Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Μπίστης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Μπίστης » 30 Ιουν 2019, 15:55
Μηχανικός έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 03:03
Οι περισσότεροι που πήραν μέρος θα είναι δικοί μας Συριζαίοι.

Έτσι, σιγά μην είναι τόσο μαλθακοί οι σκοπιανοί με λίγα χρόνια καπιταλισμού.
Ασφαλώς θα χαρτσιλίκωσε ομο-κομπάρσους και ο Σώρος, σιγά μην ψαρώσουμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:01
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 15:49
ναι έγινε η παρακμή κοινωνική πρόσοδος
Τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν είναι παρακμή ρατσιστακο.
Ακόμα και η ΝΔ αναγκάζεται να συμμετάσχει στα gay prides, φαντάσου.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Ιουν 2019, 16:04
παρακμή είναι φίλε ομοφιλόφιλε, όπως παρακμή ήταν τα φαστιστικά κινήματα της 10ετίας του 30 που επίσης συμμετείχαν όλα τα κόμματα.
έτσι πάει φίλε ομοφιλόφιλε, κάθε 30-40 χρόνια έχεις και ένα νέο κύμμα παρακμής. Είτε θα αφορά φασίστες, είτε ναρκωτικά, είτε πουστράκια, είτε δεν ξέρω και εγώ τι προβληματικό θα την βαρέσει την πλειοψηφία να στηρίζει κατά καιρούς
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:07
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:04
παρακμή είναι φίλε ομοφιλόφιλε, όπως παρακμή ήταν τα φαστιστικά κινήματα της 10ετίας του 30 που επίσης συμμετείχαν όλα τα κόμματα.
έτσι πάει φίλε ομοφιλόφιλε, κάθε 30-40 χρόνια έχεις και ένα νέο κύμμα παρακμής. Είτε θα αφορά φασίστες, είτε ναρκωτικά, είτε πουστράκια, είτε δεν ξέρω και εγώ τι προβληματικό θα την βαρέσει την πλειοψηφία να στηρίζει κατά καιρούς
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ο φασιστορατσισταρος είσαι εσύ που αναφέρεσαι απαξιωτικά στους μετανάστες, τους ρομά, τους ομοφυλόφιλους και τους εύσωμους.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Ιουν 2019, 16:10
Highlander έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:07
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ο φασιστορατσισταρος είσαι εσύ που αναφέρεσαι απαξιωτικά στους μετανάστες, τους ρομά, τους ομοφυλόφιλους και τους εύσωμους.
δεν αναφέρθηκα ποτέ απαξιωτικά σε μετανάστες. Σε γύφτους και πούστηδες δεν αναφέρομαι εγώ απαξιωτικά, αυτοί συμπεριφέρονται απαξιωτικά. Α και ο φασισμός δεν έχει σχέση με το αν θεωρείς την γυφτιά και την πουστιά φυσιολογικά πράγματα
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:16
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:10
δεν αναφέρθηκα ποτέ απαξιωτικά σε μετανάστες. Σε γύφτους και πούστηδες δεν αναφέρομαι εγώ απαξιωτικά, αυτοί συμπεριφέρονται απαξιωτικά. Α και ο φασισμός δεν έχει σχέση με το αν θεωρείς την γυφτιά και την πουστιά φυσιολογικά πράγματα
Όχι, εσύ αναφέρεσαι απαξιωτικά σε αυτούς και με άκρως ρατσιστικό τρόπο. Βέβαια θα μου πεις "δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι πούστηδοι και γύφτοι".
Επίσης έχεις πει ότι δε θα είχες πρόβλημα με το να έχει γίνει εθνοκάθαρση των τσάμηδων.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Ιουν 2019, 16:19
Highlander έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:16
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:10
Όχι, εσύ αναφέρεσαι απαξιωτικά σε αυτούς και με άκρως ρατσιστικό τρόπο. Βέβαια θα μου πεις "δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι πούστηδοι και γύφτοι".
Επίσης έχεις πει ότι δε θα είχες πρόβλημα με το να έχει γίνει εθνοκάθαρση των τσάμηδων.
το να είσαι γεμάτος αρρώστιες, το να μη κάνεις μπάνιο και γενικώς το να ζεις ως πούστης ή γύφτος δεν το έκανα εγώ προβληματικό η φύση το ΄έκανε. Όσο για τους Αλβανούς φυσικά και αν ο ζέρβας είχε προλάβει να τους ξεπαστρέψει πριν το σκάσουν καλώς θα το είχε κάνει. Σε συνεργάτες των ναζί αυτό άξιζε
είσαι και φιλοναζί τώρα εκτός από ομοφυλόφιλος;
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:21
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:19
το να είσαι γεμάτος αρρώστιες, το να μη κάνεις μπάνιο και γενικώς το να ζεις ως πούστης ή γύφτος δεν το έκανα εγώ προβληματικό η φύση το ΄έκανε.
Αυτή είναι καθαρά φασιστική νοοτροπία.
Όσο για τους Αλβανούς φυσικά και αν ο ζέρβας είχε προλάβει να τους ξεπαστρέψει πριν το σκάσουν καλώς θα το είχε κάνει. Σε συνεργάτες των ναζί αυτό άξιζε
Πες σε κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο ότι το να είσαι κατά των εθνοκαθάρσεων σημαίνει ότι είσαι φιλοναζί, για να γελάσουμε.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Ιουν 2019, 16:26
Highlander έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:21
το να είσαι γεμάτος αρρώστιες, το να μη κάνεις μπάνιο και γενικώς το να ζεις ως πούστης ή γύφτος δεν το έκανα εγώ προβληματικό η φύση το ΄έκανε.
Όσο για τους Αλβανούς φυσικά και αν ο ζέρβας είχε προλάβει να τους ξεπαστρέψει πριν το σκάσουν καλώς θα το είχε κάνει. Σε συνεργάτες των ναζί αυτό άξιζε
Πες σε κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο ότι το να είσαι κατά των εθνοκαθάρσεων σημαίνει ότι είσαι φιλοναζί, για να γελάσουμε.
καθαρά ηλίθια νοοτροπία είναι η άρνηση της πραγματικότητας και το ότι αποκαλείς φασιστικό οτιδήποτε δεν συμφωνεί μαζί σου δείχνει ότι είσαι μαλάκας
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:31
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:26
καθαρά ηλίθια νοοτροπία είναι η άρνηση της πραγματικότητας και το ότι αποκαλείς φασιστικό οτιδήποτε δεν συμφωνεί μαζί σου δείχνει ότι είσαι μαλάκας
Δεν αποκαλώ φασιστικό οτιδήποτε δε συμφωνεί μαζί μου. Αποκαλώ φασιστικό όποιον και ό,τι απαξιώνει και αναπαράγει στερεότυπα για μειονότητες που έχουν δεχθεί ρατσισμό και περιθωριοποίηση, καθώς και θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα με τις εθνοκαθάρσεις.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Ιουν 2019, 16:35
Highlander έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:31
Δεν αποκαλώ φασιστικό οτιδήποτε δε συμφωνεί μαζί μου. Αποκαλώ φασιστικό όποιον και ό,τι απαξιώνει και αναπαράγει στερεότυπα για μειονότητες που έχουν δεχθεί ρατσισμό και περιθωριοποίηση, καθώς και θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα με τις εθνοκαθάρσεις.
και ποιο είναι αυτό το λανθασμένο στερεότυπο, ότι οι πούστηδες είναι τίγκα στα std ή ότι οι γύφτοι δεν κάνουν μπάνιο, ζουν σε τσαντίρια, πουλάνε ναρκωτικά, κλέβουν μέταλα και γενικώς είναι γύφτοι;
-
Highlander
από Highlander » 30 Ιουν 2019, 16:40
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:35
Highlander έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 16:31
και ποιο είναι αυτό το λανθασμένο στερεότυπο, ότι οι πούστηδες είναι τίγκα στα std ή ότι οι γύφτοι δεν κάνουν μπάνιο, ζουν σε τσαντίρια, πουλάνε ναρκωτικά, κλέβουν μέταλα και γενικώς είναι γύφτοι;
Στο ότι ούτε οι χρυσαυγίτες δεν τολμούν να πουν αυτά που λες.
-
-
- 181 Απαντήσεις
- 5611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
26 Ιούλ 2023, 11:47
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
27 Φεβ 2024, 15:54
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.