Πάρτυ των Τραμπικών του ΔΙΕΣΥ στη Γλυφάδα
Re: Πάρτυ των Τραμπικών του ΔΙΕΣΥ στη Γλυφάδα
Δεν ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο. Είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση για την αποφυλάκιση του. Από ότι φαίνεται το δικαστήριο πείστηκε από τον ισχυρισμό του, αλλιώς θα τον ανέφερε η εφημερίδα των συντακτών. Συνήγορος κάποιων αυτόνομων εθνικιστών υπήρξε και ο φαηλος https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... tiki-agogi ο Παπαγεωργίου του 2019 έχει καθαρά συντηρητικές και υπερσυντηρητικες απόψεις στο φβ. Κοινοποιεί μέχρι και αναρτήσεις από τη σελίδα των austrian economics. Υποθέτω ότι ο άνθρωπος έχει κάνει μια μεταστροφή και ωρίμανση όπως και άλλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 18 Ιουν 2019, 18:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Παντογνώστης
Πολλή ασχήμια ρε παιδί μου όμως. Κάντε λίγο γυμναστική ρε γαμωτο να φύγουν τα προγουλια και τα μάγουλα.
- Highlander
southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 16:31Δεν ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο. Είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση για την αποφυλάκιση του. Από ότι φαίνεται το δικαστήριο πείστηκε από τον ισχυρισμό του, αλλιώς θα τον ανέφερε η εφημερίδα των συντακτών. Συνήγορος κάποιων αυτόνομων εθνικιστών υπήρξε και ο φαηλος https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... tiki-agogi ο Παπαγεωργίου του 2019 έχει καθαρά συντηρητικές και υπερσυντηρητικες απόψεις στο φβ. Κοινοποιεί μέχρι και αναρτήσεις από τη σελίδα των austrian economics. Υποθέτω ότι ο άνθρωπος έχει κάνει μια μεταστροφή και ωρίμανση όπως και άλλοι.

Σωστά, συνήγορος υπεράσπισης των ναζιστών τραμπούκων ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης μαζί με τους δικηγόρους της Χρυσής Αυγής Γιάννη Ζωγράφο και Τάσο Δημητρακόπουλο (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κασιδιάρη στην Αθήνα το 2014)
Έχουν περάσει 9,5 χρόνια. Δεν ξέρω τίποτα πέρα από το διαδίκτυο για την ιστορία αυτή. Πάντως τη μερίδα του λέοντος στη βία και την τρομοκρατία την έχει ο χώρος της αριστεράς. Είναι γνωστό πως οι αναρχικοί και οι αριστεριστές δεν είναι και οι πιο ήσυχοι άνθρωποι στο κόσμο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Επειδή χρησιμοποίησες το ρήμα κάντε. Δεν ξέρω προσωπικά κανέναν από το στενό πυρήνα τους. Από τα social media τους έμαθα και από ανθρώπους που είχαν πλαισιώσει τη νέα δεξιά του φαηλου. Είχα παρακολουθήσει κάποιες εκδηλώσεις της Νέας δεξιας.Παντογνώστης έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 17:52Πολλή ασχήμια ρε παιδί μου όμως. Κάντε λίγο γυμναστική ρε γαμωτο να φύγουν τα προγουλια και τα μάγουλα.

Αυτή τη ρώτησες άμα γουστάρει τη δική σου φάτσα; 

Όχι, τύπε.
Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνω μια ερώτηση.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Golden Age
Μαζί αποχώρησαν το 2007 απο τη ΧΑ. Αλλά εγώ δεν στέκομαι στο μετά.southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 15:21Ο Παπαγεωργίου έχω διαβάσει ότι ήταν στη ΧΑ μέχρι το 2005. Ήταν του ΛΑΟΣ μετά. Και τώρα βγαίνει στο Αρτ του Καρατζαφέρη. Δεν βαρύνεται με κείμενα σαν αυτά του Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 14:50Για να καταλάβει κανείς για τί παπα-αεριτζήδες μιλάμε, στο ΔΙΕΣΥ υπάρχουν και πρώην στελέχη της ΧΑ. Ο δε Δούμας ήταν και αρθρογράφος στην εφημερίδα ενός άλλου πρώην στελέχους της ΧΑ.southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 13:17
άρθρο του ΔΙΕΣΥ που κάνει λόγο και για τη ΧΑ και το εκλογικό της αποτέλεσμα "Η Χρυσή Αυγή έπεσε διότι επί της ουσίας ποτέ δεν απαρνήθηκε τον φιλοναζισμό της και ποτέ δεν «μετεξελίχθηκε». Η ηγετική της ομάδα δεν μπορεί να ξεπλύνει παρελθόν της διότι χωρίς το παρελθόν της δεν υφίσταται. Ο ναζισμός δεν είναι πατριωτισμός. Είναι ολοκληρωτισμός.
Κι εν τέλει... Απο τη βασική τετράδα του ΔΙΕΣΥ, οι δύο είναι που έχουνε γνωστό πολιτικό παρελθόν. Ο ένας είναι ο Δούμας και ο άλλος είναι πρώην στέλεχος της ΧΑ.
Οι άλλοι δύο έχουν άγνωστη πολιτική προέλευση. Κυριολεκτικά αναρρωτιέμαι απο που ξεφύτρωσαν.
Ο εκδότης που αναφέρεσαι έχει ξεκόψει από το 2007 με τη ΧΑ. Και η εφημερίδα του στήριζε Καρατζαφέρη. Δες τώρα τι γράφει ο Παπαγεωργίου στο φβ για τη ΧΑ. Για ένα καλό που λέει η ΧΑ, έχει άλλα 4 που ενοχλούν το κόσμο. Αυτό είχε γράψει χαρακτηριστικά στο τοίχο του. Ο Καλυβιώτης ξεκίνησε από το αντίβαρο. Ο Κρητικόπουλος εμφανίστηκε με τη δημιουργία της Νέας δεξιάς από το φαηλο Κρανιδιώτη.
Εσύ στέκεσαι στο παρελθόν και το θεωρείς "θέμα". Και κάποιοι εκεί στο ΔΙΕΣΥ.
Δεν γίνεται ρε φίλε να λες για τη ΧΑ ότι "έχει θέμα με το παρελθόν της" κι εαν κάποιος είναι πρώην στέλεχος της ΧΑ να μην βλέπεις το παρελθόν του σαν θέμα...
Εκτός κι αν είσαι αεριτζής...
- Golden Age
Ακριβώς επειδή θέλω να βοηθήσω το έθνος στηρίζω το ένα και μοναδικό κόμμα που και θέλει και μπορεί αν το βοηθήσει.
Εκτός Χρυσής Αυγής υπάρχουν μόνο τυχοδιώκτες που ξεπουλιούντια στο σύστημα, νεοφιλελεύθεροι αεθνιστές ψευτοπατριώτες που λειτουργούν σαν προεκλογική πέμπτη φάλαγγα (βλ ΝΔ..), μωροφιλόδοξοι γραφικοί και το κακό συναπάντημα. Τίποτε άλλο.-
- Golden Age
Εσύ δεν είσαι αυτός που λες ότι "το παρελθόν πάντα σε ακολουθεί και σε αμαυρώνει";
Εκτός κι αν δεν τα πιστεύεις αυτά που λες και μιλάς σαν πολιτικός απατεώνας ψευτοπατριώτης που αγωνίζεται για τον νεοφιλελεύθερο αεθνισμό.
Ο τύπος δεν έχει φωτογραφίες με σβάστικες ούτε κείμενα σαν αυτά της ηγετικής σας ομάδας. Έμπλεξε σε επεισόδια στο δρόμο. Δεν τον ξέρω προσωπικά, όπως και κανέναν από τη ηγετική τετράδα. Οι φωτογραφίες του Παππά με το παιδί του ειναι μετά την είσοδο στη Βουλή ή όχι; Τα βιβλία των εκδόσεων νέα γενεά που έχω προσέξει ότι τα πουλάει το κατάστημα της ΧΑ, τι πολιτικό στίγμα έχουν; Μην μου απαντήσεις με ένα σκέτο εθνικιστικό. Γιατί υπάρχουν πολλοί εθνικισμοί και εθνικιστές.Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:21Εσύ δεν είσαι αυτός που λες ότι "το παρελθόν πάντα σε ακολουθεί και σε αμαυρώνει";
Εκτός κι αν δεν τα πιστεύεις αυτά που λες και μιλάς σαν πολιτικός απατεώνας ψευτοπατριώτης που αγωνίζεται για τον νεοφιλελεύθερο αεθνισμό.
- Golden Age
Που ξέρεις εσύ τί έχει και τί δεν έχει απο το παρελθόν;southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:31Ο τύπος δεν έχει φωτογραφίες με σβάστικες ούτε κείμενα σαν αυτά της ηγετικής σας ομάδας. Έμπλεξε σε επεισόδια στο δρόμο. Δεν τον ξέρω προσωπικά, όπως και κανέναν από τη ηγετική τετράδα. Οι φωτογραφίες του Παππά με το παιδί του ειναι μετά την είσοδο στη Βουλή ή όχι; Τα βιβλία των εκδόσεων νέα γενεά που έχω προσέξει ότι τα πουλάει το κατάστημα της ΧΑ, τι πολιτικό στίγμα έχουν; Μην μου απαντήσεις με ένα σκέτο εθνικιστικό. Γιατί υπάρχουν πολλοί εθνικισμοί και εθνικιστές.Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:21Εσύ δεν είσαι αυτός που λες ότι "το παρελθόν πάντα σε ακολουθεί και σε αμαυρώνει";
Και μην κάνεις κύκλο με κωλοτούμπες., Είπες ότι το παρελθόν είναι μόνιμο στίγμα. Αφού το θε3ωρείς έτσι, γιατί δεν έχεις θέμα με το ΔΙΕΣΥ;
Το ΔΙΕΣΥ όπως ξέρεις δεν είναι κόμμα. Προωθεί συντηρητικές ιδέες που είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην alt right στην Ελλάδα. Ο Δούμας και ο Κρητικόπουλος είχαν ασχοληθεί με τη νέα δεξιά. Και ο Παπαγεωργίου μην ανησυχείς, πετάει που και που κάτι για τη ΧΑ. Τις αναρτήσεις τους σχετικά με τη ΧΑ τις βλέπεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σας στηρίξουν ή να πολιτευτουν μαζί σας. Δεν νομίζω ότι βρίσκονται σε φάση δημιουργίας κόμματος.
- Golden Age
Πραγματικά χέστηκα για το τί θα κάνουν, εαν νομίζεις ότι έχω κανέναν καημό. Εγώ απλά στηλιτεύω την υποκρισία μερικών για τη ΧΑ.southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:39Το ΔΙΕΣΥ όπως ξέρεις δεν είναι κόμμα. Προωθεί συντηρητικές ιδέες που είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στην alt right στην Ελλάδα. Ο Δούμας και ο Κρητικόπουλος είχαν ασχοληθεί με τη νέα δεξιά. Και ο Παπαγεωργίου μην ανησυχείς, πετάει που και που κάτι για τη ΧΑ. Τις αναρτήσεις τους σχετικά με τη ΧΑ τις βλέπεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σας στηρίξουν ή να πολιτευτουν μαζί σας. Δεν νομίζω ότι βρίσκονται σε φάση δημιουργίας κόμματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 3962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
23 Νοέμ 2024, 08:43
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο 16χρονους για ληστεία σε στάση τραμ
από southern » 19 Μαρ 2024, 16:04 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Μαρ 2024, 16:14
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Του έκλεψε το πατίνι μέρα μεσημέρι και τον απείλησε με κόπτη
από southern » 22 Σεπ 2023, 14:59 » σε Εγκληματικότητα - 13 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
19 Σεπ 2024, 21:02
-