Εννοείται ρε άτομο, μύδια ανοίγουμε;
Homophobic Pride
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Homophobic Pride
Τέσπα, θα περάσω απάτσι και πχπ7 στο ράσμπιαν να κάνω την δουλειά μου και βλέπουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Τι πουτσιλίκια ειν αυτά ρε, το όπεν σορς είναι για κανονικούς άντρες, ρώτα και τον Χαοτικός αν δε με πιστεύεις.
Πούστευε και μη, ερεύνα, δώσε σημασία στο κόμμα ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Ιουν 2019, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θυμήθηκα ότι έχω παραθέσει αυτά στο παρόν πχόρουμ:Jolly Roger έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 17:30τέτοιο νήμα σκεφτόμουνα να ανοίξω εγώ πριν λίγες μέρες και έψαχνα επιστημονικές πηγές.
Πριν λίγο βρήκα και αυτό: Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσειςNandros έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 17:02Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals
Από livescience.com
Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay
Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.
Aπό psychologein.
ΥΓ. Προσωπικά βρίσκω κάθε είδους πράιντ εξίσου γελοία και προκλητικά με τον Φανερό Δείπνο των αθέων την Μ.Παρασκευή των χριστιανών, αν και είμαι άθεος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Μόνο ανώμαλοι πισογλεντηδες ασχολούνται με Linux , μια δουλεύει 10 φορες θέλει άλλο kernel , δεν κρίνω τα φετίχ του καθενός 

Είσαι βιμ ή ημακς τύπος τύπε;enterprise-psi έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 17:47Μόνο ανώμαλοι πισογλεντηδες ασχολούνται με Linux , μια δουλεύει 10 φορες θέλει άλλο kernel , δεν κρίνω τα φετίχ του καθενός
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ναι 

Τον βλέπω για γκεντιτ :ρsys3x έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 18:28Είσαι βιμ ή ημακς τύπος τύπε;enterprise-psi έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 17:47Μόνο ανώμαλοι πισογλεντηδες ασχολούνται με Linux , μια δουλεύει 10 φορες θέλει άλλο kernel , δεν κρίνω τα φετίχ του καθενός
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Rocco Siffredi
το ιδιο ειναι μαυτο που εχεις βαλει 1ο λινκ τοχει μεταφρασειNandros έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 17:45Πριν λίγο βρήκα και αυτό: Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
Aπό psychologein.
επιστημη παντως οχι αστεια
Τα πειράματα
Στην έρευνα έγιναν πολλά και διαφορετικά πειράματα σε φοιτητικό πληθυσμό των πανεπιστημίων που συμμετείχαν σε αυτή. Στο πρώτο, οι συμμετέχοντες έπρεπε να αντιστοιχίσουν δύο κατηγορίες λέξεων ή εικόνων όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Ανάμεσα στις λέξεις συμπεριλαμβάνονταν οι λέξεις «εγώ», «άλλοι», «ομοφυλοφιλία», «ετεροφυλοφιλία», καθώς και εικόνες ομοφυλόφιλων ή ετεροφυλόφιλων ζευγαριών. Το τεστ αυτό, γνωστό και ως Implicit Association Test (IAT) χρησιμοποιείται ευρέως στην μελέτη υποσυνείδητων τάσεων όπως π.χ. ομοφυλοφιλικές, ομοφοβικές ή ρατσιστικές τάσεις (δείτε μια επίδειξη εδώ). Ο συμμετέχοντας βλέπει μια λέξη για στο κέντρο της οθόνης του για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου (π.χ. τη λέξη «εγώ» και στη συνέχεια παρουσιάζονται δύο κατηγορίες αριστερά και δεξιά στην οθόνη (π.χ. οι λέξεις «ομοφυλοφιλία» και «ετεροφυλοφιλία»). Σκοπός του είναι να αντιστοιχίσει τη λέξη με την σωστή κατηγορία. Φυσικά, πριν από κάθε πείραμα έχουν δωθεί οδηγίες για την σωστή αντιστοιχεία (π.χ. «αντιστοίχισε τη λέξη ‘εγώ’ με την λέξη ‘ομοφυλοφιλια’ και τη λεξη ‘αυτοι’ με τη λεξη ‘ετεροφυλοφιλία'» ή και το αντίστροφο (βλ. Εικόνες 1 και 2). Οι καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι τείνουν να απαντούν πιο γρήγορα και με λιγότερα λάθη όταν πρέπει να αντιστοιχίσουν τη λέξη «εγώ» με την «ομοφυλοφιλία», παρά όταν πρέπει να αντιστοιχίσουν το «εγώ» με την «ετεροφυλοφιλία».
[caption id="attachment_2447" align="aligncenter" width="300"] Εικόνα 1: IAT test όπου ο συμμετέχοντας πρέπει να αντιστοιχίσει το «εγώ» με τη λέξη «ομοφυλοφιλία»[/caption] [caption id="attachment_2448" align="aligncenter" width="300"] Εικόνα 2: IAT test όπου ο συμμετέχοντας πρέπει να αντιστοιχίσει το «εγώ» με τη λέξη «ετεροφυλοφιλία»[/caption]
Σε ένα δεύτερο πείραμα, οι συμμετέχοντες μπορούσαν να περιηγούνται ελεύθερα σε φωτογραφίες που έδειχναν ομόφυλα (άνδρες) ή ετερόφυλα άτομα (γυναίκες). Οι καταπιεσμένοι άνδρες ομοφυλόφιλοι παιρνούσαν σημαντικά περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που έδειχναν άνδρες, παρά αυτές που έδειχναν γυναίκες. Στο τρίτο πείραμα οι συμμετέχοντες απάντησαν σε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσαν και την προσωπικότητα των γονιών τους, κάτι που επέτρεψε στους επιστήμονες να δουν ότι οι καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι μεγάλωσαν σε ένα αυστηρό περιβάλλον με αυστηρές ομοφοβικούς κανόνες συμπεριφοράς (π.χ. με αυστηρά όρια στο τι επιτρέπεται να κάνει ένας άνδρας και μια γυναίκα ή για το εάν επιτρέπεται στα μέλη της οικογένειας να κάνουν παρέα με ομοφυλόφιλα άτομα). Τέλος, οι συμμετέχοντες ενός τέταρτου πειράματος απάντησαν σε μια σειρά ερωτηματολογίων που μετρούσαν τα επίπεδα ομοφοβίας, τόσο της έκδηλης, όσο και της υποσυνείδητης
Έβαλα ήδη ντέμπιαν ρε οκ, έτσι κι αλλιώς ελεξντιή έχουν και τα δύο και παρόμοια ρέπος, απλά ντέμπιαν πιο σταθερά γενικά και αξιόπιστα.
Τίποτα ρε, ήθελα να παίξω λίγο και μου ήρθε η ιδέα γιατί τα λουμπούντου είναι πρακτικά το πιο αλαφρύ ος που έπαιξα, ακόμη και από πάπι κτρ. έπαιξα μιά δυό ωρίτσες δε μου κάτσε πάμε στην επόμενη.

.
.
Το ΙΑΤ είναι η τελευταία ενσάρκωση του αριστεροβούδα των αποκαλούμενων F-τεστς, τα οποία "διάγνωσκουν το φασισμό"

Όπως το πρώτο F-τεστ, έτσι και το ΙΑΤ έκανε θόρυβο και παρήγαγε σαφείς αποδείξεις ότι οι ...φοιτητές ψυχολογίας, είναι ναζί.
Προτρέπω όλους τους φίλους να δέχονται κριτικά τα αποτελέσματα των τεστ ΙΑΤ.
Και μετά να πετούν το άρθρο στα σκουπίδια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To pride της Θεσσαλονίκης. (Παρατηρητήριο).
από AlienWay » 03 Ιούλ 2024, 19:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 13 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Ιούλ 2024, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Family Pride: Μαδουραίε πονάς;
από Καβαλάρης » 13 Ιουν 2024, 09:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 205 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
08 Ιούλ 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου - το pride πρέπει να καταργηθεί
από southern » 18 Ιουν 2024, 21:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 258 Απαντήσεις
- 6019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-