Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ορέστης 35

Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 11 Ιούλ 2019, 01:07

Κατι σαιτ που εχιυν φτιαξει ειναι ΓΤΠ.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Ιούλ 2019, 01:07

Χαοτικός έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 01:02
Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 00:55
Γραφικός έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 00:40
Ρε σεις, άμα επιβληθεί αυτό και σταματήσουμε να σας ενοχλούμε με τον καπνό μας, θα βάλετε ένα χεράκι να βγουν οι σπλάτερ εικόνες από τα πακέτα μας; Ε; Δεν θα έχετε πια λόγους να μας μισήτε και να μας κάνετε την ζωή δύσκολη. Ε;
Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Με ποιο δικαίωμα πας να με υποχρεώσεις να μην γράφω στα παπάρια μου την υγεία σου από τη στιγμή που γράφω τη δική μου;
Πρώτον με το γνωστό δικαίωμα της ελευθερίας σου που τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου.

Δεύτερον με το δικαίωμα και την ευθύνη της Αριστείας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2019, 01:08

11 Ιούλ 2019, 01:04
Γραφικός έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 00:58
11 Ιούλ 2019, 00:55
Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Μα δεν είναι για να μας ενημερώνουν. Έβγαλαν τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη (που ήταν πραγματική ενημέρωση) για να βάλουν αυτά τα αίσχη. Η όλη φάση θυμίζει την μέθοδο Λουντοβίκο από το κουρδιστό πορτοκάλι.
Τι να τις κάνεις τις περιεκτικότητες, το θέμα δεν είναι να τα συγκρίνεις μεταξύ τους. Το θέμα είναι να κατανοήσεις τι προκαλούν αυτές οι ουσίες όταν τις καις. Αν έπαιρνες νικοτίνη ενδοφλέβια δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Και κυρίως οι εικόνες πιάνουν σε παιδιά που αρχίζουν τώρα, αυτοί που κάνουν χρόνια έχουν εθισμό δεν είναι θέμα ενημέρωσης.
Και ιδεολογία ρε ψευδολόγε! :smt076 Και ιδεολογία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Ιούλ 2019, 01:10

Να κάνω μια πρόβλεψη για το πώς θα πάει η απαγόρευση;

Στην αρχή θα το γράψουν στ' αρχίδια τους οι μαγαζάτορες. Θα πέσουν ένα- δύο πρόστιμα και θα χεστούν απάνω τους, οπότε θα το απαγορέψουν όλοι το κάπνισμα εντός του μαγαζιού τους. Μετά θα σταματήσει να πηγαίνει ο ένας θαμώνας, μετά ο άλλος, θα πει ο μαγαζάτορας "τι έγινε ρε παιδιά;" θα του πούνε του μαγαζάτορα "ε, χωρίς τσιγάρο τι να βγω να κάνω;". "Ε" θα πει κι ο μαγαζάτορας, θα το επιτρέψω μπας και ξαναμαζέψω την πελατεία μου κι ας πάει στο διάολο το πρόστιμο". Θα το δει κάποιος άλλος μαγαζάτορας και θα πει "τώρα τι να κάνω, να τον δώσω στις αρχές ή να το επιτρέψω κι εγώ και να βγάλω κι εγώ τα φράγκα που έβγαζα προηγουμένως;" και σε μια μέρα θα ξανακαπνίζουμε όλοι παντού.
:g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 11 Ιούλ 2019, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 11 Ιούλ 2019, 01:15

Σας φαίνεται ο Κικίλιας για σοβαρός άνθρωπος με ικανότητες και ότι θα είναι καλός υπουργός;

Αν ήταν σοβαρός δεν θα παντρευόταν την γυναίκα του Κωστόπουλου που έχει και τρία παιδιά. :D

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2019, 01:20

11 Ιούλ 2019, 01:07

Πρώτον με το γνωστό δικαίωμα της ελευθερίας σου που τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου.
Αυτά είναι μαλακίες του Μεσαίωνα. Δεισιδαιμονίες περί ψυχής και αμαρτίας και ξεπλύματος μα κοινωνικό αλτρουισμό.
Εδώ είναι νεοφιλελευιερισμός. Κάνουμε ότι γουστάρουμε κι αν αρέσει αυτό και υποστηριχτεί, κερδίζει και είναι δίκαιο και ηθικό στο τέλος.
Δεύτερον με το δικαίωμα και την ευθύνη της Αριστείας.

Δεν βλέπω συνημμένα από το Χάρβαρντ. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις, τι έτσι;

Λοιπόν:

"Ποιος μίλησε για τη διάκριση των εξουσιών"

α) Ρουσό;
β) Κυργιάκος Μητσοτάκης;
γ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 11 Ιούλ 2019, 01:28

να αφησει το λαικισμο με το τσιγαρο ησυχο,

ας κανει καμια εφοδο, αν δεν εχει τι να κανει, δε ξερει τι να κανει ή δε του παν ακομα τι να κανει, για να φτιαξει το ιματζ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 11 Ιούλ 2019, 01:31

pikey25 έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 01:28
να αφησει το λαικισμο με το τσιγαρο ησυχο,

ας κανει καμια εφοδο, αν δεν εχει τι να κανει, δε ξερει τι να κανει ή δε του παν ακομα τι να κανει, για να φτιαξει το ιματζ
έκανε ήδη

https://www.tovima.gr/2019/07/11/societ ... ggelismou/

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Ιούλ 2019, 01:40

Το θέμα είναι ότι τα μπαρ δεν είναι δημόσιες υπηρεσίες. Πηγαίνουμε για να γουστάρουμε κι αν δεν γουστάρουμε δεν θα πηγαίνουμε. Θα μου πείτε τώρα "στ' αρχίδια μας ρε γραφικέ, μείνε εσύ σπίτι σου αντί να μείνουμε εμείς". Πρώτον: προσωπικά μένω έτσι κι αλλιώς σπίτι μου λόγω μη κατάποσης αλκοόλ και λόγω οικονομικών, αλλά θα μιλάω στο πρώτο πληθυντικό για να σας την σπάσω. Δεύτερον: Ο καπνιστής έτσι κι αλλιώς ξοδεύει χωρίς λόγο χρήματα για ένα- δυο πακέτα ημερησίως που πάει να πει ότι δεν το έχει και πολύ με τα οικονομικά. Τρίτον: Ο καπνιστής κάνει έτσι κι αλλιώς κακό στην υγεία του οπότε μπορεί να πιει κι ένα ποτό περισσότερο από τον μη καπνιστή. Άρα ο καπνιστής κατά κανόνα αφήνει περισσότερο κέρδος στο μαγαζί. Άρα μπορεί εσείς να με γράφετε στ' αρχίδια σας, αλλά ο μαγαζάτορας προτιμάει εμένα ως πελάτη από εσάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 11 Ιούλ 2019, 01:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 11 Ιούλ 2019, 01:41

Ενα οραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι απλα δεν ρωταμε τους πολιτες τι θελουν; Εαν δλδ η πλειονοτητα επιθυμει να καπνιζει γιατι να απαγορευθει;

Αν για παραδειγμα το 80 %+ θελει να καπνιζει ,με ποιο δικαιωμα το απαγορευει καποιος; Για πειτε μας εσεις οι γνωστες,πως ακριβως λειτουργει στη δημοκρατια;
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 11 Ιούλ 2019, 01:42

Το καπνισμα ειναι ενα στοιχημα που μαλλον θα το χασει η ΝΔ.
Ευχομαι να το κερδισει αλλα μιλαμε για λαο εντελως χαβαλε στην πλειοψηφια του...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 11 Ιούλ 2019, 01:43

Α! Εαν οντως το κανουν πραξη. Δεν βρισκω πια τον λγο να ερχομαι ελλαδα διακοπες. Θα πηγαινω στο πακισταν.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Ιούλ 2019, 01:49

Pedro έγραψε:
11 Ιούλ 2019, 01:41
Ενα οραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι απλα δεν ρωταμε τους πολιτες τι θελουν; Εαν δλδ η πλειονοτητα επιθυμει να καπνιζει γιατι να απαγορευθει;

Αν για παραδειγμα το 80 %+ θελει να καπνιζει ,με ποιο δικαιωμα το απαγορευει καποιος; Για πειτε μας εσεις οι γνωστες,πως ακριβως λειτουργει στη δημοκρατια;
Αν 4 στους 5 συμμετέχοντες απολαμβάνουν έναν ομαδικό βιασμό, πως η δημοκρατία τον απαγορεύει;

Ε, κάπως λειτουργεί η ρεπουμπλικανικη δημοκρατία, προστατεύει πρώτα δικαιώματα και μόνο αν αυτά δεν καταπατωνται προχωράει στις επιθυμίες της πλειοψηφίας. Ο φασισμός είναι το αντίθετο, ένα κίνημα που βαζει τη βούληση της πλειοψηφίας πάνω από τα δικαιώματα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 11 Ιούλ 2019, 01:50

Θα τα καταφερει,οπως καταφερνε να μας μαγεψει με το μπασκετικο του ταλεντο τοσα χρονια.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Ιούλ 2019, 01:51

Γιατί σας ενοχλεί η ιδέα ξεχωριστών μπαρ για καπνίζοντες και για μη;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών