Τα ριζοσπαστικά τα κατοχύρωσε ο Γιάνης. Πρέπει να βρουν κάτι πιο πιασάρικο.Jolly Roger έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:30στο τσακίρ κέφι μπορεί να τους ακούσεις να αποκαλούν τους εαυτούς τους ριζοσπαστικό κέντρο.

Τα ριζοσπαστικά τα κατοχύρωσε ο Γιάνης. Πρέπει να βρουν κάτι πιο πιασάρικο.Jolly Roger έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:30στο τσακίρ κέφι μπορεί να τους ακούσεις να αποκαλούν τους εαυτούς τους ριζοσπαστικό κέντρο.
κλασικοί ρεπουμπλικάνοι, κάνει;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:33Τα ριζοσπαστικά τα κατοχύρωσε ο Γιάνης. Πρέπει να βρουν κάτι πιο πιασάρικο.Jolly Roger έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:30στο τσακίρ κέφι μπορεί να τους ακούσεις να αποκαλούν τους εαυτούς τους ριζοσπαστικό κέντρο.
Ομπαμικοί τραμπάκουλες, μου κάνει περισσότερο.Jolly Roger έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:34κλασικοί ρεπουμπλικάνοι, κάνει;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:33Τα ριζοσπαστικά τα κατοχύρωσε ο Γιάνης. Πρέπει να βρουν κάτι πιο πιασάρικο.Jolly Roger έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 01:30
στο τσακίρ κέφι μπορεί να τους ακούσεις να αποκαλούν τους εαυτούς τους ριζοσπαστικό κέντρο.
Αριστεροδεξιοί ακροκεντρώοι με τάσεις παγκοσμιοποιητικού απομονωτισμού.
Η φιλελεύθερη συμμαχία τι θέση έχει για την εκμετάλλευση των δασών;DIOMEDESGR έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:12Γελάνε οι Δεξιοί με τους Φιλελεύθερους, σαν να λέμε οι πουτάνες με τις παντρεμένες, οι φαλακροί με τους φέροντες χαίτη, οι μελοθάνατοι με τους ισοβίτες.
Έλα μουνί στον τόπο σου!
Τι εννοείς?southern έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:27Η φιλελεύθερη συμμαχία τι θέση έχει για την εκμετάλλευση των δασών;DIOMEDESGR έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:12Γελάνε οι Δεξιοί με τους Φιλελεύθερους, σαν να λέμε οι πουτάνες με τις παντρεμένες, οι φαλακροί με τους φέροντες χαίτη, οι μελοθάνατοι με τους ισοβίτες.
Έλα μουνί στον τόπο σου!
Αν έχετε απόψεις για την οικονομική τους εκμετάλλευση. Πέραν της υλοτομίαςDIOMEDESGR έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:32Τι εννοείς?southern έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:27Η φιλελεύθερη συμμαχία τι θέση έχει για την εκμετάλλευση των δασών;DIOMEDESGR έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:12Γελάνε οι Δεξιοί με τους Φιλελεύθερους, σαν να λέμε οι πουτάνες με τις παντρεμένες, οι φαλακροί με τους φέροντες χαίτη, οι μελοθάνατοι με τους ισοβίτες.
Έλα μουνί στον τόπο σου!
Την Διαχειριστική ευθύνη των παραγωγικών δασών ή γενικότερα την Οικολογική προστασία όλων των εκτάσεων που θεωρούνται "δάσος"?
...Έγραψε κάποιος που έχει έναν φαλακρό στο άβαταρ του.DIOMEDESGR έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:12Γελάνε οι Δεξιοί με τους Φιλελεύθερους, σαν να λέμε οι πουτάνες με τις παντρεμένες, οι φαλακροί με τους φέροντες χαίτη, οι μελοθάνατοι με τους ισοβίτες.
Έλα μουνί στον τόπο σου!
νεανικα λαθη οι δυο καταδικες για δολοφονικες επιθεσεις; Η χρυση αυγη σε πειραξε, τρομαρα σου.
Έκανε μαλακια ο τύπος, δεν αντιλέγω. Για ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη διάβασα στο ιντυμηντια. Δεν τον έχω καν φίλο στο φβ. Θεωρώ ακραία την ιδεολογική θέση της ΧΑ. Θεωρώ ότι πρέπει να φύγουν από τη κεντρική πολιτική σκηνή. Πες μου όμως έναν αναρχικό ή πρώην αριστεριστη που είχε ανάλογο παρελθόν με τον τύπο, πως θα τον έβλεπες;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:44νεανικα λαθη οι δυο καταδικες για δολοφονικες επιθεσεις; Η χρυση αυγη σε πειραξε, τρομαρα σου.
Οι θέσεις της Φι. Συ. αλλά και του έτερου πυλώνα, Δη. Ξαν. είναι πιο κοντά στις θέσεις των Οικολόγων τηρώντας πάντοτε τις Φιλελεύθερες προϋποθέσεις περί Ατομικής Περιουσίας
οχι φιλε, αυτο δεν ειναι εκανε απλα μια (δυο) μαλακιες. Αυτο ηταν το κανονικο του μοντους οπεραντι για χρονια, να συνεργαζεται με τρομοκρατικες ακροδεξιες ομαδες και να συμμετεχει σε ομαδες κρουσης. Δεν εχει αλλαξει κατι, δεν εκανε ουτε μια υποκριτικη δηλωση αποποιησης του παρελθοντος του και του νεοναζισμου, απλα ακολουθει την γνωστη πια στους κυκλους της αλτ ραιτ τακτικη της αποκρυψης και μεταμφιεσης της ιδεολογιας του και των προθεσεων του. Τι στον πουτσο, ακομα και σημαιες του Νοτου της Αμερικης εχουν σαν συμβολα στο ΔΙΣΥ, που ειναι κανονικο ρατσιστικο συμβολο, εφαμιλλο της σβαστιγκας, ειδικα εαν δεν εχεις την δικαιολογια να εισαι στην Τζωρτζια η στην Αλαμπαμα, αλλα στο Φαληρο.southern έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:57Έκανε μαλακια ο τύπος, δεν αντιλέγω. Για ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη διάβασα στο ιντυμηντια. Δεν τον έχω καν φίλο στο φβ. Θεωρώ ακραία την ιδεολογική θέση της ΧΑ. Θεωρώ ότι πρέπει να φύγουν από τη κεντρική πολιτική σκηνή. Πες μου όμως έναν αναρχικό ή πρώην αριστεριστη που είχε ανάλογο παρελθόν με τον τύπο, πως θα τον έβλεπες;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:44νεανικα λαθη οι δυο καταδικες για δολοφονικες επιθεσεις; Η χρυση αυγη σε πειραξε, τρομαρα σου.
Οι τρεις της αρχικής ομάδας δεν έχουν σχέση με το παρελθόν του Παπαγεωργίου. Τι να σου πω.. εγώ δεν είμαι άτομο που έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Πιστεύω κάποια πράγματα. Αλλά μέχρι το να πάω σε ένα συλλαλητήριο με τη σημαία φτάνω. Είμαι αναγνώστης τους. Πρώτη φορά πήγα σε εκδήλωση. Ουσιαστικά λειτουργούν ως μπλογκ και παρουσίες στα social media. Η σημαία του νομού χρησιμοποιείται και από το αμερικανικό tea party. Προς το παρόν ο Δούμας συνεργάζεται με το Τζημερο. Δεν υπάρχει κανονική αλτ Ράιτ στην Ελλάδα.αυτοι έχουν ως πρότυπο τον Τραμπ και τον Σαλβινι. Νιώθω ένα ιδεολογικό κενό, θέλω κάτι να είναι σοβαρό και να πιέζει εκ δεξιών.blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 17:09οχι φιλε, αυτο δεν ειναι εκανε απλα μια (δυο) μαλακιες. Αυτο ηταν το κανονικο του μοντους οπεραντι για χρονια, να συνεργαζεται με τρομοκρατικες ακροδεξιες ομαδες και να συμμετεχει σε ομαδες κρουσης. Δεν εχει αλλαξει κατι, δεν εκανε ουτε μια υποκριτικη δηλωση αποποιησης του παρελθοντος του και του νεοναζισμου, απλα ακολουθει την γνωστη πια στους κυκλους της αλτ ραιτ τακτικη της αποκρυψης και μεταμφιεσης της ιδεολογιας του και των προθεσεων του. Τι στον πουτσο, ακομα και σημαιες του Νοτου της Αμερικης εχουν σαν συμβολα στο ΔΙΣΥ, που ειναι κανονικο ρατσιστικο συμβολο, εφαμιλλο της σβαστιγκας, ειδικα εαν δεν εχεις την δικαιολογια να εισαι στην Τζωρτζια η στην Αλαμπαμα, αλλα στο Φαληρο.southern έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:57Έκανε μαλακια ο τύπος, δεν αντιλέγω. Για ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη διάβασα στο ιντυμηντια. Δεν τον έχω καν φίλο στο φβ. Θεωρώ ακραία την ιδεολογική θέση της ΧΑ. Θεωρώ ότι πρέπει να φύγουν από τη κεντρική πολιτική σκηνή. Πες μου όμως έναν αναρχικό ή πρώην αριστεριστη που είχε ανάλογο παρελθόν με τον τύπο, πως θα τον έβλεπες;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 16:44
νεανικα λαθη οι δυο καταδικες για δολοφονικες επιθεσεις; Η χρυση αυγη σε πειραξε, τρομαρα σου.
Αλλα για πες μου εσυ, γνωριζεις κανεναν πρωην αναρχικο που να εχει σε μια πρωτη φαση σχεδον αφησει στον τοπο εναν που δεν του αρεσε η φατσα του και σε δευτερη φαση να εχει επιτεθει σε μια συγκεντρωση συνδικαλιστων με ροπαλα, και τωρα να φοραει κοστουμι και να το παιζει σοβαρος πολιτικος; Γιατι εγω δεν γνωριζω.
Ερώτηση, αυτό το ΠΑΘΟΣ με την "δεξιά πίεση", που νομίζεις ότι εδράζεται?