Και οι ίδιοι όμως δεν έκαναν τίποτα. Γνωστός φίλου μου που σε κάθε εκλογές έψαχνε να βρει εθελοντές για εκπροσώπους στα εκλογικά τμήματα μην τυχόν και γίνει κάτι, χθες έπινε καφεδάκι με τον φίλο μου. Μάλλον τους το ξέκοψαν, να μην επιμείνουν.Μπίστης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:30Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:26Προβλέπεται, αλλά δεν θα γίνει.
Πράγμα περίεργο γιατί αφού τους λείπει μόνον το 0.01%+1, θα είχαν καλές πιθανότητες.
Ειδικά αφού βλέπαμε χθες τους δημοσιογράφους να λένε πως μένουν εκτός βουλής ενώ ήθελαν μόνον 0,03% ή 0,02% και η καταμέτρηση ήταν γύρω στο 95%. Πώς το ήξεραν; Δεν λες τέτοια πράγματα αν είσαι σοβαρός δημοσιογράφος γιατί μπορεί να γυρίσει και να σε κάνουν ρεζίλι. Για να το ξέρουν, άλλο πράγμα παίχτηκε.
Ειδικώς ο σκάι ξεκωλιάστηκε με τα προσεχώς εκτός, και με το 10% της επικράτεις το υπουργείο υποσχέθηκε: οριστικώς εκτός η ΧΑ.
Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
ΧΑ στήριζες;Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:34Και οι ίδιοι όμως δεν έκαναν τίποτα. Γνωστός φίλου μου που σε κάθε εκλογές έψαχνε να βρει εθελοντές για εκπροσώπους στα εκλογικά τμήματα μην τυχόν και γίνει κάτι, χθες έπινε καφεδάκι με τον φίλο μου. Μάλλον τους το ξέκοψαν, να μην επιμείνουν.Μπίστης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:30Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:26
Προβλέπεται, αλλά δεν θα γίνει.
Πράγμα περίεργο γιατί αφού τους λείπει μόνον το 0.01%+1, θα είχαν καλές πιθανότητες.
Ειδικά αφού βλέπαμε χθες τους δημοσιογράφους να λένε πως μένουν εκτός βουλής ενώ ήθελαν μόνον 0,03% ή 0,02% και η καταμέτρηση ήταν γύρω στο 95%. Πώς το ήξεραν; Δεν λες τέτοια πράγματα αν είσαι σοβαρός δημοσιογράφος γιατί μπορεί να γυρίσει και να σε κάνουν ρεζίλι. Για να το ξέρουν, άλλο πράγμα παίχτηκε.
Ειδικώς ο σκάι ξεκωλιάστηκε με τα προσεχώς εκτός, και με το 10% της επικράτεις το υπουργείο υποσχέθηκε: οριστικώς εκτός η ΧΑ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- blackpaint
τι κανεις αγαπη μου;Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:31Βρε ακόμα εδώ είσαι συ;
Και κουοτάρεις τον άλλον που δήλωσε πως φεύγει;
Τι έγινε, πληρώνεστε;

Οσα τσιφτετέλια και να χορεψεις τωρα, ορκίζομαι, δε θα πω τιποτα.Juno έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:31Βρε ακόμα εδώ είσαι συ;
Και κουοτάρεις τον άλλον που δήλωσε πως φεύγει;
Τι έγινε, πληρώνεστε;
3771 ψήφοι είναι η απόσταση από το 3%. Κάτι άκουσα για επανακαταμέτρηση. Δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά δεν πιστεύω ότι αν "έχει γίνει κάτι", θα το αναδείξει η επανακαταμέτρηση.
Το ότι ήταν τόσο σίγουροι ενώ ήταν ακόμα ρευστή η κατάσταση;Algr24 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:34Όταν η ενσωμάτωση είχε φτάσει στο 80 περίπου τοις εκατό , έλεγαν στον αλφα οι δημοσιογράφοι ότι το υπουργείο Εσωτερικών έβγαλε επίσημη ανακοίνωση πως η χα είναι εκτός Βουλής . Όταν η καταμέτρηση ήταν στο 95-98% η χα βρισκόταν στο 2.93-2.94 . Το μόνο περίεργο που βρίσκω σε όλο αυτό είναι τα exit polls τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές. Και στα δύο η χα έπιασε το χαμηλότερο πιθανό που έδιναν , σε αντίθεση με αλλά κόμματα που έπιασαν το φυσιολογικό , ούτε πάνω ούτε κάτω . 2.8 με 4.8 αν θυμάμαι καλά ..
Η ψηφοφορία είναι μυστική και όλο αυτό είναι loose-loose situation. Αν πω ναι θα αρχίσετε, αν πω όχι θα πεταχτεί κανένας Μερκούρης κανένας μπλάκι ακόμα και σε άλλο νήμα, να ρωτήσουν για άλλο κόμμα.
Πάντως είμαι γενικά αστάθμητος παράγοντας. Αν ήταν όλοι σαν εμένα, οι πολιτικοί θα μας είχαν μείνει από καρδιά.

Απλώς εδώ επισημαίνω πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις (όχι αποδείξεις) πως κάποιοι έχουν χρονομηχανή ή έχουν το κληρονομικό χάρισμα ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο μπορεί να παίχτηκε.
Δεν το έλεγαν οι δημοσιογράφοι από την κοιλιά τους. Αυτοί που βγάζουν και εξιτ πολ δημοσκοπήσεις κλπ το δίνουν από ένα δείγμα σε προβολή στο συνολικό αποτέλεσμα. Μοντέλα στατιστικής
Όπως είπαν από νωρίς ότι δε θα μπει ο Βαρούφ στις ευρωεκλογές, δεν είναι κάτι περίεργο

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Παπαριές ζωγραφιστές !Pam έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 15:50Δεν διαπστώθηκαν καθόλου παρατυπίες στην καταμέτρηση από τους αντιπροσώπους των κομμάτων και τους δικαστικούς αντιπροσώπους συνεπώς όχι.Η Χρυσή Αυγή με 2,93% είναι επίσημα και ξεκάθαρα πια εκτός Βουλής.Τελείωσε ο κύκλος της στην Βουλή μετά από 7 χρόνια στα οποία το κοινοβουλευτικό ήθος υποβιβάστηκε όσο ποτέ άλλοτε στα χρονικά της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.
Ο Γόλδεν είναι υπάλληλος.
Η Πάμελα είναι ανεξάρτητη πολίτης, φωνή αλήθειας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Περιθώριο σφάλματος μέδεν ;argouen έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:41Δεν το έλεγαν οι δημοσιογράφοι από την κοιλιά τους. Αυτοί που βγάζουν και εξιτ πολ δημοσκοπήσεις κλπ το δίνουν από ένα δείγμα σε προβολή στο συνολικό αποτέλεσμα. Μοντέλα στατιστικής
Όπως είπαν από νωρίς ότι δε θα μπει ο Βαρούφ στις ευρωεκλογές, δεν είναι κάτι περίεργο
Δεν διέκρινες αλαζονεία ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Προφανώς μέχρι το τελικό πραγματικό αποτέλεσμα υπάρχει πιθανότητα να πέσουν έξω, αλλά πολύ μικρή. Στην περίπτωση του Βαρούφ που τερμάτισε στο 2,99 έπεσαν μέσαΜπίστης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:43Περιθώριο σφάλματος μέδεν ;argouen έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:41Δεν το έλεγαν οι δημοσιογράφοι από την κοιλιά τους. Αυτοί που βγάζουν και εξιτ πολ δημοσκοπήσεις κλπ το δίνουν από ένα δείγμα σε προβολή στο συνολικό αποτέλεσμα. Μοντέλα στατιστικής

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Υποφέρω όταν διαβάζω αυτά που μου γράφεις.blackpaint έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:37τι κανεις αγαπη μου;

Πώς 2,99% αφού μπήκε στη Βουλή.argouen έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:48Προφανώς μέχρι το τελικό πραγματικό αποτέλεσμα υπάρχει πιθανότητα να πέσουν έξω, αλλά πολύ μικρή. Στην περίπτωση του Βαρούφ που τερμάτισε στο 2,99 έπεσαν μέσαΜπίστης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:43Περιθώριο σφάλματος μέδεν ;argouen έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 16:41
Δεν το έλεγαν οι δημοσιογράφοι από την κοιλιά τους. Αυτοί που βγάζουν και εξιτ πολ δημοσκοπήσεις κλπ το δίνουν από ένα δείγμα σε προβολή στο συνολικό αποτέλεσμα. Μοντέλα στατιστικής
Eπειδή το γράφεις συνέχεια, τι σημαίνει αυτό;
Χαλαρή-χαλαρή κατάσταση;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Παιδια ξεκολλατε, δεν υπαρχει κονσπιρασι, η ΧΑ ξεφουσκωσε.... Ο κοσμος ξεκοψε, δεν υπαρχαν ατομα να τρεξουν κλπ. Ετσι συμβαινει συνηθως....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκράφιτι από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Colour Youth
από southern » 27 Μαρ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
30 Μαρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 43363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Μάιος 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο σας έχει χαροποιήσει ο επικείμενος γάμος Πρίγκηπα Νικολάου-Χρύσης Βαρδινογιάννη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 03 Φεβ 2025, 16:44 » σε Life style - 3 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
03 Φεβ 2025, 17:02
-