Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
gassim
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από gassim » 10 Ιούλ 2019, 00:53
Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:44
Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 16:24
blackpaint έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 16:14
η ιδρυματοποιηση δεν ειναι λυση.
Εντελως φανταστικη ιστορία την γράφω μονο για να μην παιρνουμε ελαφρα καταστασεις προς επίδειξη ανθρωπισμου.
Ετσι πίστευε μεχρι και πρόσφατα μια οικογένεια - ακόμα και οταν ο παππούς μαχαίρωσε την γυναίκα του - εκαναν οτι συνηθιζαν επί χρόνια . Συγκαλυψη με καθε τροπο κ αρνηση της πραγματικοτητας + να μην εχουν κοινωνικο στιγμα .
Το ξανασκεφτηκαν οταν τον πρόλαβαν τελευταία στιγμη απο πολυ χειρότερα.
Γιατι τη μαχαιρωσε; Και εμενα ειχε επιχειρησει να με μαχαιρωσει ο πατερας μου και πιο μικρο μου πεταγε μαχαιρια βουτυρου ενω ετρεχα στο μπαλκονι, αλλα η οικογενεια ελεγε οτι ηταν για το καλο μου.
Ενας ξαδερφος συνομιληκος των γονιων μου πηγε με την οικογενεια μεταναστης στην Αυστραλια. Η προνοια τους πηρε το παιδι γιατι τσακωνονταν. Αυτες λοιπον ειναι πολιτισμενες χωρες.
Θελω απο τον Μητσοτακη να στελνει την προνοια μεσα στην αγια ελληνικη οικογενεια, στους ευυποληπτους οικογενειαρχες, και να τους παιρνει τα παιδια.
και να τα κάνει φιλελεύθερους

-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 10 Ιούλ 2019, 00:55
gassim έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:50
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:04
gassim έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 23:49
ναι θέλεις να πεις οτι στα εξάρχεια υπάρχει η ίδια εγκληματικότητα που υπάρχει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της αθήνας αλλά δεν ισχύει.
Είναι σαν να σου λέω ότι ειναι επικίνδυνο να κολυμπας στην Φλόριντα γιατί έχει πολλούς καρχαρίες και να μου λες παντού το ίδιο είναι, πρόπερσι δεν είχανε βγάλει ενα μωρό καρχαρία στον παγασητικό;
Υπάρχουν μέρη με πολύ μεγαλύτερη εγκληματικότητα που ακόμα και κάποιος που απλώς περνάει αμέριμνος, κινδυνεύει. Στα εξάρχεια δεν συμβαίνει αυτό.
ναι υπάρχουν, η νάιδα δεν έλεγε αυτό, έλεγε οτι ειναι εξίσου ασφαλές με οποιοδήποτε άλλο μέρος της Αθήνας.
Τα εξάρχεια είναι μια περιοχή που ελέγχεται απο μια εγκληματική συμμορία που έχει φτάσει στο σημείο να μην επιτρέπει την είσοδο της αστυνομίας στην περιοχή και να επιβάλει τον νόμο (οπως τον αντιλαμβάνονται τα μέλη της) κατά δικαίων και αδίκων με χρήση όπλων.
Το γεγονός οτι μπορείς να περπατήσεις αμέριμνος υπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των μελών της συμμορίας που θα κρίνουν αν τους αρέσει η φάτσα σου.
Η δική μου φάτσα αρέσει και πηγαίνω συχνά και η δική σου προφανώς και της νάιδα. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός οτι αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω φάει κάποιου είδους στοχοποίηση.
Άντε ρε μια χαρά είναι. Οι μπάτσοι πάντα δεν μπορούσαν να περάσουν μόνοι τους, παρά μόνο με κλούβες και ΜΑΤ.
Οι συμμορίες υπάρχουν και μπορεί να σε πετύχουν οπουδήποτε όχι μόνο στα εξάρχεια που στην τελική δεν έχουμε ακούσει και κάποιο περιστατικό πεσίματος σε ανύποπτο περαστικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
gassim
από gassim » 10 Ιούλ 2019, 00:58
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:55
Υπάρχουν μέρη με πολύ μεγαλύτερη εγκληματικότητα που ακόμα και κάποιος που απλώς περνάει αμέριμνος, κινδυνεύει. Στα εξάρχεια δεν συμβαίνει αυτό.
ναι υπάρχουν, η νάιδα δεν έλεγε αυτό, έλεγε οτι ειναι εξίσου ασφαλές με οποιοδήποτε άλλο μέρος της Αθήνας.
Τα εξάρχεια είναι μια περιοχή που ελέγχεται απο μια εγκληματική συμμορία που έχει φτάσει στο σημείο να μην επιτρέπει την είσοδο της αστυνομίας στην περιοχή και να επιβάλει τον νόμο (οπως τον αντιλαμβάνονται τα μέλη της) κατά δικαίων και αδίκων με χρήση όπλων.
Το γεγονός οτι μπορείς να περπατήσεις αμέριμνος υπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των μελών της συμμορίας που θα κρίνουν αν τους αρέσει η φάτσα σου.
Η δική μου φάτσα αρέσει και πηγαίνω συχνά και η δική σου προφανώς και της νάιδα. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός οτι αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω φάει κάποιου είδους στοχοποίηση.
Άντε ρε μια χαρά είναι. Οι μπάτσοι πάντα δεν μπορούσαν να περάσουν μόνοι τους, παρά μόνο με κλούβες και ΜΑΤ.
Οι συμμορίες υπάρχουν και μπορεί να σε πετύχουν οπουδήποτε όχι μόνο στα εξάρχεια που στην τελική δεν έχουμε ακούσει και κάποιο περιστατικό πεσίματος σε ανύποπτο περαστικό.
φυσικά και έχουμε ακούσει απλά σου φαίνεται νορμάλ γιατί θεωρείς οκ το να την πέφτουν σε άτομα στοχοποιημένα απο το indymedia ή σε άτομα που φέρουν σημαίες κτλ...
Για κάποιο λόγο θεωρείς οτι απο τον νόμο πρέπει να προστατεύονται μόνο οι αμέριμνοι περαστικοί και όχι οι λιμενικοί για παράδειγμα.
Γενικά η εγκληματικότητα στην περιοχή θεωρείται ψιλοφυσιολογική γιατί "εντάξει μωρέ πάντα έτσι ήταν".
Το οτι συχνάζουμε στην περιοχή και την αγαπάμε δεν αρκεί για να κάνουμε το άσπρο μαύρο.
Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν θα τα λύσει η αστυνομία, θα τα λύσει το airbnb

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
gassim την 10 Ιούλ 2019, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
under
από under » 10 Ιούλ 2019, 01:02
Τελος στους συριζοτσολιαδες αξιωματικους που ντροπιασαν την ΕΛ.ΑΣ.
Ηταν αμεση προτεραιοτητα,ηταν δικαιο,εγινε πραξη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 10 Ιούλ 2019, 01:05
Μπήκαν οι συγγενείς τώρα. Μια χαρά η κουτάλα.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 10 Ιούλ 2019, 01:20
Χτυπησαν στο Μουσειο εναν ασχετο γιατι εμοιαζε σε δημοσιογραφο του σκαι.
-
pal
- Μέλη που αποχώρησαν
- Phorum.gr user: pal
από pal » 10 Ιούλ 2019, 01:22
gassim έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:58
Πολύ σωστό αυτό
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 10 Ιούλ 2019, 01:34
Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 01:20
Χτυπησαν στο Μουσειο εναν ασχετο γιατι εμοιαζε σε δημοσιογραφο του σκαι.
Δεν ήταν; Όχι ρε πούστη!

-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 10 Ιούλ 2019, 01:36
pal έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 01:22
gassim έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:58
Πολύ σωστό αυτό
Το ασυδοτο airbnb καταστρεφει ζωες.Το ιδιο οι χρυσες βιζες, το ξεπουλημα της Αθηνας στους ξενους.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 10 Ιούλ 2019, 07:41
gassim έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 23:49
Naida έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 23:02
gassim έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 22:58
Τώρα και οι δύο ξέρουμε οτι καταλαβαίνεις αλλά για κάποιο λόγο κάνεις την χαζή.
Εγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις. Εσύ καταλαβαίνεις τι λεω εγώ; ή απλά εθελοτυφλείς;
ναι θέλεις να πεις οτι στα εξάρχεια υπάρχει η ίδια εγκληματικότητα που υπάρχει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της αθήνας αλλά δεν ισχύει.
Είναι σαν να σου λέω ότι ειναι επικίνδυνο να κολυμπας στην Φλόριντα γιατί έχει πολλούς καρχαρίες και να μου λες παντού το ίδιο είναι, πρόπερσι δεν είχανε βγάλει ενα μωρό καρχαρία στον παγασητικό;
Να σε ρωτήσω κάτι;πηγαίνεις στα εξαρχεια γενικά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 10 Ιούλ 2019, 08:01
Κοίτα που φτάσαμε στο 2019 να πρέπει να εξηγήσουμε στην Naida αν είναι τα Εξάρχεια προβληματική περιοχή ή όχι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
zteo
από zteo » 10 Ιούλ 2019, 08:06
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 08:01
Κοίτα που φτάσαμε στο 2019 να πρέπει να εξηγήσουμε στην Naida αν είναι τα Εξάρχεια προβληματική περιοχή ή όχι.
Το προβλημα ειναι οτι προσπαθειτε να περασετε μια εικονα οτι εγκληματικοτητα υπαρχει μονο στα Εξαρχεια και σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα οι πολιτες ζουν την απολυτη ασφαλεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
- 92 Απαντήσεις
- 2265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
- 441 Απαντήσεις
- 10535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
- 971 Απαντήσεις
- 20458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.