Homophobic Pride
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Homophobic Pride
το να διοργανωνεις στρειτ πραιντ ειναι σα να ανοιγεις κοινωνικο παντοπωλειο στην Εκαλη.
- blackpaint
απο την περσινη μεγαλειωδη παρελαση
απο κατω
"Δεν έχω τίποτα με τους στρέιτ, αρκεί να μην προκαλούν".

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τελικά τι έγινε; Μεγάλη προσέλευση; Είχε επιτυχία; Έγινε καν;...
(τι έγινε ρε παιδιά; προς τι τα bold και τεράστια; εγώ δεν έκανα τίποτα)
Γελα παλιατσο αλλα δεν εμφανιστηκε κανεις σας.Μονος του θα σας τσακιζε ο Πετρομιχελης.blackpaint έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 15:26
απο την περσινη μεγαλειωδη παρελαση
απο κατω
"Δεν έχω τίποτα με τους στρέιτ, αρκεί να μην προκαλούν".
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Να κάνουμε κι εμείς ένα "Πχώρουμ Πράιντ" που θα συμμετέχουν οι καμμένοι του Πχόρουμ. Αυτά με τα πράιντ εμένα μου φαίνονται γενικώς καραγκοζηλίκια.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Koίτα εκεί ένα πράγμα, να μη μπορούν να αποδεχτούν στο Σύριζα την σεξουαλική προτίμηση του άλλου :/
Εχω την εντυπωση οτι πολλοι απο δω μεσα συμμετεχουν στο gay και μαλιστα στο αρμα

Ε, τώρα, επειδή νιώθουν οι gay την ανάγκη να κάνουνε πράιντ (που μου φαίνεται χαζό), πρέπει να κάνουν και οι στρέητ? Κι αυτό χαζό μου φαίνεται.
Οι ομοφυλόφιλοι καλώς έχουν την ανάγκη να κάνουν πράιντ, από τη στιγμή που είναι μειονότητα και δεν αισθάνονται πως αντιπροσωπεύονται ξεκάθαρα.
Οι στρέητ έχουν τέτοιο ζήτημα ή απλά είναι ομοφοβικοί;
Κι αυτοί που τους αρέσει η μπίτερ σοκολάτα είναι μειοψηφία, αλλά δεν κάνουν πράιντ. Είναι βλακεία να κάνεις πράιντ για να πεις ότι είσαι περήφανος γι αυτό που είσαι, δηλαδή για αυτονόητα πράγματα. Τα καθιστάς λιγότερο αυτονόητα έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To pride της Θεσσαλονίκης. (Παρατηρητήριο).
από AlienWay » 03 Ιούλ 2024, 19:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 13 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Ιούλ 2024, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Family Pride: Μαδουραίε πονάς;
από Καβαλάρης » 13 Ιουν 2024, 09:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 205 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
08 Ιούλ 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου - το pride πρέπει να καταργηθεί
από southern » 18 Ιουν 2024, 21:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 258 Απαντήσεις
- 6019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-