έμπαινες;
Πάρτυ των Τραμπικών του ΔΙΕΣΥ στη Γλυφάδα
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Πάρτυ των Τραμπικών του ΔΙΕΣΥ στη Γλυφάδα
Aνετοτατα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
- blackpaint
Σας γλενταει η ασιατισα ανκαπιτισα αναρχικοι του κωλου

- blackpaint
You laughed a lot before but now you all afraid usblackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 22:46
μπα, νομιζω πως το ιντερνετ την εχει γραμμενη στ @@ του. Ανυπαρκτη.

- blackpaint
Εσενα ειδικα σε θεωρω ακινδυνο σα γατακι, λογω βαθιας ανοησιας.Drexler έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 22:50You laughed a lot before but now you all afraid usblackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 22:46
μπα, νομιζω πως το ιντερνετ την εχει γραμμενη στ @@ του. Ανυπαρκτη.
Ολοι ακινδυνους μας θεωρουν.Μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα.blackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 22:56
Εσενα ειδικα σε θεωρω ακινδυνο σα γατακι, λογω βαθιας ανοησιας.

- blackpaint
κι αλλος ανυπαρκτος;
- Golden Age
Ο Δούμας ήταν επι χρόνια πολιτικός συνεργάτης πρώην ηγετικού στελέχους της ΧΑ.southern έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 21:07Δεν θεωρώ βλάκα το Δούμα. Αν είχε κάποιο κείμενο σαν αυτά της ηγετικής σας ομάδας, θα τον είχε κάνει πέρα.
Το τί θεωρείς εσύ...είναι απο άλλο ανέκδοτο.
Έχω ποστάρει και εδώ ιδιαίτερα επιθετικά κείμενα του για τη ΧΑ. Δεν έχω ιδέα για ποιον μιλάς. Συνεργάτης του Βορίδη ήταν ο Δούμας για πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχε πάρε δώσε με τον Μιχαλολιάκο και το Κασιδιάρη. Το σίγουρο είναι ότι μόνο απόσταση πρέπει να κρατήσουν από εσάς.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 00:43Ο Δούμας ήταν επι χρόνια πολιτικός συνεργάτης πρώην ηγετικού στελέχους της ΧΑ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Golden Age
Απο τα μέσα της περασμένης δεκαετίας μέχρι τα μέσα αυτής ήταν αρθρογράφος στην εφημερίδα του Ζαφειρόπουλου (ο οποίος ήταν πρώην ηγετικό στέλεχος της ΧΑ) και ουσιαστικά ήταν και πολιτικοί συνεργάτες.southern έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 01:02Έχω ποστάρει και εδώ ιδιαίτερα επιθετικά κείμενα του για τη ΧΑ. Δεν έχω ιδέα για ποιον μιλάς. Συνεργάτης του Βορίδη ήταν ο Δούμας για πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχε πάρε δώσε με τον Μιχαλολιάκο και το Κασιδιάρη. Το σίγουρο είναι ότι μόνο απόσταση πρέπει να κρατήσουν από εσάς.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 00:43Ο Δούμας ήταν επι χρόνια πολιτικός συνεργάτης πρώην ηγετικού στελέχους της ΧΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Ιουν 2019, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο περιοδικό που ήταν αρχισυντάκτης πριν μερικά χρόνια (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα), είχε κείμενα υπέρ μουσολινι-χιτλερ φασισμού κτλ, σε ένα μάλιστα ο αρθογράφος τους ανέφερε και ως μεγάλες μορφές της δεξιάς, που μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν θυμάμαι αν έχει γράψει ο ίδιος ο Παπαγεωργίου υπέρ εθνικοσοσιαλισμού, πάντως αυτά δημοσίευε. Και όχι το 2005 αλλά 2012-2013.southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:54Υποκριτές είναι αυτοί που δεν παραδέχονται και το εθνικοσοσιαλιστικο παρόν τους. Ο Παπαγεωργίου πολιτεύτηκε και με τον Καρατζαφέρη. Ο Παπαγεωργίου στη δίκη του δήλωσε ότι ήταν μέλος της ΧΑ ως το 2005. Υπήρξε μέλος, υπάρχει εθνικοσοσιαλιστικό ιδεολογικό κείμενο με την υπογραφή του; Αν όχι δεν τον βάζεις στο ίδιο καλάθι με την ηγετική ομάδα της ΧΑ. Και ο Συναδινός υπήρξε ευρωβουλευτής της ΧΑ, δεν έχει το ίδιο πολιτικό στίγμα με το Μιχαλολιάκο. Όπως και ο κουκουτσης δεν είναι το ίδιο με τον Παππά.
δεν έχω διαβάσει ποτέ το PATRIA. Δεν έχω ιδέα το τι κείμενο υπάρχει με την υπογραφή του. Ο τύπος βγαίνει πλέον στο Αρτ. Τους άλλους 3 διαβάζω και την Ελένη Παπαδοπούλου.Null έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 01:05Στο περιοδικό που ήταν αρχισυντάκτης πριν μερικά χρόνια (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα), είχε κείμενα υπέρ μουσολινι-χιτλερ φασισμού κτλ, σε ένα μάλιστα ο αρθογράφος τους ανέφερε και ως μεγάλες μορφές της δεξιάς, που μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν θυμάμαι αν έχει γράψει ο ίδιος ο Παπαγεωργίου υπέρ εθνικοσοσιαλισμού, πάντως αυτά δημοσίευε. Και όχι το 2005 αλλά 2012-2013.southern έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 20:54Υποκριτές είναι αυτοί που δεν παραδέχονται και το εθνικοσοσιαλιστικο παρόν τους. Ο Παπαγεωργίου πολιτεύτηκε και με τον Καρατζαφέρη. Ο Παπαγεωργίου στη δίκη του δήλωσε ότι ήταν μέλος της ΧΑ ως το 2005. Υπήρξε μέλος, υπάρχει εθνικοσοσιαλιστικό ιδεολογικό κείμενο με την υπογραφή του; Αν όχι δεν τον βάζεις στο ίδιο καλάθι με την ηγετική ομάδα της ΧΑ. Και ο Συναδινός υπήρξε ευρωβουλευτής της ΧΑ, δεν έχει το ίδιο πολιτικό στίγμα με το Μιχαλολιάκο. Όπως και ο κουκουτσης δεν είναι το ίδιο με τον Παππά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 3930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
23 Νοέμ 2024, 08:43
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο 16χρονους για ληστεία σε στάση τραμ
από southern » 19 Μαρ 2024, 16:04 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Μαρ 2024, 16:14
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Του έκλεψε το πατίνι μέρα μεσημέρι και τον απείλησε με κόπτη
από southern » 22 Σεπ 2023, 14:59 » σε Εγκληματικότητα - 13 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
19 Σεπ 2024, 21:02
-