Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 10 Ιούλ 2019, 15:40

.

.
laghetti-di-cava-grande-33871497.jpg
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 10 Ιούλ 2019, 15:45

νύχτα έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:28
blackpaint έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:24
και τσιμπαγε;

που ειναι;
τσίμπαγε :lol:
(κεφαλόπουλα κυρίως)

κοντά στην Τριστινίκα, Σιθωνία

ο δρόμος που περνάει είναι χωματόδρομος, και δεν περνούν
συχνά αυτοκίνητα, παραδίπλα είναι των γυμνιστών η επίσημη

όντως δεν έχει πολλά δέντρα, αλλά αυτό είναι και καλό για να μη
μαζεύονται πολλοί

κυρίως τροχόσπιτα έχει, και κάτι φίλοι μου τσέχοι κοιμόταν σε βαν
Η θάλασσα δεν είναι τόσο ιδανική όσο φαίνεται όμως.

Η "επισημη" των γυμνιστών είναι ωραίος κολπισκος αλλα μετά τον Ιούνιο είναι απάλευτα από την πολυκοσμία και τα μπιτια κάτι καμμενων.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 10 Ιούλ 2019, 15:47

νύχτα έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:39
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:36
.
Ο δικός μας.....Cava Grande de Cassibille.....Naturala reserva.....κοντά στήν Αvola.....Σικελία.....

.
cava-grande-del-cassibile.jpg

.
πανέμορφα αλλά πολύς κόσμος

.
Ψάξε τό μέρος.....είναι ποτάμι....μέ πολλές βάθρες 50 κ100 μέτρων.....καταρρακτάκια.....νερά ....νερά....

Τό ομορφότερο πού είδα ποτέ....

Θά έβαζα καλύτερες φώτο αλλά τό Τάμπλετ δέν μού ανεβάζει πάνω από 250kb γαμώτο....

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 10 Ιούλ 2019, 15:51

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:45
Η θάλασσα δεν είναι τόσο ιδανική όσο φαίνεται όμως.

Η "επισημη" των γυμνιστών είναι ωραίος κολπισκος αλλα μετά τον Ιούνιο είναι απάλευτα από την πολυκοσμία και τα μπιτια κάτι καμμενων.
για μένα που δεν κολυμπάω πολύ βαθειά ήταν ιδανικά,
ησυχία χρειαζόμουν και αυτό είχα

στη διπλανή είναι καλύτερη η θάλασσα, γι αυτό την προτίμησαν οι γυμνιστές

τα βράδια πήγαινα Τορώνη :e040: , δε ξέρω τί συνέβαινε

Σκεπτικέ τί να ψάξω καλέ μου, μήπως θα πάω;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2019, 15:52

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 10 Ιούλ 2019, 15:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:52
Εικόνα
Πού είναι, για πες;
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 10 Ιούλ 2019, 16:09

Εικόνα
Εικόνα

υπνοδωματιο και βεραντα

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 10 Ιούλ 2019, 16:55

Uppercut έγραψε:
23 Μάιος 2019, 02:46
Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.

Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Δεν έχει πια νόημα, όλες οι παραλίες (νησιά και Κρήτη) έχουν πίσω πλέον χτισμένα εξοχικά, κατοικίες, επιχειρήσεις και συχνά πολύ πυκνά . Είναι σαν να μένεις άστεγος μέσα σε μία πόλη-χωριό. Καμία σχέση με το να μένεις στην πραγματική ύπαιθρο. Τώρα δεν μιλάμε για παραλιούλες σε γκρεμίδια, νησάκια της άγονης, που για να πας ή μόνο με κατσικόδρομο ή σκάφος. Συνήθως δεν έχουν τίποτα σκιά, νερό, μαγαζιά κον΄τα μόνο στην σκέψη για την προεργασία που θέλουν αστο καλύτερα. 3-4 που εχουν/είχαν απομείνει μαζικές πχ Πρέβελη είναι μέσα στην μπίχλα, χαρτιά υγείας να ανεμίζουν και την πολυκοσμία, μερικές φορές μετράει και η ποσότητα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 10 Ιούλ 2019, 17:01

Dorian έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 16:55
Δεν έχει πια νόημα, όλες οι παραλίες (νησιά και Κρήτη) έχουν πίσω πλέον χτισμένα εξοχικά, κατοικίες, επιχειρήσεις και συχνά πολύ πυκνά . Είναι σαν να μένεις άστεγος μέσα σε μία πόλη-χωριό. Καμία σχέση με το να μένεις στην πραγματική ύπαιθρο. Τώρα δεν μιλάμε για παραλιούλες σε γκρεμίδια, νησάκια της άγονης, που για να πας ή μόνο με κατσικόδρομο ή σκάφος. Συνήθως δεν έχουν τίποτα σκιά, νερό, μαγαζιά κον΄τα μόνο στην σκέψη για την προεργασία που θέλουν αστο καλύτερα. 3-4 που εχουν/είχαν απομείνει μαζικές πχ Πρέβελη είναι μέσα στην μπίχλα, χαρτιά υγείας να ανεμίζουν και την πολυκοσμία, μερικές φορές μετράει και η ποσότητα.
Αυτα τους λεω κι εγω, αφηστε το παιδια, δεν αξιζει τον κοπο :lol: . Και οντως θελει πολλη προετοιμασια και ειδικο εξοπλισμο και εν τελει γνωσεις, κι αυτα στοιχιζουν σε χρηματα, χρονο και κοπο.

Αλλα αν πετυχει αξιζει ρε γαμωτο. Κι ας χρειαστει να πας στου διαολου τη μανα.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 10 Ιούλ 2019, 17:16

blackpaint έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 17:01
Dorian έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 16:55
Αυτα τους λεω κι εγω, αφηστε το παιδια, δεν αξιζει τον κοπο :lol: . Και οντως θελει πολλη προετοιμασια και ειδικο εξοπλισμο και εν τελει γνωσεις, κι αυτα στοιχιζουν σε χρηματα, χρονο και κοπο.

Διέδωσε και καμία φήμη για φαντάσματα να φεύγουν :lol: .Σιγουρα οι πετυχημένες μένουν πιο πολύ από κανένα 5ήμερο σε νοικιαζόμενα. Βέβαια όλες πλέον για μένα είναι στα δεύτερα 90ς 00ς. Ίσως απλώς γέρασα και σαρανταρίζω, ίσως όντως ήταν πιο εύκολα φόρτωνες 10 πράγματα το αμάξι και πάρκαρες παραδίπλα. Ηπειρωτική χώρα δεν έχω κάνει ποτέ πρακτικά καλοκαιρινές διακοπές, δεν ξέρω τι παίζει, νησιά είναι απελπιστικά για το θέμα.
Από που είναι οι φώτο περίπου;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 10 Ιούλ 2019, 17:38

blackpaint έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 17:01

Σωστός! :smt023
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 10 Ιούλ 2019, 17:59

Dorian έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 17:16

Διέδωσε και καμία φήμη για φαντάσματα να φεύγουν :lol: .Σιγουρα οι πετυχημένες μένουν πιο πολύ από κανένα 5ήμερο σε νοικιαζόμενα. Βέβαια όλες πλέον για μένα είναι στα δεύτερα 90ς 00ς. Ίσως απλώς γέρασα και σαρανταρίζω, ίσως όντως ήταν πιο εύκολα φόρτωνες 10 πράγματα το αμάξι και πάρκαρες παραδίπλα. Ηπειρωτική χώρα δεν έχω κάνει ποτέ πρακτικά καλοκαιρινές διακοπές, δεν ξέρω τι παίζει, νησιά είναι απελπιστικά για το θέμα.
Από που είναι οι φώτο περίπου;
το πιστευεις πως αυτο σκεφτομουνα να γραψω; Εναλλακτικα, για σκελετους που βρεθηκαν θαμενοι στο δασος :D Η ακομα για το φοβερο και τρομερο επταστομο*, που αμα σε τσιμπησει δεν σε σωζει τιποτα και πεθαινεις με φριχτους πονους.

Με αμαξι δεν εχω παει ποτε, εχω ομως ριξει πολλα χιλιομετρα ποδαρατο με 70αρι σακιδιο φουλ, σε ανωμαλο εδαφος και να βαραει 40αρια. Οποτε εμαθα να διαλεγω τα πιο ελαφρια γκατζετ, να ξεφορτωνομαι τα περιττα και ν αυτοσχεδιαζω με οτι βρισκω επιτοπου. Μπουσκραφτ κιετσ΄.

Οι φωτο ειναι απο νοτια κρητη. Δε λεω παραπανω :8) .

*φανταστικο ειδος αραχνης, με ενα στομα σε καθε ποδι. Ξερω πως οι αραχνες εχουν 8 ποδια, μην ρωτας, οπως τ ακουσα το μεταφερω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2019, 19:35

Airman68 έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 15:52
Εικόνα
Πού είναι, για πες;
Σκόπελος.

Αυτοκίνητο δε φτάνει αλλά με μηχανή, κάτι γίνεται. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Ιούλ 2019, 19:46

Στον Πάνορμο δεν ειναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2019, 19:51

Ερμής έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 19:46
Στον Πάνορμο δεν ειναι;
Δεν λέω. :P

Για σένα, παίζει παραλία στο ίδιο ακριβώς στυλ με μπιτσόμπαρο στην Καστάνη. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών