Η πλειονοτητα ναι. Το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου ειμαι με τετοιους τυπους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 03:47Ναι το καταλαβα. Αν οντως κοιτας μονο αυτα υπαρχουν πολλοι τετοιοι τυποι. Και ηταν ολες σου οι σχεσεις σαν αυτους;
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Συναδελφοι;pal έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 03:49Η πλειονοτητα ναι. Το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου ειμαι με τετοιους τυπους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 03:47Ναι το καταλαβα. Αν οντως κοιτας μονο αυτα υπαρχουν πολλοι τετοιοι τυποι. Και ηταν ολες σου οι σχεσεις σαν αυτους;
Τι εννοεις?Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 04:00Συναδελφοι;pal έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 03:49Η πλειονοτητα ναι. Το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου ειμαι με τετοιους τυπους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 03:47
Ναι το καταλαβα. Αν οντως κοιτας μονο αυτα υπαρχουν πολλοι τετοιοι τυποι. Και ηταν ολες σου οι σχεσεις σαν αυτους;
Στο κοινωνικο περιβαλλον η κατα τυχη. Στη δουλεια, οπως κ παλια στο σχολειο, λιγο αθωο κ χαριτωμενο φλερτ βοηθαει κ εξομαλυνει καταστασεις αλλα μεχρι εκει. Παραπανω δημιουργει αβολες συνθηκες κ πιστευω αβολες σχεσεις. Αρα οχι στη δουλεια.
Δεν ειναι τυχαιο ομως που εχεις τετοιους τυπους στο κοινωνικο σου περιβαλλον.pal έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 04:22Στο κοινωνικο περιβαλλον η κατα τυχη. Στη δουλεια, οπως κ παλια στο σχολειο, λιγο αθωο κ χαριτωμενο φλερτ βοηθαει κ εξομαλυνει καταστασεις αλλα μεχρι εκει. Παραπανω δημιουργει αβολες συνθηκες κ πιστευω αβολες σχεσεις. Αρα οχι στη δουλεια.
Τι εννοεις?Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 04:28Δεν ειναι τυχαιο ομως που εχεις τετοιους τυπους στο κοινωνικο σου περιβαλλον.
Αν δεν κανετε το ιδιο επαγγελμα θα υπαρχει αλλος λογος που σας φερνει κοντα.pal έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 04:30Τι εννοεις?Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 04:28Δεν ειναι τυχαιο ομως που εχεις τετοιους τυπους στο κοινωνικο σου περιβαλλον.
Το βασικό είναι ότι δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου και δεν είναι θέμα αν θα μαθευτεί ένα καλό σεξ ή όχι. Μπορεί να μη μπορώ μετά να γυρίσω στο σπίτι μου και δεν θέλωΟρέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 02:32Ισως σου φαινονται λιγοι λογω φοβου.Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 00:57Σε κανέναν; Χαζεύω κορμιά, αραιά και πού μπορεί να μου την πέσει και κανένας όχι πολύ κακός, αλλά δεν ξέρω, μάλλον δεν το ψάχνω το θέμα. Ο καλός μου έχει αφήσει τον εαυτό του, αλλά δεν μου πάει να κάνω και κάτι άλλοΑν και κατά κάποιον τρόπο θα το ήθελα
Τέλος πάντων αν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κάνει. Κάθε γυναίκα μπορεί αυτό.
Μα να μου την πέφτουν μια χαρά παιδιά και να μου πέφτουν λίγοι; Πολύ μπερδευτικό αυτό.

Κατά τα άλλα μια χαρά άντρες εννοώ ότι μερικοί είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά τι να πω, μάλλον συγκρίνω με όταν ήμουν ελεύθερη, κάτι αιώνες πριν, και στη σύγκριση πάντα χάνει. Δηλαδή εγώ δεν θέλω τόσο, δεν βρίσκω ελκυστικούς / ακαταμάχητους άντρες που παλιά υπήρχαν εκεί έξω, τώρα είναι σαν να μην υπάρχουν τόσο ωραίοι; Δεν μπορεί δηλαδή!
Αν και το γούστο είναι υποκειμενικό, υπάρχουν πολλοί ωραίοι άνδρες. Εγώ όταν είχα βάλει τιντερ είχα μείνει σπιτσλες. Λες δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι πολλοί ωραίοι. Αλλά θεωρώ ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι πιο μπροστά.Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 09:07Το βασικό είναι ότι δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου και δεν είναι θέμα αν θα μαθευτεί ένα καλό σεξ ή όχι. Μπορεί να μη μπορώ μετά να γυρίσω στο σπίτι μου και δεν θέλωΟρέστης 35 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 02:32Ισως σου φαινονται λιγοι λογω φοβου.Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 00:57Σε κανέναν; Χαζεύω κορμιά, αραιά και πού μπορεί να μου την πέσει και κανένας όχι πολύ κακός, αλλά δεν ξέρω, μάλλον δεν το ψάχνω το θέμα. Ο καλός μου έχει αφήσει τον εαυτό του, αλλά δεν μου πάει να κάνω και κάτι άλλοΑν και κατά κάποιον τρόπο θα το ήθελα
Τέλος πάντων αν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κάνει. Κάθε γυναίκα μπορεί αυτό.
Μα να μου την πέφτουν μια χαρά παιδιά και να μου πέφτουν λίγοι; Πολύ μπερδευτικό αυτό.
Κατά τα άλλα μια χαρά άντρες εννοώ ότι μερικοί είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά τι να πω, μάλλον συγκρίνω με όταν ήμουν ελεύθερη, κάτι αιώνες πριν, και στη σύγκριση πάντα χάνει. Δηλαδή εγώ δεν θέλω τόσο, δεν βρίσκω ελκυστικούς / ακαταμάχητους άντρες που παλιά υπήρχαν εκεί έξω, τώρα είναι σαν να μην υπάρχουν τόσο ωραίοι; Δεν μπορεί δηλαδή!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, μα άλλο το τιντερ και άλλο η πραγματική ζωή
Απλά οι άντρες έχουν εξελίξει το θέμα φωτογένεια, αλλά όταν είναι δίπλα σου και λες θα πήγαινα στην αγκαλιά αυτουνού, αλλάζει το θέμα, δεν είναι τόσο ελκυστικοί, δεν εννοώ γενικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά υποκειμενικά.
Μη λέμε χαζομάρες, οι Έλληνες έχουν εξελιχθεί, κοιτάνε να είναι γυμνασμένοι, που είναι το βασικό στην εμφάνιση.

Μη λέμε χαζομάρες, οι Έλληνες έχουν εξελιχθεί, κοιτάνε να είναι γυμνασμένοι, που είναι το βασικό στην εμφάνιση.
Ναι σ' αυτό ίσως έχεις δίκιο. Τώρα πραγματικά να δω κάποιον πολύ ωραίο και να σκεφτώ κάτι σεξουαλικό δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάτι αλλο πιο σύνθετο να γίνει σύναψη στον εγκέφαλο κτλ κτλAthina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 09:25Ναι, μα άλλο το τιντερ και άλλο η πραγματική ζωήΑπλά οι άντρες έχουν εξελίξει το θέμα φωτογένεια, αλλά όταν είναι δίπλα σου και λες θα πήγαινα στην αγκαλιά αυτουνού, αλλάζει το θέμα, δεν είναι τόσο ελκυστικοί, δεν εννοώ γενικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά υποκειμενικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βέβαια κάτι φίλες μου δεν έχουν πρόβλημα χοχοχο, βλέπουν τη φωτό, εγκρίνουν, φτιάχνονται με μερικές κουβέντες στο ιντερνετ, συναντιούνται, δεν απογοητεύονται και γίνονται τα κονέ. Αλλά από όσο ακούω αυτή η φάση είναι ευκαιριακή. 
Βέβαια η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εκείνες ψάχνουν, εγώ δεν έχω λογαριασμό ούτε ιντερνετικά ούτε μεταφορικά, δεν ψάχνομαι, απλά έχω μάτια και κοιτάω τα ωραία μωράκια

Βέβαια η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εκείνες ψάχνουν, εγώ δεν έχω λογαριασμό ούτε ιντερνετικά ούτε μεταφορικά, δεν ψάχνομαι, απλά έχω μάτια και κοιτάω τα ωραία μωράκια

10 χρονια πριν, θα εστελνα αμεσα pm. μεγαλωσα ομως, βαρυνα, καραφλυνα, δε βλεπομαι.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3149 Προβολές
-