Λες βλακείες.sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:06Πόσο τελεμές μπορεί να είναι κάποιος πίνκυ που πιστεύει ότι ο λεβεντομαλάκας, η καρκινιάρα, ο κύριος Μητσοτάκης, ο τουρκογλού, ο Τσίπρας κτλ θα ανοίγανε ή θα κλείνανε για λόγους εξυγίανσης και όχι για να ξαναμανά βολέψουν τα δικά τους παιδιά ταΐζοντας σανό στους υπόλοιπους χρήσιμους. Δε λέω ότι είσαι χρήσιμος αλλά αντί για μπουρμπουλήθρες σήκωσε το χέρι ψηλά αν έπηξε το τυρί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 21:55Κάπου στη φιλελέσφαιρα το πήρε το μάτι μου. Είναι σε φάση "μπόμπερ χάρις ντου ιτ εγκέν"
Εντυπωσιακής άνοδος του ποσοστού της ΕΡΤ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- wooded glade
Re: Εντυπωσιακής άνοδος του ποσοστού της ΕΡΤ
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τα ραδιόφωνα της ΕΡΑ είναι με διαφορά τα καλύτερα
Τηλεόραση δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι θα είναι άθλια
Τηλεόραση δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι θα είναι άθλια
- wooded glade
Δεν αποκλείω το γεγονός να προκύψει από τα καλύτερα.
Αν φέρουν τον άλλον τον Μαρμίτα από τη Θεσσαλονίκη π.χ. και αν βάλουν πεντάλεπτο Αλέ, το πλησιάζουν.
Αλλά και πάλι με money δικά τους ή/και με διαφημιστικά έσοδα.
Για δεκάδες λόγους που δεν σου επιτρέπει η ιδέα που έχεις για το πόσο γαμάτα σκέφτεσαι να σκεφτείς, πχ παραγωγές που δεν έχουν κανέναν λόγο άλλοι ιδιώτες να κάνουν και ούτε υποχρεωμένοι είναι, επίσης για κάλυψη γεγονότων που δεν θα έκανε ένας ιδιώτης και πολλά άλλα που δεν σε ενδιαφέρουν γιατί δεν έχουν σχέση με άλογα μπάλες και γκαφρά. Αν ήταν έτσι όπως τα λες πάντως ναι μαζί σου, ας ανοίγανε κανάλι και στο yt, οκ, αλλά δεν είναι, ούτε όπως τα λέω εγώ δεν είναι αν και θα ταίριαζε (έπρεπε).wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:03Με 18 μασέλες τρώγανε οι κάθε golden boys του κάθε κυβερνητικού σχήματος.sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 21:52Χρειάζεται, όχι αυτή, όχι με αυτόν τον τρόπο, αλλά και όχι και να βγάζουν γλώσσα οι κλακαδόροι αυτών που τρώγανε με οχτώ (8) μασέλες έκαστος επειδή συνεχίζουν οι επόμενοι στο ίδιο μοτίβο.wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 21:37
Γιατί μας χρειάζεται η ΕΡΤ ;
Τα παλιά χρόνια υπήρχε μονοπώλειο - αν και δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρχε. Τότε είχαμε Τύπο όλων των αποχρώσεων (με την παρένθεση της εθνοσωτηρίου βέβαια) αλλά το ραδιόφωνο-τηλεόραση έπρεπε ντε και καλά να είναι μονοπώλειο.
Τώρα σε τι χρειάζεται ;
Το καταλαβαίνω απόλυτα να φτιαχτεί ένα κανάλι και να τα λέει συριζέϊκα (ή νεοδημοκρατικά ή πασοκικά για τους άλλους). Νο πρόβλεμ αλλά να κάνουν έρανο μεταξύ τους να το ανοίξουν.
Κάρβουνα στο Νιουκάστλ μας λες.
Εγώ ρωτάω σε τι χρειάζεται ;
Πεθαίνει αύριο ο Τραμπ - λαίμαι. Θα μας δείξει την κηδεία το google, που θα τοποθετηθεί η σωρός του προέδρου επί κιλίβαντος πυροβόλου και τα λοιπά. Εντάξει, το είδαμε. Παρακάτω ;
Να φτιάξουν το δικό τους Κ29 με τους δικούς τους Μπουγιουκλάκη-Πασβαντίδη, δεν τους το απαγορεύει κανένας - ή τουλάχιστον δεν δικαιούται να τους το απαγορέψει. Αλλά με δικά τους λεφτά.
Δηλαδή εγώ που έχω φτιάξει ένα αθλητικό site και λέω στον κόσμο "κύριοι να βλέπετε το δικό μου εκπληκτικό site στο internet" θα έπρεπε τι ; Να εισπράττω λογαριασμούς μέσω της ΔΕΗ ; Έχω βρει και τόσους αγώνες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Το τρίτο το καλλίτερο.
.
.
- wooded glade
Ποιές είναι οι "παραγωγές" και τα "γεγονότα" ;sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:14Για δεκάδες λόγους που δεν σου επιτρέπει η ιδέα που έχεις για το πόσο γαμάτα σκέφτεσαι να σκεφτείς, πχ παραγωγές που δεν έχουν κανέναν λόγο άλλοι ιδιώτες να κάνουν και ούτε υποχρεωμένοι είναι, επίσης για κάλυψη γεγονότων που δεν θα έκανε ένας ιδιώτης και πολλά άλλα που δεν σε ενδιαφέρουν γιατί δεν έχουν σχέση με άλογα μπάλες και γκαφρά. Αν ήταν έτσι όπως τα λες πάντως ναι μαζί σου, ας ανοίγανε κανάλι και στο yt, οκ, αλλά δεν είναι, ούτε όπως τα λέω εγώ δεν είναι αν και θα ταίριαζε (έπρεπε).wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:03Με 18 μασέλες τρώγανε οι κάθε golden boys του κάθε κυβερνητικού σχήματος.
Πεθαίνει αύριο ο Τραμπ - λαίμαι. Θα μας δείξει την κηδεία το google, που θα τοποθετηθεί η σωρός του προέδρου επί κιλίβαντος πυροβόλου και τα λοιπά. Εντάξει, το είδαμε. Παρακάτω ;
Να φτιάξουν το δικό τους Κ29 με τους δικούς τους Μπουγιουκλάκη-Πασβαντίδη, δεν τους το απαγορεύει κανένας - ή τουλάχιστον δεν δικαιούται να τους το απαγορέψει. Αλλά με δικά τους λεφτά.
Δηλαδή εγώ που έχω φτιάξει ένα αθλητικό site και λέω στον κόσμο "κύριοι να βλέπετε το δικό μου εκπληκτικό site στο internet" θα έπρεπε τι ; Να εισπράττω λογαριασμούς μέσω της ΔΕΗ ; Έχω βρει και τόσους αγώνες.
Και γιατί να τα πληρώνουμε χρυσάφι όταν μάλιστα δεν γουστάρει να τα δει κανείς ;
Και επίσης γιατί να μην βγάζει η γραμματεία Τύπου και πληροφοριών μία λίστα και να τη διανέμει σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και να λέει "θα δείξετε αυτό το μήνα λίγο από τη γιορτή των μούσμουλων στην Αιτωλοακαρνανία και επίσης το μνημόσυνο της Εντίθ Πιάφ" ; Όποιος δε δεν δείξει μνημόσυνο Εντίθ Πιάφ να τρώει πρόστιμο από το ΕΣΡ.
Μπες έτσι για πλάκα στο αρχείο της ερτ.wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:41Ποιές είναι οι "παραγωγές" και τα "γεγονότα" ;sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:14Για δεκάδες λόγους που δεν σου επιτρέπει η ιδέα που έχεις για το πόσο γαμάτα σκέφτεσαι να σκεφτείς, πχ παραγωγές που δεν έχουν κανέναν λόγο άλλοι ιδιώτες να κάνουν και ούτε υποχρεωμένοι είναι, επίσης για κάλυψη γεγονότων που δεν θα έκανε ένας ιδιώτης και πολλά άλλα που δεν σε ενδιαφέρουν γιατί δεν έχουν σχέση με άλογα μπάλες και γκαφρά. Αν ήταν έτσι όπως τα λες πάντως ναι μαζί σου, ας ανοίγανε κανάλι και στο yt, οκ, αλλά δεν είναι, ούτε όπως τα λέω εγώ δεν είναι αν και θα ταίριαζε (έπρεπε).wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:03
Με 18 μασέλες τρώγανε οι κάθε golden boys του κάθε κυβερνητικού σχήματος.
Και γιατί να τα πληρώνουμε χρυσάφι όταν μάλιστα δεν γουστάρει να τα δει κανείς ;
Και επίσης γιατί να μην βγάζει η γραμματεία Τύπου και πληροφοριών μία λίστα και να τη διανέμει σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και να λέει "θα δείξετε αυτό το μήνα λίγο από τη γιορτή των μούσμουλων στην Αιτωλοακαρνανία και επίσης το μνημόσυνο της Εντίθ Πιάφ" ; Όποιος δε δεν δείξει μνημόσυνο Εντίθ Πιάφ να τρώει πρόστιμο από το ΕΣΡ.
Αν δεν βρεις τίποτα υπόσχομαι να μην σε λέω κανένα.
.
.
- wooded glade
Έχω μπει και σας έχω κάνει και παραπομπές πλειστάκις.sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:45Μπες έτσι για πλάκα στο αρχείο της ερτ.wooded glade έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:41Ποιές είναι οι "παραγωγές" και τα "γεγονότα" ;sys3x έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 22:14
Για δεκάδες λόγους που δεν σου επιτρέπει η ιδέα που έχεις για το πόσο γαμάτα σκέφτεσαι να σκεφτείς, πχ παραγωγές που δεν έχουν κανέναν λόγο άλλοι ιδιώτες να κάνουν και ούτε υποχρεωμένοι είναι, επίσης για κάλυψη γεγονότων που δεν θα έκανε ένας ιδιώτης και πολλά άλλα που δεν σε ενδιαφέρουν γιατί δεν έχουν σχέση με άλογα μπάλες και γκαφρά. Αν ήταν έτσι όπως τα λες πάντως ναι μαζί σου, ας ανοίγανε κανάλι και στο yt, οκ, αλλά δεν είναι, ούτε όπως τα λέω εγώ δεν είναι αν και θα ταίριαζε (έπρεπε).
Αν δεν βρεις τίποτα υπόσχομαι να μην σε λέω κανένα.
Μόνο που δεν γίνονται ενσωμάτωση αυτά.
Πρόκειται για αρχείο που πάει πίσω 70 χρόνια βέβαια αλλά είναι -δυστυχώς- κακοδιατηρημένο και τα μισά τα έχουν χάσει. Ακόμα περισσότερα ιστορικά reels έχασαν το 1986 στις πλημμύρες που είχαν γίνει (τότε που είχε χαθεί και μεγάλο μέρος των αρχείων του ΚΚΕ από το "σπίτι του λαού").
Δεν προκύπτει κάτι υπέρ του είτε μονοπωλείου από αυτό, είτε υπέρ του "ασσανσερικού" συστήματος που έχουμε τώρα.
- wooded glade
Ο καλύτερος κρατικός ραδιοφωνικός στατημός -πρέπει να ξέρετε- ήταν ο Ενόπλων.
Τον κατήργησε η πασοκική λαίλαπα το 1982.
Ο Ενόπλων μάλιστα ήταν πολιτικά ουδέτερος ενώ το ΕΙΡ ήταν αυτό που έπαιρνε πάντα το μέρος του Καραμανλή, στην δε διάρκεια της "εθνοσωτηρίου" ήταν λογοκριμένοι και οι δύο σταθμοί πανομοιότυπα.
Στο ΕΙΡ ήταν και καραμανλικοί και βαμένοι παναθηναϊκάκηδες. Είδα ένα ιστορικό Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 πρόσφατα στο αρχείο της ΕΡΤ και έπαθα παναγουλίαση από το σπηκάζ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει και κατεφέρετο κατά θεών και δαιμόνων ο εκφωνητής. Ο Δομάζος και ο Λινοξυλάκης έπαιξαν σαν παίκτες ομάδας τσικό σήμερα έλεγε και άλλες αρλούμπες. Σ' αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε προηγηθεί διά του Ιμπραήμ και ισοφάρισε ο Λίνο αλλά ο ΠΑΟ ήταν η κρατική ομάδα τότε που υποτίθεται κέρδιζε πάντα.
Τον κατήργησε η πασοκική λαίλαπα το 1982.
Ο Ενόπλων μάλιστα ήταν πολιτικά ουδέτερος ενώ το ΕΙΡ ήταν αυτό που έπαιρνε πάντα το μέρος του Καραμανλή, στην δε διάρκεια της "εθνοσωτηρίου" ήταν λογοκριμένοι και οι δύο σταθμοί πανομοιότυπα.
Στο ΕΙΡ ήταν και καραμανλικοί και βαμένοι παναθηναϊκάκηδες. Είδα ένα ιστορικό Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 πρόσφατα στο αρχείο της ΕΡΤ και έπαθα παναγουλίαση από το σπηκάζ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει και κατεφέρετο κατά θεών και δαιμόνων ο εκφωνητής. Ο Δομάζος και ο Λινοξυλάκης έπαιξαν σαν παίκτες ομάδας τσικό σήμερα έλεγε και άλλες αρλούμπες. Σ' αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε προηγηθεί διά του Ιμπραήμ και ισοφάρισε ο Λίνο αλλά ο ΠΑΟ ήταν η κρατική ομάδα τότε που υποτίθεται κέρδιζε πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνοδος ΚΚΕ -2ος δημοφιλέστερος ο Κουτσουμπας
από Manolis » 28 Σεπ 2023, 21:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 972 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Μαρ 2024, 22:34
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Απρ 2024, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεχιζεται η εκρηκτικη ανοδος του ΚΚΕ και μετα τις εκλογες.
από Frappezitis » 03 Οκτ 2023, 12:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
04 Οκτ 2023, 08:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Booooom Shakalaka - Eκρηκτικη ανοδος στα ποσοστα του ΚΚΕ
από Frappezitis » 09 Οκτ 2023, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1472 Προβολές
-