Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 26 Ιουν 2019, 20:43

Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:37
blackpaint έγραψε:
26 Ιουν 2019, 19:35
Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 16:42

το πρόβλημα είναι ότι δεν δίνεις ιθαγέμνεια στον κάθε τυχάρπαστο
ΓΙα παράδειγμα και ο Γιάννης είναι ένα παιδί που γεννηθηκε ελλαδα από ξένους γονείς αλλά είναι σωστός ως Έλληνας και αυτό το βλήμα γεννήθηκε Ελλάδα και παραμένει ένα αλβανικό βλήμα
γιατι βλημα ρε χειτερ, επιτυχημενος τραγουδιστης ειναι. Οι λαικοι τρωνε τη σκονη του.
Ναι είναι ένας νέος Μίκης θεοδωρακης
Τώρα αν εσύ είδες την συνέντευξη και δεν κατέληξες στο ότι είναι εντελώς μαλακας οκ
κοιτα μεταξυ μας, εσυ μου φαινεσαι μεγαλυτερος μαλακας, αλλα και στις δυο περιπτωσεις αυτο ειναι ασχετο με το θεμα. Το οποιο ειναι πως ειναι ενας αναγνωρισμενος απο το κοινο καλλιτεχνης, που εφτασε εκει που ειναι χωρις το παραμικρο σπρωξιμο απο κανενα μεσο.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Ιουν 2019, 20:44

Nandros έγραψε:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:35
Nandros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:32

Ετοιμάσου για γλέντια στις 8/7. Θα το κάψετε το πελεκούδι! :g030:
Ποιοι?
Μα εσείς που γλεντάτε τον κούλη! :smt077: Τί, όχι;
.
Ναι ναι, ξερω αλλα αργησες λιγο. Πηρα την απαντηση μου απο πολυ νωρις.

Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης » 26 Ιουν 2019, 20:44

Για κάθε 1 Αντετοκούμπο υπάρχουν 10000 Νιγηριανοί που πουλάνε πρέζα και λαθραία. Τα ίδια ισχύουν και για τους Αλβανούς. Υπάρχουν οικογενειάρχες αλλά η πλειονότητα των Αλβανών είναι εγκληματίες. Τα καλάσνικοφ και την βαρειά εγκληματικότητα ποιος την έφερε;. Βέβαια υπάρχει και η εγχώρια π.χ ο γιος του Βούτση που λήστευε τράπεζες,ο Ρωμανός, οι μπαχαλακηδες κ.α

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κομμουνιστές ονειρεύονται μια πολυπολιτισμική χαβούζα που θα ξεπερνά σε εγκληματικότητα την gotham city του batman.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Ιουν 2019, 20:47

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:44
Nandros έγραψε:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:35
Ποιοι?
.
Εσύ που κλαίγεσαι ότι δεν πήρες απάντηση μέχρι τα ξημερώματα σήμερα; :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης » 26 Ιουν 2019, 20:51

blackpaint έγραψε:
26 Ιουν 2019, 19:35
Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 16:42
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 16:30
Δηλαδη το προβλημα σας δεν ειναι οτι οι "αραπηδες" θα εχουν Ελληνικη ιθαγενεια αλλα οτι θα εχουν διπλη ιθαγενεια. ΟΚ
το πρόβλημα είναι ότι δεν δίνεις ιθαγέμνεια στον κάθε τυχάρπαστο
ΓΙα παράδειγμα και ο Γιάννης είναι ένα παιδί που γεννηθηκε ελλαδα από ξένους γονείς αλλά είναι σωστός ως Έλληνας και αυτό το βλήμα γεννήθηκε Ελλάδα και παραμένει ένα αλβανικό βλήμα
γιατι βλημα ρε χειτερ, επιτυχημενος τραγουδιστης ειναι. Οι λαικοι τρωνε τη σκονη του.
Ένα ατάλαντο αμόρφωτο τσογλανι είναι που έβγαλε λεφτά γιατί η σημερινή νεολαία είναι αμόρφωτη αφού έχει δεχτεί πλύση εγκεφάλου από την αριστερή χολέρα εδώ και δεκαετιες και θεωρεί τέχνη τα σκουπίδια του πανιβλακα σινμποι.

Μα για μια στιγμή... Οι αριστεροί δεν κατηγορείτε τους νεοφιλελεύθερους ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος; Τώρα ο σινμποι σας αρέσει επειδή βγάζει λεφτά; Θα μου πεις οι αναρχομπαχαλακηδες πως βγάζουν λεφτά ; Από το εμπόριο ναρκωτικών

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Ιουν 2019, 20:52

Παντογνώστης έγραψε:
Για κάθε 1 Αντετοκούμπο υπάρχουν 10000 Νιγηριανοί που πουλάνε πρέζα και λαθραία. Τα ίδια ισχύουν και για τους Αλβανούς. Υπάρχουν οικογενειάρχες αλλά η πλειονότητα των Αλβανών είναι εγκληματίες. Τα καλάσνικοφ και την βαρειά εγκληματικότητα ποιος την έφερε;. Βέβαια υπάρχει και η εγχώρια π.χ ο γιος του Βούτση που λήστευε τράπεζες,ο Ρωμανός, οι μπαχαλακηδες κ.α

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κομμουνιστές ονειρεύονται μια πολυπολιτισμική χαβούζα που θα ξεπερνά σε εγκληματικότητα την gotham city του batman.
νδουλα ειπαμε?

το κομμα που πλημμυρισε την χωρα εγκληματικα στοιχεια απο ολη την ανατολικη ευρωπη και την αλβανια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 26 Ιουν 2019, 20:54

Παντογνώστης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:51

Ένα ατάλαντο αμόρφωτο τσογλανι είναι που έβγαλε λεφτά γιατί η σημερινή νεολαία είναι αμόρφωτη αφού έχει δεχτεί πλύση εγκεφάλου από την αριστερή χολέρα εδώ και δεκαετιες και θεωρεί τέχνη τα σκουπίδια του πανιβλακα σινμποι.

Μα για μια στιγμή... Οι αριστεροί δεν κατηγορείτε τους νεοφιλελεύθερους ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος; Τώρα ο σινμποι σας αρέσει επειδή βγάζει λεφτά; Θα μου πεις οι αναρχομπαχαλακηδες πως βγάζουν λεφτά ; Από το εμπόριο ναρκωτικών
μη μου μιλας ρε βλακα

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Ιουν 2019, 20:57

:bravo:
Nandros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:47
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:

.
Ναι εγω. Αλλα μιλαω για απαντηση επιπεδου πολυ ανωτερου απ'το δικο σου οποτε μη δινεις σημασια. Ολα καλα.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Ιουν 2019, 21:02

talaipwros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:42
Στη Βρετανία πάντως αμα γενηθεις εκει δεν παιρνεις υπηκοότητα εκτός και αν ενας γονεας ειναι βρετανος την ημερα που γεννιέσαι
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Ιουν 2019, 21:05

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:57
:bravo:
Nandros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:47
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

Ναι εγω. Αλλα μιλαω για απαντηση επιπεδου πολυ ανωτερου απ'το δικο σου οποτε μη δινεις σημασια. Ολα καλα.
Και who gives a damn shit να απαντάει στις ερωτήσεις του κάθε τελειωμένου εδώ μέσα, που νομίζει ότι είναι κάποιος; :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Ιουν 2019, 21:05

Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 15:10
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
26 Ιουν 2019, 14:59
Δημοκράτης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 14:55
Ο νόμος για το πως κερδίζεις της ιθαγένεια είναι δεδομένος.
Ναι και ειδαμε πως εβαλε το χερακι του ο Κουλης. Η ξεφτιλα η ιδια. Αντι να εχετε τα @@ να πειτε οτι το εκανε για να κερδισει κανα ψηφο, αραδιαζετε ενα σωρο μαλακιες που σας εκθετουν :smt023
Ξαναλαιω ζαιε ότι η ΝΔ έδωσε ιθαγένεια στον Γιάννη και τα αδέλφια του. Η επιτυχία τους αν το πας πολιτικά είναι ήδη επιτυχία της νδ
γιαυτο ο κουλης ψηφισε εναντιον το 2015?

προφανως κατω απο την πιεση της δημοσιοτητας δεν μπορουσε να κανει και αλλιως ο αποστατης

οποιος εχει καποια προβολη απο τα μμε θα παιρνει ιθαγενεια με διαδικασιες εξπρες οποιος δεν εχει θα περιμενει να εκπληρωσει τα κριτηρια

μπανανια :smt005::smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 26 Ιουν 2019, 21:11

Nandros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:05
Και who gives a damn shit να απαντάει στις ερωτήσεις του κάθε τελειωμένου εδώ μέσα, που νομίζει ότι είναι κάποιος; :smt077:
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης » 26 Ιουν 2019, 21:19

blackpaint έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:54
Παντογνώστης έγραψε:

μη μου μιλας ρε βλακα
Κάντε ότι προλαβαίνετε μέχρι τις 7 Ιουλίου. Μετά έρχεται τσεκουρατος Βορίδης και εσύ και οι αεργοι αναρχοαριστεροι θα πάτε στον φυσικό σας χώρο. Την φυλακή

Asevastos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Asevastos » 26 Ιουν 2019, 21:21

Παντογνώστης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:19
blackpaint έγραψε:
Παντογνώστης έγραψε:

μη μου μιλας ρε βλακα
Κάντε ότι προλαβαίνετε μέχρι τις 7 Ιουλίου. Μετά έρχεται τσεκουρατος Βορίδης και εσύ και οι αεργοι αναρχοαριστεροι θα πάτε στον φυσικό σας χώρο. Την φυλακή
Γιατί πιστεύω ότι είσαι ο Δημοκράτης;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 26 Ιουν 2019, 21:21

Παντογνώστης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:19
blackpaint έγραψε:
Παντογνώστης έγραψε:

μη μου μιλας ρε βλακα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών