Η Χρυσή Αυγή πήρε 4,9% στις ευρωεκλογές γενικό σκορ και 13% στους νέους. Φαίνεται ότι καβάλησε το καλάμι και νομίζει ότι με μία προεκλογική καμπάνια που αποκλείει την τρίτη ηλικία θα τα πάει καλύτερα. Για άλλη μια φορά Άντο σεβασμού στους μεγαλύτερου δείχνει γαιδουρια.
Εθνικές εκλογές 2019: Χρυσή Αυγή
Re: Εθνικές εκλογές 2019: Χρυσή Αυγή
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Σωστό το σποτάκι, και δε νομίζω οτι αναφέρεται στους νέους, μάλλον προς 40 είναι ο Μενέλαος. Μου θύμισε την ατάκα του Χίου
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
https://www.youtube.com/user/902portal/ ... E%BA%CE%B5
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Υπερκουλτουριάρης
Το πιο αθλιο σποτ που εχω δει.
Συμφωνω βεβαια πως οι γεροι δεν πρεπει να ψηφιζουν.
21 με 65 να εχουν υποχρεωση ψηφου, οι αλλοι τουμπεκα.
Συμφωνω βεβαια πως οι γεροι δεν πρεπει να ψηφιζουν.
21 με 65 να εχουν υποχρεωση ψηφου, οι αλλοι τουμπεκα.
- Golden Age
Πωπω "ευαισθησίες"... Απαγορεύεται η κοινωνική κριτική; Τί θα πει σεβασμός; Σεβασμός είναι να συνδράμμεις την ψήφο στα κόμματα της καταστροφής; Όχι, αυτό δεν είναι σεβασμός.Apergos8 έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 22:44Η Χρυσή Αυγή πήρε 4,9% στις ευρωεκλογές γενικό σκορ και 13% στους νέους. Φαίνεται ότι καβάλησε το καλάμι και νομίζει ότι με μία προεκλογική καμπάνια που αποκλείει την τρίτη ηλικία θα τα πάει καλύτερα. Για άλλη μια φορά Άντο σεβασμού στους μεγαλύτερου δείχνει γαιδουρια.
Ψήφισε ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ για να μη νοιώθεις γαϊδούρι.
Ως νέος σέβομαι τους πατεράδες και τους παππούδες μου,τις μανάδες μου και τιε γιαγιάδες μου που με έκαναν άνθρωπο και πάλεψαν να μην στερηθω τίποτα.Ομως σέβομαι και όλους τους ηλικιωμένους θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία είναι πανάρχαιο φαινόμενο στον ελληνικό πολιτισμό. Προσπαθείτε να φερετε περισσότερου νέους ψηφοφόρους στις κάλπες και γι αυτό το σκοπό προσπαθείτε να καλλιεργεισετε εχθρικό κλίμα σε βάρος της τρίτης ηλικίας!Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:16Πωπω "ευαισθησίες"... Απαγορεύεται η κοινωνική κριτική; Τί θα πει σεβασμός; Σεβασμός είναι να συνδράμμεις την ψήφο στα κόμματα της καταστροφής; Όχι, αυτό δεν είναι σεβασμός.Apergos8 έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 22:44Η Χρυσή Αυγή πήρε 4,9% στις ευρωεκλογές γενικό σκορ και 13% στους νέους. Φαίνεται ότι καβάλησε το καλάμι και νομίζει ότι με μία προεκλογική καμπάνια που αποκλείει την τρίτη ηλικία θα τα πάει καλύτερα. Για άλλη μια φορά Άντο σεβασμού στους μεγαλύτερου δείχνει γαιδουρια.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Εδώ κάπου να θυμίσουμε οτι ο "Απεργός" ανήκει στην ίδια παράταξη με τον τύπο που άνοιξε αυτό το νήμα:
Ορίστε οι χουντόγεροι που κατέστρεψαν την Ελλάδα
Αν κάνει κάποιος αναζήτηση με τη λέξη "Χουντόγεροι" θα βρεί κι άλλα, βέβαια.
Ορίστε οι χουντόγεροι που κατέστρεψαν την Ελλάδα
Αν κάνει κάποιος αναζήτηση με τη λέξη "Χουντόγεροι" θα βρεί κι άλλα, βέβαια.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Highlander
Προσβλέπετε στις ψήφους των χρυσαυγιτών, ε;

Ε βέβαια. Άμα φύγουν από τη ΧΑ που θα πάνε; Στη ΝΔ θα πάνε.
- Πρετεντέρης
Τρολάρω το σποτ ξεφτίλα.Highlander έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:32Προσβλέπετε στις ψήφους των χρυσαυγιτών, ε;
Οι χρυσαυγίτες είναι αντισυστημικοί και άρα κατά της ΝΔ.
Προσωπικά ούτε εγώ ούτε ο Μητσοτάκης επιθυμεί την ψήφο τους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Golden Age
Φαγώθηκες με την τρίτη ηλικία. Και ο παπούς που παίζιε στο σποτ, στην τρίτη ηλικία ανήκει. Κοινωνική κριτική είναι. Ο σεβασμός δεν σημαίνει άλλοθι για μη κοινωνική κριτική.Apergos8 έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:24Ως νέος σέβομαι τους πατεράδες και τους παππούδες μου,τις μανάδες μου και τιε γιαγιάδες μου που με έκαναν άνθρωπο και πάλεψαν να μην στερηθω τίποτα.Ομως σέβομαι και όλους τους ηλικιωμένους θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία είναι πανάρχαιο φαινόμενο στον ελληνικό πολιτισμό. Προσπαθείτε να φερετε περισσότερου νέους ψηφοφόρους στις κάλπες και γι αυτό το σκοπό προσπαθείτε να καλλιεργεισετε εχθρικό κλίμα σε βάρος της τρίτης ηλικίας!Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:16Πωπω "ευαισθησίες"... Απαγορεύεται η κοινωνική κριτική; Τί θα πει σεβασμός; Σεβασμός είναι να συνδράμμεις την ψήφο στα κόμματα της καταστροφής; Όχι, αυτό δεν είναι σεβασμός.Apergos8 έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 22:44
Η Χρυσή Αυγή πήρε 4,9% στις ευρωεκλογές γενικό σκορ και 13% στους νέους. Φαίνεται ότι καβάλησε το καλάμι και νομίζει ότι με μία προεκλογική καμπάνια που αποκλείει την τρίτη ηλικία θα τα πάει καλύτερα. Για άλλη μια φορά Άντο σεβασμού στους μεγαλύτερου δείχνει γαιδουρια.
- Highlander
Ναι γι' αυτό τα στελέχη σας ηρωοποιούν ακροδεξιούς τρομοκράτες και έχετε 10% εισροές από τη ΧΑ, 8% από τον Βελόπουλο και 16% από τα μικρά κόμματα (προφανώς από τα ακροδεξιά που δε συμμετέχουν στις εθνικές).Πρετεντέρης έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:35Τρολάρω το σποτ ξεφτίλα.Highlander έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:32Προσβλέπετε στις ψήφους των χρυσαυγιτών, ε;

- Πρετεντέρης
Το διακύβευμα τώρα είναι να φύγει ο Σύριζα, άρα η ΝΔ θα εισπράξει την περισσότερη δυσαρέσκεια.Highlander έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:49Ναι γι' αυτό τα στελέχη σας ηρωοποιούν ακροδεξιούς τρομοκράτες και έχετε 10% εισροές από τη ΧΑ, 8% από τον Βελόπουλο και 16% από τα μικρά κόμματα (προφανώς από τα ακροδεξιά που δε συμμετέχουν στις εθνικές).Πρετεντέρης έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:35Τρολάρω το σποτ ξεφτίλα.Highlander έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 23:32
Προσβλέπετε στις ψήφους των χρυσαυγιτών, ε;
Νομίζω ότι οι μισοί χρυσαυγίτες είναι ναζιστές- φασίστες, οι άλλοι μισοί είναι ακροδεξιοί. Το ότι οι δεύτεροι ψηφίζουν ΝΔ δεν κάνει τη ΝΔ ακροδεξιά, όπως το 15 δεν έγινε το 36% συριζαίοι, αλλά ψήφισαν, για να φύγει η ΝΔ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Golden Age έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:37Να με πεισει γιατι ;; Ακομα με κραταν τα ποδια μου ... Δεν εχω αναγκη να με παει κανενας ...Nero έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:35Υπάρχει καλύτερη ιδέα για προεκλογική διαφήμιση απο την αποξένωση μέρους του εκλογικού σώματος με την προτροπή να τους απαγορευτεί η δυνατότητα να ψηφίσουν? Δε νομίζω να υπάρχει. Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα βρεθείτε στον φυσικό σας χώρο βρωμουπάλληλε
oldjedi
Nandros
σας πείθει το σποτάκι?
Το σποτάκι απευθύνεται στον κόσμο που ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου. Αυτοί που είναι κολλημένοι, δεν τους αφορά καν.

Το μελλον του τοπου ειναι εθνικιστικο και οχι ναζιστικο ...
Ναζισμος και κουμμουνισμος ειναι οι 2 οψεις ενος νομισματος , του ολοκληρωτισμου ...
Τα ολοκληρωτικα καθεστωτα εχουν σβυσει πλεον ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Dante Alighieri
Ανιμιστες;μίστερ μαξ έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:47Ετσι σέβονται τους προγονους τους τα Χρυσα Αυγά. Κατά τα άλλα είναι... προγονολάτρεις!

Hec est vipera versa in viscera genitricis
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ας καταργησει τις εθνικες εκλογες η ΕΕ επιτελους
από Στρακαστρουκας » 06 Δεκ 2024, 16:34 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 4266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Απρ 2025, 20:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα εθνικές εκλογές με διεθνή εποπτεία για τις αθλιότητες των Τεμπών
από Τοξοβόλος_UK » 24 Μαρ 2024, 16:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 453 Απαντήσεις
- 9871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
22 Απρ 2024, 17:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη σοβαρή Χρυσή Αυγή τώρα έχουμε και το σοβαρό ISIS.
από Frappezitis » 10 Δεκ 2024, 07:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Δεκ 2024, 13:57
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Αύγ 2024, 17:24