Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
Juno
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Juno » 01 Ιούλ 2019, 22:34
μίστερ μαξ έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 12:08
stergiosbik έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 12:06
Στην μπουζου τωρα να μαθει να σεβεται τους νομους μπας και γινει ανθρωπος.
Πρώτα υπήρξαν οι ανθρώποι και μετά οι νομοι παντως.
Πριν υπάρξουν οι νόμοι που απεχθάνεσαι, ίσχυε το δίκαιο της ζούγκλας. Αν έμπαινες σε περιοχή που είχε ουρήσει το λιοντάρι ή ο άνθρωπος των σπηλαίων, ήσουν ή φαγητό ή εισβολέας και πιθανός θηρευτής αυτού που είχε "μαρκάρει" την περιοχή.
Με ανάλογες συνέπειες. Προτιμάς αυτό λοιπόν; Την εποχή που υπήρχαν άνθρωποι, αλλά όχι νόμοι;
-
blackpaint
από blackpaint » 01 Ιούλ 2019, 22:34
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:28
blackpaint έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 20:22
Πηγή;
https://sea-watch.org/en/
υπολογισε μονο ποσο ποσιμο νερο χρειαζονται 60 ατομα σε δυο βδομαδες, που ζουν στιβαγμενοι σε αυτο το μικρο πλοιο.
Ζήτησα πηγή για το 12χρονο παιδί που παρέμεινε στο σκάφος. Περιμένω να την βάλεις.
Αν δεν τη βάλεις, ο γλοιώδης είσαι εσύ.
Αναφορικά με το συντριπτικό επιχείρημα σου για το πόσιμο νερό, υποθέτω ότι από τη στιγμή που οι ασθενείς, οι ανήλικοι και οι έγκυες γυναίκες αποβιβάζονται (και αυτό είναι σταθερή πρακτική), το πιο εύκολο πράγμα είναι να τους προμηθεύσει το οποιοδήποτε σκάφος με πολλά λίτρα πόσιμο νερό, τρόφιμα, βενζίνη, φάρμακα και ό,τι άλλο χρειάζονται μέχρι να φτάσουν στη Γερμανία ή την Ολλανδία. Τόσα χρήματα παίρνουν από χορηγίες. Ας φορτώσουν ό,τι θέλουν από το λιμάνι οι αλληλέγγυοι τους, ας τα βάλουν σε ένα φουσκωτό και ας τα μεταφέρουν μέχρι το καράβι που "λιμοκτονει".
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ή πρέπει να παριστάνουμε τους ηλίθιους όλοι μαζί;
Αναφέρομαι σε ενεστώτα χρόνο, γιατί το γαϊτανάκι συνεχίζει.
Those on board were among 53 that had been rescued from a rubber boat on 12 June, with eleven of the migrants having already been taken to Italy for medical reasons. The remaining 42 included a 12-year-old and two other children travelling by themselves.
https://www.maltatoday.com.mt/news/euro ... alvini_ban
-
Λεγεών
από Λεγεών » 01 Ιούλ 2019, 22:36
Βλέπεις ποιες περσόνες την κράζουν και λες 'δεν μπορεί, κάτι καλό θα έκανε'.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
Pam
από Pam » 01 Ιούλ 2019, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:30
Pam έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:23
Αυτό που έκανε δεν τελειώνει με απλό πρόστιμο. Αυτές οι πράξεις της τιμωρούνται με φυλάκιση.
Ε, εντάξει τώρα, έχουν βγει όλοι οι πεφωτισμένοι της Ευρώπης και έχουν αρχίσει τα ποιηματάκια τους, κάτι θα γίνει.

Δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος σε αυτές τις περιπτώσεις.Θα.φωνάξουν οι ΜΚΟ αλλά ως εκεί.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 01 Ιούλ 2019, 22:37
Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:25
Βιβλιοφάγος G7 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 12:10
μίστερ μαξ έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 12:08
Πρώτα υπήρξαν οι ανθρώποι και μετά οι νομοι παντως.
οι μαθηματικοί νόμοι υπάρχουν από την αρχή του σύμπαντος
Πως υπήρχαν οι μαθηματικοί νόμοι αφού δεν υπήρχε ο άνθρωπος;
Recent studies are turning up mathematical abilities in many different species of animals. ... The animals are performing math linguistically like we do – they are not physically counting out objects or identifying numbers. Rather, it is some sort of innate ability constituting rough mathhttps://helix.northwestern.edu/blog/200 ... th-animals
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Juno
από Juno » 01 Ιούλ 2019, 22:37
Mole έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 21:35
Πολύ κόμπλεξ πάντως: μη δει ο Südländer εκπροσωπο των Herrenmenschen, κατευθείαν θα αρχίσει να τον τρώει το σύμπλεγμα κατωτεροτητας (το αν αυτό θα εκφραστεί σε υπερμετρο θαυμασμό ή σε αταβιστικο μίσος είναι εντελώς τυχαίο).
Και τι δουλειά έχει αυτός που αποκαλείς Herrenmenschen να έρχεται κάθε τόσο; Δεν του φτάνουν τόσες φορές που κατατροπώθηκε; Μία πλήρωνε επί 20 χρόνια αποζημιώσεις ενώ πέθαινε από τη πείνα, μία τους γλέντησαν οι Σλάβοι και τώρα πάει η Αρια Φυλή, είναι μισοί Σλάβοι μισοί Γότθοι, μυαλό δεν βάζει.
-
Juno
-
blackpaint
από blackpaint » 01 Ιούλ 2019, 22:40
Pam έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:30
Pam έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:23
Αυτό που έκανε δεν τελειώνει με απλό πρόστιμο. Αυτές οι πράξεις της τιμωρούνται με φυλάκιση.
Ε, εντάξει τώρα, έχουν βγει όλοι οι πεφωτισμένοι της Ευρώπης και έχουν αρχίσει τα ποιηματάκια τους, κάτι θα γίνει.

Δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος σε αυτές τις περιπτώσεις.Θα.φωνάξουν οι ΜΚΟ αλλά ως εκεί.
Αυτα ειναι μπουρδες και το κατηγορητηριο θα καταπεσει στο δικαστηριο. Αν ειναι καποιος που πρεπει να καταδικαστει και να φυλακιστει, ειναι ο Σαλβινι.
Η Καρολα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ τον νομο απεναντι στον καταπατητη του, τον Σαλβινι.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 01 Ιούλ 2019, 22:41
Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:28
Naida έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:24
Εμένα με έχεις μπερδέψει με αυτά τα δύο ποστ.
Κι εμένα με μπέρδεψε η Καπετάνισσα με την ανιδιοτελή προσφορά της.
Κι εμένα με είχες μπερδέψει και γι' αυτό συνέχιζα τις ερωτήσεις σα δίχρονο παιδί,
γιατί και πως και δηλαδή, ήμουν σε φάση "ή με δουλεύει ή έχασα επεισόδια".

Μαγκιά σου, πάντως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 01 Ιούλ 2019, 22:42
Nandros έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:37
Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:25
Βιβλιοφάγος G7 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 12:10
οι μαθηματικοί νόμοι υπάρχουν από την αρχή του σύμπαντος
Πως υπήρχαν οι μαθηματικοί νόμοι αφού δεν υπήρχε ο άνθρωπος;
Recent studies are turning up mathematical abilities in many different species of animals. ... The animals are performing math linguistically like we do – they are not physically counting out objects or identifying numbers. Rather, it is some sort of innate ability constituting rough mathhttps://helix.northwestern.edu/blog/200 ... th-animals
.
Παπαριές. Τα μαθηματικά είναι από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Το ότι τσα ζώα έχουν ρουτίνες και της τηρούν με τα ένστικτά τους δεν το λέμε "μαθηματικά".
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 01 Ιούλ 2019, 22:46
Κοπελιές μην το κουράζετε πολύ. Αν βάζατε ένα πολ "Ποια θα γαμούσατε με λαχτάρα; Εμάς τις φορουμίτισσες ή την καπετάνισσα", μηδέν ψήφους θα παίρνατε. Η λεβεντο-νεανική ομορφιά φθονείται!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
blackpaint
από blackpaint » 01 Ιούλ 2019, 22:47
Juno έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 22:28
μίστερ μαξ έγραψε: ↑30 Ιουν 2019, 11:59

«Η ζωή μου ήταν εύκολη,
ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός και τώρα είναι έμπορος όπλων μπόρεσα να φοιτήσω σε τρία πανεπιστήμια και στα 23 μου ήμουν απόφοιτη. Είμαι λευκή, Γερμανίδα, γεννήθηκα σε μια χώρα πλούσια με ένα διαβατήριο "σωστό". Όταν τα συνειδητοποίησα όλα αυτά, ένιωσα ότι έχω ηθική υποχρέωση να βοηθήσω όσους δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με εμένα»
αλλά να τους πηγαίνω σε άλλες χώρες, όχι στη δική μου. Κορόιδο είμαι να μαγαρίσω την Άρια φυλή;
Carola Rackete: Η καπετάνισσα που διασώζει πρόσφυγες κόντρα στις απάνθρωπες και εγκληματικές πολιτικές της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαλβίνι
και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εγκρίνει.
Η ιταλική αστυνομία την συνέλαβε επειδή διέσωσε πρόσφυγες που κινδύνευαν να πνιγούν
επί δύο εβδομάδες στην πισίνα του καραβιού της. Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή έως και δέκα χρόνια κάθειρξη
επειδή παραβίασε θαλάσσια σύνορα χώρας και βύθισε πλοίο της ακτοφυλακής της, κρατικό πλοίο δηλαδή.https://dialogos.com.cy/sto-pleyro-tis- ... s-genovas/
Fixed!

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χεσμενη την εχει -και την εχουμε - την αρια φυλη. Κατα τ αλλα
εξακολουθεις να επαναλαμβανεις τα ιδια ψευδη που σ επιασα να λες στο αλλο νημα, περι πατερα εμπορου οπλων.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.