Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 08 Ιούλ 2019, 22:28
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:23
Naida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:10
Την καρέκλα του Καρανίκα την πήρα εγώ.
Πεντακάθαρη ήταν, ένα πέρασμα με μωρομάντηλο κι όλα καλά.
Ο άντερ ανέλαβε την πολιτισμική αναβάθμιση των Εξαρχείων. Σημαιοστολισμό της πλατείας, μικροφωνική σύνδεση με την εκκλησία του Άη Νικόλα, δημοτικούς χορούς, τέτοια.

Χαλβά Φαρσάλων θα έχει στο παγκύρ; Ή να περάσουμε από Μαξίμου;

Δεν ξέρω, τους πάγκους της λαϊκής παραδοσιακής αγοράς, τους έχομε δώσει στον πόντικα.
Προς το παρόν, βάφει τα πεζούλια με ασβέστη και κουβαλάει γλάστρες με γεράνια.
Τα εμπορεύματα θα έρθουν μετά.
Με είχες μέχρι τη στιγμή που είπες οτι ο Πόντικας κάνει κάποια δουλειά.

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 08 Ιούλ 2019, 22:28
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:23
Naida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:16
Ο άντερ ανέλαβε την πολιτισμική αναβάθμιση των Εξαρχείων. Σημαιοστολισμό της πλατείας, μικροφωνική σύνδεση με την εκκλησία του Άη Νικόλα, δημοτικούς χορούς, τέτοια.

Χαλβά Φαρσάλων θα έχει στο παγκύρ; Ή να περάσουμε από Μαξίμου;

Δεν ξέρω, τους πάγκους της λαϊκής παραδοσιακής αγοράς, τους έχομε δώσει στον πόντικα.
Προς το παρόν, βάφει τα πεζούλια με ασβέστη και κουβαλάει γλάστρες με γεράνια.
Τα εμπορεύματα θα έρθουν μετά.
Νομίζω ο Ποντίκας κάπου χάθηκε στα στενά.
Α να σαν να βλέπω και την Αργκουεν με δύο πλεξίδες και το φλοραλ φορεματακι της. Κρατάει ένα πανέρι με λουλούδια. Νομίζω σκυλάκια ειναι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 08 Ιούλ 2019, 22:30
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:40
Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.

Y.Γ: Να προσθεσω και ελεγχο μαζεμα των ΜΚΟ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
under
από under » 08 Ιούλ 2019, 22:31

Καλωσοριζω τη ΓΑΛΗ και τον ΣΕ στην ομαδα των influencers που θα αλλαξει το προσωπο της χωρας !
Ο ουρανος ειναι πιο γαλανος,τα αηδονια ξαναρχισαν να κελαηδανε στα δεντρα !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 08 Ιούλ 2019, 22:32
under έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:31

Καλωσοριζω τη ΓΑΛΗ και τον ΣΕ στην ομαδα των influencers που θα αλλαξει το προσωπο της χωρας !
Ο ουρανος ειναι πιο γαλανος,τα αηδονια ξαναρχισαν να κελαηδανε στα δεντρα !
Πες και για την λεμονιά που ανθίζει στη γειτονιά.
Que Sera, Sera...
-
Kauldron
από Kauldron » 08 Ιούλ 2019, 22:32
Nostalgia έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:30
Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.

Ναι, ου...
https://www.iefimerida.gr/news/18193/%C ... E%BD%CE%B4
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Μπίστης
από Μπίστης » 08 Ιούλ 2019, 22:33
Nostalgia έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:30

Ένας υπαλληλάκος είναι και ο Κέρκ, μην ζητάτε να περνάνε από το μυαλό του αυτά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 08 Ιούλ 2019, 22:35
Naida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 21:04
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:52
Naida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:46
Έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στα άσυλα, Εξάρχεια κτλ. Από όλα τα προβλήματα του τόπου αυτά είναι που επείγονται να λύσουν; Μάλλον στρώνουν δρόμο για το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού.

Ακριβώς. Είμαι υπέρ της κατάργησης του ασύλου και υπέρ του σκουπισματος των απλυτων,αλλά στην ιεραρχία σπουδαιότητας των προβλημάτων της χώρας τα θεωρώ ασήμαντα.
Μου έκοψαν τον μισθό, αλλά έκοψαν και την άδεια του Κουφοντινα, το γιουπι των χαζων!
Για να ξεκινάνε από τόσο νωρίς να στρώνουν σκηνικά φαντάσου τι έχει να έρθει. Και ο Έλληνας μεσοαστός γουστάρει την επιβολή τάξης και ηθικής, κάτι σαν τη δικαίωση του κοσμηματοπωλη να ξυλοκοπήσει τον Ζακ. Βέβαια λίγο το ξεχνάει αν είναι για καμιά δική του λαμογιά αλλά δε βαριέσαι. Σημασία έχει να φάνε ξύλο τα τσογλανια. Και ας του τον χωσουν 5 πόντους πιο βαθιά.
Δεν ειναι τραγικο να ακουμε καθε τοσο για πυροβολισμους και μαχαιρωματα αλλοδαπων και η κυβερνηση να βλεπει μονο Εξαρχεια και αναρχικους;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 08 Ιούλ 2019, 22:38
Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:35
Naida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 21:04
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:52

Ακριβώς. Είμαι υπέρ της κατάργησης του ασύλου και υπέρ του σκουπισματος των απλυτων,αλλά στην ιεραρχία σπουδαιότητας των προβλημάτων της χώρας τα θεωρώ ασήμαντα.
Μου έκοψαν τον μισθό, αλλά έκοψαν και την άδεια του Κουφοντινα, το γιουπι των χαζων!
Για να ξεκινάνε από τόσο νωρίς να στρώνουν σκηνικά φαντάσου τι έχει να έρθει. Και ο Έλληνας μεσοαστός γουστάρει την επιβολή τάξης και ηθικής, κάτι σαν τη δικαίωση του κοσμηματοπωλη να ξυλοκοπήσει τον Ζακ. Βέβαια λίγο το ξεχνάει αν είναι για καμιά δική του λαμογιά αλλά δε βαριέσαι. Σημασία έχει να φάνε ξύλο τα τσογλανια. Και ας του τον χωσουν 5 πόντους πιο βαθιά.
Δεν ειναι τραγικο να ακουμε καθε τοσο για πυροβολισμους και μαχαιρωματα αλλοδαπων και η κυβερνηση να βλεπει μονο Εξαρχεια και αναρχικους;
Η κυβέρνηση κωφεύει σε αυτά τα θέματα. Πρέπει να παραιτηθει
Que Sera, Sera...
-
Μπίστης
από Μπίστης » 08 Ιούλ 2019, 22:39
Δεν πιστεύω πως θα πειραχθεί έστω και ένας κινέζος (του Σημίτη συμπεριλαμβανομενου)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 08 Ιούλ 2019, 22:44
Pedro έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:15
Nandros έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 21:48
΄
Ρε ζαιόπουλα και ζαιοπούλες (είμαι στις καλές μου και δεν σας αποκαλώ μποτάκια) γιατί είστε τόσο προπέτες;
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι Θα γίνει το ένα, ΘΑ γίνει το άλλο, ΘΑ γίνει το παράλλο;
Γιατί δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε και να σχολιάσετε εκ του ασφαλούς, ΜΕΤΑ τα γεγονότα που προβλέπετε ότι ΘΑ γίνουν;
Δεν εκτιμάτε την σοβαρότητα σας ή βασίζεστε στο "ποιος θα τα θυμάται την άλλη βδομάδα/ άλλο μήνα, να μας ειρωνεύεται";
Ρε συ. Βαζουμε και
(1) στοιχημα,πουσε συ; Ρωτα μια τον λορδο. Βασικα δες το αβαταρ του. Ειδικα απο
(2) 7 Αυγουστου.
1/ Συχαίνομαι τον τζόγο.
2/ Έχω γενέθλια, τί πρόκειται να γίνει;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 08 Ιούλ 2019, 22:44
Αυτη ειναι νοοτροπια για την οποια προειδοποιουσα. Μερικοι νομιζουν οτι απεκτησαν εξουσια. Οτι οι ιδιοι ειναι ο νομος.
-
Ερμής
από Ερμής » 08 Ιούλ 2019, 22:45
Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:26
Εμας που μενουμε στην Αθηνα δε μας πολυνοιαζουν τα Εξαρχεια, τα οποια εχουν συμβολικη αξια για τους δεξιους και τους ακροαριστερους για αντιθετους λογους.
Μας νοιαζει η εγκληματικοτητα και οι ασχημες συνθηκες στα σπιτια μας, στις γειτονιες μας. Εδω δεν ερχεται ποτε αστυνομικος να απειλησει με φυλακη και ξυλο. Ισως βεβαια να μη χρειαστει τωρα που οι αλλοδαποι εμαθαν οτι βγηκε ο Κουλης..... Θα συμμορφωθουν μονοι τους. Οι Κινεζοι λυσσανε αυτη τη στιγμη αλλα ενταξει, θελουν μια- δυο μερες παραπανω να μαθουν τα νεα. Οσοι παλι αμφισβητησουν οτι κατι αλλαξε την εβδομη Ιουλιου θα βρουν μεγαλο μπελα. Αποκλειεται να κανουμε εμεις λαθος.
Η εγκληματικότητα ξεκινά από εκεί που βρίσκουν φωλιά. Χρόνια τώρα τα Εξάρχεια και ο χώρος που αντιπροσωπεύουν είναι το άσυλο κάθε λογής εγκληματία.
Να προσθέσω ένα ακόμη μέτρο.
Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία σε συνδυασμό με εισοδηματικά κριτήρια καθώς και την αντικειμενική αξία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 08 Ιούλ 2019, 22:49
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:45
Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 22:26
Εμας που μενουμε στην Αθηνα δε μας πολυνοιαζουν τα Εξαρχεια, τα οποια εχουν συμβολικη αξια για τους δεξιους και τους ακροαριστερους για αντιθετους λογους.
Μας νοιαζει η εγκληματικοτητα και οι ασχημες συνθηκες στα σπιτια μας, στις γειτονιες μας. Εδω δεν ερχεται ποτε αστυνομικος να απειλησει με φυλακη και ξυλο. Ισως βεβαια να μη χρειαστει τωρα που οι αλλοδαποι εμαθαν οτι βγηκε ο Κουλης..... Θα συμμορφωθουν μονοι τους. Οι Κινεζοι λυσσανε αυτη τη στιγμη αλλα ενταξει, θελουν μια- δυο μερες παραπανω να μαθουν τα νεα. Οσοι παλι αμφισβητησουν οτι κατι αλλαξε την εβδομη Ιουλιου θα βρουν μεγαλο μπελα. Αποκλειεται να κανουμε εμεις λαθος.
Η εγκληματικότητα ξεκινά από εκεί που βρίσκουν φωλιά. Χρόνια τώρα τα Εξάρχεια και ο χώρος που αντιπροσωπεύουν είναι το άσυλο κάθε λογής εγκληματία.
Να προσθέσω ένα ακόμη μέτρο.
Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία σε συνδυασμό με εισοδηματικά κριτήρια καθώς και την αντικειμενική αξία.
Να ψάξετε και τα λιμάνια για εγκληματίες.
Que Sera, Sera...
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 08 Ιούλ 2019, 22:50
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:43
Ιδού η Ρόδος.
Δεν κατάλαβες την ερώτηση.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:42
αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο γιατι τα εξαρχεια ειναι αντρο παρακρατικων
πως θα στραφει το κρατος εναντι του εαυτου του?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
- 92 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
- 441 Απαντήσεις
- 10536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
- 971 Απαντήσεις
- 20459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.