Την έσπρωχνα και ας φώναζε αχ κυριάκο πάνω στο σεξ, επικό μιλφ
O Αλέξης στο Σκάι
Re: O Αλέξης στο Σκάι
wooded glade έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πιπώνω : Τον δίνω πίπα. Από που είσαι ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το θέλω, πρόβλημα από την Περιστέρα θα έχει αν το κρατήσει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-2% η ΝΔ από τους υπερπατριώτες μετα τη συζητηση για το μακεδονικό.
Ελπίζω μονο να μη γυρίσουν στους ναζί
Ελπίζω μονο να μη γυρίσουν στους ναζί
"Έκανε και ο τσίπρας εμφυλιοπολεμικό κλίμα στο δημοψήφισμα και πριν, άσχετα που το κάναμε και εμείς μετά"
wooded glade έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
εληξε το εισιτηριο και το ξερε

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
δεν θα κάνουμε δίκη προθέσεων, τα γεγονότα εξετάζουμε.
Είπες οτι ολες οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την κρατική τηλεόραση ως μέσο προπαγάνδας ενω η προηγούμενη κυβέρνηση την έκλεισε.
Ε ρε κωλαράκια που τσούξανε! 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
...τα οποία γεγονότα είναι άσχετα το ένα με το άλλο, ΔΕΝ την έκλεισε για θέματα δεοντολογίας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3f3k την 02 Ιούλ 2019, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωχ!!!
Στο στρατό στο είπανε αυτό; Σου έχω νέα......

https://www.slang.gr/lemma/1929-pipono
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 02 Ιούλ 2019, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Το έχασα ρε πούστη μου !

Την ατυχία μου, από κινητό είμαι, ήθελα και λίγο πχωρουμάκι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άτσα και πρωτοσέλιδα α λα ομάδα αλήθειας η Σία για να υπερασπιστεί καραμανλονουδου, δεν το πήρε το μέμο από άδωνι ότι αγαπάμε σαμαρά, δεν αγαπάμε καραμανλή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Passager
23 Ιουν 2023, 22:36
-
- 88 Απαντήσεις
- 1785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
26 Αύγ 2024, 21:33
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
από georgebi » 11 Φεβ 2025, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 43793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
18 Απρ 2025, 17:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: «Δημιουργία νέου κινήματος για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη»
από Kauldron » 11 Απρ 2025, 15:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 43398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
19 Απρ 2025, 12:01
-