Δεν μου φαίνεται. Είναι νήμα απελπισίας. Ένα από τα πολλά που φυτρώνουν απανωτά σαν κωλαδικα τα 80s.
Με ποιο δικαιωμα Κουλη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ενώ ο... οοο!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- omg kai 3 lol

γατακι συγκρινεις και συμψηφιζεις ανομια πραγματα, απο την μια εχεις τον ενδυναμει πρωθυπουργο σε επισημη ομολογια και απο την αλλη ενα τσουρμο ασχετων που εκπροσωπουν τους εαυτους τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 26 Ιουν 2019, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια που αναφέρεις τη συμφωνία των Πρεσπών πριν λίγο ο Χατζηδάκης δήλωνε οτι δεν μπορούν να την καταργήσουν μονομερώς γιατί μπορεί μετά και η Τουρκια να κάνει το ίδιο με τη συνθήκη της Λωζάννης. Χαχαχα ο ορισμός του εθνολαικισμού από τον "φιλελεύθερο" Χατζηδάκη.NewModelArmy έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:09Ειναι σαν τη συμφωνια των Πρεσπων.Δεν συμφωνει αλλα θα την τηρησειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:06Αν λες για μενα ουτε συριζα ειμαι, ουτε εχω δει ποτε μπασκετ στη ζωη μου. Βασικα το εχω χεσμενο οπως και το ποδοσφαιρο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:01Αν κρίνω από τα νηματα απελπισίας που αδιαλείπτως ανοίγουν, δεν πρέπει να είναι ανθρωπίνου μεγέθους η ντομινοζα που τους έρχεται.
Η απορια μου ομως παραμενει.
Γιατι τον θεωρει Ελληνα ο κουλης? ΕΝΑΣ δεν μου εχει δωσει μια λογικη απαντηση. Μονο για "πηξιμο", "ρουφηγματα", "κλαματα" και "βασιλιαδες" διαβαζω.
Αν αυτο σου φαινεται "νημα απελπισιας", εχεις προβλημα.
Ετσι και με τον Γιαννη.Δεν τον θεωρει Ελληνα αλλα αφου ψηφιστικε ο νομος για την ιθαγενεια,τον σεβεται
παλιότερα η μάνα μου αγόραζε και το περιοδικό Στέμμα.Jolly Roger έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:07μας έπρηξες ρε νότιε κι εσύ με τους Γλυξβούργους
είπαμε
ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες
μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Φτιάχτο πιο ευρηματικό ρε. Τι εικόνα να κάνει τώρα ο άλλος με τα κωλάδικα, κι ότι αυτό φυτρώνει απανωτάΖενίθεδρος έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:18Δεν μου φαίνεται. Είναι νήμα απελπισίας. Ένα από τα πολλά που φυτρώνουν απανωτά σαν κωλαδικα τα 80s.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Μαυροβασίλης
είσαι άδικος φίλε Ζ., το νήμα αδικείται από το ταημινγκ αλλά δε νομίζω ότι ο ορ έχει σχέση με το ζαίικο και κρυπτοζαίικο κατιμάΖενίθεδρος έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:18Δεν μου φαίνεται. Είναι νήμα απελπισίας. Ένα από τα πολλά που φυτρώνουν απανωτά σαν κωλαδικα τα 80s.
στο θέμα, θεωρώ απίθανο να είναι γραμμωμένος με δίκαιο αίματος ο λελές Κ.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Και από που προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρέπει να με επηρεάζει και πολύ περισσότερο να με εκπροσωπεί η άποψη του νυν ή εν δυνάμει πρωθυπουργού από ότι ένα τσούρμο άσχετων που εκπροσωπούν τον εαυτό τους;omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:22γατακι συγκρινεις ανομια πραγματα απο την μια εχεις τον ενδυναμει πρωθυπουργο σε επισημη ομολογια και απο την αλλη ενα τσουρμο ασχετων που εκπροσωπουν τον εαυτο τους
Δήλωσα ποτέ ότι θεωρώ τους πρωθυπουργούς μέντορες μου ή ότι σέβομαι το πνευματικό επίπεδο των πολιτικών της χώρας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- NewModelArmy
O Γιαννης πρεπει να βγει και να δηλωσει οτι αν εκλεγει η ΝΔ δεν κατεβαινει στο Μουντομπασκετ.Δεν ειναι δυνατον να παιζει για την εθνικη την ωρα που ο πρωθυπουργος και το νο2 της Κυβερνησης δεν τον θεωρουν Ελληνα.
NewModelArmy έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:32O Γιαννης πρεπει να βγει και να δηλωσει οτι αν εκλεγει η ΝΔ δεν κατεβαινει στο Μουντομπασκετ.Δεν ειναι δυνατον να παιζει για την εθνικη την ωρα που ο πρωθυπουργος και το νο2 της Κυβερνησης δεν τον θεωρουν Ελληνα.

- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:30Και από που προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρέπει να με επηρεάζει και πολύ περισσότερο να με εκπροσωπεί η άποψη του νυν ή εν δυνάμει πρωθυπουργού από ότι ένα τσούρμο άσχετων που εκπροσωπούν τον εαυτό τους;omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:22γατακι συγκρινεις ανομια πραγματα απο την μια εχεις τον ενδυναμει πρωθυπουργο σε επισημη ομολογια και απο την αλλη ενα τσουρμο ασχετων που εκπροσωπουν τον εαυτο τους
Δήλωσα ποτέ ότι θεωρώ τους πρωθυπουργούς μέντορες μου ή ότι σέβομαι το πνευματικό επίπεδο των πολιτικών της χώρας;
ασχετως προσωπικου επηρεασμου, θεωρεις την επιρροη τους και το βαρος των λογων τους ισοποσα;
ή προσπαθεις να συναγωνιστεις την κωλοτουμπα του κουλη;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Μα τον θεωρουν Ελληνα. Ειναι MVP, δεν ειναι κανενας τυχαιος αραπης. Εκει ειναι το ζουμι.NewModelArmy έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 00:32O Γιαννης πρεπει να βγει και να δηλωσει οτι αν εκλεγει η ΝΔ δεν κατεβαινει στο Μουντομπασκετ.Δεν ειναι δυνατον να παιζει για την εθνικη την ωρα που ο πρωθυπουργος και το νο2 της Κυβερνησης δεν τον θεωρουν Ελληνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαίωμα να πεθάνεις στη δουλειά;
από Sol » 04 Αύγ 2023, 18:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
06 Αύγ 2023, 19:09
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
06 Ιούλ 2023, 19:29
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός και αναψυχή δικαίωμα για όλους
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιούλ 2024, 14:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 14:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πρέπει να αναγνωριστεί το δικαίωμα προσδιορισμού ως ζώο;
από Scouser » 14 Μάιος 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 47 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis