Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 25 Ιουν 2019, 23:52

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
25 Ιουν 2019, 23:50
Θελουν να πατανε σε δυο βαρκες.
Μα η μια βαρκα δηθεν του κεντρου ειναι τελειως σε θεωρητικο επιπεδο.Μεγαλος Κεντρωος ηγετης ο Κουλης που ουτε το συμφωνο συμβιωσης δεν τολμησε να υπερψηφισει.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 25 Ιουν 2019, 23:53

southern έγραψε:
25 Ιουν 2019, 23:44
εγώ δεν ειρωνεύτηκα αλλά έχω την ιδέα ότι οι ίδιοι που φωνάζουν για τα δικαιώματα των μετανάστων, δεν αποδέχονται την ελληνικότητα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας. των μόνων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την δημοκρατία ενάντια στους συνταγματάρχες
Κι αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για το ότι δεν είναι Έλληνες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2019, 23:56

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα χαζοχαρούμενα που δηλώνουν ουσιαστικοί υποστηρικτές του Αντετοκούμπο, εστιάζουν μόνον στο χρώμα του. Αν δεν ήταν μαύρος, θα ήταν γι' αυτούς ένας ακόμα καπιταλιστής που αγαπάει τη χώρα που μεγάλωσε και την οικογένεια του.

Το δικό τους όραμα και μοντέλο ζωής, δεν έχει καμμία σχέση με τον Αντετοκούνμπο, εκπροσωπείται κυρίως από αυτά τα δίποδα.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 25 Ιουν 2019, 23:57

Σε παρακαλω αχαριστε. Ο κουλης εχει καθε δικαιωμα στην υποκρισια!

Υγ, βασικα αυτος εχει αμνησια.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Ιουν 2019, 23:59

σε χουντόγριες και φιλοβασιλικούς, το νέο κάλεσμα του εκλογικού επιτελείου του Κούλη

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 26 Ιουν 2019, 00:00

μα η ιστορία έχει καταγράψει τον Κωνσταντίνο ως το μοναδικό που έκανε αντίσταση στη επταετία. Εγώ είμαι δεξιός ψηφοφόρος. όχι στέλεχος. εκφράζω αποκλειστικά τον εαυτό μου. πιστεύω πως η επόμενη κυβέρνηση ενδέχεται να κάνει αλλαγές στο κωδικά ιθαγένειας. εννοείται πως αν η οικογένεια κάποιου βρίσκεται για κάποιες γενιές εδώ, ότι είναι Έλληνες. Υπάρχουν κάμποσοι με βαυαρικά επώνυμα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 26 Ιουν 2019, 00:01

Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Ιουν 2019, 00:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Ιουν 2019, 23:56
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα χαζοχαρούμενα που δηλώνουν ουσιαστικοί υποστηρικτές του Αντετοκούμπο, εστιάζουν μόνον στο χρώμα του. Αν δεν ήταν μαύρος, θα ήταν γι' αυτούς ένας ακόμα καπιταλιστής που αγαπάει τη χώρα που μεγάλωσε και την οικογένεια του.

Το δικό τους όραμα και μοντέλο ζωής, δεν έχει καμμία σχέση με τον Αντετοκούνμπο, εκπροσωπείται κυρίως από αυτά τα δίποδα.

Εικόνα
που ειδες να απορριπτουν τον καπιταλισμο?

τον αντετοκουμπο τον γουσταρουν ΚΑΙ γιατι εχει πολλα φραγκα

οι ιδιες αντιρατσιστριες θα χασκογελουσαν πισω απο την πλατη του αν ηταν φτωχος και τις πουλουσε χαρτομαντηλα στα φαναρια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Ιουν 2019, 00:04

southern έγραψε:
26 Ιουν 2019, 00:00
μα η ιστορία έχει καταγράψει τον Κωνσταντίνο ως το μοναδικό που έκανε αντίσταση στη επταετία. Εγώ είμαι δεξιός ψηφοφόρος. όχι στέλεχος. εκφράζω αποκλειστικά τον εαυτό μου. πιστεύω πως η επόμενη κυβέρνηση ενδέχεται να κάνει αλλαγές στο κωδικά ιθαγένειας. εννοείται πως αν η οικογένεια κάποιου βρίσκεται για κάποιες γενιές εδώ, ότι είναι Έλληνες. Υπάρχουν κάμποσοι με βαυαρικά επώνυμα.
Εικόνα

Εδώ φαίνεται πόσο αντιστασιακός ήταν. Δεν χαμογελάει και είναι πολύ βλοσυρός! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Ιουν 2019, 00:06

Ζενίθεδρος έγραψε:
26 Ιουν 2019, 00:01
Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Αν λες για μενα ουτε συριζα ειμαι, ουτε εχω δει ποτε μπασκετ στη ζωη μου. Βασικα το εχω χεσμενο οπως και το ποδοσφαιρο.

Η απορια μου ομως παραμενει.

Γιατι τον θεωρει Ελληνα ο κουλης? ΕΝΑΣ δεν μου εχει δωσει μια λογικη απαντηση. Μονο για "πηξιμο", "ρουφηγματα", "κλαματα" και "βασιλιαδες" διαβαζω.

Αν αυτο σου φαινεται "νημα απελπισιας", εχεις προβλημα.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 26 Ιουν 2019, 00:07

μας έπρηξες ρε νότιε κι εσύ με τους Γλυξβούργους

είπαμε

ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες

μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη. :lol:

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 26 Ιουν 2019, 00:09

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 00:06
Ζενίθεδρος έγραψε:
Αν λες για μενα ουτε συριζα ειμαι, ουτε εχω δει ποτε μπασκετ στη ζωη μου. Βασικα το εχω χεσμενο οπως και το ποδοσφαιρο.

Η απορια μου ομως παραμενει.

Γιατι τον θεωρει Ελληνα ο κουλης? ΕΝΑΣ δεν μου εχει δωσει μια λογικη απαντηση. Μονο για "πηξιμο", "ρουφηγματα", "κλαματα" και "βασιλιαδες" διαβαζω.

Αν αυτο σου φαινεται "νημα απελπισιας", εχεις προβλημα.
Ειναι σαν τη συμφωνια των Πρεσπων.Δεν συμφωνει αλλα θα την τηρησει

Ετσι και με τον Γιαννη.Δεν τον θεωρει Ελληνα αλλα αφου ψηφιστικε ο νομος για την ιθαγενεια,τον σεβεται :)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2019, 00:09

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Ιουν 2019, 23:56

Εικόνα
που ειδες να απορριπτουν τον καπιταλισμο?

τον αντετοκουμπο τον γουσταρουν ΚΑΙ γιατι εχει πολλα φραγκα

οι ιδιες αντιρατσιστριες θα χασκογελουσαν πισω απο την πλατη του αν ηταν φτωχος και τις πουλουσε χαρτομαντηλα στα φαναρια
Οι αντιφά δεν απορρίπτουν τον καπιταλισμό; Μάλλον έχασα επεισόδια.

Τα φράγκα τα γουστάρουν όλοι, φα και αντιφά. Καρατσεκαρισμένο.

Για τις αντιρατσίστριες, συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 26 Ιουν 2019, 00:14

Με το ιδιο δικαίωμα που ο Τσίπρας το παίζει αριστερός και φασιστοφαγος, ενώ είχε υπουργό διορισμενη επί Χούντας, πατερα που έπαιρνε κρατικές εργολαβίες επί Χούντας, θείο, πρόεδρο του ΠΑΟ επί Χούντας κ.λ.π.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών