Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 20:13

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:10
Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 19:59
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 12:06

Δεν υπάρχει το δεν μας αφορά.
Άρα τι έχεις κάνει για αυτό αφού σε αφορά; Πήγες σε hot spot εθελόντρια; Πήγες έστω να διδάξεις σε σχολείο μεταναστών
(Πήγε γνωστή μου για εθελόντρια. Κλασσική κακομαθημένη γόνος, της έπιασαν τον πισινό :smt005: και τώρα δεν τους θέλει εδώ :giggle: ).

Γιατί ξέρεις το να έρχονται εδώ κατά ορδές και να εγκαθίστανται, δεν έχει να κάνει μόνον με εσένα, πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι.
Θα ήθελες ένα δημοψήφισμα για αυτό ώστε να εφαρμοστούν οι αρχές της δημοκρατίας;
Τι, όχι; Να μην εφαρμοστούν; :e040: Κακιά δημοκρατία :011:
Εάν είχα την άνεση την οικονομική να μη χρειάζεται να εργαστώ και να φροντίσω ανθρώπους εκτός από μένα, θα πήγαινα και σε hot spot. Επίσης ο καθένας μας βοηθάει με όποιον τρόπο θεωρεί πως μπορεί. Και θεωρώ πως και εσύ θα βοηθούσες κάποιον που είναι σε ανάγκη οποιουδήποτε χρώματος ή εθνικότητας.
Υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα Νάιδα. Νομίζω πως γίνονται μαθήματα και τα Σαββατοκύριακα. Πάντως οι υπόλοιπες ανάγκες (φαγητό κλπ), σίγουρα καλύπτονται και τα Σαββατοκύριακα. Μπορείς να πας εθελοντικά.

Και όχι, δεν μας αφορά. Όποιος νομίζει πως τον αφορά να πάει να βοηθήσει και να πάρει κανα-δυό σπίτι του.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Asevastos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Asevastos » 26 Ιουν 2019, 20:20

Έχει ανέβει η λίμπιντο μου στο φούλ με αυτό το ξεκατίκιασμα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 26 Ιουν 2019, 20:29

Γι'αυτο σε ακροδεξιο ουτε νερο λεμε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 20:39

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:13
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:10
Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 19:59

Άρα τι έχεις κάνει για αυτό αφού σε αφορά; Πήγες σε hot spot εθελόντρια; Πήγες έστω να διδάξεις σε σχολείο μεταναστών
(Πήγε γνωστή μου για εθελόντρια. Κλασσική κακομαθημένη γόνος, της έπιασαν τον πισινό :smt005: και τώρα δεν τους θέλει εδώ :giggle: ).

Γιατί ξέρεις το να έρχονται εδώ κατά ορδές και να εγκαθίστανται, δεν έχει να κάνει μόνον με εσένα, πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι.
Θα ήθελες ένα δημοψήφισμα για αυτό ώστε να εφαρμοστούν οι αρχές της δημοκρατίας;
Τι, όχι; Να μην εφαρμοστούν; :e040: Κακιά δημοκρατία :011:
Εάν είχα την άνεση την οικονομική να μη χρειάζεται να εργαστώ και να φροντίσω ανθρώπους εκτός από μένα, θα πήγαινα και σε hot spot. Επίσης ο καθένας μας βοηθάει με όποιον τρόπο θεωρεί πως μπορεί. Και θεωρώ πως και εσύ θα βοηθούσες κάποιον που είναι σε ανάγκη οποιουδήποτε χρώματος ή εθνικότητας.
Υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα Νάιδα. Νομίζω πως γίνονται μαθήματα και τα Σαββατοκύριακα. Πάντως οι υπόλοιπες ανάγκες (φαγητό κλπ), σίγουρα καλύπτονται και τα Σαββατοκύριακα. Μπορείς να πας εθελοντικά.

Και όχι, δεν μας αφορά. Όποιος νομίζει πως τον αφορά να πάει να βοηθήσει και να πάρει κανα-δυό σπίτι του.
Μάτια μου όμορφα, εργάζομαι πολλές ώρες, 6 μέρες την εβδομάδα καθότι ανεξάρτητη με υποχρεώσεις κτλ κτλ αν έχεις ιδέα, οπότε έχω ελάχιστο χρόνο και τον αφιερώνω σε δικούς μου ανθρώπους και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένο άτομο. Άσε που δε νομίζω να ειμαι και η κατάλληλη να διδάξω σε κάποιον ενήλικο.
Αλλά όπως σου είπα και πριν ο καθένας μας με κάποιο τρόπο μικρό ή πιο μεγάλο βοηθάει αν το θέλει. Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο ν' αρχίσω τα έκανα εκείνο ή έκανα το άλλο. Που και αυτό να έκανα, δεν θα σου ήταν αρκετό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 20:45

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:39
....
Μάτια μου όμορφα, εργάζομαι πολλές ώρες, 6 μέρες την εβδομάδα καθότι ανεξάρτητη με υποχρεώσεις κτλ κτλ αν έχεις ιδέα, οπότε έχω ελάχιστο χρόνο και τον αφιερώνω σε δικούς μου ανθρώπους και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένο άτομο. Άσε που δε νομίζω να ειμαι και η κατάλληλη να διδάξω σε κάποιον ενήλικο.
Αλλά όπως σου είπα και πριν ο καθένας μας με κάποιο τρόπο μικρό ή πιο μεγάλο βοηθάει αν το θέλει. Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο ν' αρχίσω τα έκανα εκείνο ή έκανα το άλλο. Που και αυτό να έκανα, δεν θα σου ήταν αρκετό.
Απλώς θα ήξερα πως εφαρμόζεις αυτά που λες. Αλλά από ό,τι διαβάζω, δεν.....
Ναι, τίποτα δεν είναι αρκετό για να δεχόμαστε χιλιάδες εποίκους τον χρόνο, μέχρι να γίνουν πολλοί και να μας κάνουν Λίβανο ή Αφγανιστάν(που ήταν βουδιστική χώρα), Ιράν(Ζωροάστρες), να μας σφάζουν όπως τους μη μουσουλμάνους στο Πακιστάν και την Αίγυπτο μέσα στις εκκλησίες τους κλπ.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε. Οι πόλεμοι τελείωσαν, δεν είναι πρόσφυγες.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2019, 20:52

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:45
Naida έγραψε:
....
Ναι, τίποτα δεν είναι αρκετό για να δεχόμαστε χιλιάδες εποίκους τον χρόνο, μέχρι να γίνουν πολλοί και να μας κάνουν Λίβανο ή Αφγανιστάν(που ήταν βουδιστική χώρα), Ιράν(Ζωροάστρες), να μας σφάζουν όπως τους μη μουσουλμάνους στο Πακιστάν και την Αίγυπτο μέσα στις εκκλησίες τους κλπ.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε. Οι πόλεμοι τελείωσαν, δεν είναι πρόσφυγες.
Όποιος κάνει πράγματα, δεν βγάζει δελτίο τύπου.

Αυτά τα κάνουν μόνον όσοι πουλάνε ευαισθησία ενώ τρέχουν άλλοι για πάρτη τους, οι μαρκετίστες και οι πολιτικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 20:57

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:45
Naida έγραψε:
....
Σου ξαναλέω δε θεωρώ απαραίτητο να αρχίσω να σου εξηγώ πως μπορεί να έχω προσφέρει. Τα υπόλοιπα περί σφαγών κτλ εντάξει ο καθένας έχει τη δική του οπτική.

Que Sera, Sera...

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 26 Ιουν 2019, 20:59

Ο αμερικανός υπεύθυνος για το border control παραιτηθηκε

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 21:00

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:57
.....Τα υπόλοιπα περί σφαγών κτλ εντάξει ο καθένας έχει τη δική του οπτική.
Και ποια είναι η δική σου;
Βλέπεις ότι επιβλήθηκαν σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράν και βλέπεις πώς φέρονται τώρα όσοι ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες και έχουν εξασφαλίσει υπηκοότητα.
Πιστεύεις πως θα γίνει κάτι διαφορετικό εδώ; Αν ναι, πώς το αιτιολογείς;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 21:06

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:00
Naida έγραψε:
Βλέπεις ότι επιβλήθηκαν σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράν και βλέπεις πώς φέρονται τώρα όσοι ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες και έχουν εξασφαλίσει υπηκοότητα.
Πως φέρονται δηλαδή;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 21:09

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:06
Juno έγραψε:
Naida έγραψε:
Πως φέρονται δηλαδή;
Α να βάλω πάλι φωτογραφίες τους να καίνε σημαίες, να λένε για σαρία, να τα σπάνε κλπ και video να επιτίθενται; Δεν βαρέθηκες να τα βλέπεις;
Δεν γίνεται πόλεμος στις χώρες τους πλέον άρα δεν είναι πρόσφυγες.
Είμαστε σε οικονομική κρίση με την ανεργία στα ύψη, άρα δεν υπάρχουν δουλειές για αυτούς.
Ποιος ο λόγος να βρίσκονται εδώ;

Αν θέλεις πάντως, πες μου να σου βρω τις φωτογραφίες και ό,τι άλλο έχει στο web, περιμένω.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 21:20

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:09
Naida έγραψε:
Juno έγραψε:

Πως φέρονται δηλαδή;
Α να βάλω πάλι φωτογραφίες τους να καίνε σημαίες, να λένε για σαρία, να τα σπάνε κλπ και video να επιτίθενται; Δεν βαρέθηκες να τα βλέπεις;
Είμαστε σε οικονομική κρίση με την ανεργία στα ύψη, άρα δεν υπάρχουν δουλειές για αυτούς.

Αν θέλεις πάντως, πες μου να σου βρω τις φωτογραφίες και ό,τι άλλο έχει στο web, περιμένω.
Ναι υπάρχουν ακραίοι κι επικίνδυνοι. Βέβαια από την άλλη θα μπορούσες να σκεφτείς αν έχει επέμβει ποτέ η Δύση στην οποία ανήκωμεν στα δικά τους;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 21:22

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:20
Juno έγραψε:
Naida έγραψε:

Πως φέρονται δηλαδή;

Ναι υπάρχουν ακραίοι κι επικίνδυνοι. Βέβαια από την άλλη θα μπορούσες να σκεφτείς αν έχει επέμβει ποτέ η Δύση στην οποία ανήκωμεν στα δικά τους;
Εμείς δεν βομβαρδίσαμε κανέναν, δεν τους ρημάξαμε ως αποικιοκράτες, άρα έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα να μην τους θέλουμε εδώ.
Και να μην το είχαμε, δεν υπάρχει καμία αιτία να κάτσει μία χώρα να αλωθεί από τους μουσουλμάνους. Γιατί αυτό κάνουν όπου πάνε.

Επιστροφή στο θέμα του νήματος: Οι ΗΠΑ φυλάνε τα σύνορά τους ενώ κάποιοι προσπαθούν να περάσουν λαθραία παραβιάζοντάς τα.
Ένας από αυτούς έκανε λάθος εκτίμηση με αποτέλεσμα να πνιγεί και να πάρει μαζί του και το παιδί του. Είναι φρικτό, η φωτογραφία δεν είναι για να τη δείχνετε έτσι, αλλά αυτό το γεγονός δεν είναι λόγος για να ανοίξουν τα σύνορά τους οι ΗΠΑ και να πουν μπάτε σκύλοι αλέστε.

Επίσης ο πατέρας του τρίχρονου που δείχνετε ξανά και ξανά πνιγμένο (επίσης φρικτή εικόνα) έμενε με όλη την οικογένεια στην Τουρκία σε σπίτι, όχι σε καταυλισμό επί τρία χρόνια και μία μέρα αποφάσισε να παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορά μας. Πήρε ρίσκο και δυστυχώς η οικογένειά του πνίγηκε.
Δεν φταίμε εμείς, ο πατέρα του φταίει.
Και δεν νομίζω να θεωρούνται πρόσφυγες όταν μένουν τρία χρόνια στην Τουρκία κανονικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Ιουν 2019, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 26 Ιουν 2019, 21:25

Τζουνο μην ξεχνας πως εισαι μελος του ΝΑΤΟ,αυτο σημαινει στρατιωτικη συμμαχια. Συνεπως,στην περιπτωση του Αφγανισταν για παραδειγμα,που συμμετειχε και η εκλαδα δια του ΝΑΤΟ ,σημαινει οως μας αφορα τι συμβαινει σε αλλες χωρες.
Οταν βομβαρδιζεται ο κοσμος,λογικο δεν ειναι να θελουν να φυγουν ωστε να εχουν ενα καλυτερο αυριο;
Εσυ,εισαι υποχρεωμενη να τηρεις καποιους νομους και να σεβαστεις κααποιες διεθνεις συνθηκες. Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα στη ζωη,απο οπου κι αν καταγονται.

Ο πολεμος στην Συρια δεν εχει τελειωσει. Ασε την προπαγανδα.

Παντως δεν με απαντησες ακομα,εισαι ρατσιστρια ή εχω βγαλει λαθος συμπερασματα για εσενα; :p2:
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 21:29

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:22
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:20
Juno έγραψε:

Εμείς δεν βομβαρδίσαμε κανέναν,[
δεν τους ρημάξαμε ως αποικιοκράτες, άρα έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα να μην τους θέλουμε εδώ.
Και να μην το είχαμε, δεν υπάρχει καμία αιτία να κάτσει μία χώρα να αλωθεί από τους μουσουλμάνους. Γιατί αυτό κάνουν όπου πάνε.
Δηλαδή η Δύση στην οποία ανήκουμε τους έχει γαμήσει το σπιτάκι, έχει βάλει χέρι μέχρι τα τρισέγγονα τους αλλά η Ελλαδίτσα μας είναι αμέτοχη δεν τους βομβαρδίσαμε.
Αλλά αν το πας έτσι κι αυτοί μωρέ δεν έρχονται σε εμάς. Σε άλλη χώρα θέλουν να πάμε. Αλλά απλά βρισκόμαστε εμείς μπροστά τους :102:

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών