Δεν θέλω να τρομάξεις με την αποκάλυψη, αλλά από τις λέξεις καταλαβαίνεις πράγματα. Αυτή είναι η χρήση τους.
The end.
- hellegennes
Re: The end.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όπως ο Γιαννόπουλος μας είχε δείξει το διαβατήριο που είχε πάει Βουλγαρία
να μας δείξει και ο blackpaint το διαβατήριο από τις χώρες που πήγε.
να μας δείξει και ο blackpaint το διαβατήριο από τις χώρες που πήγε.
Δύο μάλλον σου συμβαίνουν.
1) Περνάς την κρίση μέσης ηλικίας.
2) Δεν σου κάνει κούκου.
Το 1 θα περάσει, το 2 θα χειροτερέψει.

Και τι είσαι ρε συ πολιτικέ εσύ να σου δείξει ο άλλος το διαβατήριό του; ασφαλίτης; κηδεμόνας;τι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να μην κουράζεται με λόγια.
Τι λες, έχετε τέτοια διαίσθηση; Αν σου πω εγώ κάτι τώρα θα καταλάβεις αν λέω αλήθεια ή ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:29Δεν θέλω να τρομάξεις με την αποκάλυψη, αλλά από τις λέξεις καταλαβαίνεις πράγματα. Αυτή είναι η χρήση τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλα η νονα σου δεν θελει να εντυπωσιασει κορασιδες για να ...hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:25Πολύ λίγες φορές την έχω ακούσει να αφηγείται κάποιο περιστατικό, συνήθως είναι κάποιο ευτράπελο* και συνήθως με αφορμή κάτι άσχετο. Πάντα μιλάει για αυτά σαν να είναι κάτι που έγινε προχθές στον δρόμο για την εκκλησία (μένει σε χωριό). Το οποίο είναι λογικό, μετά από 40 χρόνια ταξιδιών.
Ο μπλακι δεν ειναι κακος.Απλα του εχει μεινει απο τον χωρο με τις χαζοβιολες.Αφου πιανουν και πηδαει ετσι γιατι να μην τα λεει;Οπως βλεπει ακομα και εδω καναδυο γκομενες ψαρωσανε.
Καλά έκανε, αλλά εφορία είναι αυτή και παλαιότερες εποχές.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:25Η νονά μου κάθε χρόνο πήγαινε σε διαφορετική χώρα -και σε 2 και 3- το καλοκαίρι (δούλευε στην εφορία Πολυγύρου και τότε έπαιρναν πολύ υψηλούς μισθούς). Έχει γυρίσει όλην μα όλην την Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. Φυσικά πήγαινε παντού με γκρουπάκια, γιατί δεν ξέρει 50 γλώσσες για να συνεννοείται σε 50 διαφορετικές χώρες. Πολύ λίγες φορές την έχω ακούσει να αφηγείται κάποιο περιστατικό, συνήθως είναι κάποιο ευτράπελο* και συνήθως με αφορμή κάτι άσχετο. Πάντα μιλάει για αυτά σαν να είναι κάτι που έγινε προχθές στον δρόμο για την εκκλησία (μένει σε χωριό). Το οποίο είναι λογικό, μετά από 40 χρόνια ταξιδιών.
* π.χ. ένας από το γκρουπ της που χάθηκε μια φορά στο Κάιρο και γαμήθηκε το σύμπαν (προ Ίντερνετ και κινητών).
Ο συνάδελφος δεν πηγαίνει με γκρουπάκια, κάνει περιπετειώδεις διακοπές σε μέρη που δεν πηγαίνουν πολλοί τουρίστες και έχουν ενδιαφέρον. Δεν τον έχω ρωτήσει ειδικά, δουλεύει σε εξωτερική εργασία. Κάποιον γκρουπ θα υπάρχει βέβαια με άλλους περιπετειώδεις.
Κι εγώ τον ζηλεύω τον μπλάικπόιντ, αν είχα ζήσει τέτοια καλοπέραση θα ήμουν καλύτερος με τους ανθρώπους, αυτός παραμένει στριμμένος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Με λες χαζοβιολα;fagano3 έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:56Ναι αλλα η νονα σου δεν θελει να εντυπωσιασει κορασιδες για να ...hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:25Πολύ λίγες φορές την έχω ακούσει να αφηγείται κάποιο περιστατικό, συνήθως είναι κάποιο ευτράπελο* και συνήθως με αφορμή κάτι άσχετο. Πάντα μιλάει για αυτά σαν να είναι κάτι που έγινε προχθές στον δρόμο για την εκκλησία (μένει σε χωριό). Το οποίο είναι λογικό, μετά από 40 χρόνια ταξιδιών.
Ο μπλακι δεν ειναι κακος.Απλα του εχει μεινει απο τον χωρο με τις χαζοβιολες.Αφου πιανουν και πηδαει ετσι γιατι να μην τα λεει;Οπως βλεπει ακομα και εδω καναδυο γκομενες ψαρωσανε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι εσένα, την άλλη.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 17:11Με λες χαζοβιολα;fagano3 έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:56Ναι αλλα η νονα σου δεν θελει να εντυπωσιασει κορασιδες για να ...hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:25Πολύ λίγες φορές την έχω ακούσει να αφηγείται κάποιο περιστατικό, συνήθως είναι κάποιο ευτράπελο* και συνήθως με αφορμή κάτι άσχετο. Πάντα μιλάει για αυτά σαν να είναι κάτι που έγινε προχθές στον δρόμο για την εκκλησία (μένει σε χωριό). Το οποίο είναι λογικό, μετά από 40 χρόνια ταξιδιών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αλλά σου λέει πως ψάρωσες
Όπως κι εγώ που λιγουρεύομαι ρουτ66
Όπως κι εγώ που λιγουρεύομαι ρουτ66
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι δεν μπορείς να καταλάβεις πάντα τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ. Και επίσης εγώ νομίζω πως έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Εμένα μπορεί να μου τύχει κάτι καλό σήμερα που έχω ξανανιώσει το ίδιο και χθες και προχθές, και να συνεχίζω να νιώθω ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό. Ο ενθουσιασμός για το κάθε τι που βιώνεις, ή το να έχει κάποιος δίψα για τα ταξίδια και "να μην ευχαριστιέται με τίποτα". Να θέλει να ζήσει κι' άλλα και ό,τι ζει να το εκτιμάει και να το θεωρεί μοναδικό ακόμη κι' αν παρόμοια εμπειρία μπορεί να την ζήσει/έζησε στην Ελλάδα. Θα υπαγορέψουμε σε κάποιον πώς να νιώθει τις εμπειρίες του και αν πρέπει να τις λέει; Ή είναι αυτό κριτήριο για το αν λέει ψέματα ή όχι; Εγώ επιμένω πως είναι στον άνθρωπο.
επειδή δε βλέπω να έχει επισημανθεί από κάποιον, ας κάνω μια προσπάθεια
μια εμπειρία δεν βιώνεται με τον ίδιο τρόπο από τον καθένα
(όπως και η ζωή η ίδια, φίλοι μου)
η εμπειρία πολλές φορές είναι αδιάφορη από μόνη της,
αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι άξιοι, μαγικοί και ικανοί, και μπορεί να
μοιραστούν μαζί σου έναν περίπατο στην πόλη με τέτοιο τρόπο,
που να μοιάζει σαν να επισκέφθηκες το πιο μαγικό Βουνό
ζωντανοί είμαστε όλοι, αλλά η ζωντάνια είναι σπάνιο πράγμα
συναρπαστικό, φλώροιμου
μια εμπειρία δεν βιώνεται με τον ίδιο τρόπο από τον καθένα
(όπως και η ζωή η ίδια, φίλοι μου)