Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:03

The Rebel έγραψε:
28 Ιουν 2019, 18:59
Ακροδεξιός φασίστας ΚΑΙ αυτός; :g030::c020:
Εσύ τον θεωρείς Δημοκράτη, υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων?

Να κόψεις τον δεύτερο καφέ.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Ιουν 2019, 20:09

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:03
The Rebel έγραψε:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 20:17

Στο μεταξύ, ακόμα περιμένω λινκ με τις πηγές από τον Διομήδη...
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 » 28 Ιουν 2019, 20:19

pal έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:17
Εγώ απάντηση

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2019, 18:44
Διομήδη, συνεχίζεις να συνδέεις άσχετα μεταξύ τους πράγματα και να προχωράς σε επίσης ανούσιες επαγωγές χωρίς να παίρνεις θέση στο κυρίως θέμα, που είναι ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να αντέξει τις συνεχείς ροές των λαθρομεταναστών που συρρέουν από εμπόλεμες ή φτωχές χώρες.
Και ποιός το λέει ή ποιός μπορεί να το πει αν αντέχει η Ευρώπη ή όχι τις μεταναστευτικές ροές? Οπαδός και εσύ της Κεντρικής κατεύθυνσης? Ή απλώς Φασίστρια?
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2019, 18:44
Η Ευρώπη δεν είναι ένας απρόσωπος φορέας, ανεξάρτητος από τους κατοίκους της και από τη στιγμή που υπάρχουν χώρες που αδυνατούν να παρέχουν στέγη, τροφή, περίθαλψη και εργασία σε όλους τους πολίτες τους, είναι παράλογο να απαιτείται αυτό για ανθρώπους που δεν είναι πολίτες αυτών των χωρών, ακόμη και αν έχουν τις πιο αγνές προθέσεις. Ούτε μπορεί κάποιος να απαιτεί ανοχή για καταστάσεις που δεν είναι νομικώς αποδεκτές σε κάθε χώρα.

Το κυρίως πρόβλημα είναι αυτό.
Η προσέγγιση που μπορεί να έχει ο καθένας για το θέμα, σε πολιτικό, θρησκευτικό ή κοινωνικό επίπεδο, δεν αλλάζει το μέγεθος του προβλήματος.

Και πέρα από τις όποιες "ανθρωπιστικές" προσεγγίσεις γίνονται από τους πολιτικούς φορείς της κάθε χώρας ως άλλοθι, η αλήθεια είναι ότι σταδιακά αυστηροποιείται όλο και περισσότερο το πλαίσιο, ακόμη και στις πιο δημοκρατικές/ανοικτές χώρες. Πράγμα που ουσιαστικώς αποδεικνύει την υποκρισία των προηγούμενων ετών.

Αυτή η αλλαγή πολιτικής είναι η πιο σαφής αυτοαναίρεση τους.
Το ότι οι Ευρωπαϊκές ελίτ αναδιπλώνονται στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής δεν οφείλεται στην "αλλαγή πλεύσης" αλλά στο γεγονός ότι οι Λαϊκιστές, οι Νεοναζί και οι Ακροδεξιοί δράττονται της ευκαιρίας για να επιβάλουν την δική τους ατζέντα εκμεταλλευόμενοι την κοντόφθαλμη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και προσφυγικού από τους λαούς των χωρών, κυρίως αυτών που ΔΕΝ παράγουν αλλά ζούνε με τα δανεικά όπως η Ελλάδα και φυσικά νιώθουν να ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ από τους ξένους στο μοίρασμα της Ευρωπαϊκής πίτας που έχει δημιουργήσει η Πιστωτική Επέκταση των ετών που προηγήθηκαν.

Θεωρώ ότι μια λογική αναδίπλωση θα ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά μια ολική υιοθέτηση των Ακροδεξιών φληναφημάτων θα δημιουργήσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στην Ευρώπη, μέχρι ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ.

Το δίλημμα λοιπόν δεν είναι αν εγώ ή κάποιος άλλος νηφάλιος εκτιμητής λέει αρλούμπες ή όχι, αλλά αν ΕΣΕΙΣ οι ακραίοι αντιμετανάστες, Ισλαμοφοβικοί, μισαλλόδοξοι και λοιπά ιδεολογικά "απομεινάρια" του 20ου αιώνα μπορείτε να ΔΕΙΤΕ το συμφέρον σας ή με την γενικότερη φανατική πολιτική σας κατορθώσετε να γυρίσετε την Ευρώπη και ταυτόχρονα την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω.

Και όταν αυτό επιτευχθεί αν θα επιλέξετε την επιστροφή στην Νέο-Οθωμανική αυτοκρατορία ή την ολική και πλήρη καταστροφή του brand-name που λέγεται Ελλάς.

Your call dear ΓΑΛΗ!

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:21

The Rebel έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:09
DIOMEDESGR έγραψε:
The Rebel έγραψε:

[img]https://i.postimg.cc/fbpYdcnM/6520 ... .jpg[/img]
Καλό το meme γιατί έρχεται και από ταινία που μου αρέσει αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ καρδιά μου.

Είσαι τόσο μπούφος που ούτε με ποιόν συζητάς δεν γνωρίζεις!

Χα χα χα χα, δεν πειράζει, δεν παρεξηγώ εγώ!

:lol:

Γιάννης

Re: Οι λάθρο στην Ευρώπη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 28 Ιουν 2019, 20:22

Μπίστης έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 19:48
Παραμύθια πληρωμένα
Φέρε τα δικά σου νούμερα, από έγκυρη πηγή.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:24

pal έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:17
Φαντάσου ποσο καλοπροαίρετη είσαι που στο δεύτερο post μου η πηγή αναγράφεται στην φωτό αλλά εσύ ΔΕΝ την είδες.

Κακοπροαίρετη και πολιτικά προκατειλημμένη, ένας τύπος χρήστη που έλειπε από το Phorum!

:lol::lol::lol:

Κρίμα!

Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 » 28 Ιουν 2019, 20:26

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:21
The Rebel έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:09
DIOMEDESGR έγραψε:

[img]https://i.postimg.cc/fbpYdcnM/6520 ... .jpg[/img]
Καλό το meme γιατί έρχεται και από ταινία που μου αρέσει αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ καρδιά μου.

Είσαι τόσο μπούφος που ούτε με ποιόν συζητάς δεν γνωρίζεις!

Χα χα χα χα, δεν πειράζει, δεν παρεξηγώ εγώ!

:lol:
Φυσικά και δεν είσαι αριστεροός, τουρκολάγνος και φερέφωνο της Ελεύθερης Έρευνας είσαι.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Ιουν 2019, 20:28

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:20
Το ότι οι Ευρωπαϊκές ελίτ αναδιπλώνονται στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής δεν οφείλεται στην "αλλαγή πλεύσης" αλλά στο γεγονός ότι οι Λαϊκιστές, οι Νεοναζί και οι Ακροδεξιοί δράττονται της ευκαιρίας για να επιβάλουν την δική τους ατζέντα εκμεταλλευόμενοι την κοντόφθαλμη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και προσφυγικού από τους λαούς των χωρών, κυρίως αυτών που ΔΕΝ παράγουν αλλά ζούνε με τα δανεικά όπως η Ελλάδα και φυσικά νιώθουν να ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ από τους ξένους στο μοίρασμα της Ευρωπαϊκής πίτας που έχει δημιουργήσει η Πιστωτική Επέκταση των ετών που προηγήθηκαν.

Δεν είναι η Ελλάδα που έχει τη μεγαλύτερη ξενοφοβία.Δεν είδα άλλωστε να βάζεις το πορτραίτο κάποιου Έλληνα πολιτικού προηγουμένως.Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που έχει κυβέρνηση αριστεράς και που είναι γεμάτη αφίσες υπέρ των ξένων.Άλλοι αντιδρούν περισσότερο που είναι παραγωγικότατοι οπότε υπάρχει μια αναδίπλωση διότι υπάρχει και ψήφος.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:29

grtex 7381 έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:26

Φυσικά και δεν είσαι αριστεροός, τουρκολάγνος και φερέφωνο της Ελεύθερης Έρευνας είσαι.
ΑΚΟΜΗ πονάει αυτό? Χα χα χα χα χα χα χα..... Και θα πονάει για ΠΑΝΤΑ το freeinquiry.gr.

Περαστικά φίλε!

Εικόνα

:wave:

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:32

πατησιωτης έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:28

Δεν είναι η Ελλάδα που έχει τη μεγαλύτερη ξενοφοβία.Δεν είδα άλλωστε να βάζεις το πορτραίτο κάποιου Έλληνα πολιτικού προηγουμένως.Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που έχει κυβέρνηση αριστεράς και που είναι γεμάτη αφίσες υπέρ των ξένων.Άλλοι αντιδρούν περισσότερο που είναι παραγωγικότατοι οπότε υπάρχει μια αναδίπλωση διότι υπάρχει και ψήφος.
Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό? Είναι ας πούμε η Σουηδία πιο Ισλαμοφοβική από την Ουγγαρία του Ορμπάν? Ή την Ελλάδα, έστω και του Τσίπρα?

Ή η Ολλανδία σε σχέση με την Ιταλία?

Θεωρώ ότι όσο πιο εξαρτώμενη είναι μια χώρα από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και την βοήθεια τόσο πιο ακραιφνής γίνεται στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Δεν το βλέπεις αυτό εσύ?

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 20:40

grtex 7381 έγραψε:
28 Ιουν 2019, 19:58
DIOMEDESGR επειδή δεν θυμάμαι καλά, εσυ ήσουν που είχες πει ότι παλιά ήσουν εθνικιστής;
Σωστό. Έχω περάσει από τις στενές ατραπούς του Εθνικισμού κάποια περίοδο που η αντιπάθεια μου για τον Σοσιαλισμό τύφλωνε κάθε άλλη ανθρώπινη και Δημοκρατική μου αίσθηση.

Αυτό όμως πιστεύω ότι μου δίνει και ένα εφόδιο παραπάνω όταν επιχειρηματολογώ για την ΜΙΣΑNΘΡΩΠΙΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ του Εθνικισμού.

Είμαστε καταδικασμένοι σαν άνθρωποι, φίλε grtex 7381, να ΕΞΕΛΙΣΣΌΜΑΣΤΕ!

Αν εσύ αυτό ΔΕΝ μπορείς να το δεχτείς, κακό του κεφαλιού σου κάνεις.

Εικόνα

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Ιουν 2019, 20:47

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:32
πατησιωτης έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:28

Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό? Είναι ας πούμε η Σουηδία πιο Ισλαμοφοβική από την Ουγγαρία του Ορμπάν? Ή την Ελλάδα, έστω και του Τσίπρα?

Ή η Ολλανδία σε σχέση με την Ιταλία?

Θεωρώ ότι όσο πιο εξαρτώμενη είναι μια χώρα από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και την βοήθεια τόσο πιο ακραιφνής γίνεται στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Δεν το βλέπεις αυτό εσύ?

Στη Σουηδία υπάρχει κόμμα ονόματι Σουηδοί Δημοκράτες που παίζει αυτό τον ρόλο.Φυσικά δεν είναι πιο ισλαμοφοβική από την Ουγγαρία αλλά η πλεονασματική Αυστρία είναι σαφώς περισσότερο από την Ελλάδα.Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ,περισσότερο μετράνε οι πολιτικές παραδόσεις παρά η οικονομική κατάσταση.Η Πορτογαλία π.χ. είναι μνημονιακή χώρα αλλά δεν έχει άκρα δεξιά ενώ έχει η Γαλλία και η Ιταλία.Η Ολλανδία δεν είχε τον Βίλντερς;
Μνημονιακές χώρες ήσαν η Ελλάδα,η Πορτογαλία,η Ιρλανδία και η Κύπρος.Οι χώρες του Βίζεγκραντ δεν είναι.

Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 » 28 Ιουν 2019, 20:50

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 20:40
grtex 7381 έγραψε:
28 Ιουν 2019, 19:58
DIOMEDESGR επειδή δεν θυμάμαι καλά, εσυ ήσουν που είχες πει ότι παλιά ήσουν εθνικιστής;
Σωστό. Έχω περάσει από τις στενές ατραπούς του Εθνικισμού κάποια περίοδο που η αντιπάθεια μου για τον Σοσιαλισμό τύφλωνε κάθε άλλη ανθρώπινη και Δημοκρατική μου αίσθηση.

Αυτό όμως πιστεύω ότι μου δίνει και ένα εφόδιο παραπάνω όταν επιχειρηματολογώ για την ΜΙΣΑNΘΡΩΠΙΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ του Εθνικισμού.

Είμαστε καταδικασμένοι σαν άνθρωποι, φίλε grtex 7381, να ΕΞΕΛΙΣΣΌΜΑΣΤΕ!

Αν εσύ αυτό ΔΕΝ μπορείς να το δεχτείς, κακό του κεφαλιού σου κάνεις.
Και τώρα ανήκεις στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με το Λάζαρη; Γιατί είχατε την ίδια πορεία.

Και αυτός από εθνικιστής αρχαιολάτρης κατάντησε όπως κατάντησε. :smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών