https://omadaalithias.gr/
Πήζοντα, ανανεώθηκε η σύμβαση; Γιατί δεν κρατούσες το παλιό όνομα, να ανεβείς κλιμάκιο;Asevastos έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 05:00Το πρόβλημα κόπρε είναι όταν πρν αρκετο καιρό πάλι για άδειες έγραφες όταν σου έλεγαν τα ίδια.
Δημοσιε κηφήνα.
Asevastos έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 05:33Juno
10 Μαρ 2019, 20:35
τον ύπνο σας. Κάποιοι πιο θαρραλέοι τους μιλάνε όπου εμφανίζονται. Ο ποκοπίκος είπε ότι θα κάνει περιοδεία τέλος Μαρτίου στην Μακεδονία, έβαλα άδεια για να ανεβώ να τον καμαρώσω και ακόμα τίποτα. Άλλοι που έχουν ζωή παίρνουν άδειες για ταξίδια, ξεκούραση και διασκέδαση και άλλοι για να επιβεβαιώσουν ...
Και στα δύο μιλάω για άδεια μίας εβδομάδας τον Μάρτιο, την ίδια άδεια, τόσο περίεργο είναι, βρε πήζον bot;
Ναι βρε πήζον bot, τώρα έχω άδεια και τότε πήρα μία εβδομάδα. Εσύ πόσες μέρες άδεια έχεις τον χρόνο;
Βασικά πιστεύω ότι είσαι δημοσιοκυφήνας και τρώς τα χρήματα των φορολογουμένων μπροστά στο ίντερνετ.Juno έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 19:58Ναι, τώρα έχω άδεια και τότε πήρα μία εβδομάδα. Εσύ πόσες μέρες άδεια έχεις τον χρόνο;
Εγώ έναν μήνα. Και όχι απαραίτητα έναν ολόκληρο μήνα.
Βασικά ποτέ δεν πάω κάπου για πάνω από μία εβδομάδα-δέκα μέρες. Αν πάρω έναν μήνα ολόκληρο, καμιά δεκαριά μέρες θα μείνω σπίτι. Βλακεία!
Γυρίζει;dna replication έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 22:26πάθατε τεράστια ζημιά με τη συνέντευξη Τσίπρα στο ΣΚΑΙ και με την αγχώδη εφίδρωση του Κούλη στον Αλφα...
όλα τα μέσα της νέα δημοκρατίας βάλθηκαν να μας αναλύουν και να μας εξηγούν 2 μέρες τι θα έπρεπε να είχαμε δει