Οι 1300 νεκροι του 1987 στην Ελλαδα της δραχμης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι 1300 νεκροι του 1987 στην Ελλαδα της δραχμης
μιλαω για την πασοκαρια γιατι ειχε παραδωει και την δεη στους πρασινοφρουρους
πρωην μαοικουσ κνιτες τροτσκιστες χοτζικουσ και το κακο συναπαντημα και ολος αυτος ο συρφερτος ητν οι...εκσυγχρονιστες του σιμιτισ
φοβερα πραμματα
πρωην μαοικουσ κνιτες τροτσκιστες χοτζικουσ και το κακο συναπαντημα και ολος αυτος ο συρφερτος ητν οι...εκσυγχρονιστες του σιμιτισ
φοβερα πραμματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 14 Ιουν 2019, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Νομίζω, ήμουν στο χωριό, και έκανα μπάνια. Ο θείος μου είχε παραθαλάσσια ταβέρνα και τρώγαμε φρέσκο ψάρι κάθε μέρα (που ψάρευε ο ίδιος). Ζωή και κότα. ΠαΣοΚ.
Ordem e Progresso.
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:14Για να θυμωμαστε πώς ητανε η Ελλαδα της δραχμης και πριν αρχιζουνε να εφαρμοζονται οι Ευρωπαικες νομοθεσιες για το περιβαλλον.

To 86 ήταν το ΤσερνομπιλNorthern Spirit έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:25To '85 ητανε το Τσερνομπιλ...Το 1097 ητανε το Τσερνομπιλ της μπανανιας..
Τον Ιούλιο του 1987, λίγες μέρες μετά το Έπος του Γκάλη, ήμουν φαντάρος στο ΚΕΒΟΠ, με 50 βαθμούς μέσα στα μεταλικά τολ και κάτι εκατοντάδες στρεμματα πυρωμένο τσιμέντο.
Ήταν οι ίδιες μέρες που έβρισκαν τα κομμάτια της σφαγμένης γυναίκας του Φραντζή μέσα στους σκουπιδοτενεκέδες
Δεν παλευόταν
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ, πάλι ειναι καλύτερο απο το να ψηφίζει καποιος AfD.Cavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:28Είσαι αρχιβλάκας, κατά την ταπεινή μου άποψη.μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:26Ισως περνουσες εγκεφαλικό απο την ζέστη, ισως αυτο να εξηγεί την προτίμηση σου στο AfD.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
και μετα ηρθε το σιμιτισταν με μαγειρέματα με την λημαν μπραδερσ για να μπουμε σστο ευρω και να παμε στα μνημονια
με τον άλλο ...φωστηρα στον γκαπις
με τον άλλο ...φωστηρα στον γκαπις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Πρεπει να ηταν κανενα μηνα μετα το ευρωμπασκετ.Εκεινη τη βδομαδα κοιμομασταν στα μπαλκονια.
30 χρονια μολις περασαν απο τοτε και ειναι σαν να ζουμε σε αλλο πλανητη.

-
Δεν ξέρω αν είχε σχέση η δραχμή με αυτό αλλά θυμάμαι πως η Αθήνα εκείνα τα χρόνια αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα με το νέφος ενώ υπήρχε και έντονος και ο κίνδυνος της λειψυδρίας.
Και τα δυο αυτά προβλήματα έχουν περιοριστεί πολύ τα τελευταία 20-25 χρόνια.
Και τα δυο αυτά προβλήματα έχουν περιοριστεί πολύ τα τελευταία 20-25 χρόνια.
- NewModelArmy
Τετοια φαινομενα θα ειναι πολυ συχνα πλεον με την κλιματικη αλλαγη.Τυχεροι ειμαστε που τα τελευταια καλοκαιρια ηταν παραδοξως σχετικα νορμαλ σε θερμοκρασιες.Η αφρικανοποιηση της Ελλαδας απο κλιματικης αποψης ομως ερχεται οσονουπω.
αν και περασα πολύ χειροτερα ποτε δεν ειπα,δεν παλευεται, τουλαχιστον τοτες το καψωνι ηταν πολύ περιορισμενοBeria έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:37To 86 ήταν το ΤσερνομπιλNorthern Spirit έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:25To '85 ητανε το Τσερνομπιλ...Το 1097 ητανε το Τσερνομπιλ της μπανανιας..
Τον Ιούλιο του 1987, λίγες μέρες μετά το Έπος του Γκάλη, ήμουν φαντάρος στο ΚΕΒΟΠ, με 50 βαθμούς μέσα στα μεταλικά τολ και κάτι εκατοντάδες στρεμματα πυρωμένο τσιμέντο.
Ήταν οι ίδιες μέρες που έβρισκαν τα κομμάτια της σφαγμένης γυναίκας του Φραντζή μέσα στους σκουπιδοτενεκέδες
Δεν παλευόταν
Πρώτον: Δεν ψηφίζω AfD. Δεύτερον: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τι ψηφίζεις ΕΣΥ. Μπορείς να δηλώνεις ό,τι θέλεις και να ψηφίζεις τελικά εκεί που θα σε βολέψει ο θείος σου. Κατάλαβες, πονηρούλη; Αγωνιστές στου φόρουμ με ψευδώνυμο ξέρω πολλούς. Οι περισσότεροι είναι βολεμένοι φασίστες.
Ordem e Progresso.
Δεν μίλησα για καψώνια ρε συrun έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:42αν και περασα πολύ χειροτερα ποτε δεν ειπα,δεν παλευεται, τουλαχιστον τοτες το καψωνι ηταν πολύ περιορισμενοBeria έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:37To 86 ήταν το ΤσερνομπιλNorthern Spirit έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:25To '85 ητανε το Τσερνομπιλ...Το 1097 ητανε το Τσερνομπιλ της μπανανιας..
Δεν παλευόταν
Καύσωνας, στρατώνας, εθνική αθλητική ανάταση, Πασόκοι αγκαλιά με τον Γκάλη και κνίτες συνδικαλιστές εν τω στρατεύματι
Τώρα θυμήθηκα: ΣΕ πρώτη φάση είμασταν Πειραιά και παίζαμε μπάλα όλη την ώρα, και μετά πήγαμε χωριό, και παίζαμε πάλι μπάλα, κάναμε μπάνια, και τρώγαμε φρέσκα ψάρια. Είχε μαζευτεί όλο το σόι, από Ελλάδα και Γερμανία, καταπληκτικό. Ωραία πράγματα, χωριάτικα.
Ordem e Progresso.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ήμουν στη Νάξο, στην Αγία Άννα ελεύθερο κάμπινγκ σε μια καλύβα με καλάμια με κάτι γερμανιδες από τη Bρέμη, ακούγαμε Cure και Siouxie 'n the Banshees,
θυμάμαι ξεφυλλίζαμε το πρώτο ή δεύτερο τεύχος του ΚΛΙΚ, μας άρεσε ήταν εφάμιλλο των καλλιτέρων ευρωπαϊκών
θυμάμαι ξεφυλλίζαμε το πρώτο ή δεύτερο τεύχος του ΚΛΙΚ, μας άρεσε ήταν εφάμιλλο των καλλιτέρων ευρωπαϊκών
NewModelArmy έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 15:41Τετοια φαινομενα θα ειναι πολυ συχνα πλεον με την κλιματικη αλλαγη.Τυχεροι ειμαστε που τα τελευταια καλοκαιρια ηταν παραδοξως σχετικα νορμαλ σε θερμοκρασιες.Η αφρικανοποιηση της Ελλαδας απο κλιματικης αποψης ομως ερχεται οσονουπω.
[/quot
ετσι λενε οι γκουρου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
17 Ιουν 2023, 18:20
-
-
Νέα δημοσίευση 1300 δολλάρια ο μέσος μισθός στην Κίνα καθαρά!
από Κοιτάσματα » 04 Ιαν 2025, 14:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 134 Απαντήσεις
- 2639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Ιαν 2025, 20:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην δυστοπία του Κούλη δύο νεκροί από εργατικά ατυχήματα
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2023, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-