Μα η μια βαρκα δηθεν του κεντρου ειναι τελειως σε θεωρητικο επιπεδο.Μεγαλος Κεντρωος ηγετης ο Κουλης που ουτε το συμφωνο συμβιωσης δεν τολμησε να υπερψηφισει.
Με ποιο δικαιωμα Κουλη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?
Κι αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για το ότι δεν είναι Έλληνες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα χαζοχαρούμενα που δηλώνουν ουσιαστικοί υποστηρικτές του Αντετοκούμπο, εστιάζουν μόνον στο χρώμα του. Αν δεν ήταν μαύρος, θα ήταν γι' αυτούς ένας ακόμα καπιταλιστής που αγαπάει τη χώρα που μεγάλωσε και την οικογένεια του.
Το δικό τους όραμα και μοντέλο ζωής, δεν έχει καμμία σχέση με τον Αντετοκούνμπο, εκπροσωπείται κυρίως από αυτά τα δίποδα.

Το δικό τους όραμα και μοντέλο ζωής, δεν έχει καμμία σχέση με τον Αντετοκούνμπο, εκπροσωπείται κυρίως από αυτά τα δίποδα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε παρακαλω αχαριστε. Ο κουλης εχει καθε δικαιωμα στην υποκρισια!
Υγ, βασικα αυτος εχει αμνησια.
Υγ, βασικα αυτος εχει αμνησια.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σε χουντόγριες και φιλοβασιλικούς, το νέο κάλεσμα του εκλογικού επιτελείου του Κούλη
μα η ιστορία έχει καταγράψει τον Κωνσταντίνο ως το μοναδικό που έκανε αντίσταση στη επταετία. Εγώ είμαι δεξιός ψηφοφόρος. όχι στέλεχος. εκφράζω αποκλειστικά τον εαυτό μου. πιστεύω πως η επόμενη κυβέρνηση ενδέχεται να κάνει αλλαγές στο κωδικά ιθαγένειας. εννοείται πως αν η οικογένεια κάποιου βρίσκεται για κάποιες γενιές εδώ, ότι είναι Έλληνες. Υπάρχουν κάμποσοι με βαυαρικά επώνυμα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
που ειδες να απορριπτουν τον καπιταλισμο?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 23:56Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα χαζοχαρούμενα που δηλώνουν ουσιαστικοί υποστηρικτές του Αντετοκούμπο, εστιάζουν μόνον στο χρώμα του. Αν δεν ήταν μαύρος, θα ήταν γι' αυτούς ένας ακόμα καπιταλιστής που αγαπάει τη χώρα που μεγάλωσε και την οικογένεια του.
τον αντετοκουμπο τον γουσταρουν ΚΑΙ γιατι εχει πολλα φραγκα
οι ιδιες αντιρατσιστριες θα χασκογελουσαν πισω απο την πλατη του αν ηταν φτωχος και τις πουλουσε χαρτομαντηλα στα φαναρια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:00μα η ιστορία έχει καταγράψει τον Κωνσταντίνο ως το μοναδικό που έκανε αντίσταση στη επταετία. Εγώ είμαι δεξιός ψηφοφόρος. όχι στέλεχος. εκφράζω αποκλειστικά τον εαυτό μου. πιστεύω πως η επόμενη κυβέρνηση ενδέχεται να κάνει αλλαγές στο κωδικά ιθαγένειας. εννοείται πως αν η οικογένεια κάποιου βρίσκεται για κάποιες γενιές εδώ, ότι είναι Έλληνες. Υπάρχουν κάμποσοι με βαυαρικά επώνυμα.

Εδώ φαίνεται πόσο αντιστασιακός ήταν. Δεν χαμογελάει και είναι πολύ βλοσυρός!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αν λες για μενα ουτε συριζα ειμαι, ουτε εχω δει ποτε μπασκετ στη ζωη μου. Βασικα το εχω χεσμενο οπως και το ποδοσφαιρο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:01Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Η απορια μου ομως παραμενει.
Γιατι τον θεωρει Ελληνα ο κουλης? ΕΝΑΣ δεν μου εχει δωσει μια λογικη απαντηση. Μονο για "πηξιμο", "ρουφηγματα", "κλαματα" και "βασιλιαδες" διαβαζω.
Αν αυτο σου φαινεται "νημα απελπισιας", εχεις προβλημα.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
μας έπρηξες ρε νότιε κι εσύ με τους Γλυξβούργους
είπαμε
ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες
μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη.
είπαμε
ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες
μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη.

- NewModelArmy
Ειναι σαν τη συμφωνια των Πρεσπων.Δεν συμφωνει αλλα θα την τηρησειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:06Αν λες για μενα ουτε συριζα ειμαι, ουτε εχω δει ποτε μπασκετ στη ζωη μου. Βασικα το εχω χεσμενο οπως και το ποδοσφαιρο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:01Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Η απορια μου ομως παραμενει.
Γιατι τον θεωρει Ελληνα ο κουλης? ΕΝΑΣ δεν μου εχει δωσει μια λογικη απαντηση. Μονο για "πηξιμο", "ρουφηγματα", "κλαματα" και "βασιλιαδες" διαβαζω.
Αν αυτο σου φαινεται "νημα απελπισιας", εχεις προβλημα.
Ετσι και με τον Γιαννη.Δεν τον θεωρει Ελληνα αλλα αφου ψηφιστικε ο νομος για την ιθαγενεια,τον σεβεται

Οι αντιφά δεν απορρίπτουν τον καπιταλισμό; Μάλλον έχασα επεισόδια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:01που ειδες να απορριπτουν τον καπιταλισμο?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 23:56Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα χαζοχαρούμενα που δηλώνουν ουσιαστικοί υποστηρικτές του Αντετοκούμπο, εστιάζουν μόνον στο χρώμα του. Αν δεν ήταν μαύρος, θα ήταν γι' αυτούς ένας ακόμα καπιταλιστής που αγαπάει τη χώρα που μεγάλωσε και την οικογένεια του.
τον αντετοκουμπο τον γουσταρουν ΚΑΙ γιατι εχει πολλα φραγκα
οι ιδιες αντιρατσιστριες θα χασκογελουσαν πισω απο την πλατη του αν ηταν φτωχος και τις πουλουσε χαρτομαντηλα στα φαναρια
Τα φράγκα τα γουστάρουν όλοι, φα και αντιφά. Καρατσεκαρισμένο.
Για τις αντιρατσίστριες, συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με το ιδιο δικαίωμα που ο Τσίπρας το παίζει αριστερός και φασιστοφαγος, ενώ είχε υπουργό διορισμενη επί Χούντας, πατερα που έπαιρνε κρατικές εργολαβίες επί Χούντας, θείο, πρόεδρο του ΠΑΟ επί Χούντας κ.λ.π.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαίωμα να πεθάνεις στη δουλειά;
από Sol » 04 Αύγ 2023, 18:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
06 Αύγ 2023, 19:09
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
06 Ιούλ 2023, 19:29
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός και αναψυχή δικαίωμα για όλους
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιούλ 2024, 14:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 14:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πρέπει να αναγνωριστεί το δικαίωμα προσδιορισμού ως ζώο;
από Scouser » 14 Μάιος 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 47 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis