Μου βγήκε στη Δουνκέρκη γι αυτό.

Δε βλέπω να υπερασπίζεσαι τα λεγόμενα σου πάντως. Καλά κάνεις.
Μου βγήκε στη Δουνκέρκη γι αυτό.
Καλά σας λέει ο έξυπνος από δω.blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:01Ειστε και οι δυο πολυ βλακες. Πρεζεμποροι και φυλαρχοι αγοραζουν συστηματα θωρακισης; Περιμενω πηγες που να το αποδεικνυουν.
και τι να λεει αυτο; Και το ΕΔΑΑ ειναι ενοχο για καλυψη στον Σαλβινι. Κατα τ αλλα, δεν εχεις καμια πηγη που να ακυρωνει πως υπηρχαν ασυνοδευτοι ανηλικοι, με τον μικροτερο μολις 12 ετων στο καραβι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:29Εχετε ξεφτυλιστει απο καθε πλευρα, εχετε πει ενα καρο ψεκασμενιες και σας γυρησαν στην ασχημη σας μάπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:09Όπως αυτές που παρέθεσες εσύ για τα 12χρονα ανήλικα του σκάφους;blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:01Ειστε και οι δυο πολυ βλακες. Πρεζεμποροι και φυλαρχοι αγοραζουν συστηματα θωρακισης; Περιμενω πηγες που να το αποδεικνυουν.
Παίδες, κάντε κάτι θα χάσουμε τους έγκυρους συνομιλητές.
Διαλέγω την αντίθετη οδό. Αφήνω τα δικά σου ως έχουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:50Μου βγήκε στη Δουνκέρκη γι αυτό.
Δηλαδή, χαζομπλάκι, εσύ λες πως υπήρχαν 12χρονοι στο καράβι, σου ζητάνε πηγές για να το αποδείξεις και εσύ απαντάς πως αυτοί δεν έχουν πηγές ότι δεν υπήρχαν 12χρονοι στο καράβι...... άρα υπήρχαν;blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:57και τι να λεει αυτο; Και το ΕΔΑΑ ειναι ενοχο για καλυψη στον Σαλβινι. Κατα τ αλλα, δεν εχεις καμια πηγη που να ακυρωνει πως υπηρχαν ασυνοδευτοι ανηλικοι, με τον μικροτερο μολις 12 ετων στο καραβι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:29Εχετε ξεφτυλιστει απο καθε πλευρα, εχετε πει ενα καρο ψεκασμενιες και σας γυρησαν στην ασχημη σας μάπα.
Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τις θέσεις μου, είσαι από τους λίγους που δυσκολεύονται λόγω υπερβολικού μανιχαϊσμού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 23:02Διαλέγω την αντίθετη οδό. Αφήνω τα δικά σου ως έχουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:50Μου βγήκε στη Δουνκέρκη γι αυτό.
Είσαι ένα λαγουδάκι των θεμάτων που επιχειρεί αποσυντονισμούς για να καλύψει την ανυπαρξία θέσης του και τίποτα περισσότερο. Οι περισσότεροι λένε αυτό ή εκείνο και το υποστηρίζουν με όποιο τρόπο πιστεύουν.
Εσύ είσαι κάτι σαν διαφημιστικό διάλειμμα.
Εντάξει μεγάλε, και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρώπινων δικαιωμάτων, είναι ένοχο, ό,τι πεις.blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:57και τι να λεει αυτο; Και το ΕΔΑΑ ειναι ενοχο για καλυψη στον Σαλβινι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:29Εχετε ξεφτυλιστει απο καθε πλευρα, εχετε πει ενα καρο ψεκασμενιες και σας γυρησαν στην ασχημη σας μάπα.
Επίσης δεν έχω καμμία πηγή που να ακυρώνει ότι σήμερα είδα μία τίγρη να ψωνίζει μία μπύρα και ένα παγωτό από το περίπτερο με κάρτα.blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:57Κατα τ αλλα, δεν εχεις καμια πηγη που να ακυρωνει πως υπηρχαν ασυνοδευτοι ανηλικοι, με τον μικροτερο μολις 12 ετων στο καραβι.
εχω βαλει πηγες ΤΟΥΒΛΟ, αλλα εισαι τοσο στραβωμενη απο τον φανατισμο σου που δεν διαβαζεις καν τι γραφουν οι αλλοι.Juno έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 23:08Δηλαδή, χαζομπλάκι, εσύ λες πως υπήρχαν 12χρονοι στο καράβι, σου ζητάνε πηγές για να το αποδείξεις και εσύ απαντάς πως αυτοί δεν έχουν πηγές ότι δεν υπήρχαν 12χρονοι στο καράβι...... άρα υπήρχαν;blackpaint έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:57και τι να λεει αυτο; Και το ΕΔΑΑ ειναι ενοχο για καλυψη στον Σαλβινι. Κατα τ αλλα, δεν εχεις καμια πηγη που να ακυρωνει πως υπηρχαν ασυνοδευτοι ανηλικοι, με τον μικροτερο μολις 12 ετων στο καραβι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 22:29
Εχετε ξεφτυλιστει απο καθε πλευρα, εχετε πει ενα καρο ψεκασμενιες και σας γυρησαν στην ασχημη σας μάπα.
Αυτή είναι ιστορική δημοσίευση, πατάω print screen. Ξέρεις αυτό που θα είχες πατήσει αν πραγματικά είχα γράψει εκείνη την μπούρδα που μου χρεώνεις ώστε να έχεις αποδείξεις.
This incident was followed by a now 14 days long standoff in front of the closest safe port to the position of the rescue, Lampedusa. Italy denied the ship entry and even hastily implemented a new decree of the interior ministry threatening Sea-Watch with absurd fines and criminal prosecution. In the course of this standoff, Italian authorities disembarked 10 of the survivors on medical grounds on June 15, and emergency evacuated one more on June 21 – leaving 42 others on board, including 3 unaccompanied minors, the youngest of which 12 years old. 36 of those remaining subsequently filed a “Rule 39” appeal for interim measures at the European Court of Human Rights, which was denied on June 25.
https://sea-watch.org/en/sea-watch-3-en ... an-waters/