Νήμα για όσους δεν βλέπουν Τσέρνομπιλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Νήμα για όσους δεν βλέπουν Τσέρνομπιλ
Εκτός από το Τσέρνομπιλ δεν έχω δει ακόμα ούτε το Casa de Papel. 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Join the cult, τύπε.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 10:54Εκτός από το Τσέρνομπιλ δεν έχω δει ακόμα ούτε το Casa de Papel.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δεν έχει broadbandΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 00:32Το οποίο σημαίνει ότι...independent_44 έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 00:31GOT=0,5 , Survivor =0,5, Power of Love = 0,5 , Chernobyl= 0
Έχω δει 1,5 επεισόδιο συνολικά απ' αυτά τα 4
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ουτε γωΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 10:54Εκτός από το Τσέρνομπιλ δεν έχω δει ακόμα ούτε το Casa de Papel.

Nero έγραψε: ↑15 Ιουν 2019, 00:16ουτε γωΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑14 Ιουν 2019, 10:54Εκτός από το Τσέρνομπιλ δεν έχω δει ακόμα ούτε το Casa de Papel.
Άντεξα 2 επεισόδια με το ζόρι. (για το καζα μιλάω).
Είδα τα 5 επεισόδια σερί, σε ένα βράδυ.
Πολύ καλή!

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τον Απρίλη 1988, ο επικεφαλής έρευνας του Τσερνόμπιλ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του κοντά στη Μόσχα. Είχαν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα της έκρηξης.
Με αφορμή τη μίνι σειρά - φαινόμενο του ΗΒΟ, Chernobyl, θυμόμαστε τον επιστήμονα ο οποίος συνδέθηκε όσο κανείς με το τραγικό πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε την ιστορία του 20ού αιώνα, όντας ο άνθρωπος που εν πολλοίς έσωσε την ανθρωπότητα από μια ακόμα μεγαλύτερου μεγέθους, καταστροφή. Ο Βαλέρι Λεγκάσοφ είναι εκείνος που έπεισε το σοβιετικό κράτος να προβεί σε εκκένωση του Πρίπυατ, και είναι εκείνος που ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος.
https://www.news247.gr/afieromata/valer ... 61346.html
Με αφορμή τη μίνι σειρά - φαινόμενο του ΗΒΟ, Chernobyl, θυμόμαστε τον επιστήμονα ο οποίος συνδέθηκε όσο κανείς με το τραγικό πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε την ιστορία του 20ού αιώνα, όντας ο άνθρωπος που εν πολλοίς έσωσε την ανθρωπότητα από μια ακόμα μεγαλύτερου μεγέθους, καταστροφή. Ο Βαλέρι Λεγκάσοφ είναι εκείνος που έπεισε το σοβιετικό κράτος να προβεί σε εκκένωση του Πρίπυατ, και είναι εκείνος που ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος.
https://www.news247.gr/afieromata/valer ... 61346.html
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Μέλη που αποχώρησαν
CHERNOBYL DISASTER: Valery Legasov's battle, part 2
απ'τό γεγονός τής σοβαρής διαροής στό θρι μάιλ αϊλαντ στά μέσα τού 70'ς ούτε στό χόλυγουντ δεν θά άρεσε νά κάνει μιά
τέτοια σειρά, προτιμούν ταινίες όπως "Τιτανικός" κλπ
απ'τό γεγονός τής σοβαρής διαροής στό θρι μάιλ αϊλαντ στά μέσα τού 70'ς ούτε στό χόλυγουντ δεν θά άρεσε νά κάνει μιά
τέτοια σειρά, προτιμούν ταινίες όπως "Τιτανικός" κλπ
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Valery Legasov, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που συμμετείχε στην εκκαθάριση της έκρηξης του Τσερνομπίλ το 1986.θυσίασε τον εαυτό του για να βρει τι προκάλεσε την καταστροφή. Συνάντησε πολλές δυσκολίες στο μονοπάτι του, που τον έσπασαν: το 1988 αυτοκτόνησε.
Εδώ είναι η πραγματική ιστορία του Anatoly Dyatlov σχετικά με την έκρηξη του Τσερνομπίλ (αναπληρωτής κύριος μηχανικός του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνομπίλ). Η συνέντευξη έγινε το 1994, ένα χρόνο πριν από το θάνατό του. Παρέχονται υπότιτλοι με αγγλικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μετάφραση είναι ερασιτεχνική
Εδώ είναι η πραγματική ιστορία του Anatoly Dyatlov σχετικά με την έκρηξη του Τσερνομπίλ (αναπληρωτής κύριος μηχανικός του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνομπίλ). Η συνέντευξη έγινε το 1994, ένα χρόνο πριν από το θάνατό του. Παρέχονται υπότιτλοι με αγγλικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μετάφραση είναι ερασιτεχνική
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν αισθάνομαι μόνη πια.

Με έπρηξαν και είπα να αρχίσω να το βλέπω, μου έβαλε ο ξα στιγμιότυπο από τον τρίτο κύκλο, τη σκηνή του ευνουχισμού φυσικά, αυτός δεν έβλεπε φυσικά και είπα άντε γεια από δω. Έκανα δυο μέρες να κοιμηθώ. Σοβαρά τώρα, οι άντρες το είδατε αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το τελείωσα
Με ενόχλησε λίγο η φιλοσοβιετική του στάση, κατά τα άλλα ήταν υποδειγματικό στην κατασκευή
5 στα 5
Με ενόχλησε λίγο η φιλοσοβιετική του στάση, κατά τα άλλα ήταν υποδειγματικό στην κατασκευή
5 στα 5
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
21 Απρ 2024, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το αμερικανικό Τσερνομπίλ με τους χιλιάδες νεκρούς
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιούλ 2024, 15:14 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
03 Δεκ 2024, 18:19
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
από georgebi » 18 Φεβ 2025, 14:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 680 Απαντήσεις
- 17730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
06 Μάιος 2025, 19:42
-