Thor έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 14:19
Natasha έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 13:36
Antares έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 13:09
Με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας ακόμη και μια ένεση θα μπορεί να μπει μικροτσιπ στο σώμα. Σε συνδυσμό με την βιοτεχνολογία θα είναι δυνατό να προσκολληθεί σε όποιο όργανο επιθυμούν. Δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογα αυτά.
Έχεις δίκαιο Αντάρες, όλα μπορουν να συμβουν, μπορεί όπως έιπες και με μια αναισθησία απλή να μας το περάσουν, όμως ΠΡΟΣΕΞΕ λίγο το σκεπτικό:
ο διάβολος για να παρει δικαίωμα πανω σε μια ψυχή και να την κανει δική του και να την ταλαιπωρεί και στην άλλη ζωή (κόλαση), θέλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να επιλέξεις το χάραγμα, διαφορετικά ΔΕΝ έχει νόημα γι αυτόν!
Αν γίνει απο πλήρα άγνοια δεν λογίζεται διότι θα πρέπει να το ξέρεις!
για πες,πως μπορει να ειναι η κολαση;
Πραγματικα ομως,οχι τα σκιτσα που βλεπουμε.
Θυμήσου τις στιγμές που ένιωσες πολύ μεγάλο φόβο ή τρόμο μαζί με ταραχή και άγχος. Φαντάσου το αυτό να το νιωθεις σε μέγιστο βαθμό και διαρκώς.
Μαζί με τυψεις και ενοχές ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ χωρίς να μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, παραλληλα με ΑΠΟΥΣΙΑ του εγώ, της προσωπικότητάς σου δηλ, δεν θα αισθάνεσαι τον εαυτό σου!
Μην το ζησεις. Ακόμα και αν η κόλαση είναι παροδική (σου θυμίζω ότι πιστευω στην αιώνια επιστροφή και ότι παροδική την πιστευουν ο Δημοσθένης και κάποιοι Πατέρες της εκκλησίας, ένας από αυτούς ο Ωριγένης νομίζω), είναι προτιμότερο να μην την βιώσεις. Θα είναι τόσο χαλια η όλη σου υπαρξιακή κατάσταση που δεν θα ξέρεις πώς να γλιτώσεις και να λυτρωθείς.
Έχω ακουσει και το άλλο. Η Παναγία κόβει βόλτες στην κόλαση μπας και σωσει καμιά ψυχή από την απιστευτη ευσπλαχνία που έχει, ΑΛΛΑ οι ψυχές ζορίζονται να αρπαξουν την ευκαιρία επειδή η κακία βαθυνε τόσο μεσα τους που αντί να την φωνάξουν να τους βοηθήσει ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ!
Κανόνισε λοιπόν. Δεν παίζουν μ αυτά.
Είναι και κατι ακόμα, οι δαίμονες όταν πλησιάσουν ψυχή αγίου ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Αν συμβαίνει αυτό και με τους κολασμένους, πρόσθεσέ το στο γενικό φρικτό κολαστικό αίσθημα.