Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από μίστερ μαξ » 23 Ιουν 2019, 16:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:47
under έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:22
Το θεμα ειναι να αλλαξει σελιδα η χωρα τωρα.Μην το ρισκαρετε.
Αν γινει αυτο,στις επομενες εκλογες κι εσυ και ο Ταλαιπωρος θα ειστε πρωτοι για την επανακλογη του Κυριακου

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα ρισκάρω.
Την κομμένη γλώσσα της νδ στην ποδιά της Μοροπούλου την είδα και δεν αντέχω τόσα αίματα.
Από εδώ και πέρα, τι να πω;
Τη Βίβιαν και τα μάτια σας ρεμάλια, γιατί αν τη χάσετε θα την κάνει κι ο πόντικας.

Κουράζει κάπως η φασούλα των άμωμων αναχωρητών που ψάχνουν δικαιολογίες να απέχουν επιδεικτικά. Και, στα παπάρια μας, κάπου ε;
Γάλη, παντως αν φύγεις απο την ΝΔ και ψάχνεσαι, στειλε πμ. Εμεις εκτιμούμε τους ανθρώπους με δυνατότητες.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
nick
από nick » 23 Ιουν 2019, 16:32
Να παρει το μπουλο οπως και η Λοιζου. Η διαφορα ειναι οτι οι νδ ψηφοφόροι δεν κάθονται να την υπερασπιστούν μεχρι το τελευταίο λεπτο.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Ιουν 2019, 16:49
μίστερ μαξ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 16:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:47
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα ρισκάρω.
Την κομμένη γλώσσα της νδ στην ποδιά της Μοροπούλου την είδα και δεν αντέχω τόσα αίματα.
Από εδώ και πέρα, τι να πω;
Τη Βίβιαν και τα μάτια σας ρεμάλια, γιατί αν τη χάσετε θα την κάνει κι ο πόντικας.

Κουράζει κάπως η φασούλα των άμωμων αναχωρητών που ψάχνουν δικαιολογίες να απέχουν επιδεικτικά. Και, στα παπάρια μας, κάπου ε;
Γάλη, παντως αν φύγεις απο την ΝΔ και ψάχνεσαι, στειλε πμ. Εμεις εκτιμούμε τους ανθρώπους με δυνατότητες.

Ψωνίσατε από ζβέρκο τώρα. Η γαλή έρχεται για να φύγει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 23 Ιουν 2019, 17:28
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 00:46
Ούτε τα νικς σας δεν έχετε καταφέρει να γράψετε σωστά σε αυτό το νήμα και μου γράφεις εμένα για ντάματζ κοντρόλ; Ειδικά όταν σε ανύποπτο χρόνο έχω γράψει τη γνώμη μου για τη μρπλ. Η οποία τρώει από εκατό μεριές, δε νομίζω να θυμόταν καν την σύνταξη. Σε κάθε περίπτωση, έχομε απόλυτη εμπιστοσύνη στον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του. Οι δε ζάιοι καλούνται να αποσυρθούν στα λαγούμια των όπου περιμένουν το μοιραίο, και θα ειδοποιηθούν όταν και εάν έχομε νεότερα
get a gomeno και γρήγορα μαλάκα. Έχεις αρχίσει άτυπα επιληπτικά

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 23 Ιουν 2019, 17:29
A και να μην ξεχάσω...
#sixameni-dexia
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
από Φραγμένος_Τελεστής » 23 Ιουν 2019, 17:45
Μια ζωή ζαία ήταν κι ας μην ήταν στον σύριζα, εγώ είχα ξυνίσει οταν την ανακοίνωσαν. Δεν ξέρω γιατί την εβαλε η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο, αλλά ευκαιρία να τη τζασουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Φραγμένος_Τελεστής την 23 Ιουν 2019, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 23 Ιουν 2019, 18:28
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 17:45
Μια ζωή ζαία ήταν κι ας μην ήταν στον σύριζα, εγώ είχα ξυνίσει οταν την ανακοίνωσαν. Δεν ξέρω γιατί την εβαλε η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο, αλλά ευκαιρία να τη τζασουμε.
Μάλλον δεν θα το γνώριζε όταν την έβαλε στο ψηφοδέλτιο. Εξάλλου η ΝΔ είναι ένα αξιοπρεπές κόμμα ,δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους πρακτικές. Γι' αυτό δεν την έχουν τζάσει ακόμα. Είναι σε σοκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Kauldron
από Kauldron » 23 Ιουν 2019, 19:53
Apergos8 έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 16:14
Kauldron έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 15:34
Apergos8 έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 15:28
Η Χρυσή Αυγή θέλει να πάρει Κωνσταντινούπολη, Βόρεια Ηπειρο,Σμύρνη κτλ;Θέλει πράγματα που δε γίνονται ναι ή όχι;
Να 'χε και κάποια σχέση αυτό που λέω εγώ μ' αυτό που λες εσύ, τί καλά που θα ήτανε...
Σε λίγο θα λέω κάτι στ' αθλητικά (αν ασχολιόμουν), σχολιάζοντας κάποια εκτέλεση φάουλ, πχ, και θα πεταχτεί ένας και θα πεί "ναι, αλλά η ΧΑ αυτό κι εκείνο".
Εμμονικοί είσαστε ρε.
Δεν μπορείς να απαντήσεις;
Να ρωτάς πράγματα που έχουν σχέση με το νήμα. Μιλάμε για τη ΝΔ.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Μάιος 2025, 19:30
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Φεβ 2025, 06:34
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
25 Ιαν 2024, 20:49
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 81 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Φεβ 2025, 18:56
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.