Ε μα τι να πω πια.
Καλά.αν γίνεις δεν θα είναι από μένα. Δεν είσαι και μακρια.
Εσύ με την δική σου λογική τι πιστεύεις ;ότι αυτοί που έρχονται είναι από χώρες που δίνουν ευκαιρίες και απλά είναι τυχοδιώκτες;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 09:40δεν μπορω να εχω αποψη για ολους, δεν τους εχω γνωρισεικαι δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα.
γενικοτερα, οσοι ερχονται γιατι πραγματικα θελουν να γλυτωσουν απο κατι τρομακτικο, και ειναι προετοιμασμενοι να ενσωματωθουν και να ζησουν συμφωνα με τους νομους της χωρας μας, καλοδεχουμενοι.
οσοι ειναι απλα τυχοδιωκτες, που ερχοναι να ζησουν εις βαρος μας, φευγουν απο τον τοπο τους για να πιασουν την καλη και οχι γιατι υπαρχει προβλημα, θεωρουν ως μοναδικο νομο το κορανι και εχουν χεσμενους εμας και τις συνηθειες μας, δεν κολωνουν να ρισκαρουν τη ζωη των παιδιων τους η να σφαξουν οτι σταθει στο δρομο τους κλπ κλπ, πνιξιμο στο αιγαιο. ουτε καν επιστροφη στις χωρες τους, κατσαριδες ειναι, φυρα, παρασιτα του ανθρωπινου ειδους.
εγω; απο τους μιαου;
9 στους 10.
Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 03:00Βεβαιως και ειναι.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:43Εσύ προηγουμένως έλεγες ότι είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πηγαίνει όπου θέλει. Οι πρόσφυγες που κολλανε;
Οι προσφυγες κολλανε στην συζητηση που εχω με την τζουνο.
Για να το ξεκαθαρισω. Η αποψη μου ειναι πως ο καθε ανθρωπος,ειδικα ο προσφυγας,εχει το δικαιωμα να παει οπου θελει.
Οι χωρες που υπεγραψαν την συνθηκη,συγκεκριμενα για τους προσφυγες,λεει πως εχουν το δικαιωμα να ερθουν και να αιτηθουν για ασυλο. Οπως και για τους οικονομικους μεταναστες,η μονη διαφορα ειναι οτι αυτους μπορει να τους επανοροωθησει με συνενοηση απο την χωρα προλευσης.
Αλλα σε καμια περιοτωση δεν μπορει να εμποδισει την ελευση τους σε αυτες τις χωρες που εχουν υπογραψει.
Εγινα σαφης;
ειναι σαν να λες γιατι φευγουν απο το χωριο και πανε στην αθηνα.
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν που να ήρθε στην Αθήνα από χωριό και να ανέλαβε ο δήμος τη συντήρηση του.
Επειδη δεν ηρθε κανένας στην Αθήνα και οι Αθηναίοι να ουρλιάζουν "Μην του δώσετε δουλειά, δεν είναι γηγενής"ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 10:05Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν που να ήρθε στην Αθήνα από χωριό και να ανέλαβε ο δήμος τη συντήρηση του.
Αυτό μόνον στις πανεπιστημιακές εστίες συμβαίνει.
Φυλάκιση είπα, όχι εκτέλεση.Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 03:05που κολλαει τωρα η υπηκοοτητα; Τι το πετας αυτο τωρα;
Δεν. Πορεις να βγαλεις τετοιο νομο ρε τζουνο. Και οι δεξιοιι ή ακροδεξιοι (το λεω επιφυλακτικα,γτ δεν γνωριζω τι ψηφιζεις),δεν μπορουν να λερασουν τετοιο νομο το καταλαβαινεις; Σου πουλανε σανο,μη τσιμπας. Α! Επειδη εσυ βλεπεις αυτο σαν λυση δεν σημαινει πως μας βρισκει ολους συμφωνους.
Να σε δω τι θα λες μετά το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα. Γι΄αυτό κάθονται καλά εδώ ενώ ξεσαλώνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γιατί εδώ τα ποσοστά στις εκλογές ανεβοκατεβαίνουν ασανσέρ.
Καλημέρα σκίουρε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 10:07Επειδη δεν ηρθε κανένας στην Αθήνα και οι Αθηναίοι να ουρλιάζουν "Μην του δώσετε δουλειά, δεν είναι γηγενής"
Σε όλους απάντησε η Naida εκτός από εσένα. Όταν είναι για την δική τους τσέπη, οι αριστεροί όχι απλώς υπερασπίζονται τον καπιταλισμό, αλλά είναι χειρότεροι και από μαύρες χήρες. Που θα μου πουν ότι έχουν δώσει λεφτά για τους λαθρομετανάστες.
ναι εχουν βγει τα ακροδεξια και συλλαμβανουν ιερεις, γιατρους, διασωστες