Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Echelon
- Phorum.gr user: selinoid
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Echelon » 22 Ιουν 2019, 14:16
Χονδρικά και εντός διετίας η νδ θα πρέπει να βρει.
200 μύρια για το επίδομα ανεργίας, 750 μύρια για το ΕΕΕ(από 250 που είναι τώρα θα πάει στο 1 δις), περίπου 900 μύρια από την μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ που τώρα αποφέρει 2,6-2,7 δις, περίπου 180 μύρια για τις γεννήσεις παιδιών(παίρνω σαν βάση το 2017 όπου γεννήθηκαν 88.000 παιδιά), 80-90 μύρια για τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές 3.500 νεοπροσληφθέντων δημοσίων υπαλλήλων, 1 δις

για αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Στην σούμα, 3.1-3.2 δις.
-
Asevastos
από Asevastos » 22 Ιουν 2019, 14:24
Echelon έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:16
200 μύρια για το επίδομα ανεργίας, 750 μύρια για το ΕΕΕ(από 250 που είναι τώρα θα πάει στο 1 δις), περίπου 900 μύρια από την μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ που τώρα αποφέρει 2,6-2,7 δις, περίπου 180 μύρια για τις γεννήσεις παιδιών(παίρνω σαν βάση το 2017 όπου γεννήθηκαν 88.000 παιδιά), 80-90 μύρια για τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές 3.500 νεοπροσληφθέντων δημοσίων υπαλλήλων, 1 δις

για αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Στην σούμα, 3.1-3.2 δις.
8,2 δις το πρόγραμμα.
https://www.google.com/amp/s/www.docume ... mma-ths-nd
-
σύντροφος διαβάτης
από σύντροφος διαβάτης » 22 Ιουν 2019, 14:25
talaipwros έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:00
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 13:58
talaipwros έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 23:50
ρε σεις, αν αυτο που μου ειπαν για το επικρατειας της ΝΔ αληθευει, αποσυρω την ψηφο στην ΝΔ
Θα ερχόσουν να ψηφίσεις;
Μάλλον ναι, εψηνα την γυναίκα. Ευτυχώς δεν έβγαλα εισιτήρια
Τσάμπα και η πίεση στην μάνα να μην κάνει καμία ανοησία και το ρίξει τζημερο, θα την αποδεσμεύσω να κάνει ότι θελει
απο που κι ως που ένας ηλίθιος μπρεξιτάς να έχει δικαίωμα ψήφου σε κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 22 Ιουν 2019, 14:25
alekhine έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:06
nik_killthemall έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:02
Δεν ισχύει αυτο που λες (και ισχυει αυτο που λεω) πολύ απλά γιατί οι υποσχέσεις για μεταξωτές κορδέλες του τσιπρα το '15 είναι απλά πολλαπλάσιες απο τις αντίστοιχες υποσχέσεις του κουλη, εν ολίγοις το προγραμμα του κουλη δεν έχει και τίποτα για να σε "μαγεψει" ακομα και αυτους που συνειδητά το υποστηρίζουν.
για παραδειγμα το "καταργηση του ενφια με ενα νομο" του τσιπρα, στον κούλη εμφανιζεται ως "μειωση του ενφια κατα 30% εντος διετιας" ...
εγω δεν ειμαι νδ αλλα τα εξωπραγματικα ψεματα του τσιπρα ειναι κακα ενω τα ρεαλιστικα ψεματα του κουλη θαναι καλα
και δεν συζηταμε ποιος ειπε μεγαλυτερα ψεματα
αλλα αν οι ψηφοφοροι του κομματος χρεωνονται σαν σανοφαγοι αν οι εξαγγελιες βγουν μαπα
αν λοιπον συζηταμε το τελευταιο προφανως και θα πεσει κραξιμο αν οι
πραγματιστικες εξαγγελιες βγουν φλομπα
το μπολντ υποδεικνύει πληγωμενο αγριοσυριζαίο, λυπάμαι αλλά μονο να γελάσω μαζί σου μπορώ ! Πουθενα δεν ειπα πως τα ψεμματα του κουλη ειναι ρεαλιστικά και καλά !
Σόρι για την πίκρα σου, αλλά ο αλ6ς στον σανό έπιασε πικ κι ο κούλης δεν τον πιάνει. Ενα 20% των νδ-ιτων ειναι αυτοί όντως που πιστεύουν σε πρόγραμματα κλπα παραμύθια. Οι υπόλοιποι όμως είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω και σε πικραίνει, δηλ. σιχάθηκαν τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης και θα ψήφιζαν ακόμα και τον σώρρα για να φύγει.
Όσο για μένα παραμένω σταθερός, θάναρος τζήμερος κι ας μην γαμήσω ποτέ. Στην πραξη (και οχι στα προεκλογικα προγραμματα ) ο κουλης θα ειναι ενας γαλαζιος τσιπρας, τιποτα περισσοτερο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 22 Ιουν 2019, 14:31
nik_killthemall έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:25
το μπολντ υποδεικνύει πληγωμενο αγριοσυριζαίο, λυπάμαι αλλά μονο να γελάσω μαζί σου μπορώ ! Πουθενα δεν ειπα πως τα ψεμματα του κουλη ειναι ρεαλιστικά και καλά !
αν δεν προσεξες τα italics συνιστω οφθαλμιατρο
αν τα προσεξες αλλα ηθελες να πεις την παπατζα σου δεν μπορω παρα να θευμασω την αντιληπτικη σου ικανοτητα

Σόρι για την πίκρα σου, αλλά ο αλ6ς στον σανό έπιασε πικ κι ο κούλης δεν τον πιάνει. Ενα 20% των νδ-ιτων ειναι αυτοί όντως που πιστεύουν σε πρόγραμματα κλπα παραμύθια. Οι υπόλοιποι όμως είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω και σε πικραίνει, δηλ. σιχάθηκαν τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης και θα ψήφιζαν ακόμα και τον σώρρα για να φύγει.
το ποσοστο αυτων που ειχαν σιχαθει τον αντωνακη και ψηφισαν τον τσιπρα για να τον διωξουν ειναι ακομα μεγαλυτερο
οταν ομως αντιμετωπιζονται ολοι οσοι ψηφισαν τον τσιπρα σαν
σανοφαγοι και οσοι θα ψηφισουν τον κουλη σαν
εξοργισμενοι εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα
Όσο για μένα παραμένω σταθερός, θάναρος τζήμερος κι ας μην γαμήσω ποτέ.
οκ πες οτι γουσταρεις τον δεξιο δελαπατριδη να μην ασχολουμαι

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιουν 2019, 14:36
talaipwros έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:07
talaipwros έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:00
Μάλλον ναι, εψηνα την γυναίκα. Ευτυχώς δεν έβγαλα εισιτήρια
Τσάμπα και η πίεση στην μάνα να μην κάνει καμία ανοησία και το ρίξει τζημερο, θα την αποδεσμεύσω να κάνει ότι θελει
Εδώ που τα λέμε ταλαίπωρε, άλλα είναι τα δικά σου θέματα και άλλα αυτών που ζουν Ελλάδα.
Ενδιαφέρον έχει η ψήφος αυτών που θέλουν να ζήσουν εδώ ως εργαζόμενοι στο μέλλον και όχι ως τουρίστες ή συνταξιούχοι.
Καλά, οπότε αφαιρούμε την ψήφο όλων των Ελλήνων από τα 50 και πάνω, αφού θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα σαν συνταξιούχοι ή είναι συνταξιούχοι τότε.
Δε βαριέσαι
Ε ναι, γιατί τη βλέπουν ως χώρα διακοπών με φτηνές παροχές σε ό,τι γουστάρουν αλλά δεν μπορούν να έχουν στο εξωτερικό.
Το θέμα είναι οι προοπτικές που μπορούν να δημιουργηθούν για τους
νέους ανθρώπους, τη δική τους ζωή, τη δική τους συμμετοχή στην όποια εξέλιξη και όχι τους συνταξιούχους. Τέτοιους έχουμε υπεραρκετούς, Έλληνες και ξένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
από talaipwros » 22 Ιουν 2019, 14:38
Κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η ψήφος όσων αγαπούν την Ελλάδα άσχετα με το αν ζουν σε αυτή ή οχι, πάρα όσων θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα πρόσκαιρο ρουσφετι αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.
Επίσης είναι άσχετο αυτό που λες με το λόγο για τον οποίο έχασα την εμπιστοσύνη μου στο Κυριάκο.
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 22 Ιουν 2019, 14:43
talaipwros έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:38
Κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η ψήφος όσων αγαπούν την Ελλάδα άσχετα με το αν ζουν σε αυτή ή οχι, πάρα όσων θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα πρόσκαιρο ρουσφετι αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.
Επίσης είναι άσχετο αυτό που λες με το λόγο για τον οποίο έχασα την εμπιστοσύνη μου στο Κυριάκο.
Γιατί να αποφασίζει και να επηρεάζει με την ψήφο του κάποιος που ζει στο εξωτερικο μόνιμα;
Καταλαβαίνω οτι μπορεί να αγαπάς την Ελλάδα και να λες οτι θέλεις κατι καλύτερο αλλά νομίζω ότι για το μέλλον μας πρέπει να αποφασίζουμε όσοι ζούμε εδω.
-
under
από under » 22 Ιουν 2019, 14:44
Echelon έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:16
200 μύρια για το επίδομα ανεργίας, 750 μύρια για το ΕΕΕ(από 250 που είναι τώρα θα πάει στο 1 δις), περίπου 900 μύρια από την μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ που τώρα αποφέρει 2,6-2,7 δις, περίπου 1χι80 μύρια για τις γεννήσεις παιδιών(παίρνω σαν βάση το 2017 όπου γεννήθηκαν 88.000 παιδιά), 80-90 μύρια για τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές 3.500 νεοπροσληφθέντων δημοσίων υπαλλήλων, 1 δις

για αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Στην σούμα, 3.1-3.2 δις.
1 δις για αλεξισφαιρα γιλεκα ; Πολυ απλας εισαι φιλε...
Κατα τα αλλα,το μισθολογικο κοστος του δημοσιου αυξηθηκε επι συριζα κατα 2 δις.
Σημειωσε οτο μονο το 10% των προσληφθεντων ειχε καποιο πανεπιστημιακο τιτλο καθως επισης και κτι η ΝΔ ,αρχικα τουλαχιστον, θα τηρησει τον κανονα 5 συνταξιοδοτησεις - 1 προσληψη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
under
από under » 22 Ιουν 2019, 14:45
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:43
Γιατί να αποφασίζει και να επηρεάζει με την ψήφο του κάποιος που ζει στο εξωτερικο μόνιμα;
Καταλαβαίνω οτι μπορεί να αγαπάς την Ελλάδα και να λες οτι θέλεις κατι καλύτερο αλλά νομίζω ότι για το μέλλον μας πρέπει να αποφασίζουμε όσοι ζούμε εδω.
Γιατι ειναι Ελληνας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιουν 2019, 14:46
Όντως δεν έχει σχέση αυτό που λέω με την εμπιστοσύνη σου για τον Κυριάκο.
Όσο για τον όρο "αγαπώ την Ελλάδα" θα μου επιτρέψεις να τον εκλάβω όπως ένα τουριστικό τσολιαδάκι.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να τσιμπήσει ένα ωραίο ακίνητο σήμερα σε χαμηλή τιμή, μπορεί να θεωρηθεί λάτρης και υποστηρικτής της Ελλάδας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 22 Ιουν 2019, 14:49
under έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:45
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 14:43
Γιατι ειναι Ελληνας.
Ας έρθει να μείνει εδώ να τραβάει ότι τραβάμε και εμείς και ας ψηφίζει και ότι θέλει.
Δεν μου λέει κάτι ότι είναι Έλληνας.Θεωρώ την ψήφο των Ελλήνων που ζούνε εκτος μεγάλο φάουλ.
-
mao mao
από mao mao » 22 Ιουν 2019, 14:52
Συμφωνώ με Λευκό Λύκο και Γαλή. Μένω μόνιμα εξωτερικό και δε θεωρώ οτι είναι σωστό να έρθω και να ψηφίσω στις εκλογές για τις ζωές των άλλων. Ειδικά σε τέτοιες συνθήκες κρίσης.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 22 Ιουν 2019, 14:54
southern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 01:38
Το παράδοξο θα ήταν να μην κέρδιζε άνετα το Τσίπρα μετά από ότι έκανε ο άλλος. Ο Τσίπρας προκαλεί αηδία. Η δράση είναι λίγο ακραίο κόμμα, η δε φιλελεύθερη συμμαχία είναι η Χρυσή Αυγή του φιλελευθερισμού.
Τι μπαρουφες αμολας παιδο μου;;;
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 18:32
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
23 Ιουν 2023, 08:06
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Ιαν 2025, 15:47
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
19 Μάιος 2023, 03:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.