....το παδι μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

....το παδι μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 18 Ιουν 2019, 17:34

Επειδη κλειδωσε το νημα που ηθελα να το γραψω, ανοιγω αλλο και εξηγουμαι. Η ερωτηση που αναφερεται σε οικεια προσωπα εστω κι αν φαινομενικα ειναι απλη κι αθωα για μενα ειναι κατακριτεα.

Cavaliere έγραψε:
18 Ιουν 2019, 17:17
Δεν προσβλήθηκα που αναφέρθηκε στο παιδί μου, δεν αναφέρθηκε υβριστικά.
Δεν της τα ειπα για χατηρι σου. Της τα ειπα για μενα. Και επιμενω σε αυτη μου τη σταση. Το παιδι μου μπορει να το εχασα η να ειναι αρρωστο.
Αυτο.
Hec est vipera versa in viscera genitricis

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ....το παδι μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 18 Ιουν 2019, 17:36

Dante Alighieri έγραψε:
18 Ιουν 2019, 17:34
Δεν της τα ειπα για χατηρι σου. Της τα ειπα για μενα. Και επιμενω σε αυτη μου τη σταση. Το παιδι μου μπορει να το εχασα η να ειναι αρρωστο.Αυτο.
Σωστό.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιουν 2019, 17:46

Dante Alighieri έγραψε:
Επειδη κλειδωσε το νημα που ηθελα να το γραψω, ανοιγω αλλο και εξηγουμαι. Η ερωτηση που αναφερεται σε οικεια προσωπα εστω κι αν φαινομενικα ειναι απλη κι αθωα για μενα ειναι κατακριτεα.

Cavaliere έγραψε:
Δεν της τα ειπα για χατηρι σου. Της τα ειπα για μενα. Και επιμενω σε αυτη μου τη σταση. Το παιδι μου μπορει να το εχασα η να ειναι αρρωστο.
Αυτο.
Ειλικρινά δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό το τελευταίο!
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ρώτησα εκ του ασφαλούς γιατί ήξερα και πως όλα είναι καλά. Και ήταν διευκρινιστική ερώτηση.
Αν και, αν μου είχε τύχει τέτοιο κακό, κάτι φοσίλιδες, νερούληδες, ελτσάβηδες, καβαλιέρηδες και νέιμελς γκουλ θα το γλεντούσαν. Κάτι χέλληδες ίσως να τα έλεγαν κάτι, αλλά σε πιο πολιτισμένο επίπεδο. Φαίνεται πώς κάποιοι (και ο waldorf μπορώ να ψάξω το σχόλιο) κάνουν ερωτήσεις σε πολύ κόσμο εδώ, ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν παιδιά, έχεις παιδιά, τότε μη μιλάς.

Ασχέτως με το τι πιστεύουν κάποιοι ρομαντικοί εδώ μέσα, δεν είμαστε μια οικογένεια. Κάποιοι έγιναν φίλοι, οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι μεταξύ τους και κάποιοι είναι ορκισμένοι εχθροί.

Αλλά σου απάντησα εδώ viewtopic.php?f=24&t=12343&start=165#p715189
Αφού άνοιξες νήμα, πες μου γιατί προσπέρασες αυτήν την αισχρή συμπεριφορά που περιγράφω και μάρκαρες το λάθος σημείο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 18 Ιουν 2019, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 18 Ιουν 2019, 17:49

Juno έγραψε:
18 Ιουν 2019, 17:46
νερούληδες
Αχενόβαρος για'σενα

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιουν 2019, 17:50

Νταξ, δεν ζήτησα δήλωση φρονημάτων. Εδώ είστε και γράφετε και τα βλέπουν όλοι.

elchav έγραψε:
18 Ιουν 2019, 17:48
.....
Θα χαιρόταν κανείς αν ένα παιδί ήταν άρρωστο; .....
Δυστυχώς ναι. Φαίνεται από τα γραφόμενα πολλών.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 18 Ιουν 2019, 17:52

άναψε το ερκοντίσιον μέχρι η θερμοκρασία να πέσει στο 19
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 18 Ιουν 2019, 18:11

Juno έγραψε:
Dante Alighieri έγραψε:

Cavaliere έγραψε:
Αυτο.
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ρώτησα εκ του ασφαλούς γιατί ήξερα και πως όλα είναι καλά. Και ήταν διευκρινιστική ερώτηση.
Αν και, αν μου είχε τύχει τέτοιο κακό, κάτι φοσίλιδες, νερούληδες, ελτσάβηδες, καβαλιέρηδες και νέιμελς γκουλ θα το γλεντούσαν. Κάτι χέλληδες ίσως να τα έλεγαν κάτι, αλλά σε πιο πολιτισμένο επίπεδο. Φαίνεται πώς κάποιοι (και ο waldorf μπορώ να ψάξω το σχόλιο) κάνουν ερωτήσεις σε πολύ κόσμο εδώ, ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν παιδιά, έχεις παιδιά, τότε μη μιλάς.

Ασχέτως με το τι πιστεύουν κάποιοι ρομαντικοί εδώ μέσα, δεν είμαστε μια οικογένεια. Κάποιοι έγιναν φίλοι, οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι μεταξύ τους και κάποιοι είναι ορκισμένοι εχθροί.

Αφού άνοιξες νήμα, πες μου γιατί προσπέρασες αυτήν την αισχρή συμπεριφορά που περιγράφω και μάρκαρες το λάθος σημείο;
Να σου πω πρωτα, οτι ειδα και την ερωτηση του black paint σε σενα. Συνεχιζει το βιολι του. σε αλλο νημα περι βιασμων και ασελγειων
εφτασε στο να φτιαξει φανταστικο σεναριο για μενα και τη γυναικα μου για να προωθησει τη θεση του στο ζητημα. Ειναι απλα ανοησια αν εισαι αφελης, αλλα φτανει να ειναι και πολυ αισχρο και πονηρο. Που...κο που λεμε (και κακως μιλαμε ετσι - ε τετοιους συμβολισμους).
Επιμενω οτι δεν πρεπει και στο φιναλε ειναι και τροπος να ενισχυσεις την σκεψη σου και την ικανοτητα σου να συνδιαλεγεσαι.
Το να αναφερεις τη γυναικα μου, το παιδι μου και οποιον αλλον αγαπω, με εξαναγκαζεις σε συνειρμο. Δεν ειναι ανηθικο;
Ας πουμε οτι το παιδι μου θα μεγαλωσει και θα ειναι γκει. Σε αυτο δεν μπορει κανεις να κανει κατι ακομα κι αν δεν αντεχει την ιδεα. ας πουε τωρα οτι σε εναν δημοσιο διαλογο εγω υποστηριζωτα δικαιωματα των γκει. Κι αναμεσα στους αιχρους και χυδαιους που θα βριιζουν, μου κανει καποιος την αθωα και λογικη κατα τ' αλλα ερωτηση "Θα ηθελες το παιδι σου να ειναι γκει;".
Για πες τωρα; Πως θα νιωσω;

Στο αλλο που λες, δεν το απομωνωσα επιτηδες για να αποφυγω το περιεχομενο που καταδεικνυεις. Απλα ηθελα να κοντραρω εσενα εφοσον ειχα το δεδομενο οτι ουτε εσυ εισαι σεβαστικο ατομο στη ζωη. Μιοα ειρωνια ηταν που θα ισχυε ειτε το παρεθετα ολοκληρο ειτε με τον τροπο που το εκανα - να υπογραμμισω μονο εκεινο το κομματι.

Αυτο ομως που παρουσιασες, δεν ειδα ποιος το εγραψε. Αν με ρωτας αν το καταδικαζω, εννοειται! Μα ειναι δυνατον;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιουν 2019, 18:24

Dante Alighieri έγραψε:
18 Ιουν 2019, 18:11
Juno έγραψε:
Dante Alighieri έγραψε:

Αυτο.

Να σου πω πρωτα, οτι ειδα και την ερωτηση του black paint σε σενα. Συνεχιζει το βιολι του. σε αλλο νημα περι βιασμων και ασελγειων
εφτασε στο να φτιαξει φανταστικο σεναριο για μενα και τη γυναικα μου για να προωθησει τη θεση του στο ζητημα. Ειναι απλα ανοησια αν εισαι αφελης, αλλα φτανει να ειναι και πολυ αισχρο και πονηρο. Που...κο που λεμε (και κακως μιλαμε ετσι - ε τετοιους συμβολισμους).
Επιμενω οτι δεν πρεπει και στο φιναλε ειναι και τροπος να ενισχυσεις την σκεψη σου και την ικανοτητα σου να συνδιαλεγεσαι.
Το να αναφερεις τη γυναικα μου, το παιδι μου και οποιον αλλον αγαπω, με εξαναγκαζεις σε συνειρμο. Δεν ειναι ανηθικο;
Ας πουμε οτι το παιδι μου θα μεγαλωσει και θα ειναι γκει. Σε αυτο δεν μπορει κανεις να κανει κατι ακομα κι αν δεν αντεχει την ιδεα. ας πουε τωρα οτι σε εναν δημοσιο διαλογο εγω υποστηριζωτα δικαιωματα των γκει. Κι αναμεσα στους αιχρους και χυδαιους που θα βριιζουν, μου κανει καποιος την αθωα και λογικη κατα τ' αλλα ερωτηση "Θα ηθελες το παιδι σου να ειναι γκει;".
Για πες τωρα; Πως θα νιωσω;
Είναι αυτό που λένε ότι όποιος δεν έχει το θέμα, δεν το καταλαβαίνει.

Dante Alighieri έγραψε:
Στο αλλο που λες, δεν το απομωνωσα επιτηδες για να αποφυγω το περιεχομενο που καταδεικνυεις. Απλα ηθελα να κοντραρω εσενα εφοσον ειχα το δεδομενο οτι ουτε εσυ εισαι σεβαστικο ατομο στη ζωη. Μιοα ειρωνια ηταν που θα ισχυε ειτε το παρεθετα ολοκληρο ειτε με τον τροπο που το εκανα - να υπογραμμισω μονο εκεινο το κομματι.
Δεν είπα να τους σκοτώνουμε ούτε να τους πετάμε στη θάλασσα ούτε να μείνουν αμόρφωτα τα παιδιά τους.
Απλώς να μην κάνουμε την Ελλάδα να τους φαίνεται ελκυστική αφού δεν είναι η χώρα προορισμού τους.
Τους κάλεσε η Μέρκελ, ξεδιάλεξαν εκεί αυτούς που τους έκαναν κι οι υπόλοιποι, τι;
Αφού οι αιτήσεις ασύλου είναι υπό έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος να γράφουν χρόνια σε ελληνικό σχολείο για να το χρησιμοποιήσουν όταν απορριφθεί η αίτησή τους, τόσο απλό.
Τελείωσε και ο πόλεμος στη Συρία και όταν τους λες, κάποιοι βρίσκουν ένα link για μία συμπλοκή στα βόρεια σύνορα ενώ στον Νότο ήταν ήσυχα ακόμα και όταν γινόταν πόλεμος.
Δεν έχουν λόγο να είναι εδώ, να πάνε πίσω να χτίσουν τις χώρες τους. Και η βοήθεια να πηγαίνει εκεί.
Αυτά σημαίνουν πως δεν σέβομαι τη ζωή;

Dante Alighieri έγραψε:
ομως που παρουσιασες, δεν ειδα ποιος το εγραψε. Αν με ρωτας αν το καταδικαζω, εννοειται! Μα ειναι δυνατον;
Το λέω στην αρχική ανάρτηση. Σε σελίδα εκπαιδευτικών στο facebook. Κατάρες γενικώς σε όσους δεν ψήφισαν σύριζα. Στο ευγενικό πάντα.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri » 18 Ιουν 2019, 18:44

Δεν είπα να τους σκοτώνουμε ούτε να τους πετάμε στη θάλασσα ούτε να μείνουν αμόρφωτα τα παιδιά τους.
Απλώς να μην κάνουμε την Ελλάδα να τους φαίνεται ελκυστική αφού δεν είναι η χώρα προορισμού τους.
Τους κάλεσε η Μέρκελ, ξεδιάλεξαν εκεί αυτούς που τους έκαναν κι οι υπόλοιποι, τι;
Αφού οι αιτήσεις ασύλου είναι υπό έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος να γράφουν χρόνια σε ελληνικό σχολείο για να το χρησιμοποιήσουν όταν απορριφθεί η αίτησή τους, τόσο απλό.
Τελείωσε και ο πόλεμος στη Συρία και όταν τους λες, κάποιοι βρίσκουν ένα link για μία συμπλοκή στα βόρεια σύνορα ενώ στον Νότο ήταν ήσυχα ακόμα και όταν γινόταν πόλεμος.
Δεν έχουν λόγο να είναι εδώ, να πάνε πίσω να χτίσουν τις χώρες τους. Και η βοήθεια να πηγαίνει εκεί.
Ειναι λαθος. Να κανουμε ελκυστικη την Ελλαδα να την αγαπησουν και να αμυνθουν για λογαριασμο της. Οι εικασιες οτι θα γινουν ISIS κλπ για μενα ειναι ακυρες και παραλογες. Οσοι εγιναν ειναι ψυχοπαθεις που μαζι με τα βιωματα και τον κοινωνικο αποκλεισμο αλλα και το επιπεδο κουλτουρας της εκει κοινωνιας, τους προωθησαν ως τετοιους. Ποιος σου λεω οτι ενας διαταραγμενος Ελληνας, ακομα και στο απλουστευτικο επιπεδο της ακυρωσης από γυναικα, αυτο που λεμε αγα....ς τοσο πεζα (νομιζοντας οτι ειμαστε πιο αξιοι και σπουδαιοι οταν το λεμε. Τελος παντων) δεν μπορει να παρει ενα αυτοματο και να αρχισει να γαζωνει; Και ξερεις πως θα το δικαιολογησει; οτι εχει καποια ιδεολογια. Οτι ειναι κοντρα στο συστημα - δηλαδη να το παιξει αριστερος και αναρχικος. Αλλα με τον ιδιο τροπο μπορει να το αποδωσει στην εθνικιστικη του επαρση.
Εδω λοιπον δες το κι εσυ. Ευκαιρια ειναι. Σου αρεσει να πωρωνεις εναν τετοιον που εχει μια αριστερη σταση και ιδεολογια; Οχι βεβαια.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 19 Ιουν 2019, 01:24

Juno έγραψε:
Αν και, αν μου είχε τύχει τέτοιο κακό, κάτι φοσίλιδες, νερούληδες, ελτσάβηδες, καβαλιέρηδες και νέιμελς γκουλ θα το γλεντούσαν.
Με την καμμία. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2019, 09:03

στο παρον νημα, ο νηματοθετης εχει δικιο. ειναι ξεφτιλα να ανακατευεις παιδια η αλλα προσωπα στη συζητηση.

στο πρωην νημα, η νηματοθετρια ειχε αδικο. καλο ειναι τα παιδια να μαθαινουν.- ολα τα παιδια του κοσμου, και ολες τις πιθανες γνωσεις. δεν θα παθουν κατι κακο μαθαινοντας και ελληνικα, αντιθετως μπορει καποτε να τους φανουν χρησιμα, ουτε εμεις θα παθουμε κατι διδασκοντας τα.

επισης αδικο ειχαν οσοι διαφωνησαν και επιτεθηκαν στη νηματοθετρια με εντελως ακομψο, πεζοδρομιακο τροπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2019, 09:15

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2019, 09:03
στο παρον νημα, ο νηματοθετης εχει δικιο. ειναι ξεφτιλα να ανακατευεις παιδια η αλλα προσωπα στη συζητηση.

στο πρωην νημα, η νηματοθετρια ειχε αδικο. καλο ειναι τα παιδια να μαθαινουν.- ολα τα παιδια του κοσμου, και ολες τις πιθανες γνωσεις. δεν θα παθουν κατι κακο μαθαινοντας και ελληνικα, αντιθετως μπορει καποτε να τους φανουν χρησιμα, ουτε εμεις θα παθουμε κατι διδασκοντας τα.

επισης αδικο ειχαν οσοι διαφωνησαν και επιτεθηκαν στη νηματοθετρια με εντελως ακομψο, πεζοδρομιακο τροπο.
Ε, δεν είναι περίεργο.

Οι πολιτικώς ορθές δυνάμεις της προόδου προσπαθούν να σταθούν στο ύψος και την ορθή γωνία των περιστάσεων αλλά κάθε φορά που το πράγμα ξεφεύγει, επανέρχονται στις σταθερές τους αξίες.

Αυτά έμαθαν, αυτά πιστεύουν, αυτά λένε.

Κατά τα άλλα, διδάσκουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 19 Ιουν 2019, 18:48

this_man έγραψε:
19 Ιουν 2019, 01:24
Juno έγραψε:
Αν και, αν μου είχε τύχει τέτοιο κακό, κάτι φοσίλιδες, νερούληδες, ελτσάβηδες, καβαλιέρηδες και νέιμελς γκουλ θα το γλεντούσαν.
Με την καμμία. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Κρίνω από το βεβαρημένο ιστορικό. (Τι κατάρες έριξε ο Νέιμλες Γκούλης με το νικ Άγιος στο νήμα των μεταμοσχεύσεων).
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 19 Ιουν 2019, 18:52

Αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να τσακωνεστε;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 19 Ιουν 2019, 19:53

Dante Alighieri έγραψε:
18 Ιουν 2019, 18:44
Ειναι λαθος. Να κανουμε ελκυστικη την Ελλαδα να την αγαπησουν και να αμυνθουν για λογαριασμο της.
Όπως αμύνονται για λογαριασμό της κάποιοι στη Θράκη;
Όπως αμύνονται για λογαριασμό των άλλων χωρών όπου έχουν πάει με τρομοκρατικές ενέργειες οι ακραίοι και επιθέσεις, παρενοχλήσεις κλπ οι μετριοπαθείς;
Έχεις ένα παράδειγμα χώρας όπου έγιναν πλειοψηφία ή έστω σημαντική μειοψηφία και δεν επέβαλλαν τη θρησκεία τους και τις μπούρκες;
Εγώ έχω πολλά παραδείγματα για το αντίθετο: Αφγανιστάν (πριν ήταν βουδιστές), Ιράν (πριν ήταν Ζωροάστρες), Πακιστάν (πριν ήταν Ινδουιστές), Αίγυπτο (σκοτώνουν τους Κόπτες), Λίβανος (ο πόλεμος),
Δηλαδή γιατί να γίνει διαφορετικά εδώ;
Θα τους μαγέψουμε;

Dante Alighieri έγραψε:
Οι εικασιες οτι θα γινουν ISIS κλπ για μενα ειναι ακυρες και παραλογες.
Και οι εικασίες ότι δεν θα γίνουν ISIS για μένα είναι άκυρες και παράλογες.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ έφερα παραδείγματα παραπάνω. Δεν είναι εικασίες, είναι γεγονότα.
Αυτά που λες εσύ είναι εικασίες.
Έχεις παραδείγματα τόσο δυνατά, όσο ο βίαιος εξισλαμισμός τόσων χωρών; Και μάλιστα ισχυρών χωρών με ιστορία; Γιατί πχ οι Πέρσες και οι Ινδοί δεν ήταν τίποτα αγράμματοι γιδοβοσκοί, είχαν πολιτισμό, όχι αστεία. Ακόμα και αν τους πέτυχαν σε φάση παρακμής, η Ιστορία τους δεν σβήνεται τόσο εύκολα από τη συνείδησή τους. Ή μήπως σβήνεται με τη βία;

Dante Alighieri έγραψε:
Οσοι εγιναν ειναι ψυχοπαθεις που μαζι με τα βιωματα και τον κοινωνικο αποκλεισμο αλλα και το επιπεδο κουλτουρας της εκει κοινωνιας, τους προωθησαν ως τετοιους. Ποιος σου λεω οτι ενας διαταραγμενος Ελληνας, ακομα και στο απλουστευτικο επιπεδο της ακυρωσης από γυναικα, αυτο που λεμε αγα....ς τοσο πεζα (νομιζοντας οτι ειμαστε πιο αξιοι και σπουδαιοι οταν το λεμε. Τελος παντων) δεν μπορει να παρει ενα αυτοματο και να αρχισει να γαζώνει;
Είναι ένας και θα τον μαζέψουν εύκολα. Αυτούς εδώ πώς τους μαζεύεις;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Leporello έγραψε:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών