The end.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: The end.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιουν 2019, 14:56

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
27 Ιουν 2019, 14:37
blackpaint έγραψε:
26 Ιουν 2019, 16:39

απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες)
Exω οδηγησει την Καταρα και την Καστανια καμια 30αρια φορες
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο.
Εχω μαζεψει ριγανη στην Στυψη,σαλιγκαρια στα Ποροια και χαμομηλι στο Σειχ Σου
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα
εχω τρεξει κυνηγοντας Παοκτζηδες στα στενα της Τουμπας και εχω βοσκησει Αγελαδες εξω απο τα Σερας
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)
Εχω πιει ρακες σε μιτατο βοσκων απο τα Ζωνιανα
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας
Εχω κανει εξασκηση με πιστολι ζασταβα σε τενεκεδακια μπυρων Αμστελ στο Κιλκις

Οι δικιες σου εμπειριες θεωρουνται καλυτερες απο τις δικιες μου;
H Naida θα με χαρακτηριζε ασυμβιβαστο;
Μετροσέξουαλ και ασυμβίβαστος γίνεται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein » 27 Ιουν 2019, 15:03

Γράφει κάποιος/-α/-ο ανώνυμα στο διαδίκτυο τις εμπειρίες που θεωρεί σημαντικές, κάποιος/-α άλλος/-η/-ο νιώθωντας μια αδιόρατη ad hominem απειλή πρός το δικό του/-ης/-το Εγώ τις αποκρούει ως φαντασιώσεις και ο/-η/-το πρώτος/-η/-ο προσβάλλεται επειδή δεν τον/-η/-ο πιστεύουν...

Και όλα αυτά σε ένα ανώνυμο φαντασιακό πεδίο.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 27 Ιουν 2019, 15:09

Dasein έγραψε:
27 Ιουν 2019, 15:03
Γράφει κάποιος/-α/-ο ανώνυμα στο διαδίκτυο, κάποιος/-α άλλος/-η/-ο νιώθωντας μια αδιόρατη ad hominem απειλή πρός το δικό του/-ης/-το Εγώ τις αποκρούει ως φαντασιώσεις και ο/-η/-το πρώτος/-η/-ο προσβάλλεται επειδή...

Και όλα αυτά σε ένα ανώνυμο φαντασιακό πεδίο.

just another normal day in pxorum

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιουν 2019, 15:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2019, 14:07
Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 14:05
Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 13:46

εχω φιλο αληθινο μποεμ. καλλιτεχνη του δρομου, που γυριζει την ευρωπη πανω σε ενα ποδηλατο, εδω και 20 χρονια. εχω και φιλους ναυτικους, και νταλικιερηδες, και αλλους που απλως εχουν λεφτα και ταξιδευουν απο γουστο. ε, του πουστη, καποια στιγμη μαθαινεις να ξεχωριζεις τινους η ιστοριες ειναι αληθινες.
Και γιατί να μην είναι ένας τέτοιος και ο bp?
Γιατί αυτοί το βιώνουν ως κάτι απολύτως φυσικό.
Αυτό είναι το κύριο σημείο που δεν βγάζει νόημα. Υπάρχουν κι άλλα, αλλά είναι τεχνικές λεπτομέρειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 27 Ιουν 2019, 15:13

Cavaliere έγραψε:
26 Ιουν 2019, 02:59
Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
έπαψες να επιθυμείς Καβ.
δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο.

θα το συνηθίσεις

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 27 Ιουν 2019, 15:14

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
27 Ιουν 2019, 14:37
blackpaint έγραψε:
26 Ιουν 2019, 16:39

απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες)
Exω οδηγησει την Καταρα και την Καστανια καμια 30αρια φορες
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο.
Εχω μαζεψει ριγανη στην Στυψη,σαλιγκαρια στα Ποροια και χαμομηλι στο Σειχ Σου
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα
εχω τρεξει κυνηγοντας Παοκτζηδες στα στενα της Τουμπας και εχω βοσκησει Αγελαδες εξω απο τα Σερας
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)
Εχω πιει ρακες σε μιτατο βοσκων απο τα Ζωνιανα
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας
Εχω κανει εξασκηση με πιστολι ζασταβα σε τενεκεδακια μπυρων Αμστελ στο Κιλκις
SpoilerShow
Οι δικιες σου εμπειριες θεωρουνται καλυτερες απο τις δικιες μου;
H Naida θα με χαρακτηριζε ασυμβιβαστο;
:wave::wave:
Μια χαρά είσαι ρε.Μην τσιμπάς.
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιουν 2019, 15:19

hellegennes έγραψε:
27 Ιουν 2019, 15:10
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 14:05

Και γιατί να μην είναι ένας τέτοιος και ο bp?
Αυτό είναι το κύριο σημείο που δεν βγάζει νόημα. Υπάρχουν κι άλλα, αλλά είναι τεχνικές λεπτομέρειες.
Τι δεν είναι φυσικό;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 27 Ιουν 2019, 15:24

Cavaliere έγραψε:
Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
Η ψυχολογία σου δεν ειναι η υγεία σου...
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιουν 2019, 15:59

Naida έγραψε:
27 Ιουν 2019, 15:19
hellegennes έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Τι δεν είναι φυσικό;
Ας πούμε, ο ΓΓ πιο πάνω είπε κάτι απλό. Ότι έκανε σκοποβολή με τενεκεδάκια στο Κιλκίς, κάτι που φαντάζει νορμάλ. Ο άλλος περιγράφει την δική του σκοποβολή σαν να είναι κάποιο μοναδική εμπειρία. Ένας άνθρωπος που ζει «ελεύθερος» και γυρίζει τον κόσμο, δεν περιγράφει τις εμπειρίες του σαν κάτι ξεχωριστό. Αν βιώσεις κάτι έξω απ' τα νερά σου μια φορά, ναι, το βλέπεις σαν μοναδικό, το περιγράφεις σαν μοναδικό. Για κάποιον που ζει τέτοιου είδους ζωή, τίποτα απ' αυτά δεν είναι έξω απ' τα νερά του. Αυτά ΕΙΝΑΙ τα νερά του. Εκεί κολλάει το σχόλιο της Γαλής.

Κι όλα αυτά ο blackpaint τα ανέφερε χωρίς καν αφορμή. Δεν είμαστε σε ένα νήμα που τον ρώτησε κάποιος για το παρελθόν του. Απλά ο Cavaliere είπε ότι νιώθει πως τα έχει ζήσει όλα κι ο blackpaint κατέβασε έναν μπλεϊντρανερικό μονόλογο σε απάντηση, εντελώς στο ξεκούδουνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 27 Ιουν 2019, 16:04

Cavaliere έγραψε:
Ζωή σε λόγου μας, λοιπόν :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2019, 16:05

hellegennes έγραψε:
27 Ιουν 2019, 15:59
Naida έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Τι δεν είναι φυσικό;
Ας πούμε, ο ΓΓ πιο πάνω είπε κάτι απλό. Ότι έκανε σκοποβολή με τενεκεδάκια στο Κιλκίς, κάτι που φαντάζει νορμάλ. Ο άλλος περιγράφει την δική του σκοποβολή σαν να είναι κάποιο μοναδική εμπειρία. Ένας άνθρωπος που ζει «ελεύθερος» και γυρίζει τον κόσμο, δεν περιγράφει τις εμπειρίες του σαν κάτι ξεχωριστό. Αν βιώσεις κάτι έξω απ' τα νερά σου μια φορά, ναι, το βλέπεις σαν μοναδικό, το περιγράφεις σαν μοναδικό. Για κάποιον που ζει τέτοιου είδους ζωή, τίποτα απ' αυτά δεν είναι έξω απ' τα νερά του. Αυτά ΕΙΝΑΙ τα νερά του. Εκεί κολλάει το σχόλιο της Γαλής.

Κι όλα αυτά ο blackpaint τα ανέφερε χωρίς καν αφορμή. Δεν είμαστε σε ένα νήμα που τον ρώτησε κάποιος για το παρελθόν του. Απλά ο Cavaliere είπε ότι νιώθει πως τα έχει ζήσει όλα κι ο blackpaint κατέβασε έναν μπλεϊντρανερικό μονόλογο σε απάντηση, εντελώς στο ξεκούδουνο.
Ακριβέστατος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 27 Ιουν 2019, 16:09

Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 12:51
Φυσικα και δεν ειναι δυσκολο να κανει καποιος αυτα και αλλα τοσα. αποφασιστικοτητα χρειαζεται, οχι λεφτα. μερικες φορες, ουτε καν. μπορει η ζωη να σε οδηγησει σε ολα αυτα χωρις να το επιδιωξεις.
Έχω έναν συνάδελφο που κάθε χρόνο για έναν μήνα στην άδειά του κάνει τέτοια ταξίδια. Χωρίς οικογένεια βέβαια και με οικονομική βοήθεια από την αδερφή του που έχει πλούσιο σύζυγο στην Αγγλία.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 27 Ιουν 2019, 16:13

Cavaliere, ακρινως το ιδιο παθαινω κι εγω καθε φορα που εξπερματωνω.
Μετα απο λιγο ομως, αιντε παλι απ’την αρχη.
Λες και δεν εχω ξαναδει στηθος, γλουτους και οπισθια.
Μνημη χρυσοψαρου εχω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Ιουν 2019, 16:18

hellegennes έγραψε:
27 Ιουν 2019, 15:59
Naida έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Τι δεν είναι φυσικό;

Όλα αυτά τα καταλάβατε από τις απλές αναφορές του bp στις εμπειρίες του στον γραπτό του λόγο; Μάλιστα

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιουν 2019, 16:25

Antares έγραψε:
27 Ιουν 2019, 16:09
Ασέβαστος έγραψε:
27 Ιουν 2019, 12:51
Φυσικα και δεν ειναι δυσκολο να κανει καποιος αυτα και αλλα τοσα. αποφασιστικοτητα χρειαζεται, οχι λεφτα. μερικες φορες, ουτε καν. μπορει η ζωη να σε οδηγησει σε ολα αυτα χωρις να το επιδιωξεις.
Έχω έναν συνάδελφο που κάθε χρόνο για έναν μήνα στην άδειά του κάνει τέτοια ταξίδια. Χωρίς οικογένεια βέβαια και με οικονομική βοήθεια από την αδερφή του που έχει πλούσιο σύζυγο στην Αγγλία.
Η νονά μου κάθε χρόνο πήγαινε σε διαφορετική χώρα -και σε 2 και 3- το καλοκαίρι (δούλευε στην εφορία Πολυγύρου και τότε έπαιρναν πολύ υψηλούς μισθούς). Έχει γυρίσει όλην μα όλην την Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. Φυσικά πήγαινε παντού με γκρουπάκια, γιατί δεν ξέρει 50 γλώσσες για να συνεννοείται σε 50 διαφορετικές χώρες. Πολύ λίγες φορές την έχω ακούσει να αφηγείται κάποιο περιστατικό, συνήθως είναι κάποιο ευτράπελο* και συνήθως με αφορμή κάτι άσχετο. Πάντα μιλάει για αυτά σαν να είναι κάτι που έγινε προχθές στον δρόμο για την εκκλησία (μένει σε χωριό). Το οποίο είναι λογικό, μετά από 40 χρόνια ταξιδιών.

* π.χ. ένας από το γκρουπ της που χάθηκε μια φορά στο Κάιρο και γαμήθηκε το σύμπαν (προ Ίντερνετ και κινητών).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών