Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Re: Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης » 26 Ιουν 2019, 21:47

Asevastos έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:33
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:32
Παντογνώστης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:29
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε. Υπάρχουν γυναίκες σαν την ναιδα που υπερασπίζονται μουσουλμάνους που τις γυναίκες τις έχουν στην ίδια μοίρα με τα ζώα. Αν η ναιδα και όλες οι αριστερές φεμινίστριες ζουσαν έστω και 1 μέρα στην Υεμένη,Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και σε δεκάδες άλλες Μουσουλμανικές χώρες ,τότε θα άφηναν τις ανοησίες.

Είναι αδικία όμως οι γυναίκες της Δύσης να έχουν τα πάντα και οι γυναίκες στις Μουσουλμανικές χώρες να υποφέρουν. Και το ότι είστε ίσες με τους άνδρες οφείλεται κατά κύριο λόγο στους άντρες της Δύσης που έπεσαν στα πεδία των μαχων ανά τους αιώνες για να μην μετατραπεί η Ευρώπη σε Μουσουλμανική χαβούζα.

:smt005:
Χαρακτηριστική μουσουλμάνα

[img]https://i.postimg.cc/vZqdSCDM/t-37 ... .jpg[/img]

Σου είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν ανώμαλοι βίαιοι άντρες; Χιλιάδες Έλληνες υπάρχουν και συνήθως ψηφίζουν αριστερά ή χρυσή αυγή. Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών όμως τις γυναίκες τις αντιμετωπίζουν σαν πριγκίπισσες. Ειδικά ο Έλληνας έχει γίνει αγαπουλιτσας που κάνει όλα τα θελήματα των γυναικών.

Αντιθέτως στην Υεμένη το 99% των αντρών θεωρεί τις γυναίκες ζώα. Μα εσείς δεν είστε και υπέρ των ομοφυλοφίλων; Κάνουν gay pride στην Σαουδική Αραβία ή τους ομοφυλόφιλους τους πετάνε από τις ταράτσες;

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 26 Ιουν 2019, 21:49

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:39
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:34
Pedro έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:25
Τζουνο μην ξεχνας πως εισαι μελος του ΝΑΤΟ,αυτο σημαινει στρατιωτικη συμμαχια.

..τελιως ασχετο επιχειρημα το οποιο χρησιμοποιειται για ττην καλιεργεια ενοχων
Και δεν πιάνει γιατί δεν είμαστε ηλίθιοι.

Εδώ αυτός ανήκει ιδεολογικά (μπορεί και βιολογικά) στους ηττημένους του 49 που έσφαζαν γυναικόπαιδα (οι ίδιοι, όχι οι στρατιωτικοί σύμμαχοί τους) και καμαρώνουν και από πάνω.
Εικόνα

Τους δείχνεις τον τάφο τετράχρονου και σου λένε "χίλιοι καλοί χωράνε", προφανώς είναι το λάθος παιδί για να κλάψουν. Έχουν ευαισθησίες για συγκεκριμένα παιδιά, αυτό είναι διάκριση Pedro.
Γιατι βαζεις ταμπελες και με κατηγοριοποιεις; Που ξερεις την ιδεολογια μου;

Προσωπικα για εμενα,ολοι οι ανθρωποι ειναι το ιδιο,οπως και τα παιδια. Ακομα και ενα καραφασιστας ξυλοκοπηθει δεν θα χαρω. Ειδικα στα παιδια,πιστεψε με θα λυοηθω και θα αναλογιστω γιατι επελεξε ο πατερας να περασει τα συνορα με ρισκο να χασει την ζωη του αλλα και της κορης του.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Ιουν 2019, 21:50

talaipwros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:59
Ο αμερικανός υπεύθυνος για το border control παραιτηθηκε
Για ποιο λόγο;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 26 Ιουν 2019, 21:51

Κριμα για το παιδάκι που το πηρε στον λαιμο του ο ηλιθιος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 21:52

Παντογνώστης έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:47
Asevastos έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:33
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:32

:smt005:
Χαρακτηριστική μουσουλμάνα

[img]https://i.postimg.cc/vZqdSCDM/t-37 ... .jpg[/img]

Σου είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν ανώμαλοι βίαιοι άντρες; Χιλιάδες Έλληνες υπάρχουν και συνήθως ψηφίζουν αριστερά ή χρυσή αυγή. Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών όμως τις γυναίκες τις αντιμετωπίζουν σαν πριγκίπισσες. Ειδικά ο Έλληνας έχει γίνει αγαπουλιτσας που κάνει όλα τα θελήματα των γυναικών.

Αντιθέτως στην Υεμένη το 99% των αντρών θεωρεί τις γυναίκες ζώα. Μα εσείς δεν είστε και υπέρ των ομοφυλοφίλων; Κάνουν gay pride στην Σαουδική Αραβία ή τους ομοφυλόφιλους τους πετάνε από τις ταράτσες;
Αυτή είναι η θέση των ανδρών. Να κάνουν τα θελήματα των γυναικών. Κάποια στιγμή θα το αντιληφθούν και οι Μουσουλμάνοι και θα στρώσουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 22:00

Pedro έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:40
Μια ερωτηση σου εκανα,γιατι το φτανεις παντοτε στα ακρα;
Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την κάνεις ούτε η πρώτη φορά που σου απάντησα.

Pedro έγραψε:
...Ειμαι ενας συνομιλτης σου, οποιος εχει δικαιωμα να θετει και καποιες ερωτησεις.
Ναι, αλλά όχι την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά. Σαν σταλινικός ανακριτής κάνεις.

Pedro έγραψε:
...Αφου δεν εισαι ρατσιστρια . Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι να μην ερχονται εδω;
Καμία σχέση, σου το έχω πει 3-4 φορές.
Το ότι δεν τους θέλουμε εδώ, δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Τόσο απλό.
Γιατί να μην έρχονται, δες δύο σελίδες πριν.
Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:45
......
Ναι, τίποτα δεν είναι αρκετό για να δεχόμαστε χιλιάδες εποίκους τον χρόνο, μέχρι να γίνουν πολλοί και να μας κάνουν Λίβανο ή Αφγανιστάν(που ήταν βουδιστική χώρα), Ιράν(Ζωροάστρες), να μας σφάζουν όπως τους μη μουσουλμάνους στο Πακιστάν και την Αίγυπτο μέσα στις εκκλησίες τους κλπ.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε. Οι πόλεμοι τελείωσαν, δεν είναι πρόσφυγες.

Pedro έγραψε:
...Απο την στιγμη που βρισκονται σε ελληνικα συνορα,ειμαστε υποχρεωμενοι να τους βοηθησουμε,βεβαια δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο. Ανθρωποι που ερχονται απο εμπολεμη ζωνη ειναι.
Όχι πλέον. Και κάποιοι από Πακιστάν, Μπαγκλαντές κλπ, δεν ήταν ποτέ από εμπόλεμη ζώνη.

Pedro έγραψε:
...Αλλωστε δεν φημιζεταθ η ελλαδα για την φιλοξενια της;
Αυτό το αρχαιοελληνικό λες, τότε που ήμασταν σε θέση ισχύος; Τι θα έκαναν λες οι πρόγονοί μας αν έρχονταν Πέρσες λαθρομετανάστες;

Pedro έγραψε:
...Τελος,απο την στιγμη που πατανε ποδι εδω,εχουν επισης το δικαιωμα να επιλεξουν να μεινουν εδω...
Όχι δεν το έχουν, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Υπάρχει νομοθεσία και δεν λέει αυτήν την αρλούμπα.
Εξετάζεται η αίτηση ασύλου και πρέπει να πείσουν πως είναι πρόσφυγες. Και αυτοί τη στιγμή οι μόνοι που σίγουρα πληρούν τον όρο του πρόσφυγα (του κυνηγημένου για τα πιστεύω του δηλαδή) είναι οι τζιχαντιστές που ο Άσαντ όπου τους βρει, ξέρεις τι θα τους κάνει. Οι άλλοι είναι πρόσφυγες-μούφες.
Πιστεύεις πως πρέπει να προσφέρουμε άσυλο σε τζιχαντιστές;

Pedro έγραψε:
...ΕΣΥ ποια εισαι να λες να φυγουν; Ποιος εισαι εσυ που θα αποφασιζει για τις επιλογες των αλλων; :c020:
Αυτοί και εσύ, ποιοι είστε που θα αποφασίσετε για την επιλογή μου να ζω σε μία ελεύθερη, δημοκρατική χώρα; Για την επιλογή μου να μην είμαι μουσουλμάνα, να μην φοράω μπούρκα κλπ. Γιατί όπου πήγαν, αυτά επέβαλαν. Όπου πήγαν ανεξαιρέτως.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 22:02

Otto Weininger έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:50
talaipwros έγραψε:
26 Ιουν 2019, 20:59
Ο αμερικανός υπεύθυνος για το border control παραιτηθηκε
Για ποιο λόγο;
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Μήπως δεν τηρήθηκαν οι κανόνες;

panos291 έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:51
Αυτό!
Εδώ και 7 σελίδες προσπαθούν να μας πείσουν πως φταίμε εμείς για αυτό. Όπως για για τον πνιγμό του μικρού από τη Συρία που ζούσε στην Τουρκία και μια μέρα ο πατέρας του τον έβαλε σε μία βάρκα για να πάει στη Γερμανία.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 22:04

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:00
Αυτοί και εσύ, ποιοι είστε που θα αποφασίσετε για την επιλογή μου να ζω σε μία ελεύθερη, δημοκρατική χώρα; Για την επιλογή μου να μην είμαι μουσουλμάνα, να μην φοράω μπούρκα κλπ. Γιατί όπου πήγαν, αυτά επέβαλαν. Όπου πήγαν ανεξαιρέτως.
Έχεις ιδέα πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν σε άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας; Έχεις μήπως εικόνα αν αυτοί ενσωματόνονται περισσότερο (οι δεύτερες και τρίτες γενιές) και σπουδάζουν, εργάζονται, ζουν πιο απελευθερωμένα απ' ότι "αλλοιώνουν" τους δυτικούς;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 26 Ιουν 2019, 22:07

Juno έγραψε:
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι φορανε μπουρκα οι γαλλιδες,γερμανιδες ,ελληνιδες επειδη ηρθαν στην ευρωπη μουσουλμανοι; Τι ειναι αυτα που λες;

Σε μια δημοκρατικη χωρα,οπου εχεις φτασει σε επιπεδο υψηλο ,και εχεις καταλαβει πως ο καθενας εχει δικαιωμα στην ζωη,οφειλεις τουλαχιστον να μην τους αφηνεις να πνιγονται στιςπαραλιες.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 22:08

panos291 έγραψε:
26 Ιουν 2019, 21:51
Ρε τον ηλίθιο. Να πάρουν παράδειγμα από τους Έλληνες γονείς που λόγω κρίσης ξεκωλώθηκαν να στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 26 Ιουν 2019, 22:09

μαστιγωμα αγριο στον τσιφτετελληνα ανθυποπηθικο εθνικιστη.

Εικόνα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 22:10

Northern Spirit έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:09

Εικόνα
:smt023

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 22:13

Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:04
Juno έγραψε:
Έχεις ιδέα πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν σε άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας; Έχεις μήπως εικόνα αν αυτοί ενσωματόνονται περισσότερο (οι δεύτερες και τρίτες γενιές) και σπουδάζουν, εργάζονται, ζουν πιο απελευθερωμένα απ' ότι "αλλοιώνουν" τους δυτικούς;
Αν μιλάς για την Ευρώπη, ο εποικισμός συνεχίζεται, κάνε υπομονή.

Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία τους έχουν σφιχτά λουριά για την ώρα.

Αν θέλεις να μιλήσεις για τις χώρες όπου ο εποικισμός έχει ολοκληρωθεί, πες μου για ποια χώρα θέλεις να μιλήσουμε;
Για το Ιράν (πρώην Ζωροάστρες και με Πέρσες πρόσφυγες σε άλλες χώρες όπου πήγαν για να γλιτώσουν), για το Αφγανιστάν (πρώην Βουδιστές), για το Πακιστάν (πρώην Ινδουιστές), για τη Μαλαισία (πρώην Βουδιστές και Ινδουιστές), για τον Λίβανο;
Διάλεξε μία χώρα να μιλήσουμε για αυτήν.

Και ξανά, κάποιοι μετριοπαθείς που ξέρουμε τι θα κάνουν εκείνη την ώρα γιατί έχει ξανασυμβεί, είναι αιτία να τους δεχόμαστε εδώ;

Στο ξαναείπα πιο πριν, αλλά έκανες πως δεν το είδες: θα συμφωνούσες με ένα δημοψήφισμα και να αποφασίσει η πλειοψηφία για το θέμα; Δέχεσαι τις αρχές τις δημοκρατίας;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιουν 2019, 22:19

Northern Spirit έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:09

Εικόνα
Και για κάθε έναν Αντετοκούμπο πρέπει να δεχόμαστε και όλους αυτούς;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιουν 2019, 22:19

Juno έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:13
Naida έγραψε:
26 Ιουν 2019, 22:04
Juno έγραψε:
Αν μιλάς για την Ευρώπη, ο εποικισμός συνεχίζεται, κάνε υπομονή.

Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία τους έχουν σφιχτά λουριά για την ώρα.

Αν θέλεις να μιλήσεις για τις χώρες όπου ο εποικισμός έχει ολοκληρωθεί, πες μου για ποια χώρα θέλεις να μιλήσουμε;
Για το Ιράν (πρώην Ζωροάστρες και με Πέρσες πρόσφυγες σε άλλες χώρες όπου πήγαν για να γλιτώσουν), για το Αφγανιστάν (πρώην Βουδιστές), για το Πακιστάν (πρώην Ινδουιστές), για τη Μαλαισία (πρώην Βουδιστές και Ινδουιστές), για τον Λίβανο;
Διάλεξε μία χώρα να μιλήσουμε για αυτήν.

Και ξανά, κάποιοι μετριοπαθείς που ξέρουμε τι θα κάνουν εκείνη την ώρα γιατί έχει ξανασυμβεί, είναι αιτία να τους δεχόμαστε εδώ;

Στο ξαναείπα πιο πριν, αλλά έκανες πως δεν το είδες: θα συμφωνούσες με ένα δημοψήφισμα και να αποφασίσει η πλειοψηφία για το θέμα; Δέχεσαι τις αρχές τις δημοκρατίας;
Εφόσον αφομοιώνονται πολύ,πολύ περισσότερο απ' ότι αφομοιώνουν πως θα ισλαμοποιήσουν τη δύση;
Βεβαίως να γίνει δημοψήφισμα. Επίσης να γίνει και ένα να εξοριστούν χαυγίτες,ακραίοι εθνικιστές, ναζιστές που αναπαράγουν θεωρίες μίσους επικίνδυνες.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών