OχιNaida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:38Έχεις στοιχεια για αυτό;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:20Οι περισσοτεροι ασυμβιβαστοι ειναι αστεγοι ζητιανοι
Θες να μας γραψεις το ονομα ενος ασυμβιβαστου;
OχιNaida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:38Έχεις στοιχεια για αυτό;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:20Οι περισσοτεροι ασυμβιβαστοι ειναι αστεγοι ζητιανοι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:40OχιNaida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:38Έχεις στοιχεια για αυτό;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:20Οι περισσοτεροι ασυμβιβαστοι ειναι αστεγοι ζητιανοι
Θες να μας γραψεις το ονομα ενος ασυμβιβαστου;
οσοι δεν εχουμε γυρισει τον κοσμο, δεν σημαινει οτι ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι μας στο χωριο και παμε καθε χριστουγεννα μεχρι την πολη.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:52Apply some basic logic, please. By the way, έχω φίλο που έχει γυρίσει την μισή υφήλιο (είναι πληκτράς). Απλά υπάρχουν μερικά πράγματα που βγάζουν νόημα κι άλλα που δεν βγάζουν. Κι αν κάτι δεν βγάζει νόημα, δεν είναι αλήθεια.
Ασέβαστε, όλοι έχουμε φίλους ή συγγενείς που μας παρέχουν τη χ ή ψ δυνατότητα, όπως έχουμε και προσωπικές εμπειρίες. Και όντως υπάρχουν επαγγέλματα όπου τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι κάτι σαν ένα σκ στο εξοχικό ή μια απλή καθημερινότητα, ενίοτε ανεπιθύμητη.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:46οσοι δεν εχουμε γυρισει τον κοσμο, δεν σημαινει οτι ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι μας στο χωριο και παμε καθε χριστουγεννα μεχρι την πολη.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:52Apply some basic logic, please. By the way, έχω φίλο που έχει γυρίσει την μισή υφήλιο (είναι πληκτράς). Απλά υπάρχουν μερικά πράγματα που βγάζουν νόημα κι άλλα που δεν βγάζουν. Κι αν κάτι δεν βγάζει νόημα, δεν είναι αλήθεια.
περα απο τα πραγματα που εχουμε κανει, που μπορει να ειναι περισσοτερο η λιγοτερο εξτριμ αναλογα το ποιος τα εξεταζει και τι εχει ζησει αυτος, υπαρχει και ο κοινωνικος μας ιστος. ολο και καποιον πολυταξιδεμενο η με αλλου ειδους εντονη ζωη θα γνωριζουμε, και πολυ περισσοτερους που πουλανε φιδια. απο ενα σημειο και μετα, μαθαινουμε να τους ξεχωριζουμε.
εχω φιλο αληθινο μποεμ. καλλιτεχνη του δρομου, που γυριζει την ευρωπη πανω σε ενα ποδηλατο, εδω και 20 χρονια. εχω και φιλους ναυτικους, και νταλικιερηδες, και αλλους που απλως εχουν λεφτα και ταξιδευουν απο γουστο. ε, του πουστη, καποια στιγμη μαθαινεις να ξεχωριζεις τινους η ιστοριες ειναι αληθινες.
Και γιατί να μην είναι ένας τέτοιος και ο bp?Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:46οσοι δεν εχουμε γυρισει τον κοσμο, δεν σημαινει οτι ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι μας στο χωριο και παμε καθε χριστουγεννα μεχρι την πολη.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 12:52Apply some basic logic, please. By the way, έχω φίλο που έχει γυρίσει την μισή υφήλιο (είναι πληκτράς). Απλά υπάρχουν μερικά πράγματα που βγάζουν νόημα κι άλλα που δεν βγάζουν. Κι αν κάτι δεν βγάζει νόημα, δεν είναι αλήθεια.
περα απο τα πραγματα που εχουμε κανει, που μπορει να ειναι περισσοτερο η λιγοτερο εξτριμ αναλογα το ποιος τα εξεταζει και τι εχει ζησει αυτος, υπαρχει και ο κοινωνικος μας ιστος. ολο και καποιον πολυταξιδεμενο η με αλλου ειδους εντονη ζωη θα γνωριζουμε, και πολυ περισσοτερους που πουλανε φιδια. απο ενα σημειο και μετα, μαθαινουμε να τους ξεχωριζουμε.
εχω φιλο αληθινο μποεμ. καλλιτεχνη του δρομου, που γυριζει την ευρωπη πανω σε ενα ποδηλατο, εδω και 20 χρονια. εχω και φιλους ναυτικους, και νταλικιερηδες, και αλλους που απλως εχουν λεφτα και ταξιδευουν απο γουστο. ε, του πουστη, καποια στιγμη μαθαινεις να ξεχωριζεις τινους η ιστοριες ειναι αληθινες.
Γιατί αυτοί το βιώνουν ως κάτι απολύτως φυσικό.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 14:05Και γιατί να μην είναι ένας τέτοιος και ο bp?Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:46
Μα δεν μας έχει πει αναλυτικα κάτι από τις εμπείριες του. Ανέφερε καποιες επιγραμματικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 14:07Γιατί αυτοί το βιώνουν ως κάτι απολύτως φυσικό.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 14:05Και γιατί να μην είναι ένας τέτοιος και ο bp?Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:46
Sid Vicious έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 13:56Κάποια μπορεί να ισχύουν αλλά να είναι πιο απλά και πεζά από όσο φαίνονται, σιγά.
Πχ θα μπορουσα να γράψω δεν έχεις ζήσει αν δεν έχεις κοιμηθεί σε τάφο αγκαλιά με νεκρό. Και αν το τοποθετούσα έτσι θα φαινόταν τραβηγμένο. Αν όμως έλεγα πως δουλευα κάποια περίοδο σε ανασκαφές και κάποια στιγμή βρίσκουμε έναν θολωτό τάφο, παίρνω τον καφε μου και τα τσιγάρα μου και μπαίνω μέσα για να καθαρίσω το νεκρό από τα χώματα, ξέρω ότι επειδη είναι μικρός ο τάφος και απομονωμένος είναι και ευκαιρια να λουφάρω λίγο, παίρνω και μια μπουγάτσα και την αράζω εκεί μέσα και καθαρίζω τα χώματα από το νεκρό. Φραπεδάρα, τσιγάρο, μπουγάτσα, η αρχαιολόγος είναι μακριά, ησυχια, ζωάρα, είναι όμως Ιούλιος και είναι και βαρύ το κλίμα εκεί μέσα, ας ρίξουμε και έναν υπνάκο, ε κάποια στιγμη ξυπνάω από τις φωνές της αρχαιολόγου, έτσι όπως κοιμομουν είχα απλώσει και το χέρι αγκαλια στον σκελέτο, κλασσική περίπτωση που μπορει να τυχει στον καθενα να τον παρει για λιγο ο υπνος στη δουλεια γιατί ως γνωστόν η δουλειά είναι μια ανωμαλία που κουράζει τον οργανισμό.
Πάντως τώρα περιμένω το ταξίδι στο Ρίο.
blackpaint έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 16:07Αν δεν εχεις ακομη κολυμπησεις με φαλαινοκαρχαριες στο Μεξικο.
Πιθανόν αλλά δεν έχει τόση σημασία.
blackpaint έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 16:39
απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες)
Exω οδηγησει την Καταρα και την Καστανια καμια 30αρια φορες
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο.
Εχω μαζεψει ριγανη στην Στυψη,σαλιγκαρια στα Ποροια και χαμομηλι στο Σειχ Σου
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα
εχω τρεξει κυνηγοντας Παοκτζηδες στα στενα της Τουμπας και εχω βοσκησει Αγελαδες εξω απο τα Σερας
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)
Εχω πιει ρακες σε μιτατο βοσκων απο τα Ζωνιανα
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας
Εχω κανει εξασκηση με πιστολι ζασταβα σε τενεκεδακια μπυρων Αμστελ στο Κιλκις
hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 08:56Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 08:29Έχεις κάνει κάτι από όλα αυτά;blackpaint έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 04:28
Αν δεν εχεις ακομα διασχισει την Αλασκα με ελκηθρο με σκυλια, δεν εχεις ζησει. Η αν δεν εχεις δουλεψει εθελοντης σε ορφανοτροφειο πολεμου στην Αφρικη. Η αν δεν εχεις κανει πεζοπορια στα βουνα της Γουατεμαλας. Η αν δεν εχεις κοιμηθει σε ιγκλου. Η αν δεν εχεις οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66. Η αν δεν εχεις φαει πεγιοτλ σε αρχαιο Ινκα ναο. Η ορειβασια στο Κιλιμαντζαρο. Η συγκομιδη ψιλοκυβινης στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο. Η παρει τον Υπερσιβηρικο χειμωνιατικα. Η τρεξει με τους ταυρους να σε κυνηγανε στην Παμπλονα. Η δεν εχεις πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια. Η να κολυμπησεις με φαλαινοκαρχαριες στο Μεξικο. Η να προσευχηθεις στο Μπλε Τζαμι στην Ινσταμπουλ. Η να κανεις εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας. Η να πεταξεις με αεροστατο πανω απο το Γκραν Κανυον. Η καγιακ αναμεσα στα παγοβουνα στην Ισλανδια. Η να εξερευνησεις παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι. Η να μεθυσεις με κινεζικο κρασι με φιδια.
Όχι και δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα η αναφορά τους. Δεν βλέπω για ποιον λόγο κάτι απ' αυτά είναι ξεχωριστή εμπειρία από οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις στην ζωή σου.
Ακριβώς.