Άρα το ζήτημα δεν είναι η εγκληματικότητα. Είναι ο περιορισμός των ιδεολογιών δέρνουμε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Σωστά;
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η υπόθεση Ζακ η η υπόθεση με τον 88 χρόνο που πυροβολησε τον τσιγγάνο ληστή ήταν τελικά καθαρά αστυνομικές υποθέσεις η είχαν και πολιτική διάσταση ;zteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:14Μονο εαν παραδεχτεις οτι σε καθε ληστεια ο αστυνομικος παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο για να τον ρωτησει τι να κανει.Το ((αβατο)) των Εξαρχειων στην ουσια το δημιουργησε η τεμπελια των αστυνομικων.Η ολη περιοχη μαζι με τα Πατησια ειναι απο τις ποιο πυκνοκατοικιμενες περιοχες.Κατι που δυσκολευει την αστυνομευση η την αστυνομικη ερευνα.Οταν ο αλλος εχει την νοοτροπια να παιρνει 1000 ευρω και να καθετε να πινει φραπεδακια μια χαρα τον βολευει ο μυθος του ((αβατου)).
Και η αύξηση της εγκληματικότητας καθώς και η αντιμετώπιση της είναι πολιτικά θέματα
Το να δείρεις τον οποιοδήποτε δεν είναι ιδεολογία, είναι εγκληματικότητα.
Αν δεν δέρνανε δεν θα περνούσε ποτέ κανείς να ρωτάει τον κόσμο τι γνώμη έχετε για τους δημοσιογράφους ή τους μετανάστες κτλ. για να τσεκάρουν την ιδεολογία τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 10 Ιούλ 2019, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, σιγά μην κυκλοφορείς με διαπιστευτήρια και παρασυνθήματα λες και πρόκειται για κοστουμάτη μαφία.
Βλέπει αναρχοπρεζόνι, τύπο που του θυμίζει χρυσαυγίτη για τον χ ή ψ λόγο, δίνει σήμα το πρεζάκι στο ίντυ, βγάζει ανακοίνωση το επικοινωνιακό τημ (στη γωνία τάδε με τάδε εθεάθη φασίστας) μαζεύονται τα ξώμπαρκα μπάχαλα της περιοχής, τον πλακώνουν και αν χαλάσει η σούπα, βγάζουν ανακοίνωση κλπ
Ό,τι θυμούνται χαίρονται και ό,τι φανεί του κάθε λωλοστεφανή, είναι η φάση. Κι όταν την πέσουν ανέκτακτοι απαλλοτριωτές σε κάποια συντρόφισα ή αποκομμένο σύντροφο, βγάζουν πάλι ανακοίνωση "πρέπει να πάρουμε πίσω τη γειτονιά μας." Παρ' τα Λίζα και καν' τα κορνίζα.
Κατά τα άλλα, δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα μπαράκια και τσιπουράδικα παίζουν πλέον με σύστημα Ψυρρή. Συγκεντρωμένα σε κάποιες περιοχές και δρόμους. Ακόμη και ως περιβάλλον, είναι ακριβώς τα ίδια.
Ε, σ' αυτό ακριβώς το τυποποιημένο μοντελάκι κυκλοφορούν πλέον οι ατρόμητοι των νυχτερινών δρόμων.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως την τελευταία φορά που είχα πάει σε ταβέρνα στην πλατεία ΕξαρχείωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:17Ναι, σιγά μην κυκλοφορείς με διαπιστευτήρια και παρασυνθήματα λες και πρόκειται για κοστουμάτη μαφία.
Βλέπει αναρχοπρεζόνι, τύπο που του θυμίζει χρυσαυγίτη για τον χ ή ψ λόγο, δίνει σήμα το πρεζάκι στο ίντυ, βγάζει ανακοίνωση το επικοινωνιακό τημ (στη γωνία τάδε με τάδε εθεάθη φασίστας) μαζεύονται τα ξώμπαρκα μπάχαλα της περιοχής, τον πλακώνουν και αν χαλάσει η σούπα, βγάζουν ανακοίνωση κλπ
Ό,τι θυμούνται χαίρονται και ό,τι φανεί του κάθε λωλοστεφανή, είναι η φάση. Κι όταν την πέσουν ανέκτακτοι απαλλοτριωτές σε κάποια συντρόφισα ή αποκομμένο σύντροφο, βγάζουν πάλι ανακοίνωση "πρέπει να πάρουμε πίσω τη γειτονιά μας." Παρ' τα Λίζα και καν' τα κορνίζα.
Κατά τα άλλα, δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα μπαράκια και τσιπουράδικα παίζουν πλέον με σύστημα Ψυρρή. Συγκεντρωμένα σε κάποιες περιοχές και δρόμους. Ακόμη και ως περιβάλλον, είναι ακριβώς τα ίδια.
Ε, σ' αυτό ακριβώς το τυποποιημένο μοντελάκι κυκλοφορούν πλέον οι ατρόμητοι των νυχτερινών δρόμων.
Α. Παρκαρα την μηχανή μου στην πλατεία Κλαυθμώνος
Β. Είχα ντύσιμο κατάλληλο για την περιοχή
Γ. Είχα στο πορτοφόλι μου πολύ λίγα χρημματα και τα άλλα κρυμμένα αλλου ..
Το να δειρεις πολιτικούς αντιπάλους αντίθετους ιδεολογικα είναι πολιτικός ακτιβισμοςgassim έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:16Το να δείρεις τον οποιοδήποτε δεν είναι ιδεολογία, είναι εγκληματικότητα.
Αν δεν δέρνανε δεν θα περνούσε ποτέ κανείς να ρωτάει τον κόσμο τι γνώμη έχετε για τους δημοσιογράφους ή τους μετανάστες κτλ. για να τσεκάρουν την ιδεολογία τους.
Εχουν την πολιτικη διασταση αντιπαραθεσης καπιταλισμου-σοσσιαλισμου.Ειναι ομως ενα μικρο κομματι της πολιτικης αντιπαραθεσης μεταξυ των δυων συστηματων.Οταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν την ιδια οικονομικη πολιτικη τους ειναι ποιο ευκολο να τραβανε τις δηθεν διαχωριστικες τους γραμμες αριστερα-δεξια για το ζητημα των Εξαρχειων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:16Η υπόθεση Ζακ η η υπόθεση με τον 88 χρόνο που πυροβολησε τον τσιγγάνο ληστή ήταν τελικά καθαρά αστυνομικές υποθέσεις η είχαν και πολιτική διάσταση ;zteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:14Μονο εαν παραδεχτεις οτι σε καθε ληστεια ο αστυνομικος παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο για να τον ρωτησει τι να κανει.Το ((αβατο)) των Εξαρχειων στην ουσια το δημιουργησε η τεμπελια των αστυνομικων.Η ολη περιοχη μαζι με τα Πατησια ειναι απο τις ποιο πυκνοκατοικιμενες περιοχες.Κατι που δυσκολευει την αστυνομευση η την αστυνομικη ερευνα.Οταν ο αλλος εχει την νοοτροπια να παιρνει 1000 ευρω και να καθετε να πινει φραπεδακια μια χαρα τον βολευει ο μυθος του ((αβατου)).
Και η αύξηση της εγκληματικότητας καθώς και η αντιμετώπιση της είναι πολιτικά θέματα
Να σου θυμισω οτι το κομματικο καναλι της ΝΔ (βλεπε ΣΚΑΙ) εκανε αντιπολιτευτικη σημαια τα Εξαρχεια οχι την οικονομια.Αυτο νομιζω οτι κατι εχει να μας πει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άρα τα αστυνομικα ζητηματα έχουν πολιτική διάστασηzteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:22Εχουν την πολιτικη διασταση αντιπαραθεσης καπιταλισμου-σοσσιαλισμου.Ειναι ομως ενα μικρο κομματι της πολιτικης αντιπαραθεσης μεταξυ των δυων συστηματων.Οταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν την ιδια οικονομικη πολιτικη τους ειναι ποιο ευκολο να τραβανε τις δηθεν διαχωριστικες τους γραμμες αριστερα-δεξια για το ζητημα των Εξαρχειων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:16Η υπόθεση Ζακ η η υπόθεση με τον 88 χρόνο που πυροβολησε τον τσιγγάνο ληστή ήταν τελικά καθαρά αστυνομικές υποθέσεις η είχαν και πολιτική διάσταση ;zteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:14
Μονο εαν παραδεχτεις οτι σε καθε ληστεια ο αστυνομικος παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο για να τον ρωτησει τι να κανει.Το ((αβατο)) των Εξαρχειων στην ουσια το δημιουργησε η τεμπελια των αστυνομικων.Η ολη περιοχη μαζι με τα Πατησια ειναι απο τις ποιο πυκνοκατοικιμενες περιοχες.Κατι που δυσκολευει την αστυνομευση η την αστυνομικη ερευνα.Οταν ο αλλος εχει την νοοτροπια να παιρνει 1000 ευρω και να καθετε να πινει φραπεδακια μια χαρα τον βολευει ο μυθος του ((αβατου)).
Να σου θυμισω οτι το κομματικο καναλι της ΝΔ (βλεπε ΣΚΑΙ) εκανε αντιπολιτευτικη σημαια τα Εξαρχεια οχι την οικονομια.Αυτο νομιζω οτι κατι εχει να μας πει.

εκτός από όσους δέρνουν τους δικούς μας, που είναι φασίστες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:22Το να δειρεις πολιτικούς αντιπάλους αντίθετους ιδεολογικα είναι πολιτικός ακτιβισμος
Εντασσονται στην πολιτικη διασταση της οικονομικης αντιπαραθεσης των δυων συστηματων.Η εισοδο της αστυνομιας στα Εξαρχεια δεν εχει πολιτικη διασταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:24Άρα τα αστυνομικα ζητηματα έχουν πολιτική διάστασηzteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:22Εχουν την πολιτικη διασταση αντιπαραθεσης καπιταλισμου-σοσσιαλισμου.Ειναι ομως ενα μικρο κομματι της πολιτικης αντιπαραθεσης μεταξυ των δυων συστηματων.Οταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν την ιδια οικονομικη πολιτικη τους ειναι ποιο ευκολο να τραβανε τις δηθεν διαχωριστικες τους γραμμες αριστερα-δεξια για το ζητημα των Εξαρχειων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για κάποιο λόγο όμως οι άμεσα θιγόμενοι θεωρούν οτι διώκονται λόγω ιδεολογίας. Ακόμα και η Νάιδα που μάλλον δεν είναι άμεσα θιγόμενη το ίδιο πιστεύει.zteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:27Εντασσονται στην πολιτικη διασταση της οικονομικης αντιπαραθεσης των δυων συστηματων.Η εισοδο της αστυνομιας στα Εξαρχεια δεν εχει πολιτικη διασταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:24Άρα τα αστυνομικα ζητηματα έχουν πολιτική διάστασηzteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:22
Εχουν την πολιτικη διασταση αντιπαραθεσης καπιταλισμου-σοσσιαλισμου.Ειναι ομως ενα μικρο κομματι της πολιτικης αντιπαραθεσης μεταξυ των δυων συστηματων.Οταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν την ιδια οικονομικη πολιτικη τους ειναι ποιο ευκολο να τραβανε τις δηθεν διαχωριστικες τους γραμμες αριστερα-δεξια για το ζητημα των Εξαρχειων.
zteo έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 10:14Μονο εαν παραδεχτεις οτι σε καθε ληστεια ο αστυνομικος παιρνει τηλεφωνο τον υπουργο για να τον ρωτησει τι να κανει.Το ((αβατο)) των Εξαρχειων στην ουσια το δημιουργησε η τεμπελια των αστυνομικων.Η ολη περιοχη μαζι με τα Πατησια ειναι απο τις ποιο πυκνοκατοικιμενες περιοχες.Κατι που δυσκολευει την αστυνομευση η την αστυνομικη ερευνα.Οταν ο αλλος εχει την νοοτροπια να παιρνει 1000 ευρω και να καθετε να πινει φραπεδακια μια χαρα τον βολευει ο μυθος του ((αβατου)).
Ανοησιες.
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... 2273&lang=Το έτος 2018 εξιχνιάστηκαν (51.414) αδικήματα του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος, που αφορούν σε όλο το φάσμα της εγκληματικής δραστηριότητας.Επίσης συνελήφθησαν συνολικά (173.306) άτομα για αξιόποινες συμπεριφορές, από τα οποία (79.939) ενέχονται σε ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών, αυτοκινήτων, καταστημάτων, ναρκωτικά κ.λπ. αδικήματα
Κοντα 200 χιλιαδες συλληψεις το χρονο αλλα κατα τα αλλα ο Ελληνας αστυνομικος πινει ολη τη μερα καφε στα Εβερεστ,ξυνει το παπαρι του παιρνοντας 1000 ευρω και τον βολευει το αβατο στα Εξαρχεια.
Σωστα κανουν και το πιστευουν μιας και η ιδεολογια τους εμπεριεχει και καποιες μορφες βιας και αντικρατισμου.Η θεωρια και η πραξη ειναι ενιαια και συνδεδεμενη.Οποτε ειναι λογικο να αναπτυξουν ολοι αυτοι μια μορφη παραβατικοτητας.Απλα το ολο ζητημα δεν αφορα το 99% του Ελληνικου λαου.Μπες στο πορταλ του 902 και θα δεις οτι οταν γινεται ((κλεφτοπολεμος)) στα Εξαρχεια ειναι 5 η 6 ειδηση και αυτο απλα γινεται μια αναφορα.Ενω στα αστικα ιδιωτικα καναλια ηταν πρωτη ειδηση μεγεθυμενη με τερατολογιες.Αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα οτι καθοριζεται μια ανωδυνη αντζεντα προκειμενου να θαφτουν πραγματικα λαικα προβληματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-