Σχόλια Επισκεπτών
- Rocco Siffredi
Re: Σχόλια Επισκεπτών
goback κανε το
Σιγα μη γυρισω πριν τον τελικο για μαλακες ψαχνετε.Εξαλλου το τριμηνο μπαν(με οψιον ανανεωσης για αλλα 10 χρονια) που εχω ριξει στο πχορουμ λογω κακου συντονισμου ληγει τη Δευτερα.
ΓΥΡΝΑ ΡΕΕΕΕ

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σοφά επέλεξες τρίμηνο.αντικειμενικος οπαδος έγραψε: ↑07 Μάιος 2019, 09:45Σιγα μη γυρισω πριν τον τελικο για μαλακες ψαχνετε.Εξαλλου το τριμηνο μπαν(με οψιον ανανεωσης για αλλα 10 χρονια) που εχω ριξει στο πχορουμ λογω κακου συντονισμου ληγει τη Δευτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Κούλα = γκόμενά
Go back = ritzeri = Κούλα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Πάρτε μια απόφαση για το ποιος είναι ο άνθρωπος!
Να γυρισουν κ οι δύο, όπως κ ναχει!
Μετά από αυτό:

άλλοι τρεις μήνες αυτομπάν.

Occasio facit furem
Το πήρε ο Μπαοκ; Χμμ... Ε εντάξει κ η δεύτερη θέση είναι αξιοπρεπέστατη! Αν ήταν μέσα θα είχαν ενισχύσει τον αγώνα κ μπορεί να είχαν κερδίσει κιόλας!!! Οπότε... Ας μπουν για το επόμενο κυπελλο!

Τζα!
Τι κάνετε λατρείες;
Σάς έλειψα;
(το ξέρω ότι σας έλειψα, ρητορικό ήταν το ερώτημα)
Μην ξεχνάτε, ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές το διακύβευμα παραμένει το ίδιο: γιομιτζής στο πέλαγος ή γαϊδούρι στα Ψαρά;
btw κάποιος χρησιμοποιεί λάθρα το νικ μου (με ειδοποίησε το phorum). Σεις ξέρετε ότι το σχόλιο αυτό είναι μασίφ Ιανός
(καλά, ρε σείς, τόσο ζόρι; "Το όνομα μέλους που εισάγατε δεν επιτρέπεται ή περιέχει κάποια απαγορευμένη λέξη. Παρακαλώ επιλέξτε κάποιο άλλο."
)
Τι κάνετε λατρείες;
Σάς έλειψα;
(το ξέρω ότι σας έλειψα, ρητορικό ήταν το ερώτημα)
Μην ξεχνάτε, ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές το διακύβευμα παραμένει το ίδιο: γιομιτζής στο πέλαγος ή γαϊδούρι στα Ψαρά;
btw κάποιος χρησιμοποιεί λάθρα το νικ μου (με ειδοποίησε το phorum). Σεις ξέρετε ότι το σχόλιο αυτό είναι μασίφ Ιανός

(καλά, ρε σείς, τόσο ζόρι; "Το όνομα μέλους που εισάγατε δεν επιτρέπεται ή περιέχει κάποια απαγορευμένη λέξη. Παρακαλώ επιλέξτε κάποιο άλλο."

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Βρε, βρε... καλώς το παλουκάρι. Τι λέει ρε συ, πώς είσαι, τι κάνεις; Τι κόμμα είσαι αυτή τη βδομάδα; 
"ΙΑΝΟΣ" πάντως δεν υπάρχει σαν νικ σε κανένα μέλος, τώρα που κοίταξα. Προφανώς είναι "απαγορευμένη" λέξη, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι και γαμώ τις τρολιές από τη διαχείριση.

"ΙΑΝΟΣ" πάντως δεν υπάρχει σαν νικ σε κανένα μέλος, τώρα που κοίταξα. Προφανώς είναι "απαγορευμένη" λέξη, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι και γαμώ τις τρολιές από τη διαχείριση.
-
Ο Μαξ ειναι και είπε να το κάνει επίσημο
Ιανός, αν είσαι πράγματι εσύ καλωσόρισες ρε!
- shrike
Αν είναι ο Μαξ, θα πρέπει να κατέβαλε υπερπροσπάθεια και θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν έχει ούτε ένα ορθογραφικό, έχει τόνους, δεν έχει πει ούτε μια φορά "νδουλικά" ή "ζήτω ο σύριζα".talaipwros έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:04Ο Μαξ ειναι και είπε να το κάνει επίσημο
Επίσης, μπορείς να σκεφτείς τη λατρεία του Ιανού να παριστάνει τον Ιανό;

-
Τους ενώνει η αγάπη στον Αλέξη!shrike έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:13Αν είναι ο Μαξ, θα πρέπει να κατέβαλε υπερπροσπάθεια και θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν έχει ούτε ένα ορθογραφικό, έχει τόνους, δεν έχει πει ούτε μια φορά "νδουλικά" ή "ζήτω ο σύριζα".talaipwros έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:04Ο Μαξ ειναι και είπε να το κάνει επίσημο
- shrike
Ναι, ναι. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν την ώρα που το έγραφα. Σκέψου λέει, να έρθει εδώ ο Ιανός και να ανακαλύψει τη νέα βέρσιον Max 1.5.3.Syriza. Κοκομπλόκο θα πάθει, δεν θα ξέρει πώς να το διαχειριστεί...talaipwros έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:15Τους ενώνει η αγάπη στον Αλέξη!shrike έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:13Αν είναι ο Μαξ, θα πρέπει να κατέβαλε υπερπροσπάθεια και θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν έχει ούτε ένα ορθογραφικό, έχει τόνους, δεν έχει πει ούτε μια φορά "νδουλικά" ή "ζήτω ο σύριζα".talaipwros έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 10:04Ο Μαξ ειναι και είπε να το κάνει επίσημο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01