Αλλη περιπτωση αυτο που περιγραφεις. Μολις με επιασε πηγα. Δε μπορουσα να περιμενω και να ηθελα.fagano3 έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:17Εχει σημασια και ποτε πηγες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:08Καμια σπαταλη χρονου. Ο ταλαιπωρος παλια ειχε συμβουλευσει λαιβ ενα μελος που εγραψε οτι νιωθει πονο στην πλατη να κλεισει το πισι και να παει στα επειγοντα. Τα βηματα που κανεις ειναι α) παιρνεις το 166 για να σε κατευθυνουν β) πας στη διαλογη (αν δε σε πανε με ασθενοφορο) γ) εξεταζεσαι. Αν χρειαζεσαι αλλη ειδικοτητα σε στελνουν στο καταλληλο τμημα. Αν δεν εχεις κατι παθολογικο παραπεμπεσαι σε ψυχιατρο. Δεν τους πληρωνουμε για να καθονται τους ψυχιατρους ξερετε. Η κριση πανικου ειναι απο μονη της σοβαρη παθηση.bizeli έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 21:52
Δεν είπα αυτό ρε παιδάκι μου.
Άμα δεν αισθάνεσαι καλά εννοείται ότι και θα πας στο νοσοκομείο. Μπορεί όντως να έχεις κάτι και να είναι επείγον και ούτε θα το ρισκάρεις. Καλύτερα να πας και ας μην είναι τίποτα.
Εκ των υστέρων, όμως, και σε μια δεύτερη ανάλυση,άμα αποδειχθεί ότι δεν έχεις τίποτα, αισθάνεσαι λίγο μαλάκας που σπατάλησες τον χρόνο του γιατρού για ένα θέμα που κατά βάση είναι ψυχολογικό.
Πάνε και στον γιατρό να αποκλείσεις όλα τα ενδεχόμενα αλλά πάνε και μια βόλτα από κανέναν ψυχολόγο αν έχεις βαρύ θέμα και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Αυτό λέω.
Προβλημα δημιουργουν καποιοι πονηρηδηδες που λενε ψεμματα στο 166 για να τους παρει ασθενοφωρο και να τους βαλει μεσα μπροστα απι τους αλλους. Καμια σχεση με οσα συζηταμε. Τα υπολοιπα προβληματα δημιουργουνται απο την ανευθυνοτητα και την τεμπελια των γιατρων και απο την ανωριμοτητα του ελληνικου λαου. Δε θα χρειαζοταν να γραψω αυτη την αναλυση σε ξενους.
Ακου "αρρωστοφοβικοι"...
Οι γιατροι δεν δουλευουν μονο νυχτερινη βαρδια.Ειναι απο 12 μεχρι 30 ωρες συνεχομενα στην εφημερεια.
Αυτο που μου λενε συχνα οι φιλοι μου γιατροι ειναι οτι αρκετοι ασθενεις το κωλοβαρανε ολη την μερα και τους ερχεται επιφοιτηση να πανε στα εειγοντα στις 2 τα μεσανυχτα οταν ο γιατρος προσπαθει να κοιμηθει κανενα δυωρο.Βραδυ πας στο νοσοκομειο μονο οταν ειναι ζητημα ζωης και θανατου.Πανε 1νωρις το απογευμα οταν θα εχει αλλαξει σιγουρα η βαρδια και θα ειναι ξεκουραστος ο γιατρος.Ανθρωποι ειναι οι γιατροι οχι σουπερμαν.
Κριση πανικου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κριση πανικου
Εμένα πάντως μια φορά που είχα αρρωστήσει (όχι κρίση πανικού στα αλήθεια) μου είχε κάνει εντύπωση το εξής γεγονός: Είχα πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο κι επέμενε να πάρω ασθενοφόρο κι εγώ δεν ήθελα να πάρω και τελικά πήρε μόνη της τηλέφωνο να μου στείλουν ασθενοφόρο γιατί ανησύχησε που ήμουν μόνη και δεν ήξερε τι μπορεί να μου συμβεί.
Τελικά με παίρνει τηλέφωνο το ασθενοφόρο και μου λέει "Να 'ρθουμε;" και τους λέω "Όχι, είμαι καλά. Δεν χρειάζεται." και μου λένε οκ και τελικά δεν ήρθε.

Απλά θέλω να πω βασίστηκαν και αυτοί σε αυτό που είπα; Δεν "όφειλαν" να έρθουν να δουν αν όντως είμαι καλά; Το λέω γιατί πριν είπαμε κάτι για αυτοδιάγνωση.
Τελικά με παίρνει τηλέφωνο το ασθενοφόρο και μου λέει "Να 'ρθουμε;" και τους λέω "Όχι, είμαι καλά. Δεν χρειάζεται." και μου λένε οκ και τελικά δεν ήρθε.

Απλά θέλω να πω βασίστηκαν και αυτοί σε αυτό που είπα; Δεν "όφειλαν" να έρθουν να δουν αν όντως είμαι καλά; Το λέω γιατί πριν είπαμε κάτι για αυτοδιάγνωση.
Εσυ την πληρωσες για τους αλλους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:24
Αλλη περιπτωση αυτο που περιγραφεις. Μολις με επιασε πηγα. Δε μπορουσα να περιμενω και να ηθελα.
Παντως βραδυ μην πατε αν δεν ειναι σοβαρο και για το καλο των αλλων και για να εχετε καλυτερη εξεταση.
Δυστυχως οι συνθηκες εργασιας των γιατρων και οχι μονο στην Ελλαδα ειναι εξοντωτικες στα νοσοκομεια.
Εννοείται έπρεπε να έρθουνbizeli έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:26Εμένα πάντως μια φορά που είχα αρρωστήσει (όχι κρίση πανικού στα αλήθεια) μου είχε κάνει εντύπωση το εξής γεγονός: Είχα πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο κι επέμενε να πάρω ασθενοφόρο κι εγώ δεν ήθελα να πάρω και τελικά πήρε μόνη της τηλέφωνο να μου στείλουν ασθενοφόρο γιατί ανησύχησε που ήμουν μόνη και δεν ήξερε τι μπορεί να μου συμβεί.
Κι εγώ εκτελώ μεταφορές καμία φορά σαν άλλη μεταφορική
Δεν θα σου έκανε διάγνωση ο διασώστης του ΕΚΑΒ ;

~~¥~~
Βασιστηκαν στην αναξιοπιστια της ελληνιδας μαναςbizeli έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:26Εμένα πάντως μια φορά που είχα αρρωστήσει (όχι κρίση πανικού στα αλήθεια) μου είχε κάνει εντύπωση το εξής γεγονός: Είχα πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο κι επέμενε να πάρω ασθενοφόρο κι εγώ δεν ήθελα να πάρω και τελικά πήρε μόνη της τηλέφωνο να μου στείλουν ασθενοφόρο γιατί ανησύχησε που ήμουν μόνη και δεν ήξερε τι μπορεί να μου συμβεί.

Δεν ξέρω τι εννοείται. Για αυτό ρωτάω τι λέει το πρωτόκολλο.
Δλδ έχεις μια κλήση για περιστατικό και παίρνεις τηλέφωνο πρώτα να τον ρωτήσεις αν είναι καλά μην κουβαλιούνται άδικα;

Από τη μια εντάξει έχει μια βάση αυτό. Δεν τους αδικώ.
- MiGiSukhoI
Εγώ βρίσκομαι σε φάση πανικού εδώ και χρόνο περίπου, μετά τον τελευταίο χωρισμό.
Είναι όλα θέμα άγχους και στρες. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει το 1998 τον Ιούνιο για πρώτη φορά στην μου, η πρώτη μου κρίση πανικού, το 2006 - 2007 μια αγχώδης νεύρωση που έκανε πάνω από χρόνο να συνέλθω, το 2015 που έκανα ένα τρίμηνο να συνέλθω και εδώ και έναν χρόνο, αλλά είναι ήπια τα συμπτώματα γιατί το ελέγχω.
Έχω και ημικρανίες με αύρα που είναι από το άγχος και έχω μάθει να ζω με αυτά τα συμπτώματα. Δεν μπορώ να διώξω το άγχος. Από μικρό παιδί είμαι έτσι.
Θυμάμαι πρέπει να ήμουν 8, 9 χρονών και είχα νευροφυτικούς πόνους, τσιμπήματα στο στήθος κτλ.
Είναι όλα θέμα άγχους και στρες. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει το 1998 τον Ιούνιο για πρώτη φορά στην μου, η πρώτη μου κρίση πανικού, το 2006 - 2007 μια αγχώδης νεύρωση που έκανε πάνω από χρόνο να συνέλθω, το 2015 που έκανα ένα τρίμηνο να συνέλθω και εδώ και έναν χρόνο, αλλά είναι ήπια τα συμπτώματα γιατί το ελέγχω.
Έχω και ημικρανίες με αύρα που είναι από το άγχος και έχω μάθει να ζω με αυτά τα συμπτώματα. Δεν μπορώ να διώξω το άγχος. Από μικρό παιδί είμαι έτσι.
Θυμάμαι πρέπει να ήμουν 8, 9 χρονών και είχα νευροφυτικούς πόνους, τσιμπήματα στο στήθος κτλ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Ευτυχώς που δεν ήρθαν. Πάντα μέσα στην υπερβολή οι ελληνίδες μάνες. Ποιος ξέρει τι τους είπε;
Θα ερχόντουσαν και θα με έβλεπαν οκ και θα ξεφτιλιζόμουν.
Άσε που δεν γούσταρα να περάσω το βράδυ μου στο νοσοκομείο για μια αδιαθεσία.
- blackpaint
ενα ενα μας τα βγαζειςMiGiSukhoI έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 22:34Εγώ βρίσκομαι σε φάση πανικού εδώ και χρόνο περίπου, μετά τον τελευταίο χωρισμό.
- MiGiSukhoI
Γιατί; Δεν έχω κάτι να κρύψω!
Μια χαρά είμαι και ενεργός σε όλες τις εκφάνσεις μου!
;)
Μια χαρά είμαι και ενεργός σε όλες τις εκφάνσεις μου!
;)
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Αυτή ήταν η αίσθηση, σαν να παθαίνω έμφραγμα. Το έπαθα πρώτη φορά στην Πάτρα όταν ήμουν 18 ετών, λόγω ενός πικ που έπιασε μια υπάρχουσα στρεσογόνα κατάσταση και με έστειλε αδιάβαστο. Πήρα ταξί για τα επείγοντα του νοσοκομείου και το είχα σίγουρο ότι θα πεθάνω πριν προλάβω να φτάσω. Τελικά έφτασα, με εξέτασαν, μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα και αμέσως ηρέμησα.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 20:13Κι εγώ το έχω πάθει. Αλλά όχι λόγω φόβου. Μάλλον λόγω παρατεταμένου στρες. Και τις δύο αισθανόμουν ότι παθαίνω έμφραγμα και πεθαίνω. Την πρώτη χεστηκα πάνω μου, μιας και δεν το είχα ξαναπαθει.
Την δεύτερη φορά απλά περίμενα να περάσει.
Άλλη μια φορά το έπαθα, σε πιο ήπια μορφή, όταν δούλευα σε πανελλαδική εφημερίδα και κατάλαβα πως είχα κάνει μαλακία με ένα ρεπορτάζ, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο.
Με έπιασε στο σπίτι όταν άνοιξα το ίντερνετ για τα πρωτοσέλιδα της ημέρας και ένιωσα αμέσως πόνο στο στήθος και τάση για λιποθυμία. Εντωμεταξύ ήμουν μόνος μου στο σπίτι και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να βγω έξω στον κόσμο, ώστε αν λιποθυμήσω να με μαζέψει κάποιος και να καλέσει ασθενοφόρο. Τελικά περπάτησα και μου πέρασε μετά από λίγη ώρα. Από τη δεύτερη αυτή φορά δεν έχω βιώσει τίποτα παρόμοιο.
Ξεπερασα τελειως τις κρισεις πανικου και τις βραδινες ανησυχιες οταν ειπα στον εαυτο μου οτι δεν με πειραζει αν πεθανω.
Όχι, εσυ απλώς ακυρωσες την κλήση . Εσυ τους κάλεσες , εσυ τους ακυρωσες .
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση υστεριας πανω στο σεξ
από George_V » 31 Δεκ 2024, 10:29 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
31 Δεκ 2024, 15:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Νοέμ 2024, 20:50
-