανυπακοής των παιδιών) είναι αποκλειστικά δικιά του ευθύνη.
και παλι, ειναι μεσα στο job description. αν φρικαρει με τετοια, δε μας κανει, να περασει ο επομενος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Ιουν 2019, 12:05

foscilis έγραψε:
12 Ιουν 2019, 11:53
Ασέβαστος έγραψε:
12 Ιουν 2019, 11:51
foscilis έγραψε:

Μόνο το 0.4% των γυναικών είναι δασκάλες και οι περισσότερες από αυτές είναι σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία απο τη μέση μανούλα του φβ.

Δεν πρέπει να έχεις γίνει και πολύ πλούσιος από στοιχήματα.
δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα. :102: 0.4% παντως δε λεει κατι. λιγοτερες απο τοσο ειναι οι μανουλες του φβ, παιζει να ειναι και ολες δασκαλες :lol::003::smt005:

αλλα τα δεδομενα για τις μανουλες ειναι, αγραματες η θεωρητικης κατευθυνσης, δυσκολη η ψεκασμενια στις θετικες επιστημες. πολυ ελευθερο χρονο για ποσταρισματα. ε, αν δουλευουν καπου και δεν ειναι "οικιακα", αργομισθες πρωτοκολλατζουδες και δασκαλες/νηπιαγωγοι/φιλολογοι ειναι αυτο στο οποιο πονταρω τα λεφτα μου.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 12 Ιουν 2019, 12:23

κοθμόνια,

αποφάσισα να διδάξω.

:003:
Συνημμένα
fgdghf7.jpg
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 12 Ιουν 2019, 12:24

foscilis έγραψε:
12 Ιουν 2019, 11:53
Μόνο το 0.4% των γυναικών είναι δασκάλες
αυτό από που προκύπτει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Ιουν 2019, 13:11

Στύγιος έγραψε:

Καλώς τ' αρχίδια μας τα δυο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 12 Ιουν 2019, 13:16

foscilis έγραψε:
12 Ιουν 2019, 10:53
Αμάν καθυστέρησε να βγει ...και ?!
Σιγά μην το κάνουμε να βγει με έρπινγκ. Τι πειθαρχικές ποινές ? Κράτηση, στέρηση εξόδου ή φυλάκιση ?
Ανυπακοή των παιδιών ? Κάμψεις !

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 12 Ιουν 2019, 13:21

12 Ιουν 2019, 13:11
Στύγιος έγραψε:

Είναι ο ίδιος απο το άλλο το τρελάδικο;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 12 Ιουν 2019, 13:26

Όπως βλέπεις φιλε σούπερ ροκ άμα μείνει μέσα μετά την προβλεπόμενη ώρα είναι παράνομη κατακράτηση άρα μάλλον έχει σημασία. Επίσης υπάρχει ένα πρωτόκολλο, ο δάσκαλος πρέπει να παραδώσει όλα τα παιδιά σε αυτούς που τα παίρνουν, τρέχει το διάλειμμα για το ολοήμερο, καθυστερούν σαράντα άτομα, έχει παιδιά για τα οποία είναι υπεύθυνος σε διαφορετικά σημεια επειδή το κακομαθημένο τον παίζει?

Δεύτερον εσύ αν σχολάς 17.00 και 17.10 το αφεντικό σε έχει κρατήσει να σου πει κάτι αλλά ακόμα μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον αλλον είμαι σίγουρος ότι σκέφτεσαι "σιγά και τι δεν έγινε"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Ιουν 2019, 13:27

Otto Weininger έγραψε:
12 Ιουν 2019, 13:21
12 Ιουν 2019, 13:11
Στύγιος έγραψε:

Είναι ο ίδιος απο το άλλο το τρελάδικο;
Ε, ναι. Και από το παλαιό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών