O Κούλης συμφώνησε με το Gorna Makedonjia
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: O Κούλης συμφώνησε με το Gorna Makedonjia
Η κυβερνηση εχει μεγα προβλημα
Το καταλαβες η ακομη;
Το καταλαβες η ακομη;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι Ελληνες εχουν μεγα προβλημα με την πολιτικη ΚΑΙ της κυβερνησης και της αντιπολιτευσης,ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Οσοι ειναι σε γραμμη Κουμουνδουρου και Πειραιως δεν το αντιλαμβανονται.
Οσοι ειναι σε γραμμη Κουμουνδουρου και Πειραιως δεν το αντιλαμβανονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 18 Μάιος 2018, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ότι του φανεί του λωλοστεφανή.zteo έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 14:53Oταν θα ερθει στην εξουσια η ΝΔ δεν θα υπαρχουν συνομιλιες αλλα συμφωνια.Πουλατε το ιδιο παραμυθι με τον Τσιπρα για την ΕΕ και τα μνημονια.Η συμφωνια για το ονομα γινεται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την ενταξ των Σκοπιων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.Και η ΝΔ ειναι ενα εξαρτωμενο μυρμιγκακι μπροστα σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Ρε απίθανε τύπε, η ΝΔ δεν είχε βάλει βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αλλες συνθηκες τοτε,αλλες συνθηκες τωρα.Chainis έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 16:18Ότι του φανεί του λωλοστεφανή.zteo έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 14:53Oταν θα ερθει στην εξουσια η ΝΔ δεν θα υπαρχουν συνομιλιες αλλα συμφωνια.Πουλατε το ιδιο παραμυθι με τον Τσιπρα για την ΕΕ και τα μνημονια.Η συμφωνια για το ονομα γινεται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την ενταξ των Σκοπιων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.Και η ΝΔ ειναι ενα εξαρτωμενο μυρμιγκακι μπροστα σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Ρε απίθανε τύπε, η ΝΔ δεν είχε βάλει βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τότε δεν ήταν μυρμηγκάκι δηλαδή κι έγινε μετά;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Και τοτε μυρμηγκακι ηταν απλα ηταν σε αλλο επιπεδο ο ανταγωνισμος ΗΠΑ-ΕΕ-ΡΩΣΣΙΑΣ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τώρα είναι κι ο Ερμής ανάδρομος κι ο Δίας πηδάει την Αφροδίτη, να τα λέμε όλα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- ΜπλεΜπουμπυς
Τα ιδια λεει και ο ανιψιος μου,στην δευτερα Δημοτικου, οταν του εξηγει καποιος μεγαλυτερος τις αποριες του.

- MiGiSukhoI
Άσε μας ρε Nandre, οι άνθρωποι πήγαν το 1948, 1949 σε ΕΣΣΔ, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία και Ανατολική Γερμανία δεν είχαν καμιά σχέση με ρωσοπόντιους. Κάποιοι μείναν εκεί και κάποιοι ξαναγύρισαν. Οι περισσότεροι από το σόι της μάνας μου, γιατί ολόκληρα χωριά ήταν με τον ΔΣΕ. Ο πατέρας της μάνας μου ήταν 5 αδέλφια και της μάνας της μάνας μου 6 αδέλφια, μόνο ένας αδελφός από κάθε οικογένεια δεν αναγκάστηκε να φύγει πολιτικός πρόσφυγας και έγιναν προσκυνημένοι και δακτυλοδεικτούμενοι μέχρι τα τελευταία τους.
Που τις είδες τις καπιταλιστικές τσέπες; Μάλλον για τον εαυτό σου ομιλείς.
Που τις είδες τις καπιταλιστικές τσέπες; Μάλλον για τον εαυτό σου ομιλείς.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Ότι ο Δίας πηδάει την Αφροδίτη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 16:36Τα ιδια λεει και ο ανιψιος μου,στην δευτερα Δημοτικου, οταν του εξηγει καποιος μεγαλυτερος τις αποριες του.
Ωραίος!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- ΜπλεΜπουμπυς
Ναι και αλλα ωραια.Εαν ηταν στο χερι μου θα στον γνωριζα να κανετε παρεα.Ταιριαζετε στον τροπο σκεψης.Chainis έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 16:41Ότι ο Δίας πηδάει την Αφροδίτη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 16:36Τα ιδια λεει και ο ανιψιος μου,στην δευτερα Δημοτικου, οταν του εξηγει καποιος μεγαλυτερος τις αποριες του.
Ωραίος!
Μη σου τον στερήσω και χ΄σεις την πηγή έμπνευσης.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Παντως εγω σας πεταω το γαντι.Ακομα και εαν ψηφιστει καποια συμφωνια σκιστε την με εναν νομο και με ενα αρθρο και ζητηστε απο τα Σκοπια να αποχωρησουν απο ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προτροπες απο το εξωτερικο με κλεισιμο του ματιου για αντιδωρο στο χρεος μαλλον υπαρχουν.fagano3 έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 15:09Το αντιθετο θα ελεγα.kameron έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 14:17Το Μακεδονία του Ίλιντεν είναι τραγική επιλογή για την Ελλάδα. Το Ίλιντεν αποτελεί τη γενέθλια πράξη του σλαβομακεδονισμού και του αλυτρωτισμού τους.
Εννοείται δε ότι ουδείς διεθνώς θα κάτσει να αναφέρει το "Iliden Macedonia", Macedonia απευθείας θα πάει. Σαφώς καλύτερο το new macedonia ή nova macedonia.
Ξέρω ότι οι τσιπραίοι δεν τα πάνε καλά με την ιστορία, αλλά αυτό ξεπερνάει ακόμα και αυτούς.
Θα δικαιωθουν οι αγωνες των συμμοριτοπαππουδων τους εναντιον της Ελλαδας.
Δεν υπαρχει καμια πιεση απο το εξωτερικο για να κλεισει συμφωνια για το ονομα.Αυτο ειναι ζορι των συριζοσυμμοριτων και μονο.
Αλλα συμφωνω μαζι σου.Οι ζαιοι θελουν να κανουν κατι που να πλησιαζει σε αυτο που ηθελαν οι παππουδες τους.Να κανουν κατι που θα επικυρωνει την προδοσια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ξανά ότι του φανεί....
Γιατί ως γνωστόν άμα η κυβέρνηση μιας χώρας πει ""αυτούς δεν τους θέλω στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ" αυτομάτως οι δυο οργανισμοί πετάνε έξω τους "αυτούς".
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar