Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
- Dwarven Blacksmith
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Πρώτον με το γνωστό δικαίωμα της ελευθερίας σου που τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 01:02Με ποιο δικαίωμα πας να με υποχρεώσεις να μην γράφω στα παπάρια μου την υγεία σου από τη στιγμή που γράφω τη δική μου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:55Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Δεύτερον με το δικαίωμα και την ευθύνη της Αριστείας.

Και ιδεολογία ρε ψευδολόγε!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 01:04Τι να τις κάνεις τις περιεκτικότητες, το θέμα δεν είναι να τα συγκρίνεις μεταξύ τους. Το θέμα είναι να κατανοήσεις τι προκαλούν αυτές οι ουσίες όταν τις καις. Αν έπαιρνες νικοτίνη ενδοφλέβια δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Γραφικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:58Μα δεν είναι για να μας ενημερώνουν. Έβγαλαν τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη (που ήταν πραγματική ενημέρωση) για να βάλουν αυτά τα αίσχη. Η όλη φάση θυμίζει την μέθοδο Λουντοβίκο από το κουρδιστό πορτοκάλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:55Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Και κυρίως οι εικόνες πιάνουν σε παιδιά που αρχίζουν τώρα, αυτοί που κάνουν χρόνια έχουν εθισμό δεν είναι θέμα ενημέρωσης.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Να κάνω μια πρόβλεψη για το πώς θα πάει η απαγόρευση;
Στην αρχή θα το γράψουν στ' αρχίδια τους οι μαγαζάτορες. Θα πέσουν ένα- δύο πρόστιμα και θα χεστούν απάνω τους, οπότε θα το απαγορέψουν όλοι το κάπνισμα εντός του μαγαζιού τους. Μετά θα σταματήσει να πηγαίνει ο ένας θαμώνας, μετά ο άλλος, θα πει ο μαγαζάτορας "τι έγινε ρε παιδιά;" θα του πούνε του μαγαζάτορα "ε, χωρίς τσιγάρο τι να βγω να κάνω;". "Ε" θα πει κι ο μαγαζάτορας, θα το επιτρέψω μπας και ξαναμαζέψω την πελατεία μου κι ας πάει στο διάολο το πρόστιμο". Θα το δει κάποιος άλλος μαγαζάτορας και θα πει "τώρα τι να κάνω, να τον δώσω στις αρχές ή να το επιτρέψω κι εγώ και να βγάλω κι εγώ τα φράγκα που έβγαζα προηγουμένως;" και σε μια μέρα θα ξανακαπνίζουμε όλοι παντού.

Στην αρχή θα το γράψουν στ' αρχίδια τους οι μαγαζάτορες. Θα πέσουν ένα- δύο πρόστιμα και θα χεστούν απάνω τους, οπότε θα το απαγορέψουν όλοι το κάπνισμα εντός του μαγαζιού τους. Μετά θα σταματήσει να πηγαίνει ο ένας θαμώνας, μετά ο άλλος, θα πει ο μαγαζάτορας "τι έγινε ρε παιδιά;" θα του πούνε του μαγαζάτορα "ε, χωρίς τσιγάρο τι να βγω να κάνω;". "Ε" θα πει κι ο μαγαζάτορας, θα το επιτρέψω μπας και ξαναμαζέψω την πελατεία μου κι ας πάει στο διάολο το πρόστιμο". Θα το δει κάποιος άλλος μαγαζάτορας και θα πει "τώρα τι να κάνω, να τον δώσω στις αρχές ή να το επιτρέψω κι εγώ και να βγάλω κι εγώ τα φράγκα που έβγαζα προηγουμένως;" και σε μια μέρα θα ξανακαπνίζουμε όλοι παντού.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 11 Ιούλ 2019, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας φαίνεται ο Κικίλιας για σοβαρός άνθρωπος με ικανότητες και ότι θα είναι καλός υπουργός;
Αν ήταν σοβαρός δεν θα παντρευόταν την γυναίκα του Κωστόπουλου που έχει και τρία παιδιά.
Αν ήταν σοβαρός δεν θα παντρευόταν την γυναίκα του Κωστόπουλου που έχει και τρία παιδιά.

Αυτά είναι μαλακίες του Μεσαίωνα. Δεισιδαιμονίες περί ψυχής και αμαρτίας και ξεπλύματος μα κοινωνικό αλτρουισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 01:07
Πρώτον με το γνωστό δικαίωμα της ελευθερίας σου που τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου.
Εδώ είναι νεοφιλελευιερισμός. Κάνουμε ότι γουστάρουμε κι αν αρέσει αυτό και υποστηριχτεί, κερδίζει και είναι δίκαιο και ηθικό στο τέλος.
Δεύτερον με το δικαίωμα και την ευθύνη της Αριστείας.
Δεν βλέπω συνημμένα από το Χάρβαρντ. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις, τι έτσι;
Λοιπόν:
"Ποιος μίλησε για τη διάκριση των εξουσιών"
α) Ρουσό;
β) Κυργιάκος Μητσοτάκης;
γ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
να αφησει το λαικισμο με το τσιγαρο ησυχο,
ας κανει καμια εφοδο, αν δεν εχει τι να κανει, δε ξερει τι να κανει ή δε του παν ακομα τι να κανει, για να φτιαξει το ιματζ
ας κανει καμια εφοδο, αν δεν εχει τι να κανει, δε ξερει τι να κανει ή δε του παν ακομα τι να κανει, για να φτιαξει το ιματζ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Το θέμα είναι ότι τα μπαρ δεν είναι δημόσιες υπηρεσίες. Πηγαίνουμε για να γουστάρουμε κι αν δεν γουστάρουμε δεν θα πηγαίνουμε. Θα μου πείτε τώρα "στ' αρχίδια μας ρε γραφικέ, μείνε εσύ σπίτι σου αντί να μείνουμε εμείς". Πρώτον: προσωπικά μένω έτσι κι αλλιώς σπίτι μου λόγω μη κατάποσης αλκοόλ και λόγω οικονομικών, αλλά θα μιλάω στο πρώτο πληθυντικό για να σας την σπάσω. Δεύτερον: Ο καπνιστής έτσι κι αλλιώς ξοδεύει χωρίς λόγο χρήματα για ένα- δυο πακέτα ημερησίως που πάει να πει ότι δεν το έχει και πολύ με τα οικονομικά. Τρίτον: Ο καπνιστής κάνει έτσι κι αλλιώς κακό στην υγεία του οπότε μπορεί να πιει κι ένα ποτό περισσότερο από τον μη καπνιστή. Άρα ο καπνιστής κατά κανόνα αφήνει περισσότερο κέρδος στο μαγαζί. Άρα μπορεί εσείς να με γράφετε στ' αρχίδια σας, αλλά ο μαγαζάτορας προτιμάει εμένα ως πελάτη από εσάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 11 Ιούλ 2019, 01:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ενα οραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι απλα δεν ρωταμε τους πολιτες τι θελουν; Εαν δλδ η πλειονοτητα επιθυμει να καπνιζει γιατι να απαγορευθει;
Αν για παραδειγμα το 80 %+ θελει να καπνιζει ,με ποιο δικαιωμα το απαγορευει καποιος; Για πειτε μας εσεις οι γνωστες,πως ακριβως λειτουργει στη δημοκρατια;
Αν για παραδειγμα το 80 %+ θελει να καπνιζει ,με ποιο δικαιωμα το απαγορευει καποιος; Για πειτε μας εσεις οι γνωστες,πως ακριβως λειτουργει στη δημοκρατια;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Το καπνισμα ειναι ενα στοιχημα που μαλλον θα το χασει η ΝΔ.
Ευχομαι να το κερδισει αλλα μιλαμε για λαο εντελως χαβαλε στην πλειοψηφια του...
Ευχομαι να το κερδισει αλλα μιλαμε για λαο εντελως χαβαλε στην πλειοψηφια του...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Α! Εαν οντως το κανουν πραξη. Δεν βρισκω πια τον λγο να ερχομαι ελλαδα διακοπες. Θα πηγαινω στο πακισταν.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- Dwarven Blacksmith
Αν 4 στους 5 συμμετέχοντες απολαμβάνουν έναν ομαδικό βιασμό, πως η δημοκρατία τον απαγορεύει;Pedro έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 01:41Ενα οραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι απλα δεν ρωταμε τους πολιτες τι θελουν; Εαν δλδ η πλειονοτητα επιθυμει να καπνιζει γιατι να απαγορευθει;
Ε, κάπως λειτουργεί η ρεπουμπλικανικη δημοκρατία, προστατεύει πρώτα δικαιώματα και μόνο αν αυτά δεν καταπατωνται προχωράει στις επιθυμίες της πλειοψηφίας. Ο φασισμός είναι το αντίθετο, ένα κίνημα που βαζει τη βούληση της πλειοψηφίας πάνω από τα δικαιώματα.

- NewModelArmy
Θα τα καταφερει,οπως καταφερνε να μας μαγεψει με το μπασκετικο του ταλεντο τοσα χρονια.
Γιατί σας ενοχλεί η ιδέα ξεχωριστών μπαρ για καπνίζοντες και για μη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis