Ε ρε, γαμω τη δύναμη που έχετε, γαμω
Για κάθε αγορά με κάρτα + 20 λεπτά μαύρα. Σας έχει τύχει;
Re: Για κάθε αγορά με κάρτα + 20 λεπτά μαύρα. Σας έχει τύχει;
Το μηχανάκι της vivawallet προφανώς δεν δεχεται AMEX και κάνει την χρέωση μόνο με πληκτρολόγηση. Πιάνεις την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης και επιχειρείς να το γενικευσεις.ritzeri έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:38Τυφλός εισαι εσύ, κατέβα παρακάτω και δες πόσο χρεώνει για Αμέρικαν εξπρές μέσω pos, στην ίδια σελίδα ειναι- μην μας τρελλαινειςgassim έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:25καλα είσαι και τυφλός, το 3,5 και 0,24 είναι για τις Online Πληρωμές όχι για τα POS.ritzeri έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:193.5% και 0,24 αν έχεις ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΞΠΡΕΣ.
Τουτέστιν 39 λεπτά, αν δεν απατομαι...
Νταξει με κέρδος 15 λεπτά μπαίνεις μέσα μόνο 24 λεπτά ανά πακέτο.
Νταξει μωρέ τώρα σιγά , μάλλον ο περιπτεράς δεν θα είναι καλός επαγγελματίας.
Αν δε το χει με τις επιχειρήσεις, καλύτερα να κλείσει, όπως λεν και οι φίλοι μας οι καθυστερες
Εκτός και αν αγοράζει κανείς τσιγάρα και πληρώνει on line απο το σπίτι του.
Με POS λέει παρακάτω 1,5% και πάλι σου εξηγώ οτι το viva wallet δεν ειναι τράπεζα.
- MiGiSukhoI
Δεν έχω μετρητά και θα πρέπει να βγάλω 20 εύρω που θα το εξαφανίσω άμα το έχω στα χέρια μου.ritzeri έγραψε: Χαραμιζεσαι, τέτοιο επενδυτικό μυαλό να σπαταλάει το χρόνο του εδώ μέσα είναι αμαρτία από το Θεό.
Σε καλή μεριά παντως
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Κομμουνιστής στα λόγια, σκληρός καπιταλιστής στην πράξη.MiGiSukhoI έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:37Εγώ πάω σε ένα Mini market τώρα και θα πάρω πράγματα κάτω από 10 ευρώ, εννοείται με κάρτα. Με αυτή την αγορά έχω θα φτάσω το bonus των 5 ευρώ να εξαργυρώσω αύριο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α νταξει, τα είδες τώρα;
Ωραία λοιπόν ας αφήσουμε τις υποπεριπτώσεις.
Το 1.5% που λες εσύ είναι αν παρει ο επαγγελματίας κάρτα πελατη με τράπεζα ιδια με τη δική του. Αν είναι η κάρτα οποιασδήποτε άλλης τράπεζας η προμήθεια δεν είναι 1.5% αλλά πολύ παραπάνω, γιατί η συναλλαγή είναι διατραπεζικη
Είναι κι αυτό υποπερίπτωση ή μήπως στατιστικώς είναι το πιθανότερο ;
Το 1.5% που λες εσύ είναι αν παρει ο επαγγελματίας κάρτα πελατη με τράπεζα ιδια με τη δική του. Αν είναι η κάρτα οποιασδήποτε άλλης τράπεζας η προμήθεια δεν είναι 1.5% αλλά πολύ παραπάνω, γιατί η συναλλαγή είναι διατραπεζικη
Όχι κάνεις λάθος. Αν τα έχεις στα χέρια σου δεν θα τα εξαφανίσεις. Αν τα έχεις στην κάρτα θα τα εξαφανίσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο για τον καταναλωτή να χάσει τον λογαριασμό του τι πληρώνει όταν χρησιμοποιεί κάρτα και στο τέλος να πληρώσει περισσότερα. Οι τράπεζες δημιούργησαν τις κάρτες ακριβώς με αυτόν τον σκοπό.MiGiSukhoI έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:42Δεν έχω μετρητά και θα πρέπει να βγάλω 20 εύρω που θα το εξαφανίσω άμα το έχω στα χέρια μου.ritzeri έγραψε: Χαραμιζεσαι, τέτοιο επενδυτικό μυαλό να σπαταλάει το χρόνο του εδώ μέσα είναι αμαρτία από το Θεό.
Σε καλή μεριά παντως
Ε μα για αυτό το γράφω κι εγώ.MiGiSukhoI έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:42Δεν έχω μετρητά και θα πρέπει να βγάλω 20 εύρω που θα το εξαφανίσω άμα το έχω στα χέρια μου.ritzeri έγραψε: Χαραμιζεσαι, τέτοιο επενδυτικό μυαλό να σπαταλάει το χρόνο του εδώ μέσα είναι αμαρτία από το Θεό.
Σε καλή μεριά παντως
Φαίνεται ο άνθρωπος με σωστές επενδυτικές συμπεριφορες
- MiGiSukhoI
Θέλω να αγοράσω μπογιά για εικαστικές παρεμβάσεις και βούρτσα. Δεν είμαι για έξοδα αυτή την περίοδο.
Η φοροδιαφυγή διώκεται βάναυσα στον σοσιαλισμό και στον κομμουνισμό. Τουλάχιστον εκεί φορολογούνται βαριά οι έχοντες τον πλούτο.
Η κάρτα είναι debit και προσέχω γιατί έχω θέσει ένα ψυχολογικό όριο.
Η φοροδιαφυγή διώκεται βάναυσα στον σοσιαλισμό και στον κομμουνισμό. Τουλάχιστον εκεί φορολογούνται βαριά οι έχοντες τον πλούτο.
Η κάρτα είναι debit και προσέχω γιατί έχω θέσει ένα ψυχολογικό όριο.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
Δε ντρεπεσαι κοτζαμ γαιδουρι να κανεις ακομη γκραφιτι;
Όχι αυτό δεν είναι υποπερίπτωση είναι κάτι που έβγαλες απο το μυαλό σου. Τα POS των τραπεζών δέχονται VISA AMEX και MASTER και οι χρεώσεις μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της κάρτας, πχ να έχει 1% η VISA και 1,5% η AMEX δεν έχει κάποια σημασία η τράπεζα έκδοσης.ritzeri έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:44Α νταξει, τα είδες τώρα;
Κάποιο σχόλιο για το οτι ο χρήστης κάρτας αποδεδειγμένα ξοδεύει 22% περισσότερα χρήματα έχεις να κάνεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 20 Μάιος 2018, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια πολυ λαρτζ ειστε με τα λεφτα των αλλων.
Να εχει ο αλλος 3% μεικτο κερδος και να του παιρνει 1,5% νταβατζιλικι η τραπεζα η οποια φυσικα χρεωνει πολυ λιγοτερο τις μεγαλες επιχειρησεις.Να μην μεινει κανενας ανοικτος μονο μεγαλες αλυσιδες.Ολοι υπαλληλοι για 500 ευρω.
Θελει το κρατος να ελεγχει την χρηση του χρηματος ας πληρωνει αυτο το νταβατζηλικι στις τραπεζες αφαιρωντας τα τραπεζικα εξοδα απο το φπα.
Ηδη οι μεγαλες επιχειρησεις εχουν πλεονεκτηματα λογω του ογκου συναλλαγων τοσο σε προμηθειες οσο και στα λειτουργικα κοστη.Δεν χρειαζονται περαιτερω σπρωξιμο απο το κρατος για να σβησουν τους μικρομεσαιους.
Να εχει ο αλλος 3% μεικτο κερδος και να του παιρνει 1,5% νταβατζιλικι η τραπεζα η οποια φυσικα χρεωνει πολυ λιγοτερο τις μεγαλες επιχειρησεις.Να μην μεινει κανενας ανοικτος μονο μεγαλες αλυσιδες.Ολοι υπαλληλοι για 500 ευρω.
Θελει το κρατος να ελεγχει την χρηση του χρηματος ας πληρωνει αυτο το νταβατζηλικι στις τραπεζες αφαιρωντας τα τραπεζικα εξοδα απο το φπα.
Ηδη οι μεγαλες επιχειρησεις εχουν πλεονεκτηματα λογω του ογκου συναλλαγων τοσο σε προμηθειες οσο και στα λειτουργικα κοστη.Δεν χρειαζονται περαιτερω σπρωξιμο απο το κρατος για να σβησουν τους μικρομεσαιους.
- MiGiSukhoI
Αυτό θέλει το Κεφάλαιο και το Καπιταλιστικό σύστημα, να μην υπάρχουν οι μικροί. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος.fagano3 έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:48Ρε παιδια πολυ λαρτζ ειστε με τα λεφτα των αλλων.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Δεν είναι αυτό. Μάλλον μιλάει για κάρτες με ανέπαφες συναλλαγές ή όχι.
Αν δεν είναι ανεπαφη, και visa ή mastercard να είναι το ποσοστό είναι 2.4% και 0.24 συναλλαγή.
Δλδ πάλι μέσα μπαίνει ο άνθρωπος
Και ξαναλέω, αυτά δεν είναι τα καθαρά κέρδη του μαγαζιού του, αφού δεν έχει αφαιρέσει ενοικιαζόμενα ασφαλίσεις, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο κλπ κλπ
- MiGiSukhoI
Υπάρχουν προϊόντα που ισορροπούν κάθε χασούρα.
Είναι τα ζαχαρώδη, σοκολάτες τα αναψυτικά και τα πλαστικά τσιπς.
Είναι τα ζαχαρώδη, σοκολάτες τα αναψυτικά και τα πλαστικά τσιπς.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
1. Όχι, εγώ έχω δίκιο πάλι και εσύ άδικο. Αν είναι από άλλη τράπεζα είναι άλλες χρεώσεις.gassim έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:48Όχι αυτό δεν είναι υποπερίπτωση είναι κάτι που έβγαλες απο το μυαλό σου. Τα POS των τραπεζών δέχονται VISA AMEX και MASTER και οι χρεώσεις μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της κάρτας, πχ να έχει 1% η VISA και 1,5% η AMEX δεν έχει κάποια σημασία η τράπεζα έκδοσης.ritzeri έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 14:44Α νταξει, τα είδες τώρα;
Κάποιο σχόλιο για το οτι ο χρήστης κάρτας αποδεδειγμένα ξοδεύει 22% περισσότερα χρήματα έχεις να κάνεις;
2. Ναι μου λέει. Αφού ο μαγαζάτορα μπαίνει μέσα, αν η συναλλαγή είναι ακόμη μεγαλύτερη τότε θα μπει ακόμη πιο πολύ μέσα. Απο μαθηματικά βλέπω δεν το έχεις και πολύ, ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να έχεις γενέθλια και να σου κάνει έκπληξη με τούρτα ο....... Κουτσούμπας. Να σου τύχει
από Frappezitis » 08 Ιουν 2023, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Ιουν 2023, 21:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλα είναι μαύρα.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Απρ 2025, 23:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Απρ 2025, 23:42
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
04 Φεβ 2024, 22:48
-