https://www.ant1news.gr/Politics/articl ... per-tis-nd
Αναρχοσυνδικαλιστης ηταν στα νιατα του.Ασχετο ειναι το κοριτσακι.Juno έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:45
Βρε πανέξυπνη, διάβασε μία την βιογραφία του Μουσολίνι μήπως καταλάβεις κάτι.
Από αριστερούς γονείς, τόσο αριστερούς που τον είχαν αβάφτιστο για χρόνια. Ξέρεις τι ήταν αυτό για εκείνη τη εποχή;
Και ο ίδιος αριστερός, τον απέβαλαν από το κόμμα επειδή ήθελε πόλεμο σε αντίθεση με τη γραμμή του κόμματος.
μ εχεις ερωτευτει, δεν εξηγειται αλλιως.Juno έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:52Δηλαδή αυτή η δήλωση που έκανες μόλις πριν 15 λεπτά, δεν ισχύει; Παραμένεις τελικά;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:34ειναι μπρεξιτ η φασηη κατι σαν τα γαμησια που κανουν τα ζευγαρια αφου χωρισουν, δεν σπαει ετσι απλα μια ιστορια 11 ετων.
Τόσο γρήγορα αλλάζεις γνώμη;
Η C18 οπως και αλλες καθαρα ναζιστικες οργανωσεις δεν γουσταρουν την ΧΑ,την θεωρουν συμβιβασμενη.vatraxos έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:51Σε λίγο θα αρχίσεις τις συγκρίσεις με τους παρακρατικούς της ΕΡΕ της δεκαετιας του 50 και του 60. Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό όμως για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. Ακόμα και για το Ρουβίκωνα αν θες να μιλήσουμε, δεν αποτελεί οργανωμένο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ μιλάμε για μέλη της ΧΑ, αν πρέπει να κάνουμε αντιστοίχιση, πρέπει να μιλάμε για τη δράση της C18 ως παρακλάδι της ΧΑ. Θες σοβαρά να πάμε εκεί την κουβέντα;
Εξηγείται: χάρηκα τόσο πολύ που ανακοίνωσες πως θα αποχωρήσεις και τώρα που σε βλέπω εδώ όλη την ώρα, η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη και ο θυμός μου ακόμα μεγαλύτεροςblackpaint έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:57μ εχεις ερωτευτει, δεν εξηγειται αλλιως.Juno έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:52Δηλαδή αυτή η δήλωση που έκανες μόλις πριν 15 λεπτά, δεν ισχύει; Παραμένεις τελικά;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:34ειναι μπρεξιτ η φασηη κατι σαν τα γαμησια που κανουν τα ζευγαρια αφου χωρισουν, δεν σπαει ετσι απλα μια ιστορια 11 ετων.
Τόσο γρήγορα αλλάζεις γνώμη;
Και ο Ρουβίκωνας το ΣΥΡΙΖΑ.Drexler έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:59Η C18 οπως και αλλες καθαρα ναζιστικες οργανωσεις δεν γουσταρουν την ΧΑ,την θεωρουν συμβιβασμενη.vatraxos έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:51Σε λίγο θα αρχίσεις τις συγκρίσεις με τους παρακρατικούς της ΕΡΕ της δεκαετιας του 50 και του 60. Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό όμως για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. Ακόμα και για το Ρουβίκωνα αν θες να μιλήσουμε, δεν αποτελεί οργανωμένο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ μιλάμε για μέλη της ΧΑ, αν πρέπει να κάνουμε αντιστοίχιση, πρέπει να μιλάμε για τη δράση της C18 ως παρακλάδι της ΧΑ. Θες σοβαρά να πάμε εκεί την κουβέντα;
ε, να ενας λογος παραπανω να κατσω (ο ενθουσιασμος σου δεν κρυβεται, γραμμη σ εμενα ηρθες)Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:00Εξηγείται: χάρηκα τόσο πολύ που ανακοίνωσες πως θα αποχωρήσεις και τώρα που σε βλέπω εδώ όλη την ώρα, η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη και ο θυμός μου ακόμα μεγαλύτερος
Να τιμάς τον λόγο σου, τι άντρας είσαι; Είπες ότι θα φύγεις και μας αποχαιρέτησες 2-3 φορές. Άντε στο καλό.
Δεν είπε κανένας άλλος αντιπαθητικός ότι φεύγει.blackpaint έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:02ε, να ενας λογος παραπανω να κατσω (ο ενθουσιασμος σου δεν κρυβεται, γραμμη σ εμενα ηρθες)Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:00Εξηγείται: χάρηκα τόσο πολύ που ανακοίνωσες πως θα αποχωρήσεις και τώρα που σε βλέπω εδώ όλη την ώρα, η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη και ο θυμός μου ακόμα μεγαλύτερος
Να τιμάς τον λόγο σου, τι άντρας είσαι; Είπες ότι θα φύγεις και μας αποχαιρέτησες 2-3 φορές. Άντε στο καλό.
τωρα που μου αποκαλυψες τον ερωτα σου για μενα;Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:04Δεν είπε κανένας άλλος αντιπαθητικός ότι φεύγει.blackpaint έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:02ε, να ενας λογος παραπανω να κατσω (ο ενθουσιασμος σου δεν κρυβεται, γραμμη σ εμενα ηρθες)Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:00
Εξηγείται: χάρηκα τόσο πολύ που ανακοίνωσες πως θα αποχωρήσεις και τώρα που σε βλέπω εδώ όλη την ώρα, η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη και ο θυμός μου ακόμα μεγαλύτερος
Να τιμάς τον λόγο σου, τι άντρας είσαι; Είπες ότι θα φύγεις και μας αποχαιρέτησες 2-3 φορές. Άντε στο καλό.Βασικά κανένα δεν είπε ότι φεύγει.
Τελικά ισχύει αυτό που είπες πως φεύγεις ή μπα; Έτσι το είπες;
blackpaint έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:05τωρα που μου αποκαλυψες τον ερωτα σου για μενα;Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:04Δεν είπε κανένας άλλος αντιπαθητικός ότι φεύγει.blackpaint έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 00:02
ε, να ενας λογος παραπανω να κατσω (ο ενθουσιασμος σου δεν κρυβεται, γραμμη σ εμενα ηρθες)Βασικά κανένα δεν είπε ότι φεύγει.
Τελικά ισχύει αυτό που είπες πως φεύγεις ή μπα; Έτσι το είπες;
Θα το σκεφτω.
Δεν είμαι ψηφοφόρος της Χ.Α. ρε πράκτορα απ τα LIDL..Nandros έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:43Ούτε τα γνωστά χρυσαύγουλα δεν το ανέφεραν! Πόνεσες και συ;lonelyrider έγραψε: ↑07 Ιούλ 2019, 23:29Σοβαρά τώρα ένας εύστροφος να μας απαντήσει.
Παίζει ή δε παίζει νοθεία με τη Χ.Α να μην μπαίνει στη βουλή για 0.03% ??
.