Τι σκέφτεσαι τώρα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
γιατί κοροιδεύετε ρε χολέρες;;
εμένα μ'άρεσε η ιδεα του.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 01:10γιατί κοροιδεύετε ρε χολέρες;;

Παμε;
Εγω θα παω μαλλον αλλα δε θα κατσω για τη συναυλια.
Ωραιο μουσειο αν δεν το εχετε επισκεφθει ειναι του Κεραμικου. Εχει υπεροχα αγαλματα σφηκων, εναν ταυρο αληθινων διαστασεων και μικροαντικειμενα απο την προιστορικη ως την κλασικη αρχαιοτητα που δειχνουν την εξελιξη της ελληνικης τεχνης.

enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Στο μουσείο λαικών μουσικών οργάνων τις πήγαινα - φιλοξενούμενες απο Ευρώπη και ντόπιες με αγάπη στο είδος για ψήσιμο -πρώτη βόλτα - στην Πλάκα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 01:33Εγω θα παω μαλλον αλλα δε θα κατσω για τη συναυλια.
Ωραιο μουσειο αν δεν το εχετε επισκεφθει ειναι του Κεραμικου. Εχει υπεροχα αγαλματα σφηκων, εναν ταυρο αληθινων διαστασεων και μικροαντικειμενα απο την προιστορικη ως την κλασικη αρχαιοτητα που δειχνουν την εξελιξη της ελληνικης τεχνης.
Ωραιότατο κτίριο και περιβάλλον - καπάκι σε ταβέρνα με ατμόσφαιρα παλιακιά όπως ο Πλάτανος.
Σε άλλα μουσεία αποφευγα να συχνάζω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μπορεί να μη σε άφηναν οι φύλακες να φύγεις. Σωστά έπραξες.Αγις έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 02:14Στο μουσείο λαικών μουσικών οργάνων τις πήγαινα - φιλοξενούμενες απο Ευρώπη και ντόπιες με αγάπη στο είδος για ψήσιμο -πρώτη βόλτα - στην Πλάκα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 01:33Εγω θα παω μαλλον αλλα δε θα κατσω για τη συναυλια.
Ωραιότατο κτίριο και περιβάλλον - καπάκι σε ταβέρνα με ατμόσφαιρα παλιακιά όπως ο Πλάτανος.
Σε άλλα μουσεία αποφευγα να συχνάζω.
Δεν ξεκινησε καλα η μερα... Χαλασε το χτυπητηρι του γκαϊφε... $#$@!@# Παιρνω το σεικερ τραγουδωντας... καπου δεν κουμπωσε καλα και εκανα την κουζινα καφε πουα... καποια σημεια που δεν τα προλαβα εγκαιρα, εγιναν καφε ριγε, βλ. τοιχος.
Ετσι ξερεις οτι η μερα σημερα θα παει $#$@!@#...
Μερα ειναι, θα περσαει!!!!

-
Θα πάρεις λεφτάCustom_F έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 11:03Δεν ξεκινησε καλα η μερα... Χαλασε το χτυπητηρι του γκαϊφε... $#$@!@# Παιρνω το σεικερ τραγουδωντας... καπου δεν κουμπωσε καλα και εκανα την κουζινα καφε πουα... καποια σημεια που δεν τα προλαβα εγκαιρα, εγιναν καφε ριγε, βλ. τοιχος.

Έλα έξω για καφέ
Ετσι οπως εγινε η κουζινα, το τζακ ποτ του τζοκερ θα κερδισω.
Αυτα ειναι... εξω για καφε... πολυτελειες μανουλα μου, πολυτελειες!
-
Αντε ντε!!!! Ανοιξε το! Εχουμε νακουσουμε ιστοριες!!!!!don't speak έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 14:19Νήμα για το χύσιμο του αιώνα δεν ανοίξαμε

-
Να χύσω πρώτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 08 Μάιος 2023, 00:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 68 Απαντήσεις
- 4671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
18 Ιούλ 2024, 23:19
-