ο οκανα λειτουργει ακριβως ετσι. και εχει σωσει πολλους ανθρωπους. ο πρεζακιας αναγκαζεται απο το δικαστηριο να πηγαινει στον οκανα, κι αν ο οκανα πει οτι μια μερα δεν πηγε, μπουζουριασμα και στη στενη.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 17:02
Δεν θα λειτουργησει και ειναι ξεπερασμενα αυτα τα πραγματα. Χρειαζεται αλλου ειδους προσεγγιση, οπου ο ασθενης δεν αντιμετωπιζεται ως εγκληματιας που πρεπει να πειθαρχηθει.
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
.
Tί μορφωμένοι ρέ.....παραμορφωμένοι εννοείς...... μέ Μάστερ αδιαφορίας.....
Τό παλιονήμα μου γιά τούς Τυφλούς δείχνει τό ποσοστό σου στό 50% τού πληθυσμού κύριε.....
Μέ δείγμα 20.000 συμπεριφορών...... τό 50 % !!!!!!!!!!
Φρίκη.....φρίκη λαίμαι.....
Πάμε καλά πάντως..... μήν αγχώνεστε......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πολυ καλο για να είναι αληθινόUppercut έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:34Αυτό είπαν οι αστυνομικοί σύμφωνα με το indymedia.
https://athens.indymedia.org/post/1598982/Από τηλ. Πριν 5 λεπτά μπάτσοι με μηχανές πέρασαν μπροστά από την προσφυγική κατάληψη Ν26 και φώναξαν στους δυο αλληλέγγυους που ήταν απ έξω «από δω και πέρα φυλακή και ξύλο» έχουν σταματήσει ένα στενό πιο πέρα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Όχι, για τη Λωζάννη. Αυτοί που λένε, σιγά, εμένα δεν με πειράξανε, νιώθω ασφαλής, μέτρησαν πόσες γυναίκες βλέπουν και ποιες ώρες; Ξαναλέω, τώρα ακριβώς παίζει για διάφορους λόγους να είναι καλύτερα, δεν είναι συνεχώς η ίδια φάση.Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 19:02Για τα εξάρχεια μιλάς;Athina__P έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 18:59Διευκρινίζω ότι η εμπειρία η πιο πρόσφατη ήταν πριν κανένα εξάμηνο, αν δεν απατώμαι, γιατί η περιοχή έχει διαβαθμίσεις και τώρα μπορεί να είναι Κηφιστά που λέει ο λόγος, δεν ξέρω.
Πάντως να πανηγυρίζουμε που ΑΚΟΜΑ μπορεί ένας νέος δίμετρος να κυκλοφορεί χωρίς να απειλείται δεν το λες και το καλύτερο.
Διαψεύδει κανείς ότι στην πλατεία στο κάτω μέρος για ένα διάστημα τουλάχιστον δεν πλησίαζαν ούτε για πλάκα ντόπιοι δίμετροι γιατί είχαν έρθει άλλοι, τους άρεσε και έκατσαν εκεί;
Και δεν υπήρξε ποτέ, σε κανένα χρονικό σημείο, φάση που το κάτω μέρος της πλατείας να είναι απροσπέλαστο στους κλασικούς θαμώνες της πλατείας, γιατί το είχαν καταλάβει άτυπα άνθρωποι από άλλη ήπειρο που δεν έδειχναν ιδιαίτερα inclusive και φιλικοί με τους ξένους;
Ας δεχτώ ότι ξυλοδαρμός που πετυχα στο ξεκούδουνο με το φως της μέρας για κανένα προφανή λόγο, συμβαίνει μια στα 10 χρόνια και απλά έτυχε να τον παρακολουθήσω τυχαία. Και μπορεί ξέρω γω μια στα δέκα χρόνια να συμβεί και στη Φιλοθέη.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εχω μιλησει με μια κυρια που τη βγαζει στο πεδιο του Αρεως και μου ειπε οτι φοβαται να κοιμηθει στα δημοτικα υπνωτηρια με τον καθε ενα. Θα ειναι κολαση η ζωη τους σε ιδρυμα. Μερικοι ειναι ψιλοκαβατζωμενοι, εχουν χτισει μικρες παραγκες, αλλα οι περισσοτεροι ζουν στο δρομο. Το κεντρο της Αθηνας τους παρεχει προσβαση σε τροφη και ασφαλεια λογω πολυκοσμιας. Αν μπορουσαμε να φτιαξουμε υπαιθριους χωρους που να τους παρεχουν αυτα που ψαχνουν ενω ταυτοχρονα να εχουν και ενα επιπεδο διαβιωσης, να μην ειναι μεσα στην κινηση, το θορυβο και τα σκουπιδια. Μικρες δομες στους λοφους των Αθηνων ισως, μεσα στη φυση. Η φυση γιατρευει πιστευω.pal έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 15:52Πρέπει αυτοί να θέλουν να βοηθηθούν κι εμείς να μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν ξέρω κατά πόσο το να πάρεις αυτούς τους ανθρώπους και να τους κλείσεις σε ένα ίδρυμα είναι βοήθεια ή βία και καταπίεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 15:49Πρεπει να τους βοηθησουμε ο,τι κι αν εχουν.pal έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 15:44
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές στη ζωή μου να μιλήσω με άστεγους ανθρώπους. Μίλησα μόνο με γριούλες γιατί τους ναρκομανείς και τους άντρες τους φοβάμαι. Μερικές φορές μου μίλησαν κάτι ναρκομανείς και ζητούσαν τσιγάρα και κάνα φράγκο και τους μίλησα κι εγώ. Όλες τις φορές που μίλησα διαπίστωσα ότι υπάρχουν και σοβαρά ζητήματα ψυχικής υγείας γιατί λέγανε παλαβά πράγματα. Δεν λύνονται αυτά μόνο με παροχή τροφής και στέγης ή με το να τους δώσει κανείς χρήματα.
Εννοείται δεν αναφέρομαι σε άλλες κατηγορίες άστεγων όπως πχ κάποιες οικογένειες από πρόσφυγες που έτυχε να δω να κοιμούνται στο δρόμο με κουβέρτες και τους μίλησα.
Κατα βαθος το κρατος φοβαται οτι καποιοι "τεμπεληδες" θα επιλεξουν την αστεγια αν γινει η ζωη των αστεγων ευκολη. Γι αυτο εφαρμοζονται ιδρυματικες λυσεις.
Αυτοί είναι που ψάχνουν για την κάλπη?

Μάλλον για τη Λωζάνη λες. Ξυλοδαρμό δεν έχω πετύχει ποτέ στα Εξάρχεια, ούτε καν πέσιμο ή τέτοια. Έχω δει όμως στην περιοχη μου. Και εχω τύχει μέσα σε καφετερια που έκαναν ντου Ολυμπιακοί και κατεβασαν τζαμαρίες, χτύπησαν κόσμο άσχετο και στο τσακ γλίτωσα καρέκλα που πέταξαν στη μπάρα να σπάσουν πίσω τη βιτρίνα με τα ποτά κι είχα κρυφτεί με μια φίλη μου δίπλα στον καταψύκτη. Κι όλα αυτά επειδή σύχναζαν του Παναθηναϊκού άτομα.Athina__P έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 21:49Όχι, για τη Λωζάννη. Αυτοί που λένε, σιγά, εμένα δεν με πειράξανε, νιώθω ασφαλής, μέτρησαν πόσες γυναίκες βλέπουν και ποιες ώρες; Ξαναλέω, τώρα ακριβώς παίζει για διάφορους λόγους να είναι καλύτερα, δεν είναι συνεχώς η ίδια φάση.Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 19:02Για τα εξάρχεια μιλάς;Athina__P έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 18:59Διευκρινίζω ότι η εμπειρία η πιο πρόσφατη ήταν πριν κανένα εξάμηνο, αν δεν απατώμαι, γιατί η περιοχή έχει διαβαθμίσεις και τώρα μπορεί να είναι Κηφιστά που λέει ο λόγος, δεν ξέρω.
Πάντως να πανηγυρίζουμε που ΑΚΟΜΑ μπορεί ένας νέος δίμετρος να κυκλοφορεί χωρίς να απειλείται δεν το λες και το καλύτερο.
Διαψεύδει κανείς ότι στην πλατεία στο κάτω μέρος για ένα διάστημα τουλάχιστον δεν πλησίαζαν ούτε για πλάκα ντόπιοι δίμετροι γιατί είχαν έρθει άλλοι, τους άρεσε και έκατσαν εκεί;
Και δεν υπήρξε ποτέ, σε κανένα χρονικό σημείο, φάση που το κάτω μέρος της πλατείας να είναι απροσπέλαστο στους κλασικούς θαμώνες της πλατείας, γιατί το είχαν καταλάβει άτυπα άνθρωποι από άλλη ήπειρο που δεν έδειχναν ιδιαίτερα inclusive και φιλικοί με τους ξένους;
Ας δεχτώ ότι ξυλοδαρμός που πετυχα στο ξεκούδουνο με το φως της μέρας για κανένα προφανή λόγο, συμβαίνει μια στα 10 χρόνια και απλά έτυχε να τον παρακολουθήσω τυχαία. Και μπορεί ξέρω γω μια στα δέκα χρόνια να συμβεί και στη Φιλοθέη.
Αυτή την καφετέρια την είχαν σπάσει 2-3 φορές.
Αφήστε τις μαλακίες ,όποιος θέλει πάει εξαρχία δεν τον πειράζει κανείς. Η επικινδυνότητα είναι η ίδια όπως σε κάθε άλλη περιοχή του κέντρου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
κι αυτο λαθος ειναι, δεν θα πρεπε οι εξαρτημενοι ν αντιμετωπιζονται σαν εγκληματιες, αλλα σαν αρρωστοι.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 20:40ο οκανα λειτουργει ακριβως ετσι. και εχει σωσει πολλους ανθρωπους. ο πρεζακιας αναγκαζεται απο το δικαστηριο να πηγαινει στον οκανα, κι αν ο οκανα πει οτι μια μερα δεν πηγε, μπουζουριασμα και στη στενη.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 17:02
Δεν θα λειτουργησει και ειναι ξεπερασμενα αυτα τα πραγματα. Χρειαζεται αλλου ειδους προσεγγιση, οπου ο ασθενης δεν αντιμετωπιζεται ως εγκληματιας που πρεπει να πειθαρχηθει.
Συμφωνώ αλλά σαν άρρωστοι που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:42κι αυτο λαθος ειναι, δεν θα πρεπε οι εξαρτημενοι ν αντιμετωπιζονται σαν εγκληματιες, αλλα σαν αρρωστοι.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 20:40ο οκανα λειτουργει ακριβως ετσι. και εχει σωσει πολλους ανθρωπους. ο πρεζακιας αναγκαζεται απο το δικαστηριο να πηγαινει στον οκανα, κι αν ο οκανα πει οτι μια μερα δεν πηγε, μπουζουριασμα και στη στενη.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 17:02
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Οχι, γι αυτο μαλιστα πανε και γραφονται σ αυτα τα προγραμματα πολλοι ντιλερς για να φτιαξουν πελατολογιο.
οποιος θέλει πάει αρκεί να μην έχει πολύ κοντά μαλλιά, να μην μοιάζει με αστυνομικό ή στρατιωτικό, να μην φοράει την λάθος μπλούζα, να μην του ξεφύγει καμιά μαλακία που δεν πρέπει να ακουστεί, να είναι οκ με το γεγονός οτι ο οποιοσδήποτε γύρω του μπορεί να οπλοφορεί, να κάνει οτι δεν βλέπει τα ναρκωτικά που αλλάζουν χέρια στις γωνίες και να είναι έτοιμος να τρέξει ανα πάσα στιγμή αν αρχίσουν να πέφτουν μολότοφ προς το μέρος του.Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:24Μάλλον για τη Λωζάνη λες. Ξυλοδαρμό δεν έχω πετύχει ποτέ στα Εξάρχεια, ούτε καν πέσιμο ή τέτοια. Έχω δει όμως στην περιοχη μου. Και εχω τύχει μέσα σε καφετερια που έκαναν ντου Ολυμπιακοί και κατεβασαν τζαμαρίες, χτύπησαν κόσμο άσχετο και στο τσακ γλίτωσα καρέκλα που πέταξαν στη μπάρα να σπάσουν πίσω τη βιτρίνα με τα ποτά κι είχα κρυφτεί με μια φίλη μου δίπλα στον καταψύκτη. Κι όλα αυτά επειδή σύχναζαν του Παναθηναϊκού άτομα.Athina__P έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 21:49Όχι, για τη Λωζάννη. Αυτοί που λένε, σιγά, εμένα δεν με πειράξανε, νιώθω ασφαλής, μέτρησαν πόσες γυναίκες βλέπουν και ποιες ώρες; Ξαναλέω, τώρα ακριβώς παίζει για διάφορους λόγους να είναι καλύτερα, δεν είναι συνεχώς η ίδια φάση.
Αυτή την καφετέρια την είχαν σπάσει 2-3 φορές.
Αφήστε τις μαλακίες ,όποιος θέλει πάει εξαρχία δεν τον πειράζει κανείς. Η επικινδυνότητα είναι η ίδια όπως σε κάθε άλλη περιοχή του κέντρου.
Λες να επαναληφθουν τετοιες στιγμες?

22/5/86 Μερικές δεκάδες γυναίκες από φεμινιστικές οργανώσεις είχαν συγκεντρώθεί στην πλατεία Εξαρχείων με σκοπό να κουβεντιάσουν για τις “επιχειρήσεις αρετή” του διοικητή των ΜΑΤ Νίκων Αρκουδέα. Μετά από βίαια επέμβαση των ΜΑΤ συνελήφθησαν όλες.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- blackpaint
Ας νομιμοποιησουν τα ελαφρα ναρκωτικα (κανναβη, μανιταρια, δμτ) και ας δινουν σε ελεγχομενο κλινικα περιβαλλον δωρεαν ηρωινη στους εξαρτημενους, και να δεις για ποτε θα περιοριστει το φαινομενο. Θα περιοριστει λεω, γιατι ποτε δεν θα εξαλειφθει.Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:43Συμφωνώ αλλά σαν άρρωστοι που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:42κι αυτο λαθος ειναι, δεν θα πρεπε οι εξαρτημενοι ν αντιμετωπιζονται σαν εγκληματιες, αλλα σαν αρρωστοι.
Έλα ρε! Κι εγώ νόμιζα ότι θα τους αντιμετωπίσουμε σαν οφθαλμιατρικά περιστατικά.Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:43Συμφωνώ αλλά σαν άρρωστοι που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:42κι αυτο λαθος ειναι, δεν θα πρεπε οι εξαρτημενοι ν αντιμετωπιζονται σαν εγκληματιες, αλλα σαν αρρωστοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-