Έχει μπει στο μυαλό σου η ιδέα για τα καλά, τύπισσα. Τώρα χρειάζεται μια καλή αφορμή και μια δικαιολογία, κυρίως για τον εαυτό σου.Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 18:07Μπα τύπε! Χρόνο και ευκαιρίες ουουου
Απλά φιλοσοφώ λίγο πώς γίνεται να σε κερδίζει κάποιος. Δεν αρκεί να είναι περαστικός. Είναι να βρεθεί η ευκαιρία να κάνετε μαζί κάτι, να τον γνωρίσεις κάπως.
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μας τρολαρει η Νάιδα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Δεν ξέρω τι λένε οι στατιστικές, αλλά μου φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα το κάνουν ποτέ, αν και ιδέες είναι αυτές, μπορεί να σου περάσει από το μυαλόFeindflug έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 18:14Έχει μπει στο μυαλό σου η ιδέα για τα καλά, τύπισσα. Τώρα χρειάζεται μια καλή αφορμή και μια δικαιολογία, κυρίως για τον εαυτό σου.

Το έχω εξομολογηθεί από παλιά στο φόρουμ, ότι δεν μου αρέσουν οι μισές δουλειές και το "να απατήσω τον άντρα μου" μου φαίνεται ακριβώς αυτό. Δεν θα έπεφτα στο κρεβάτι με έναν άντρα που θέλω για να σηκωθώ μετά, να πω μια ψευτιά ή πολλές στον πατέρα των παιδιών μου και να κοιμηθώ ήσυχη μετά σπίτι. Δηλαδή δεν έχει νόημα, ενδιαφέρον, ουσία; Αυτό το τσιλιμπούρδισμα, ήμουν αρκετά κακομαθημένη με φουλ έξτρα πακέτα όλη μου τη ζωή και το λιγο εδώ και λίγο εκεί δεν λέει κάτι. Ή και να ήταν τόσο καλό, θα οδηγούσε σε heartbreak και δεν αξίζει.
Ωστόσο, μάτια έχουμε και βλέπουμε, υπάρχουν καλά παιδιά εκεί έξω, συνεχίστε όσοι είστε ελεύτεροι

Δεν ξέρω τι σύναψη εννοείτε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 18:25Δεν ξέρω τι λένε οι στατιστικές, αλλά μου φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα το κάνουν ποτέ, αν και ιδέες είναι αυτές, μπορεί να σου περάσει από το μυαλό
Το έχω εξομολογηθεί από παλιά στο φόρουμ, ότι δεν μου αρέσουν οι μισές δουλειές και το "να απατήσω τον άντρα μου" μου φαίνεται ακριβώς αυτό. Δεν θα έπεφτα στο κρεβάτι με έναν άντρα που θέλω για να σηκωθώ μετά, να πω μια ψευτιά ή πολλές στον πατέρα των παιδιών μου και να κοιμηθώ ήσυχη μετά σπίτι. Δηλαδή δεν έχει νόημα, ενδιαφέρον, ουσία; Αυτό το τσιλιμπούρδισμα, ήμουν αρκετά κακομαθημένη με φουλ έξτρα πακέτα όλη μου τη ζωή και το λιγο εδώ και λίγο εκεί δεν λέει κάτι. Ή και να ήταν τόσο καλό, θα οδηγούσε σε heartbreak και δεν αξίζει.
Ωστόσο, μάτια έχουμε και βλέπουμε, υπάρχουν καλά παιδιά εκεί έξω, συνεχίστε όσοι είστε ελεύτεροι
Συνεχίζω
Πόσο χρονών είσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Και ευτυχώς είχα μερικούς άντρες συγκλονιστικούς όταν έπρεπε, δεν έχω παράπονο!
Οπότε τώρα μεχ
Όταν λέω σύναψη εννοώ στα καλωδιάκια του εγκεφάλου

Εσείς κάτι άλλο λέτε μάλλον

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, πιο μικρή αλλά έχω καλή μνήμη

Οι 4 που λέγαμε είναι 2 παντρεμένοι, ένας διαζευγμένος που έχει και shared custody και είναι ερωτευμένος με την πρώην του κιολας και ένας ελεύθερος αδάμαστο πνεύμα. Δηλαδή οι 3 πρώτοι έπρεπε να κουμαντάρουν με δικά τους ψέματα και προγράμματα, βράσε όρυζα

Αυτό που τα παλιά τα χρόνια το λέγανε στα χωριά baggage.

Η εναλλακτική είναι για κάποιες να τα φτιάχνουν με ωραία μωρά, αλλά δεν πάει βρε γμτ και τα μωρά τους ταιριάζουν άλλα μωρά καλύτερα.
Μιλάς κιόλας, νεαρέ μου σε κιουρία που μάζευε τις φιλενάδες που χορεύανε στα τραπέζια, εντάξει όχι κάθε μέρα, δεν ήταν για χόρταση, αλλά δεν περίμενε μια άλλη ζωή να ζήσει, έζησε όταν ήταν καιρός!
Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 19:51Όχι, πιο μικρή αλλά έχω καλή μνήμη
Οι 4 που λέγαμε είναι 2 παντρεμένοι, ένας διαζευγμένος που έχει και shared custody και είναι ερωτευμένος με την πρώην του κιολας και ένας ελεύθερος αδάμαστο πνεύμα. Δηλαδή οι 3 πρώτοι έπρεπε να κουμαντάρουν με δικά τους ψέματα και προγράμματα, βράσε όρυζαΤι να το κάνω αυτό το βλέπω τον άλλον με πρόγραμμα και δόσεις; Ε, να λείπει!
Αυτό που τα παλιά τα χρόνια το λέγανε στα χωριά baggage.
Η εναλλακτική είναι για κάποιες να τα φτιάχνουν με ωραία μωρά, αλλά δεν πάει βρε γμτ και τα μωρά τους ταιριάζουν άλλα μωρά καλύτερα.
Μιλάς κιόλας, νεαρέ μου σε κιουρία που μάζευε τις φιλενάδες που χορεύανε στα τραπέζια, εντάξει όχι κάθε μέρα, δεν ήταν για χόρταση, αλλά δεν περίμενε μια άλλη ζωή να ζήσει, έζησε όταν ήταν καιρός!
Για να μιλάς έτσι για αυτά που έζησες άρα θα γούσταρες να τα ξανά ζήσεις....
45αρα τότε είσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Τι γίνεται εδώ; Γαμήσατε καθόλου ή να φύγω;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το σημειωνω αυτο.Athina__P έγραψε: ↑01 Ιούλ 2019, 18:07Μπα τύπε! Χρόνο και ευκαιρίες ουουου
Απλά φιλοσοφώ λίγο πώς γίνεται να σε κερδίζει κάποιος. Δεν αρκεί να είναι περαστικός. Είναι να βρεθεί η ευκαιρία να κάνετε μαζί κάτι, να τον γνωρίσεις κάπως.
Επισης για τις σημειωσεις μου θα ηθελα να μαθω τι εγραφαν τα πετυχημενα μηνυματα που εστειλαν στις φιλες σου οι καμακερς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3149 Προβολές
-